2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270413 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Kapkarakartal

@38life  Bu istatistiklere göre bizlik oyuncu değil heleki oynadığı bölgeyi düşününce pas yüzdesini görünce gözlerim kanadı.   :alala:

Çevrimdışı 38life

Doğan Erdoğan'ın raporunu PDF dosyası olarak indirip incelemek isteyen buyursun.

https://docdro.id/zHz4OWy

Çevrimdışı 38life

@38life  Bu istatistiklere göre bizlik oyuncu değil heleki oynadığı bölgeyi düşününce pas yüzdesini görünce gözlerim kanadı.   :alala:

Ben de hala inceliyorum ama aynı kanıdayım şuan. O bölgedeki dördüncü alternatif olarak alınıyorsa bence gerek yok Necip var zaten.

Çevrimiçi mayguntr

http://tr.beinsports.com/haber/2-3-sene-sonra-besiktasin-degisilmez-forveti-olacak

Gökhan Keskin: "Larin ile ilgili hedefimiz 2-3 sene sonra Beşiktaş'ın direkt santraforu olması.

Bu adam tekrardan scout ekibi basina geliyor. Evet bazi tecrubeleri faydali ancak potansiyeli, faydasi belli bu adamin. Biraz genclerin onlerini acsalar keske.

Çevrimdışı 38life

Dorukhan, Necip ve Doğan Erdoğan'ın "akıllı pas" karşılaştırmaları.

Dorukhan

Necip

Doğan

Çevrimdışı kyiv

Vedat Muriç için Rize 10 milyon euro istiyormuş. Aman indirmesinler sarışın kerizlerden 1 tanesi araplara göstermelik satış yaparak o parayı verirler.

Çevrimiçi murat

Dorukhan, Necip ve Doğan Erdoğan'ın "akıllı pas" karşılaştırmaları.

Dorukhan

Necip

Doğan

necipten kötüsünü bulmakta ayrı bir maharet.istatistikler yalan söylüyordur inşallah.

Çevrimdışı 38life

necipten kötüsünü bulmakta ayrı bir maharet.istatistikler yalan söylüyordur inşallah.

Sadece rakamlara göre konuşmak doğru olmayabilir tabi. Biraz videolarına baktım.

Doğan Erdoğan Bazı olumlu hareketleri:

Top kayıpları

Çevrimdışı levitate

tyler boyd'u sürekli isteyen abi kimdi bilmiyorum ama ilgileniyormuşuz haberin olsun :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupadan sürekli maç izleyenler bile menajer transferi bu, başka açıklaması yok diyorlar  :tabe: Kimse oyununu beğenmiyor. Öyle dikkat çekecek biri değil. İstatistikler Necip'e bakarsak pek yalan söylemiyor gibi  :tabe: Altyapıya harcasak bu parayı daha çok işimize yarar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Necip 0 tane mi anahtar pas atmış bir sezonda yahu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida'dan gelecek parayla transfer konuşmalarına son verebiliriz herhalde artık  :tabe:

Beşiktaş'ta yeni sezonda kaptanlık pazubandının Vida'ya verilmesi düşünülüyor. (beIN Sports)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Bu sene neyse ki süper kupa maçı varda sezona geçen seneki gibi berbat zeminle başlamayız her halde.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son  oynadığı maçını hatırlıyorum. Hücuma baya katılmış ama hep son paslarda hata yapmıştı. Bu istatistik doğru olabilir. Acı gerçek hala bu haliyle oynayabiliyor olması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Hayır, "akıllı pas" kategorisindeki paslarının %0'ı anahtar pas. Son 2 yıllık rapor bunlar. 6 adet anahtar pası var son 2 yılda.

Çevrimdışı levitate

Hayır, "akıllı pas" kategorisindeki paslarının %0'ı anahtar pas. Son 2 yıllık rapor bunlar. 6 adet anahtar pası var son 2 yılda.
ben bile daha çok atardım pü
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

sallamasyon pasları daha iyi demekki.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Doğan Erdoğan'ın raporunu PDF dosyası olarak indirip incelemek isteyen buyursun.

Ben böyle raporlara falan hasta oluyorum ya  :lol: İşin içinde istatistik falan girince.
Ama gözümde asla geçilmeyecek gelmiş geçmiş en iyi td olan Alex Fergusonun dedikleri gelince de hevesim kaçıyor.
Sir Alex Ferguson - " İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez" 

Çevrimdışı kyiv

Genk'ten 1991 doğumlu Ndongala'nın ismi geçmişti fakat istatistikler çok da iç açıcı değil. 28 maçta 4 gol 4 asist.

Çevrimiçi murat

serdar sarıdağa göre adrianoya 1+1 yıl 1,1 milyon  önermişiz.fabri içinde fulhama maaşının yarısını verin kiralayalım demişiz.tosiç ve marcelo gelmek istiyormuş.

Çevrimiçi murat

nedim yiğit wenlöden bir forvetten bahsetti @Mehmet57 analiz edebilir.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 22:25:49 MURAT ]

Çevrimdışı levitate

serdar sarıdağa göre adrianoya 1+1 yıl 1,1 milyon  önermişiz.fabri içinde fulhama maaşının yarısını verin kiralayalım demişiz.tosiç ve marcelo gelmek istiyormuş.
başkası dese belki inanırdım ama bu serdar kadar boş bir insan görmedim

her sene bir sis perdesi var gizli işler yapıyoruz hani nerede :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Son bir lanet olasi is icin toplanalim gencler

Çevrimdışı MUSTAFA_

:alala:

Abdullah Avcı’nın özellikle istediği isimmiş Peniel Mlapa (28, forvet).

Mlapa’nın bu sezon Venlo formasıyla ligde 30 maçta 15 golü, 3 de asisti var.

Not: Venlo, geçen yıl oyuncuyu Dynamo Dresden’den kiralamıştı. Satın alma opsiyonu da bulunuyor: 800 bin euro. (via. Miakil Serin - @srnmkl)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Hocam su arkadasin raporunu da paylasabilir misiniz acaba ?
https://www.transfermarkt.com.tr/cheick-doucoure/profil/spieler/543387