2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258584 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı enesbjk

Lütfen sübliminal mesaj olsun lütfen

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma, Beşiktaş'ı takipten çıktıktan sonra Bio'sundaki Beşiktaş yazısınıda kaldırdı.

gidiyor gitmekte olan.

Boyd için klübü 2 milyon € istiyor biz 1.7 veriyormuşuz galiba en son.

biri gelir 2 milyon € basar alır 300 bin € için kaçırırız beklerim öyle bir şey 200 bin € için atiba'yı bile harcamış(ilk yarı çöpe gitti kamp yemedi) bir yönetim var.

İş yapacak olan oyuncuya para vermeyiz gider love,negredoya,larine paraları basarız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Quaresma, Beşiktaş'ı takipten çıktıktan sonra Bio'sundaki Beşiktaş yazısınıda kaldırdı.

gidiyor gitmekte olan.

Ne acelesi varmış, daha gitmeden bunları yapmalar falan. Severek gitsin :)

Çevrimiçi yaço58

yeni bir site kurarken böyle bi hata yapmaz büyük ihtimalle gelişme yaşandı hayırlısı olsun bakalım

Çevrimdışı 38life

Samsun pilot kulübümüz olsun işte, güzel olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben birşey anlamadım ki :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben birşey anlamadım ki :)

Arkada Tyler boyd beşiktaşta yazıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔹 Bu arada Orkan işinin galibi hoca oldu..
Orkan da kamp kadrosuna dahil ediliyor..
Hoca Orkan ı irfancan gibi orta sahada kullanmayı düşünüyor..

🔹 Boyd işini biz değil Guimares ağırdan alıyor.
Beşiktaş ile anlaşan oyuncunun menejeri kulübe baskı yapıyor..
1 hafta içinde iş biter derken yönetimin beklentisi , oyuncunun isteği ve gidişat açısından kendi fikrimizi belirtiyoruz.
Şu an durum net olarak bu.

🔹 Boyd için guimares in ağırdan alma sebebi de kulübe diğer gelen teklifler olması...
Ancak dün ve bugün itibariyle oyuncu ve menejeri tercihini Beşiktaş tan yana kullandı..
Oyuncunun menejeri de kulübe Beşiktaş la artık imzaların atılması yönünde baskı yapıyor..
Bu arada Boyd u ısrarla isteyen de hoca..
Eğer kalsaymış Başak a getireceklermiş..

🔹 Ömer Toprak ile anlaşma aşamasına gelinmiş..
Kesin mütabakat sağlanırsa Dortmund ile kiralama konusunda masaya oturulacak..
Görüşülen 2-3 stoper daha var..
Diğer oyuncularla da anlaşma sağlanırsa son karar hocaya bırakılacak.

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

📌 Nevzat Demir Tesisleri'nde yeni sezon öncesi saha yenileme çalışmaları devam ediyor.

▶ 1 ve 2 numaralı sahaların bazı yerlerinde çöküntülerin oluşması sebebiyle çimlerin komple söküldüğü ve yeni zeminin çalışmalarına başlandığı öğrenildi. (@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş’ın Gökhan Gönül’e verdiği senetlerin karşısız çıkması üzerine kulübe haciz işlemi başlatıldı.

(Asist Analiz)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Samsunspor Kulübü'nden açıklama:

"Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, yakın dostu Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile İstanbul’da bir araya geldi.
İkili, Samsunspor ile Beşiktaş arasında işbirliği yapılabilecek konularla ilgili de fikir alışverişinde bulundu."

(@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Rasim

Beşiktaş’ın Gökhan Gönül’e verdiği senetlerin karşısız çıkması üzerine kulübe haciz işlemi başlatıldı.

(Asist Analiz)
bu bankalardan alinacak krediyi yüksek tutmak icinmi yapiyorlar anlamadimki :alala: cok kötü yönetilen bir kulüp olduk ciktik bu nedir arkadas yahu :steamed: :steamed: :steamed:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

(Asist Analiz)
Cocuk baskasina vermistir senetleri onlar takip baslatmistir cocugun haberi bile yoktur
Soyle seylerle hep gundeme geliyoruz nasil bi beceriksizliktir
Parasini vereceksin arkadas topcunun veremiyorsan almayacaksin adami

Cek cuk vermiyoruz diyordu baskan hakliymis senet menet mi veriyormus simdi

Ggye de odemesini yapsinlar gondersinler diyecez mi
Parasini istiyor diye kufur edecez mi?

Yoksa bazi topcu isteyebilir bazisi isteyemez mi?

Boyle durumlara hic dusmeyeceksin paralari zamaninda odeyeceksin bu kadar basit

Çevrimdışı mylife1903

Samsunspor Kulübü'nden açıklama:

"Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, yakın dostu Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile İstanbul’da bir araya geldi.
İkili, Samsunspor ile Beşiktaş arasında işbirliği yapılabilecek konularla ilgili de fikir alışverişinde bulundu."

(@ortacizgicom)
Yaw samsuna ne gerek var
Baskan adayimsi vatandas vardi marjinal che dovmeli falan o canakkale ile cozmustu isi
Getirip koysun mevzu besiktassa baskanin onune sozlesmeyi 1 lira cikmayacak falan diyordu

Solbek ariyoru baleyi uygun sartlarda getirecekti odesin cebinden getirsin solbekte adriyano sonrasi faydalaniriz kimse hayir demez, yok baskan hayir derse ona ederiz lafimizi, ne guzel ya politikacilar gibi salla onu yapacam bunu yaoacam kaybedince hic faydan olmasin, yalanci desem haksiz miyim simdi

Çevrimiçi Samet Demir

Yaw samsuna ne gerek var
Baskan adayimsi vatandas vardi marjinal che dovmeli falan o canakkale ile cozmustu isi
Getirip koysun mevzu besiktassa baskanin onune sozlesmeyi 1 lira cikmayacak falan diyordu

Solbek ariyoru baleyi uygun sartlarda getirecekti odesin cebinden getirsin solbekte adriyano sonrasi faydalaniriz kimse hayir demez, yok baskan hayir derse ona ederiz lafimizi, ne guzel ya politikacilar gibi salla onu yapacam bunu yaoacam kaybedince hic faydan olmasin, yalanci desem haksiz miyim simdi
Soran olursa tek derdimiz Beşiktaş dersiniz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Umut Meraş'ın instagram hesabından beğenip yorum yaptığı paylaşım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut Meraş'ın instagram hesabından beğenip yorum yaptığı paylaşım.

Biz çoktan hayırlı olsun dedik  :bandit: Enerjimizi Boyd ve Halil Dervişoğlu için harcayalım. Halil Dervişoğlu videoları izledim. Burak Yılmaz'ın genç hali. Bu kadar beklemiyordum. İnşallah alırız.

Yeni forvet rotasyonum   :bandit:

Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Halil Dervişoğlu
Oğuzhan Akgün

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

boyd olmayacak herhalde 3.5 teklif etmiş bi amerikan klübü geçmiş olsun oyuncu bizi istesede bu teklif süreci uzatacaktır

🔥 Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Tyler Boyd için Guimaraes Kulübü, bir Amerika ekibinden 3,5 milyon Euro'luk bir teklif aldı. #OrtaÇizgi

geçmiş olsun ağzı açık ayran budalası gibi gezersen olacağı bu daha sabah söyledim 2 istiyorlarsa vermek lazım diye al elin adamı 3.5 bastı bu yönetimden bi şey olmaz.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2019, 22:57:50 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥 Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Tyler Boyd için Guimaraes Kulübü, bir Amerika ekibinden 3,5 milyon Euro'luk bir teklif aldı. #OrtaÇizgi

geçmiş olsun ağzı açık ayran budalası gibi gezersen olacağı bu daha sabah söyledim 2 istiyorlarsa vermek lazım diye al elin adamı 3.5 bastı bu yönetimden bi şey olmaz.
Yine elimizden kaçtı fırsatlar. Daha çok kaçar bu kafa yapımızla  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Vardır başkanın ve Umut günerin bi planı demek isterdim ama işimiz şansa kaldı böyle topçularda 3 e 5 e bakarız, sonra pektemek gibi biri gelir şak diye 1.7 yıllık para veririz bonuslar hariç.

daha önce de söylediğim gibi bu yönetimden bir şey olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu hemen neden cemkiriyon belki portekiz taktigidir adamlar da gordu talibi var oyun oynuyorlardir
2 milyon verilmeyecek bir para degil pektoya 1.7 maas veren kulubuz yani
Ha baskan dediyse portekizlilere neden 2 milyon bi sene sozlesmesi kalmis neden 20bin degil kim belirliyor bu paralari falan diye onu bilemem

Vardır başkanın ve Umut günerin bi planı demek isterdim ama işimiz şansa kaldı böyle topçularda 3 e 5 e bakarız, sonra pektemek gibi biri gelir şak diye 1.7 yıllık para veririz bonuslar hariç.

o ayrı zaten "Beşiktaş'ın parasını çar çur edemem tüyü bitmemiş yetimin hakkı var" diyip parayı love,negredo gibi oyunculara gömmek tam bir akıl tutulması hakeden hakettiğini verme haketmeyene avuç avuç ver!