2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240272 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

şimdide bunamı inanıyorsunuz.
daha iki gün önce bahçeşehir konusunda çok emindiniz
bu kadar saf olmayın ya koyun gibi güdülmek hoşunuzamı gidiyor
cidden böyle birşeye inanıyor olamazsınız.
gerçekten her hıyar sallayana tuzlukla koşuyorsunuz.
şöyle bir bilgi alsam buraya gelip yazmaya utanırım ben millet benimle dalga geçer diye.
cidden ya birilerinin kuklası olmayın bu haberin bahçeşehir kadar bile inandırıcılığı yok.

Bahçeşehir hakkında herhangi bir yazı yazmadım. Ayrıca haber doğruysa diye de ekledim. Her yazılana böyle azarlar gibi tepki gösterecekseniz burada kimse gördüğü haberi yazmasın sizi bekleyelim siz yazın inandırıcı olanları necmi abi? Yalansa haberi yapanlar utansın ben niye utanacakmışım ayrıca?

Çevrimdışı mylife1903

Bahçeşehir hakkında herhangi bir yazı yazmadım. Ayrıca haber doğruysa diye de ekledim. Her yazılana böyle azarlar gibi tepki gösterecekseniz burada kimse gördüğü haberi yazmasın sizi bekleyelim siz yazın inandırıcı olanları necmi abi? Yalansa haberi yapanlar utansın ben niye utanacakmışım ayrıca?
Cikan haberlerin zaten cogu bomba
Hazirlik maclarina kadar boyle gider
Ligin baslamasina yakin basin sisirmeye baslar super bir sezon geliyor falan diye
Baskan da cikar marka degeri yukseliyir zekariya abi tektaspirlantadadir falan fisman tiriskadan teyyare

Çevrimdışı mylife1903

şimdide bunamı inanıyorsunuz.
daha iki gün önce bahçeşehir konusunda çok emindiniz
bu kadar saf olmayın ya koyun gibi güdülmek hoşunuzamı gidiyor
cidden böyle birşeye inanıyor olamazsınız.
gerçekten her hıyar sallayana tuzlukla koşuyorsunuz.
şöyle bir bilgi alsam buraya gelip yazmaya utanırım ben millet benimle dalga geçer diye.
cidden ya birilerinin kuklası olmayın bu haberin bahçeşehir kadar bile inandırıcılığı yok.
Cem papilayi agirlayan bahcesehir mi, kariyer patlamasi nasil yapilir anlatmis besiktas yoneticisinin oldugu yerde
Besiktas yoneticisi olacaklara hafiza testi yapilsin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Haber falan okumuyorum artık, kafam rahat öneririm. Ne güzel hep aynı ısmarlama haberleri, hep aynı replikleri görmekten kurtulmuş oluyorsunuz.

Umut güner, seninde çakma Beşiktaşlı Sinan Engin'in övmelerini duyduğumdan beri hiç sevmiyordum. Doğru bir şey söylesen bile inanmayacağım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber falan okumuyorum artık, kafam rahat öneririm. Ne güzel hep aynı ısmarlama haberleri, hep aynı replikleri görmekten kurtulmuş oluyorsunuz.
Son dönemde NBA gündemi yoğun olduğundan daha çok orayla ilgileniyorum. Bu dönemi yoksa psikolojik olarak atlatmak zor. Ne maç var ne üstüne konuşabilecek bir oyuncu  :tabe: Gidecekler belli eksik bölgeler ve alınabilecek adaylar belli. Para sıkıntısı var. Şu an herkes ağız birliği yapmış anlaşmanın imzalanmasını beklediğimizi söylüyor. Anlaşma imzalandığında borçlarımızın ödenmesi dışında nakit para da mı alacağız? Yoksa alacaklılardan nakit paramızı mı saklıyoruz? Anlamış değilim  :alala: Elimizden tek gelen bekleyip olacakları görmek ve bordo klavyecilik görevimizi yerine getirmek  :ebebe: :s18:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Cikan haberlerin zaten cogu bomba
Hazirlik maclarina kadar boyle gider
Ligin baslamasina yakin basin sisirmeye baslar super bir sezon geliyor falan diye
Baskan da cikar marka degeri yukseliyir zekariya abi tektaspirlantadadir falan fisman tiriskadan teyyare

Abi vodafone ile devam edeceğimiz haberleri düşmüştü zaten bugün de sponsorluk ücretinin miktarı yazıldı burada paylaştık bunda ne var anlamadım hakikaten. Yani yalansa da koca puntonla özel diye haber giren site yalancı çıkar ama açıkçası bu kadar "Beşiktaş'ta para yok" haberleri bizi 3 kuruşa muhtaç gösteren yönetici açıklamaları ve basının algısı sayesinde vodafone'un böyle ölücü gibi davranıp bu paraya bizi ikna edebileceği çok da uçuk bir fikir değil hele 3 yıllık parayı nakit olarak vereceklerse.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

19.03 ü bekleyin  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Neredesin be kral, abartı da olsa olumlu şeyler konuşacak, bize umut verecek şeyler lazım. :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Herkes de rakiplerin çer çöp kadrolarını doldurmalarına bir özenme var ve herkes transfer yapılamıyor algısına kendini kaptırmış durumda
Beşiktaş sağlam adımlar atıyor transferler de büyük mesafe katedildi ve çok hummalı bir çalışma var şu an hali hazırda 5 oyuncuyla anlaşılmış durumda biraz sakin olmak lazım
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

jimmy durmaz yusuf bize gelse herkes fikret ormana küfür ediyordu şu an a takımda direk oynayacak 3 oyuncu ile anlaşmış durumdayız açıklanınca herkes görecek

Çevrimdışı levitate

Herkes de rakiplerin çer çöp kadrolarını doldurmalarına bir özenme var ve herkes transfer yapılamıyor algısına kendini kaptırmış durumda
Beşiktaş sağlam adımlar atıyor transferler de büyük mesafe katedildi ve çok hummalı bir çalışma var şu an hali hazırda 5 oyuncuyla anlaşılmış durumda biraz sakin olmak lazım
bunun aynısını bir sayfa daha söyledi :D 4 oyuncuyla anlaşmışız ama para yokmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı sosyalkartal

bunun aynısını bir sayfa daha söyledi :D 4 oyuncuyla anlaşmışız ama para yokmuş
para yok değil sadece taksit konusunda görüşmeler tıkanıyor söz gelimi 1 mil euro ödeyeceksek bile bunu 5 taksitte bölmeye çalışıyoruz kulübü düşünmek kötü bir şey değil

Çevrimdışı sosyalkartal

özellikle bu akşam ve yarın çok hareketli geçicek şunu da söyleyeyim shürle kagawadan daha yakın ikisi birden olma ihtimali de çok yüksek

Çevrimdışı MUSTAFA_

özellikle bu akşam ve yarın çok hareketli geçicek şunu da söyleyeyim shürle kagawadan daha yakın ikisi birden olma ihtimali de çok yüksek
Peki Schürrle gelirse Boyd  da gelecek mi ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

İleri dörtlü

Burak
Schürrle-ljajic-visca

Olacak gibi bir his var içimde...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sosyalkartal

Boyd kulübüyle ve kendisiyle anlaşılmıştı shürleden gelecek cevaba göre hareket edilecek cevap bugün gelecek

Çevrimiçi murat

1 dennis praet
2 karim bellarabi
3 bas dost
4 tony jantschke
5 felipe anderson
6 matheus doria
7 juri tielemans
8 kevin voland
9 michy batshudayi
10 bruno eucele manga
11 junior malanda
12 knoplyanka
13 ivan perisiç
14 goulart
15 roberto firmino
16lucas andersen
17gabriel barbosa
18enner valencia
19 andre hoffman
20 lucas romero
21niklas süle
22domenico berardi
23 frederik sorensen
24 leon goretzka
25 saphir taider
26van dijk
27 havard nordveit
28 gino peruzzi
29ignacio camacho
30angel correa
31 aymeric laporte
31 holtby
32 darida
33 kevin de brüyne
34 pavel olkowski

bunlar 25 yaş altı ve alınabilme olasılığı olan oyuncular.takip ettiğim bir çok oyuncu artık alınabilecek gibi değiller malesef.unuttuğum bir kaç isim var sonra eklerim.birde gelecek vadeden oyuncular var onlarıda kısa kısa yazayım @Çağrı   

5 yıl önce bir liste yapmışım.aradan bir kaç tanesi tutmuş :D

Çevrimiçi Necmi

insan konu Beşiktaş olunca biraz seçici olur
elbet haberler paylaşılır ama bunu yaparkende bir süzgeçten geçirmek lazım
sen veya başkası sen yazdın demedim paylaşan sendin seni alıntıladım başkası olsa onu alıntılarım
cidden mantığa oturtamıyorum formalar nerdeyse satışa çıkacak vodafone ile anlaşma bugünemi kalır
başka yabancı firma olsa dersin pazarlık süreci uzadı ama vodafone ana sponsorumuz
bu forma işini bugüne bırakmazlar ya daha önce anlaşılır yada formada vodafone olmaz
o nedenle vodafone ile alakalı çıkan her haber aslında
taraftarı yönlendirme haberidir. boş haberle algı yaratma. dün vodafone un adını anmıyorlar bahçeşehir üzerinden yürütüyorlardı
ne oldu bahçeşehir açıklama yapınca bir gündemi vodafone ile pazarlık yapılıp bitti
gerçekten az mantık ya. böyledir değildir demiyorum akış süreci mantıksız buda bilgiyi yanlış yapar diyorum
vodafone ile böyle bir pazarlık birgünde yapılmaz. peki bunu öğrenebilen insanlar neden iki gün önce bahçeşehir haberlerini beslediler
ne dedim bahçeşehir açıklama yapınca yarın başka bir haber servis ederler.
şimdi bunları bilerek bunlara prim vermek doğrumu amaçlarına ulaşsınlar diye haberi yaymak doğrumu
1 M euroya Beşiktaşın göğüs reklamı verebileceğine gerçekten inanan varmı hadi mecbur kaldı verdi bunu neden 3 senelik yapsın
yarın şampiyon olunca değer kazanacak bunu yönetim bilmiyormu.
böyle bir anlaşma yapan yönetim salak demektir salaklıktanda yönetimin düşmesi lazım.
hiç mantıklı değil kaldeye desen çok daha fazlasını verir. hiç olmasa beko alır göğüs reklamını.

Kendi adıma konuşayım, diğer takımların bu transferlerini eleştirdim zaten. Benim dediğim bizim transferlerin erken bitmesi, hocanın istedikleri alınması, hocanın sistemi oturtulması için istenilenlerin yapılması ile alakalı. Yoksa gs,fb ne kadar transfer yaparsa yapsın, biz doğru transferler yaparsak şampiyonluğun en büyük adayı biziz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Keşke futbol şubeyi de kapatsalar da gençliğimiz heba olmasa.Bazı renkli arkadaşlarıma o kadar özeniyorum ki... Takımları kötüyse hemen nba,premier league felan takip ediyorlar,keşke ben de öyle olabilsem kafam rahat ederdi.  :lol: Bu arada bizim altyapıdaki alpay hakkındaki görüşleriniz nedir?Lokman ismi gündemden düşmeyince aklıma takıldı;alpay o bölgeyi idare edemez mi?

Çevrimdışı Arthur Dayne

@mylife1903 abi senden bir zekeriya alp yorumu alalım.Malum, bu senenin en önemli transferi o olacak  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

adidasın bu sene ki kalıpları 4 numaradan bir forma isterdim.Siyah renk yaka kollar ve çizgiler beyaz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

adidasın bu sene ki kalıpları 4 numaradan bir forma isterdim.Siyah renk yaka kollar ve çizgiler beyaz.
Normalde bunlardan olmaz üç forma sadece üçüncü forma bunlardan biri oluyor ama Fener’de iç sahada bu stripe katalog formaya kitlemişler bizede bu olay gerçek olabilir o zaman dediğin 4 numarayı beyaz forma olarak görebiliriz, ikinci forma estro siyah kollar beyaz ve üçüncü forma tiro lila rengi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Normalde bunlardan olmaz üç forma sadece üçüncü forma bunlardan biri oluyor ama Fener’de iç sahada bu stripe katalog formaya kitlemişler bizede bu olay gerçek olabilir o zaman dediğin 4 numarayı beyaz forma olarak görebiliriz, ikinci forma estro siyah kollar beyaz ve üçüncü forma tiro lila rengi

düzgün okumamışsın formaların 1 tanesini katalog yapıyor adidas ondan bahsettim bize de bunlardan biri olacak ben 4 numarayı seçerdim.3.cü alternatif forma diye bir şey yok 1.ci forma da katalog forması olabilir.