2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269034 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Adriano > Sao Paulo
Yolu acik olsun
Fbliler roberto karlos falan seyretti tabi ama biz iso izlemis taraftariz
Ismael sonrasi adriyano acayip bisi gozumde pele seviyesindedir
Biraz sakatligi olmasa azicik da yasi genc olsa barselona seviyesi topcuydu yemin ederim

Çevrimdışı tangaz

2 sayfa lokman konusmusunuz
Mirin kadar oynar lokman
Ismine oynadigi takima gore kucumsuyor bizim taraftar oyunculari
Ligde bir suru iyi oyuncu var, bunlardan dogru sozlesme ile buyuk takim sansini gormesi gerekenler de var
Bosa benzin yakiyorsunuz durup dururken
Hocanin toplantisini gorelim hele
Herkesin hoca hakkinda fikri var yok boyle oynatir yok soyle oynatir yahu bi adami dinleyin belki kafasinda bambaska bisiler var.

Kadromuz erzurumdan kotu mu diyenleri alalim piste 10 tane adam gonderip erzurumdan oyuncu almaya calisiyorsun :lol:
Fikra gibi degil mi

Zamaninda yalcini alin 2-3 sene oynar paramiz cebimizde kalir dedik adami kamptan kovdular falan
Boyle adamlar lazim ama lansmanini duzgun yapacaksin, terbiyesini bozmayan futbllcuya besiktas formasi sansi elbet gelecektir gibi reklamlayacaksin sonra kAptanina kafa atani da almayacaksin aldiysan da tiransfer tahtasi kapaninca kovacaksin

Bosa enerji tuketmeyin acayip bilgi kirliligi var

:kop:

hiç bir şey olmamışsa bile kesin bişey olmuş :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yolu acik olsun
Fbliler roberto karlos falan seyretti tabi ama biz iso izlemis taraftariz
Ismael sonrasi adriyano acayip bisi gozumde pele seviyesindedir
Biraz sakatligi olmasa azicik da yasi genc olsa barselona seviyesi topcuydu yemin ederim

son yıllarda ülkeye gelen en büyük 4 topçudan biriydi diğer üçünden biri de vizyonunu tokatladığım gomezdi.

Çevrimdışı mylife1903

Cocugun ismi lokman diye burun kiviriyiz valla taraftar topcu beyenmiyo
Lokinyo olsa havalimaninda karsilarlar
Arpasi verilen bi lokman arpasini veremedigin 5 pepe gucundedir

Çevrimdışı tangaz

tüm beşiktaşlıların bayramını kutlarım allah renklilere özelliklede kırmızılılara bidaa bayram göstermesin amin

Çevrimdışı worns

Ben umut meraşa sıcak bakıyorum açıkçası tempolu oyuncu kanat boyunca iş görecek potansiyeli var. Daha da gelişir çok genç değil ama Türk futbolcuların altyapısı zayıftır 24-25te hala öğrenirler. Avcı istiyosa alalım.

Yalnız para artı futbolcuda önerilen mirin, larin filan değildir. Bunlar 1.ligde oynamaz gençlerden biri olabilir. Fatihi falan bırakmıyoruzdur umarım. Benim ondan umudum var hala.

Çevrimdışı worns

Cocugun ismi lokman diye burun kiviriyiz valla taraftar topcu beyenmiyo
Lokinyo olsa havalimaninda karsilarlar
Arpasi verilen bi lokman arpasini veremedigin 5 pepe gucundedir

Toramanın solak versiyonu gibi geliyo bana dikkatli de izlemedim açıkçası. Mücadeleci bi tipi var :)

Çevrimdışı cursedofdragon

transfermarkt iyi saçmalamış ljajic'in piyasa değerini düşürmüşler daha 1 milyon € :D

Bu site güvenevilirliğini kaybetti.

Çevrimdışı kyiv

Lokman, Doğan, Ertaç mahşerin 3 atlısı...Eğer alınırlarsa muhteşem bir seviyemiz olur! Millet Sevillalardan adam bakarken Erzurumun savunmacısı ile yola çıkmanın adını koyamıyorum. Bu takımın 7-8 tane genç oyuncusu milli takımlara çağrıldı içlerinden 1 kişi olsun kadroya girmeyecek yetenekte mi? Fatih geçen sene kiralandı nispeten tecrübe kazanmıştır Lokmanın Fatihten ne kadar fazlası var ki yedeklik için?

Burada küme düşmüş veya isimden ötürü negatif değilim. Misal Manu alınsın Akhisardan küme düşen takımın adamı saygı duyarım eleştirmem. Ama bu 3 isim ben de hemen Sezer ve Eneramoyu canlandırdı. Gerek yok. Transfer yapma böylesini de alma dön bak altyapına hiç olmazsa yedek için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lokman, Doğan, Ertaç mahşerin 3 atlısı...Eğer alınırlarsa muhteşem bir seviyemiz olur! Millet Sevillalardan adam bakarken Erzurumun savunmacısı ile yola çıkmanın adını koyamıyorum. Bu takımın 7-8 tane genç oyuncusu milli takımlara çağrıldı içlerinden 1 kişi olsun kadroya girmeyecek yetenekte mi? Fatih geçen sene kiralandı nispeten tecrübe kazanmıştır Lokmanın Fatihten ne kadar fazlası var ki yedeklik için?

Burada küme düşmüş veya isimden ötürü negatif değilim. Misal Manu alınsın Akhisardan küme düşen takımın adamı saygı duyarım eleştirmem. Ama bu 3 isim ben de hemen Sezer ve Eneramoyu canlandırdı. Gerek yok. Transfer yapma böylesini de alma dön bak altyapına hiç olmazsa yedek için.
Böyle transferler yapıp kimse daralacağız demesin. Yukarda gördüğünün 3 katı kadar aşağıda var diyeceğiz yakında

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Doğan Erdoğan transferi yakında açıklanır. Kontratı bitene kadar bir maç bile oynamayacak ilk senesi biter bitmez tekrar Avusturya 2. ligine kiralayacağımız ve bir daha çağırmayacağımız adama para verdik. Bizim TFF 2.lig oyuncusuna ihtiyacımız yok Sarıyer'de falan bile düzenli oynayamaz bu çocuk.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2019, 20:49:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı kyiv

Doğan Erdoğan transferi yakında açıklanır. Kontratı bitene kadar bir maç bile oynamayacak ilk senesi biter bitmez tekrar Avusturya 2. ligine kiralayacağımız ve bir daha çağırmayacağımız adama para verdik. Bizim TFF 2.lig oyuncusuna ihtiyacımız yok Sarıyer'de falan bile düzenli oynayamaz bu çocuk.

Kim kefilse kim müsade ediyorsa parasını cebinden versin. Tutarsa bir sonraki transferden parasını misliyle alsın. Cesareti olan?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kim kefilse kim müsade ediyorsa parasını cebinden versin. Tutarsa bir sonraki transferden parasını misliyle alsın. Cesareti olan?
Ona yapabilecek adam yok yönetimde 500bin veren Kagawa için iki ay haber oldu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Ona yapabilecek adam yok yönetimde 500bin veren Kagawa için iki ay haber oldu

O zaman bu kulübün 1 kuruşunu bile olma ihtimali düşük bir adam için harcamaya hakkı yok. Anladığım kadarıyla hersene 3 er 5er doğukan bulacağımız hayaline kapıldılar. Doğukan gibisi 3,5 senede 1 düşer.

Çevrimdışı worns

İsmi geçenlerden umut meraş gibi emre Kılınç da doğru transfer olabilir. Quaresma ve lensle yollar ayrılırsa kanatlar için faydalı bi oyuncu olur. İçeriyi zorlayan teknik kapasitesi olan zeki denebilecek bir oyuncu. Sivas ta bir çok kez dikkatimi çekmişti.

Yalnız bu beindeki haber falan doğru değildir. Şimdiden 7-8 oyuncu için girişim 2-3üyle imza sürecine gelmek falan bizim ruhumuza aykırı. İsimler konuşuluyordur sadece. Ayrıca avcının tatile çıktığı ve dönünce transfer komitesiyle toplanacakları haberi var. Muht doğru olan budur. Hangi ara listeyi yaptılar hangi ara hemfikir oldular da imzaya kaldı işler. Akla yatkın değil bu haberlerin çoğu.

Çevrimdışı 38life

Abartıyosun.

Çevrimiçi Samet Demir

Düne kadar Dorukhan için neler söyleniyordu? Nerdeyse 10 milyonluk adam kazandık.

Ayrıca bu tip transferlerin %100 u tutacak diye birşey yok. 10 tane adam alıp 2 tanesi tutsa kardir.

Bu konunun tartışılacak kısmı adam almak yerine alt yapıdan çıkaralım derseniz birşey diyemem.

200bin lik kumar oynanabilir...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Doğan Erdoğan’ı anladığım kadarı ile herkes her hafta izlemiş. Adam öyle bir gömülmüş ki forumdaki herkes sıkı bir lask linz takipçisi anladığım kadarı ile.

Lask Linz’in bu sezonu kaçıncı bitirdiğini Google’a bakmadan söyleyebilecek kaç kişi var bu forumda ki bu adamı nefessiz gömmüşsünüz? Napıyorsunuz beyler allah aşkına bir soluklanın hele.

Çevrimiçi Samet Demir

Doğan Erdoğan’ı anladığım kadarı ile herkes her hafta izlemiş. Adam öyle bir gömülmüş ki forumdaki herkes sıkı bir lask linz takipçisi anladığım kadarı ile.

Lask Linz’in bu sezonu kaçıncı bitirdiğini Google’a bakmadan söyleyebilecek kaç kişi var bu forumda ki bu adamı nefessiz gömmüşsünüz? Napıyorsunuz beyler allah aşkına bir soluklanın hele.

Çok değişik bir taraftar yapısına büründük. Pahalı biri alsak yine bir sürü olumsuz yorum. Böyle bir transfer yapılsa yine olumsuz yorum.

Herşeyi en uçta yaşıyoruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Mali u20 takımında sekou koita...1999 doğumlu boğa gibi güçlü.Bundesliga da wolsburg da kiralıkmış 14 maçta 5 gol 4 asist. 2-3 seneye kalmaz EPLye gider. Şimdi bu adama 300-500 bin euro fazla vermezsin ama işe yaramayacağı muhtemel adamlara 200-300 birşey değil diye verirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Samsunspor ile Ptt'de oynarken Ptt'de bile tutunamadı bu çocuk Avusturya'ya gitti orada 1.ligte tutunamayıp ikinci lig takımına kiralandı. Ayrıca kendisinin Samsunspor altyapısında ve A takımında oynadığı çoğu maçlarıda izledim. Gömmek için bu kadar tanımam yeter herhalde.

Çevrimdışı 38life

Ben wyscout üzerinden biraz inceledim ama hala net bir fikrim yok. Millet geleceğe gidip geri gelmiş gibi konuşuyor :D Ama açıkçası şuan ki fikrim Beşiktaş seviyesinde olmadığı ve gereksiz bir transfer olduğu. Transfer resmileşirse biraz daha sıkı incelicem.

Çevrimiçi yaço58

şuan en büyük eksikliğimiz kanatlar burayı kampa kadar yetiştirmek ama buraya bi tane mutlaka kaliteli tartışılmaz adam almak lazım visca schürlle gibi viscanın son senesi ljajic gibi 5m artı oyuncuya transfer edebiliriz oyuncu bizi isterse neden olmasın iş viscada bitiyor visca isterse bu dolaylara bitebilir dün çıkan gomez haberiyse eğer 2 as kanat bide yedek kanat almak yerine 4-4-2 oynamak varmı acaba hocanın kafasında gsnin drogba buraklı oyunu gibi bizde burak gomez yapabilriz arkalarında baklava orta sahayla işte vlasic ismide geçiyor kiralık olarak tam izlemedim ama oyuncu ljajic gibi hem on hem kanat oynuyor gsnin o dönem orta sahası melo selçuk hamit snejder bizle fejsa ismide çıktı eğer fejsa dorukhan vlasic ljajic gibi bir orta saha kurgusu olabilir yada vlasic yerine mesela oğuzhanı kullanabiliriz yada başka bir kiralık transferle orta sahayı yapabiliriz tabi burda iki bek önemli olcak bu kurguda bence en ekonomik kurgu bu olabilir tabi hocanın kafasındakiler önemli ya sağlam bi kanat alıp bide orta düzey kanat kiralayıp yolumuza devam edecez yada varyasyon değişikliğine gideceğiz bence değişikliğe gitmek daha makul olabilir bizim için tabi düzgü hamlelerle ayrıca burak kendine bakan bir adam kampla birlikte daha fit olabilir geçen seneden buda onun hareketli oyunu için bir avantaj bizim seneye mutlaka şampiyon olmamız lazım yoksa 3 sene üst üste şl gelirinden mahrum kalmayı kaldıramaz ekonomimiz o yüzden kısa vadede gomez-burakla 4-4-2 oynamak mantıklı ve daha ekonomik olabilir birde çıkan lazoviç haberleri varken belki oda bek için düşünülüyordur çünkü 4-4-2 de baklava dizilimi bir orta saha kurgusunda temposu yüksek bekler lazım lazoviçde anladığım fbdeki dirar tipinde bir oyuncu bence bu sene bir sistem değişikliği görmemiz şaşırtıcı olmaz çıkan transfer iddialarına bakarak bunlarda murat özenin haberlerini kıstas alarak söylüyorum lokmana falanda gerek yok alpayı koy rotasyona erdoğan kayayı koy lokmandan az oynamazlar bu adam dorukhan gibide değil 28 yaşında gereksiz olur bakalım inşallah güzel bir transder dönemi geçiririz
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2019, 22:46:07 yaço58 ]

Çevrimdışı Savaş

Samsunspor ile Ptt'de oynarken Ptt'de bile tutunamadı bu çocuk Avusturya'ya gitti orada 1.ligte tutunamayıp ikinci lig takımına kiralandı. Ayrıca kendisinin Samsunspor altyapısında ve A takımında oynadığı çoğu maçlarıda izledim. Gömmek için bu kadar tanımam yeter herhalde.

Ben izlemedim bir şey diyemem. Ama bana PTT 1. Ligde oynarken herhangi bir yurtdışı 1. Lig kulübüne transfer olan 5 oyuncu sayabilir misin?