Bahçeşehir hakkında herhangi bir yazı yazmadım. Ayrıca haber doğruysa diye de ekledim. Her yazılana böyle azarlar gibi tepki gösterecekseniz burada kimse gördüğü haberi yazmasın sizi bekleyelim siz yazın inandırıcı olanları necmi abi? Yalansa haberi yapanlar utansın ben niye utanacakmışım ayrıca?
insan konu Beşiktaş olunca biraz seçici olur
elbet haberler paylaşılır ama bunu yaparkende bir süzgeçten geçirmek lazım
sen veya başkası sen yazdın demedim paylaşan sendin seni alıntıladım başkası olsa onu alıntılarım
cidden mantığa oturtamıyorum formalar nerdeyse satışa çıkacak vodafone ile anlaşma bugünemi kalır
başka yabancı firma olsa dersin pazarlık süreci uzadı ama vodafone ana sponsorumuz
bu forma işini bugüne bırakmazlar ya daha önce anlaşılır yada formada vodafone olmaz
o nedenle vodafone ile alakalı çıkan her haber aslında
taraftarı yönlendirme haberidir. boş haberle algı yaratma. dün vodafone un adını anmıyorlar bahçeşehir üzerinden yürütüyorlardı
ne oldu bahçeşehir açıklama yapınca bir gündemi vodafone ile pazarlık yapılıp bitti
gerçekten az mantık ya. böyledir değildir demiyorum akış süreci mantıksız buda bilgiyi yanlış yapar diyorum
vodafone ile böyle bir pazarlık birgünde yapılmaz. peki bunu öğrenebilen insanlar neden iki gün önce bahçeşehir haberlerini beslediler
ne dedim bahçeşehir açıklama yapınca yarın başka bir haber servis ederler.
şimdi bunları bilerek bunlara prim vermek doğrumu amaçlarına ulaşsınlar diye haberi yaymak doğrumu
1 M euroya Beşiktaşın göğüs reklamı verebileceğine gerçekten inanan varmı hadi mecbur kaldı verdi bunu neden 3 senelik yapsın
yarın şampiyon olunca değer kazanacak bunu yönetim bilmiyormu.
böyle bir anlaşma yapan yönetim salak demektir salaklıktanda yönetimin düşmesi lazım.
hiç mantıklı değil kaldeye desen çok daha fazlasını verir. hiç olmasa beko alır göğüs reklamını.