2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263364 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı f_madida

Transferde adı geçen oyunculardan Boyd ve Placido gelecek sezon için umudumu arttırabilecek oyunculardan.Ikisi içinde "transfer bitmek üzere"diye haberler sıklaşıyor.Tamda Avcı'nın oyuncuları.Hocanın istekleri mi acaba?

Ayni fikirdeyim, ikisi de yetenekli, tempolu, genc adamlar. Boyd-Placido kanadi onlu arkali rakibi bunaltir, mac icinde 45 depar flan atar o tip elemanlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı f_madida

Umut Meraş transferi yattı. Sol bek lazım acil.

Kudryashov'u alalim bence, Basak'la sozlesmesi bitti serbest kaldi simdi.

500 euro versinler senelik, 1+1 imzalasinlar. 10 numara topcu bu eleman, sol defans/stoper de oynuyor ayni zamanda. Yevhen Seleznov forvette neyse, solbekte/sol stoperde bu adam o.

https://www.transfermarkt.com/fedor-kudryashov/profil/spieler/48634

Çevrimdışı sosyalkartal

bomba 2 tyler boyd 2.2 mil euro karşılığında Beşiktaşta şu an ödeme planı konuşuluyor hayırlı olsun  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

500 euro versinler senelik, 1+1 imzalasinlar. 10 numara topcu bu eleman, sol defans/stoper de oynuyor ayni zamanda. Yevhen Seleznov forvette neyse, solbekte/sol stoperde bu adam o.

32 yaşında.

Çevrimdışı f_madida

Bu durumda zararlı çıkan kendileri olur. Türkiye şartlarında bizim dışımızda kimse bu kadar parayı Umut Meraş'a veremez. İçinde bulundukları kriz ortamını da düşünürsek anlaşmayı biz de aşağı bir rakama çekmeliyiz. Olursa olur olmazsa olmaz. Bizim için sıkıntı yok. Alanın bir yüzü vermeyenin iki yüzü. Gider Güney Amerika'dan birini buluruz  :bandit:

Umut'un durumu şu..
Ali Ay ile Umut Ggüner el sıkışıyor..
Sözleşmeler hazırlanıyor..
Sonra Başkan Umut Güner'e yönetim kurulu olarak aramızda görüştük 2.300 m ye bu transferi tamamlayalım onlarında bu iş de gönlü olsun sıkıntı yaşamayayım diyor..
Umut Güner durumu Fikret Orman'a iletiyor..
Başkan da öyle iş mi olur Ne kadara el sıkıştıysak o geçerlidir diyor..
Sonra Ali Ay çıkıp satmayı düşünmüyoruz diye açıklama yapıyor..
Bakalım şimdi neler olacak..
Resmî imza atılmadan büyük konuşmamak en sağlıklısı..Ancak Türkiye’de genel olarak Beşiktaş bu tutumla karşılaşıyor..
Sonra Türkiye’den neden oyuncu alamıyoruz..
Nasıl alalım..
Hafta sonu kongreleri bitince anlaşılan şartlarla dönerlerse Umut Meraş olur..
Yoksa yalan olur..
Özet bu...

(Beşiktaş İstihbarat)

2 milyon Euro bile bence cok bu adama ama nispeten genc diyerek idare ediyoruz. Yoksa 23 yasinda en onemli basarisi Bursa'yla kume dusmek olan bir adam icin 2 milyon Euro cok para hakkaten.

2 milyon+maas'i kiralik bir elemana versen adam gibi bir topcu bulursun, veya 2 milyonu bonservisi elinde birine versen imza parasi olarak yine cok daha ust duzey bir eleman alma ihtimalin olur.

Çevrimdışı 38life

Oguzhan Aydogan mi?

Aynen öyle. Bu sene 22 yaşında olmasına rağmen U21'de oynayan. Şenol Güneşin 3 yıl boyunca ne kupada ne başka bir yerde tek bir maçta bile forma şansı vermediği Oğuzhan Aydoğan.

Çevrimdışı sosyalkartal

2.2 mil euro 8 taksitle ödenecek bu forum resmen ölmüş TYLER BOYD BEŞİKTAŞTA diyorum  :lol:

Çevrimdışı 38life

Evet Kudryashov da iyi bir alternatif. Piyasada serbest kalan iyi sol bekler var. Yönetim elini çabuk tutup bu işi bitirmeli.

Çevrimdışı f_madida

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş: "Taylan Antalyalı için 3 milyon Euro transfer rakamı belirledik. Menajeri, Beşiktaş ile görüştü ama Beşiktaş'tan bize resmi veya gayriresmi bir dönüş olmadı."

Vazelin de sirketin ikrami herhalde. Iste bu nedenle Turk futbolculara hic ama hic ragbet etmeye gerek yok, herif 24 yasindaki vasat ortasaha oyuncusuna 3 milyon deger biciyor.

Çevrimdışı sEuL

Aynen öyle. Bu sene 22 yaşında olmasına rağmen U21'de oynayan. Şenol Güneşin 3 yıl boyunca ne kupada ne başka bir yerde tek bir maçta bile forma şansı vermediği Oğuzhan Aydoğan.

Transfer edildiginde A takimla devam edecegini dusunmustum ama maalesef alt yapiya yollanmisti cocuk. Bize geldiginde aslinda bir hayli umitliydim ve altyapi maclarinida takip etmeye calismistim. U21'de iyi bir sezon gecirdi bu sene ve Abdullah hocanin sans verecegini dusunuyorum. Umarim iyi bir performans gosterir ve Dorukhan gibi bir patlama yapar.

Çevrimdışı f_madida

Euro'yla yazildigi icin ufak geliyor ama Umut Meras icin soylenen 2 milyon Euro demek bugunun kuruyla 13.5 milyon liraya denk geliyor neredeyse.

Bizim 8. kategori kombine fiyatlari 1350 tl, 7.kategori 1450 tl, hadi diyelim ortalama 1400 olsun. Neredeyse 10000 tane kombine karsiliginda bu adami alacagiz alirsak bu fiyata.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2.2 mil euro 8 taksitle ödenecek bu forum resmen ölmüş TYLER BOYD BEŞİKTAŞTA diyorum  :lol:
Beklediğimiz bir haber. Ondan fazla heyecanlandırmıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşından kurtulamamışız   :money:

Cyle Larin...

Maaşının 600.000 Euro'sunu Beşiktaş, 1 milyon Euro'sunu Zulte Waregem ödeyecek.

Satın alma opsiyonu : 4 Milyon Euro.  (@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

2.2 mil euro 8 taksitle ödenecek bu forum resmen ölmüş TYLER BOYD BEŞİKTAŞTA diyorum 
Bize bilmedigimiz şeyleri söyle reis:)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Transfer edildiginde A takimla devam edecegini dusunmustum ama maalesef alt yapiya yollanmisti cocuk. Bize geldiginde aslinda bir hayli umitliydim ve altyapi maclarinida takip etmeye calismistim. U21'de iyi bir sezon gecirdi bu sene ve Abdullah hocanin sans verecegini dusunuyorum. Umarim iyi bir performans gosterir ve Dorukhan gibi bir patlama yapar.

Benim de transfer edildiğinde heyecanlandığım bir oyuncuydu. Umarım İstediği yerlere gelir.

Çevrimdışı 38life

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ürkmezgil, şöyle konuştu:

"Bir haftadır Abdullah Avcı'nın yüzünü görmedim. Çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Abdullah Avcı'nın elinde bir liste var. Bizim oyuncu izleme ekibimizin tespit ettiği oyuncular var. Sansasyonel olmaktan uzak takıma yararlı oyuncuları bulmak için çok başarılı bir yol izleyeceklerine inanıyorum. Tabii transfer biraz da şans işi oluyor. İnşallah iyi olur."

Ürkmezgil, teknik direktör Abdullah Avcı'ya güvendiklerini belirterek, "Abdullah Avcı ile gerçekten inanarak imzaladık. Tüm yönetim kurulu oy birliği ile Abdullah Avcı'da karar kıldı. Biz Şenol hoca ile de 4 yıl boyunca istikrarlı bir şekilde çalıştık. Abdullah hoca bizim çalışma şartlarımıza ve mantalitemize uyuyordu. Bizim onu takdir edip, sevmemizin dışında o da Beşiktaş Kulübünü çok çalışacağı bir ortam olarak görüyor. Bu karşılıklı duygudan sonra Abdullah Avcı'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Maaşından kurtulamamışız   :money:

Cyle Larin...

Maaşının 600.000 Euro'sunu Beşiktaş, 1 milyon Euro'sunu Zulte Waregem ödeyecek.

Satın alma opsiyonu : 4 Milyon Euro.  (@ortacizgicom)

1.6 milyon €'yu bizden başka kimse vermez :)

satın alma opsiyonu 4 milyon € oldukça iyi inşallah alırlar  :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2019, 21:58:53 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

Bu oyuncumuzun adı da Mustafa Gürkan Varlık. Ufak yaşlarda yolu Barcelona altyapısından geçmiş, henüz 17 yaşında olmasına rağmen sağlam fizikli, geniş çatısı olan bir oyuncu.

Çevrimdışı caner.eryigit

douglas hayırlı olsun  :)
Kardeşim hoşgeldin özlettin
Gönder gelsin haberleri tez elden hadi bakalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

📌 Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, yapılacak transferler öncesinde mevcut oyuncuların ödenmeyen maaş sorunlarının çözülmesi için talepte bulundu.

❗ Avcı, Tyler Boyd'un ise transfer edilmesini istedi.
✅ 25 yaşındaki oyuncu da Beşiktaş'a gelmek istiyor. (@ortacizgicom)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

📌 Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, yapılacak transferler öncesinde mevcut oyuncuların ödenmeyen maaş sorunlarının çözülmesi için talepte bulundu.

❗ Avcı, Tyler Boyd'un ise transfer edilmesini istedi.
✅ 25 yaşındaki oyuncu da Beşiktaş'a gelmek istiyor. (@ortacizgicom)
önemli olanda abdullah avcının istemesi.biz burada o niye alınmadı bu da alınsın diye ortalığı yangın yerine çeviriyoruz ama kmini hoca istemez kiminin kulübü daha büyük beklenti içinde olduğu için transfer edilemiyor.umut iyi oyuncu ama olmuyorsada ağlayacak halimiz yok ikinci üçüncü yada belki birinci planımız vardır.umut belki 4 . plandı ama belki fiyat belki geleceğe yönelik düşünüldüğü için 1. sıraya yerleşti.

Çevrimiçi ergin

... Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar, Yusuf Erdoğan, Santiago Vergini, Kubilay Kanatsızkuş ve Abdullahi Shehu'nun ardından Umut Meraş'ın da serbest kalmak için başvuru yaptığı öğrenildi.
Geçen hafta böyledir haber vardı. Eğer doğruysa Umut bir hafta sonra serbest kalabilir.