-Şampiyon olabilecek kadroya neden 6-7 net oyuncu istedin madem bunun cevabını halen alamadım ? Hem de kadromuz yaşlandı filan diye de yazmıştın ?
-Konuyu değiştirmeden cevaplarsan sevinirim...
3-4 oyuncu 6-7 değil.hatta siz onu 7-8 demiştiniz.yavaş yavaş aşağı çekiyorsunuz.
siz uydurma şeylerle altyapı oyuncularını da kadrodaki oziyi de transfer saydınız.altyapıdan gelecek oyuncu direk 11 oyuncusu değil 25 kişilik kadroda zaman zaman forma bularak geleceği kurtarma hamlesi.gönül isterki 10 tane transfer yapalım 10 ar 20 şer basalım parayı istediğimiz oyuncuları alalım yaşlıları komple gönderelim ama mevcut durum buna müsait değil.
geçen seneden şu an elimizde kalan oyuncu sayısı 17 birkaç genç ve bir kaç nokta atışı yazdım toplam 8 kişilik yer var.geçen seneden elde kalanların listesini yazayım.
loris utku vida mirin enzo caner gg dodo medel necip ozi adem atiba lens q7 güven burak
adriano ,tolga. töre pektemek gitti larin gidiyor galiba medel de gidebilir.enzo mirin belki dorukhan da gidebilir.kadroda ne kalacağına göre bu sayı 3-4 te olabilir daha fazlası da.
muhayer ege alpay rıdvan gençler, orkan sedat aras umut nayır ise kiralıktan gelenler.
şimdi bu kadroya 3-4 nokta atışı şart ama yapamayacak durumdaysak böyle çıkarız en kötü.yaşlılar biraz yaşlanırken gençlerde biraz tecrübelenmiştir.
hala 7*8 transferi açıklayamadınız.yok altyapı taransfermiş yok ozi yeni transfer sayılırmış alpay rıdvan muhayer mış mış mış.
takımdan 5 oyuncu gitmiş 4-4 tane de duruma göre gidebilirken ben altyapıdaki oyuncular kullanılsın gençlerden de faydalanılsın diyerek 7*8 oyuncu istemiş oluyorum aynen böyle devam edin.5 oyuncu gitmiş yerlerini gençler ve az ama öz transferlerle doldurun diyoruz.