benimle konuşurken üslubunda dikkatli ol
transfermarkete bakarakmı delil sunuyorsun evet antrenman eksikliği nedenide sakatlık sonrası nekahat dönemi
imzayı attıktan sonrada antrenmanlara katılmadı. madem sorun imzaydı o imza atıldıktan sonra ertesi gün neden antrenmanda değildi
atibanın kız kardeşi açıklamışdı abisinin sakatlığını o nedenle antrenmanlara katılamadığını hatta iyi hatırlıyorum
en kısa zamanda katılacak demişdi. kaldıki hala aynı şeyi söylüyorsun bahsettiğin oyuncu atiba imza atmazsa yatarmı
takımla değil yalnız antrenman yapınca takıma uyumumu olmaz yılların Beşiktaşlı oyuncusu kendinede iyi bakar
formsuzsa nedeni geç imza değildir bunu söylemek atibaya yapılan terbiyesizliktir bırak yönetimi falan.
yaptığın herşeyden önce atibaya saygısızlık.
Mesajımda üslup bozukluğu yok karşıt görüş belirttiğim için yada haklı olduğum için mi agresifleştin ? Eğer üslup bozukluğu arıyorsun kendi mesajına bakmalısın beni bir şeyler ile itham ediyorsun haksız olduğunu ortaya çıkarınca üslubuna dikkat et diyorsun ilginç....
Transfermarkta bakarak delil mi sunuyorsun ne demek yav ? Adamın sakatlık geçmişini paylaşıyorum başka bir yerden de baksan aynı sonuca ulaşacaksın.Atibanın kariyeri boyunca ciddi sakatlık geçirdiği bir psv var 23 gün bide Beşiktaş var 37 gün orda ameliyat oldu işte başka sakatlık geçmişi yok.13 nisandan 20 mayısa kadar ameliyat oldu sonra iyileşti 37 günde bu adam."Sana göre 5 ay ciddi bir sakatlık geçirdi!" 13 nisandan 13 eylüle kadar.
Atibanın yattığını söylemiyorum zaten bizim oyuncumuz olmadığı için bireysel olarak antremanlarına devam etti ancak kamp yemedi.Uyumdan bahseden kim ki kampta oyunculara yükleme yapılıyor yaşlı olan oyuncuya kamp yedirmezsen forma tutması geç sürüyor.
Atiba'ya terbiyesizlik mi ? Yaptığım şeyler atibaya saygısızlık mı ? Ben atiba gibi bir oyuncuyu 300 bin € için değerlendiremedik atiba gibi bir oyuncu mu var diyorum hem şimdi hem o zamanlar sen kalkmış atibaya terbiyesizlik yapıyorsun diyorsun gerçekten ilginç....
Atiba ile sözleşme uzatılma tarihi 28 temmuz 2018.Ağustosun ortasında 10-15 gün sonra ligler başlıyor.

28 temmuz dan 16 eylüle kadar antreman yaptı sakatlığı filan yoktu adamın.