2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2997625 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
geç kalıyoruz keşke başlasaydı bugün
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

geç kalıyoruz keşke başlasaydı bugün
katiliyorum hic degilse aksam idmanina katilsaydi bugun ya madem 1600 gibi halledilecek imza
Yorgo

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Beşiktaş’ta ilk antrenmanına çıkış tarihi ve saati:

29 Ocak 2020
11:30

via Onder Ozen
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Beşiktaş’ta ilk antrenmanına çıkış tarihi ve saati:

29 Ocak 2020
11:30

via Onder Ozen

neden sürekl geciktiriyoruz bugün ilk antremana neden cıkmıyor  :alala:

Çevrimiçi murat

Hayırlı olsun  :tabe: Satın alma opsiyonu yok. Ayrıca maaşının yarısını biz ödeyeceğiz  :tabe:

maaşının hepsini ödeyip kiralama bedeli alsaydık.

neden sürekl geciktiriyoruz bugün ilk antremana neden cıkmıyor  :alala:
anlayan beri gelsin, cok miy miy  bi durum var  ortada, hosuma gitmiyor pek  :money:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

maaşının hepsini ödeyip kiralama bedeli alsaydık.
Çünkü Efendi Beşiktaş  :tabe: Zten bütçeden azaldı. TFF bütçesine maaşlar da giriyor. Öyle bir şey yapmamıza gerek yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Atiba gecen sezon yonetimdekiler yuzunden ulkeden tasinma durumuna geldi. Kamp kaciracak kadar gec bir sekilde imza atildi. Sakatliklari da hesaba kattigimizda Atiba'nin gecen sezonki performansi belki bu sezonun bir tik altindadir.
Umut'un ozel bir formu yok. Kaldi ki olsa da yetmez.

Sen Ljajic'e 8m euro vermissin. Burak senin yildiz oyuncun. Bunlardan verim alamama gibi bir luksun yok.
O kadar para verip 2 kanat aldirdin, bir de kanat forvet. Inanilmaz kotu performans veriyor.
Savunma takviyelerin berbat. Kalecin daha da geri gitti. Takimin hali ortada.

Bunu boyle ama Atiba-Umut diyerek kur-ta-ra-maz-sin-iz!
A.Avci'nin rezil bir antrenor oldugu gercegiyle yuzlesin artik. Slaven Bilic hayranligindan 4 sene boyunca Senol Gunes'e laf atmaya yer arayan bir guruh vardi. Gitarina, sigarisina asik olmuslardi kendilerini aldatip Ingiltere'ye kacan adam icin. Avci kamuoyunda aldigi elestirinin 10 katini hak ediyor.
Sergen geldikten sonra da gidip Avci guzellemesi yapmayin tamamen kulube zarar!
zamanında biliç hakkındaki fikrimi söylemişdim devre arasında hatta hemen gönderilmeli demişdim
şunu o nedenle rahatlıkla söyleyebilirim nasıl devre arası biliç ingiliz takımıyla anlaştı aynı şekilde şenol güneşde milli takımla anlaştı
etik açıdan şenol güneşle biliç arasında bir fark göremiyorum o nedenle bugün avcı güzellemesi yapanlara biliç güzellemesi yapanlara ileri geri konuşuyorsun ama ben şenol güzellemesi yapanlarada aynı bakıyorum arada bir fark yokki üç hocayada gitsin diyen biri olarak Beşiktaşa verdiği katkı düşünüldüğünde biliçi bunlardan bir tık önde görüyorum
herşeyi siyah yada beyaz olarak görüyorsunuz bu yanlış teraziye konur kişiler yaptıkları olumlu olumsuz haraketler tartılır. avcının oyun tarzı şenol güneşin verdiği katkıdan daha az değil topu topu yarım devre yönetti takımı neye göre rezil olduğunu söylüyoruz geçen sene ilk yarıda takım bu senekinden dahamı iyiydide şenol güneş mükemmel olurken avcı rezil oluyor. avcı kadroyu çöpe çevirmiş deniyor iyide geçen seneki kadro duruyor üstüne ilave yapıldı nasıl avcı çöpe çevirmiş oluyor.
avcıyı hiç istemeyen biri olarak söylüyorum haksızlık ediyorsunuz avcı evet Beşiktaşı yönetecek kapasiteye sahip bir hoca değildi ne teknik olarak nede mantelite olarak
ama bunu yazın söylediğimde herkes bana karşıydı şimdi gördükten sonra konuşmak herşeyi iyi biliyormuş gibi konuşmak tuhaf değilmi iyi biliyorsa bunu yaşanmadan söyleyecekti insanlar yaşandıktan sonra konuşmak gereksiz oluyor.  iki ile ikinin dötr olduğu gerçeği ne kadar netse Beşiktaş ve avcı bileşiminin olmayacağı gerçeğide zamanında o kadar netti.
lütfen çelişkili olmayalım bizi aldatıp ingiltereye kaçan adam yerin dibine sokulurken bizi aldatıp milli takıma kaçan adamı arşa çıkartmayalım. unutuldu yüzümüze baka baka yalan söylediği milli takımla hiç görüşmemiş berberde karşılaşmışlar diye bizimle dalga geçen benmiydim. neden tff başkanının uzun süredir gizli gizli görüşüyorduk lafına yalanlama yapmadı. iş kandırmaya aldatmaya gelirse kusura bakmayın şenolun eline kimse su dökemez. o nedenle aynı satırda biliç gömüp şenol övmek bana uymuyor.
Fikret orman döneminde gelen samet biliç şenol ve avcı hepsi yanlış seçimdi. bunların içinde samet ve biliçin takım anlamında katkıları oldu. Şenol güneş döneminde her sene takım bir tık daha kötüye gitti. Şenol güneş takıma değil kendi kariyerine katkı sundu o nedenle zaten takım ligde yerde sürünürken şl de na mağlup grupdan çıktı o gün bunu savunanlar varken karşı geliyordum şl değilde lige önem versek şampiyon olurduk ve bu Beşiktaş için hayati önem arz ediyordu. ama şenol güneş bunu umursamadı şl deki başarı kendisi için daha önemliydi. zaten sonuçlarıda onun menfaatine oldu. bizde yerle bir olduk. milli takımla anlaştı ondan Beşiktaşla yarım devre ilgilendi işde sonuç başarılı bir ikinci yarı. Bazı arkadaşlar o zaman bunu burakın gelmesine yordu ama burak bu sene sezon başından itibaren Beşiktaşda hani nerde katkı.
doğru okumak lazım olayları illaki biri yanlış dediğimizde bu diğerini doğru yapmıyor.  Sevdiğimiz birini korumak için yaptığı her yanlışı başkalarının üzerine atmaya çabalıyoruz bu yanlış sevdiğin insanlarda yanlış yapabilir sevdiğinide eleştirebilirsin. sevmediğin insanlarda doğru yapabilir doğru işlerini alkışlamak yanlış değildir kişi olarak sevmeyebilirsin mesela ben kişi olarak Fikret ormanı sevmem ama her doğrusunu alkışladım  çebiyide kişi olarak severim doğru yaptıklarında alkışlayacağım geçen sozkul beni eleştirdi bu yönetime neden sıcak davranmıyorsun Fikret ormana davrandığın gibi değilsin dedi ama ne yapabilirimki daha doğru yaptıkları birşey yokki. yapsalar ilk alkışlayan ben olurum geldiklerinden beri eski yönetime saldır taraftar güdümünde kararlar al bu alkışlanacak bir durum değilki çarşının kuklası olmuş bir yönetim görüyorum tribüne oynuyor. inşallah yanılırım sergen konusundada yönetim konusundada yoksa Beşiktaşı çok kötü günler bekliyor bu seneyi geçtim zaten ama gelecek seneyide kaybederiz. tek tesellim sergen taraftar güdümüne girmez. o nedenle çok kısa sürede taraftarla arası açılabilir.

Çevrimdışı Necmi

anlayan beri gelsin, cok miy miy  bi durum var  ortada, hosuma gitmiyor pek  :money:
avcıyı gönderdikten sonra hoca arayışına girdik havası yaratmaya çalışıyorlardır :D

Çevrimdışı Necmi

katiliyorum hic degilse aksam idmanina katilsaydi bugun ya madem 1600 gibi halledilecek imza
bir fazla idmana katılınca sihirli değnekle herşeyi düzeltecek değil bir önemi yok ne zaman çıktığının

Çevrimdışı ERAY G

@Necmi
"iki yıldır zaten Beşiktaşı tüketen taraftardı iyi olanı kötüye taraftar çevirdi" 
nasıl oldu bu detay alabilir miyiz ?

Çevrimdışı mrred

💥 Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Tahkim Kurulu’nun bağımsız ve tarafsız olmadığına karar verdi.

Çok güzel şeyler oluyor olmaya başladı :)

OOOO
Ohohohoh :D (Kaan Kural)
Karara ulaşayım analiz yaparım. Tavsiye kararı mı yoksa eski hale getirme kararı mı yoksa kanununuzu değiştirin şeklinde bir karar mı ona göre işler değişir.
Ama her halükarda tahkim kararlarına kanun yolu açılır. Biraz zaman alır ama açılır ve bu bizim için iyi haber.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2020, 15:29:18 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Forumda hem Avcı hem de Sergen hakkında doğru tespitler yapıldı. Tespitler Sergen'in büyük takım teknik direktörü olma potansiyelinin çok daha fazla olduğunu gösteriyordu ki o da doğru bir tespit. Sergen hakkındaki en büyük soru işareti bir takımda uzun süre rol almaması. Ama bu rol almaması da sadece Sergen'e bağlı açıklanamaz. Onunla çalışan görece daha objektif yorum yapabilecek örneğin futbolcuların görüşü belli bir fikir sunabilir. Yetersiz Avcı'nın bize gelişi nasıl ki bir algının sonucu gerçekleştiyse Sergen'in yetersiz görülmesi de yanlış bir algı sonucu. Sergen'in daha rahat ortamda çalışması, önünün açılması için Lucescu gibi bir şahsiyetin gelmesi şart bu arada. Heycknes diyordum, o biraz ütopikti kabul ediyorum. Heycknes olmadı Lucescu oldu o da doğru bir tercih. Doğru yönetimle doğru ekiple Sergen olumlu işler yapar. Onu Avcı da yapar diyecekler için hayır yapamazdı.
o potansiyel neye göre göründü. Bu ütopik bir düşünce devamlılığı olmadığına gelince bir takımdan gider iki takımdan gider üç takımdan gider dersinki
haklı yanları olabilir. ama sergen her takımdan böyle ayrıldı. bizim alt yapı dahil buna. kulüpler sergene göre haraket edemez sergen kulüplere göre haraket etmek
zorunda kendisine göre haraket edecek kulüp arıyorsa gider bir tane satın alır. Bizden neden ayrılmışdı neymiş alt yapıdan oyuncu almıyorlarmış alt yapı hocası kendini a takım hocasının üstünde gördü yönetimin üstünde gördü sorun sergende bu işde.
başarılı olur olamaz bunu zaman gösterecek ama bu günden potansiyelinin olduğunu söylemek bence hayalci bir yaklaşım daha anadolu takımlarından her hangi birinde sözleşme bile bitirememiş biri olunca konu Ülkenin amiral gemilerinden birine komuta etme potansiyeli bilemedim.

Çevrimdışı mrred

hatırlatmak isteyeyim aynı tavrı Beşiktaş alt yapısını çalıştırırkende gösterdi
burası Beşiktaş burdada aklına geleni kimse söyleyemez bırak hocayı başkan olsa bile söyleyemez söylendiğinde neler
olduğunu gördük ve görüyoruz. Sergenin Beşiktaşda hoca olabilecek hiç bir vasfı yok ama olmaması için
gereken her vasıf fazlasıyla var. Kusura bakmayın sırf çarşı istiyor diye avcı gönderildi sergen getirildi bu bana
çarşının su yoluna girmiş bir yönetimi işaret ediyor ve bu yolun Beşiktaş için çok kötü bir yol olduğunu düşünüyorum
ilk kez alınsaydı avcımı sergenmi olacak diye tartışılsa yüz kere sergen derdim ikisininde vasfı yok ama Beşiktaşlı olanı renkli olana yüz kere tercih ederdim bu ayrı konu sezon başında avcının getirilmesinin çok yanlış olduğunu ve sezon sonunu göremeyeceğini söyledim malumun ilanıda gerçekleşdi. şimdi diyorum avcı getirilmesi ne kadar yanlışsa sergenin getirilmesi ondan iki katı daha yanlış
sergenin hocalığını devamlılığını bir kenara koyalım bunlar bile önemli değil avcının gönderilip sergenin getirilmesi taraftar köleliğidir bu köleliğin nasıl sonuçlanacağınıda iyi biliyoruz bitmeyecek bu daha çok kelle istenecek ve alınacak iki yıldır zaten Beşiktaşı tüketen taraftardı iyi olanı kötüye taraftar çevirdi istediği seviyeye getirdi artık bu yönetim bedava kombinede verir bilette verir çünkü belli olduki güdüme girmişler. yarın transferde birşey beklemeyin taraftar şovuna yönelik onların istediği oyuncular alınır transfer kapanır. bu arada taraftar derken parantez içinde çarşıyı kasdediyorum. Bunuda Fikret ormanı tuttuğumdan yapmıyorum en korktuğum konuydu fikret orman sonrası gelecek olanın taraftar güdümüne girmesi.
Bu yönetimle ilgili anadolu takımına döneriz demiştin abi  umarım gerçekleşmez ama sanırım gerçekleşiyor... Taraftarın gazını alma olayını bu kadar önemsemeye başlarsak ipin ucu iyice kaçar.
The great gig in the sky

Onur Küçük

• Ziyaretçi

o potansiyel neye göre göründü. Bu ütopik bir düşünce devamlılığı olmadığına gelince bir takımdan gider iki takımdan gider üç takımdan gider dersinki
haklı yanları olabilir. ama sergen her takımdan böyle ayrıldı. bizim alt yapı dahil buna. kulüpler sergene göre haraket edemez sergen kulüplere göre haraket etmek
zorunda kendisine göre haraket edecek kulüp arıyorsa gider bir tane satın alır. Bizden neden ayrılmışdı neymiş alt yapıdan oyuncu almıyorlarmış alt yapı hocası kendini a takım hocasının üstünde gördü yönetimin üstünde gördü sorun sergende bu işde.
başarılı olur olamaz bunu zaman gösterecek ama bu günden potansiyelinin olduğunu söylemek bence hayalci bir yaklaşım daha anadolu takımlarından her hangi birinde sözleşme bile bitirememiş biri olunca konu Ülkenin amiral gemilerinden birine komuta etme potansiyeli bilemedim.
Haziran ayına geldiğimizde bunun bir değerlendirmesini hep beraber yaparız. 1.5 sene sonra yine değerlendirme yaparız. Yanlız değerlendirme yapmamız için kimsenin geçmişte dediklerini de unutmaması lâzım. 
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2020, 15:39:38 Onur Küçük ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu yönetimle ilgili anadolu takımına döneriz demiştin abi  umarım gerçekleşmez ama sanırım gerçekleşiyor... Taraftarın gazını alma olayını bu kadar önemsemeye başlarsak ipin ucu iyice kaçar.
Sen borcu 3 milyar TL yap, bankalar birliği anlaşması ile yönetimini dolaylı şekilde kayyuma ver, ondan sonra şikayet et. Külkedisi gibi ani bir değişim masallarda olur. Şu noktaya gelinmesinde Fikret Bey'i alkışlayan, transfer bağımlısı olmuş bilinçsiz taraftarın rolü yeni gelen yönetimden daha fazla. Bunu deyince de taraftar gömücüsü oluyoruz. Mevcut yönetimin acemilikleri  var mı var. Özellikle de iletişim konusunda.  Gömüleceklerse doğru yerden gömülsünler.  Kulüp kayyumun eşiğine getirilmiş, o hale getirenler dolaylı şekilde övülüyor çok vizyonlu adamlarmış diye.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi
"iki yıldır zaten Beşiktaşı tüketen taraftardı iyi olanı kötüye taraftar çevirdi" 
nasıl oldu bu detay alabilir miyiz ?
bunu takım olarak yorumladım herşey olcayın yuhalanmasıyla başladı hemde hazırlık maçında
ondan sonra bütün olayları anlatmaya burda zamanım yetmez. bu taraftar atibaya bile saldırdı zamanında.
başarıyı kaldıramadık. Başarı bizi birleştireceğine parçaladı çarşı kaybettiklerini geri almak için savaşa başladı
bunu o yönetimle yapamayacaktı. işin diğer kısımlarını bir kenara koyalım küçük olsun benim olsun mantelitesi önemli
iki sene önce tribünde başladı bu her tribüne 15-20 kişilik gruplar koydular tribünlerin balansını bozmak için
bunuda başardılar bir anda toplu haraket eden sahada olan tribün gitti yerine sahadan uzaklaşan o eski tribünler gelmeye başladı
bir dahada tribün bütünlüğü ve takıma destek kayboldu. iki yıldır rakibi hakeme baskı altına alacak ıslık duyulmuyor tribünde
tersine iki yıldır tepki sürekli kendi oyuncularımıza iki yılı geçtim talisca bile tepki gördü tribünlerden
iki iki buçuk yıldır oyuncular Beşiktaşdan kaçarak gidiyor dediğimde kimse inanmadı buna bunları yaparkende sürekli yok maaşlarını alamıyorlar ondan oynamıyorlar vs gibi mazeretler uyduruldu  işin aslı taraftar takım ilişkisinin çok kötü olduğuydu. baştada artık Beşiktaşı umursamayan hoca olunca
yönetimde kontrolden çıkınca dağıldı herşey. ta o zaman söylemişdim bunun iyi olmadığını bizim en kırılgan yapımız taraftardır her zaman kırılma burda başlar
eski yıllardada bu böyleydi. diğer kulüpler zor duruma düştüklerinde bütünleşir biz zor duruma düştüğümüzde dahada parçalanıyoruz.
çok ciddi problemler var taraftarda her zaman dediğimi söyleyeceğim Beşiktaş taraftarı kulübün çok gerisinde asla büyük kulüp taraftarı olamadı.
büyük kulüp taraftarı gibi davranamıyor. geçtim onu kulüp taraftarı bile değiller tamamen kulüpden bağımsız haraket ediyorlar kendi isimleri marka değerleri kulüp değerinden daha önemli. Bizim bu çarşı yapısından kurtulamadığımız sürece başımıza sürekli bunlar gelecek.

Çevrimdışı Necmi

Haziran ayına geldiğimizde bunun bir değerlendirmesini hep beraber yaparız. 1.5 sene sonra yine değerlendirme yaparız. Yanlız değerlendirme yapmamız için kimsenin geçmişte dediklerini de unutmaması lâzım. 
değerlendiririz umarım geçmişde yaşananlar tekrarlanmaz ben geleceğe fal açmıyorumki neyi değerlendireceğiz ben geçmişe bakıp bu günkü adımın doğruluğunu  tartışıyorum fikrimi söylüyorum inşallah yanılırım.
birde unutmaman gereken bir konu var fikirler insanların imzası değildir. insanlar fikir değiştirme özgürlüğüne sahipdir.
bugün böyle düşünen bir sene sonra farklı düşünmeyecek diye bir kural yok. Yanılmak insana özgüdür bizim programlanmış makineler değilizki
aynı program sürekli kendini tekrarlasın biz öğreniyoruz yaşıyor tecrübe ediyoruz ve fikirlerimizide yaşadığımız tecrübeler şekillendiriyor
siz insanları herhalde programlanmış robot olarak görüyorsunuz. zaten bu böyle olmasa bende sizlerin yaptığını yapar burdaki eski mesajları açardım
bak nasıl yanıldınız demek için ama yapmam çünkü insanların sizin aksinize yanılma hakkı olduğunu düşünüyorum insanın fikri söylediği anı paklar
kimse geleceği görmüyor müneccim falan değil sadece geçmişdeki tecrübelerine dayanarak fikirlerini oluşturup bunu söylüyor. yani geçmişde söylediği birşey
gelecekte oluşan bir durumu karşılamaz. gelecek değişkendir çok dürüst bir insan dediğin biri gelecekte dolandırıcılık yaparsa bu seni yalancı yapmaz
senin söylediğin ana kadar adamın dürüst olduğunu ispatlar sadece o anki fikrini söyleyerek geleceğe kefil olmuyor kimse.
işin önemli olan tarafı burda haklı çıkmak yada çıkmamak gibi bir derdim yok inşallahda Beşiktaş için haklı çıkmam benim haklı çıkmam Beşiktaş için çok kötü olur.

avcıyı gönderdikten sonra hoca arayışına girdik havası yaratmaya çalışıyorlardır :D
arayan belasını da bulur mevlasını da demısler  :D
Yorgo

Onur Küçük

• Ziyaretçi

değerlendiririz umarım geçmişde yaşananlar tekrarlanmaz ben geleceğe fal açmıyorumki neyi değerlendireceğiz ben geçmişe bakıp bu günkü adımın doğruluğunu  tartışıyorum fikrimi söylüyorum inşallah yanılırım.
birde unutmaman gereken bir konu var fikirler insanların imzası değildir. insanlar fikir değiştirme özgürlüğüne sahipdir.
bugün böyle düşünen bir sene sonra farklı düşünmeyecek diye bir kural yok. Yanılmak insana özgüdür bizim programlanmış makineler değilizki
aynı program sürekli kendini tekrarlasın biz öğreniyoruz yaşıyor tecrübe ediyoruz ve fikirlerimizide yaşadığımız tecrübeler şekillendiriyor
siz insanları herhalde programlanmış robot olarak görüyorsunuz. zaten bu böyle olmasa bende sizlerin yaptığını yapar burdaki eski mesajları açardım
bak nasıl yanıldınız demek için ama yapmam çünkü insanların sizin aksinize yanılma hakkı olduğunu düşünüyorum insanın fikri söylediği anı paklar
kimse geleceği görmüyor müneccim falan değil sadece geçmişdeki tecrübelerine dayanarak fikirlerini oluşturup bunu söylüyor. yani geçmişde söylediği birşey
gelecekte oluşan bir durumu karşılamaz. gelecek değişkendir çok dürüst bir insan dediğin biri gelecekte dolandırıcılık yaparsa bu seni yalancı yapmaz
senin söylediğin ana kadar adamın dürüst olduğunu ispatlar sadece o anki fikrini söyleyerek geleceğe kefil olmuyor kimse.
işin önemli olan tarafı burda haklı çıkmak yada çıkmamak gibi bir derdim yok inşallahda Beşiktaş için haklı çıkmam benim haklı çıkmam Beşiktaş için çok kötü olur.
Niyetim kötü olsa Avcı hakkında yaz zamanında yazdığın iletileri çıkarırdım Necmi abi. Tespitlerin doğru çıkıp çıkmaması farklı bir konudur. İnsanın olduğu yerde yanılma payı da olur. Kimseyi geçmişte yaptığı yanlış tespitten dolayı eleştirmem. Bana göre hayat olasılıklardan ibarettir. Sen en yüksek olasılığı bulur söylersin ama bakmışsın  en düşük olasılıklardan bir tanesi çıkmış. Bunun eleştirilecek bir tarafı yok. Avcı gibi çapı Beşiktaş'a yetmeyecek adamı gelsin diye sürekli öven adam kişi düşük olasılığı seçtiği için eleştirilir. Bu ayrı bir konu. Bir de insanların geçmişte söylediklerini unutması durumu var. Bu da önemli bir mesele. Bilgi sorgulanır, birikir ve ilerler. Sürekli söylediklerini unutanlar ne söylediklerini sorgular, ne bilgi, tecrübe , birikim sağlar ne de gelisir ilerler. Bu daha önemli bir problem. Kişiler, kurumlar geçmişte yapıp ettiklerini unutmamalı.

Sergen neden açıklanmadı :D

Çevrimdışı Necmi

Sen borcu 3 milyar TL yap, bankalar birliği anlaşması ile yönetimini dolaylı şekilde kayyuma ver, ondan sonra şikayet et. Külkedisi gibi ani bir değişim masallarda olur. Şu noktaya gelinmesinde Fikret Bey'i alkışlayan, transfer bağımlısı olmuş bilinçsiz taraftarın rolü yeni gelen yönetimden daha fazla. Bunu deyince de taraftar gömücüsü oluyoruz. Mevcut yönetimin acemilikleri  var mı var. Özellikle de iletişim konusunda.  Gömüleceklerse doğru yerden gömülsünler.  Kulüp kayyumun eşiğine getirilmiş, o hale getirenler dolaylı şekilde övülüyor çok vizyonlu adamlarmış diye.
teknik kadro olsun yönetimler olsun insanların istediklerini övme hakkı var bu seni ilgilendirmezki insanlar senin doğru dediğine doğru yanlış dediğine yanlışmı demek zorunda insanlar aynı yazılımdan çıkma değil farklı düşünürler buralarda farklı düşüncelerin ifade edilme alanlarıdır aynı şeyler söylenecekse forum yapmaz blok kurarız fikirlerimizi orda açıklarız. Bırakın artık milletin düşüncelerine saldırmayı  varsa kendi düşünceniz söylersiniz bunun değerlendirmesini okuyucu yapar. ben doğruyum sen yanlışsın demek hangi mantığa sığıyorki. mesela borç 3 milyara çıkarken 5,5 yıl yönetimde ikinci başkanlık yapmış çebinin hiçmi dahili yok. mesela gelecekte bunu konuşalım diyorsun her seferinde
bu bankalar birliği anlaşmasıda yanlışmı doğrumu bunu 5 sene sonra göreceğiz. Bu anlaşma senin iradenle değil öncelikle bunu devlet istiyor ve emin ol mecbur bırakıyor anlaşma olmasada bu yaptırımlara uğrayacaksın tff nin aldığı ffp kararlarının hepsi bu bankalar birliği anlaşmasına bağlı şeyler bu anlaşmayı yapmasan daha ağır şartları önüne getirecekler. uefa fenerle olan son toplantısında bankalar birliği ile git anlaş sana ceza vermeyeyim dedi. bu anlaşmayı yapmazsan ceza alacaksın dedi bunu fener başkanı söyledi bazı şeyleri söylerken bunun zorunluluk olduğunu düşünmüyorsunuz bazı konular varki seni zorunlu bırakmadanda zorlarlar.
kimsenin söylemediği bir konuda var mesela bu tff nin ffp kuralları aslında resmen bizim önümüzü kesmek için alındı çünkü renklilerde bu kurallara tabi elbette ama onlar zaten ffp de ve bu kurallara uefa gereği mecbur uymak zorundaydı. bizim ffp kuralımız yoktu bu bize fren oldu. çaresizlerdi bizim transfer yapıp yürümemize bu şekilde engel oldular tıpkı geçmişde söylediğim yabancı sınırlandırmasının bizim işimize yaradığı gibi o gün alınan kararlar ve daha sonra serbest bırakılması birtek bizim işimize yaradı.
uefa nın zaten ffp yasası var ve tüm türk kulüpleri buna tabi tff nin kurallarının hiç gereği yoktu tabi birilerine fren olmak istemiyorlarsa.

Çevrimdışı ERAY G

Bence yanılıyorsunuz..

Taraftar futbolcusunu kolay kolay ıslıklamaz, abuk sabuk şeyler yapmadıkça. Ama müşteriler çok kolay ıslıklar. Biraz performans düşsün anında satarlar. Oğuzhanı vs yi satanlar bu cep telefonlu müşterilerdir, sahip çıkmaya çalışanlar da taraftardır(şahidim).
Aralara  sokulan taraftar adedi komik sayılarda ( sokanlar kim onu da merak ettim) baskı olarak ıslık çalmayı bu taraftarlar mı engelliyor ?!! 
En ucuz biletin 100 TL, en ucuz kombinenin 2300 TL olduğu yerde taraftarı nerede bulacaksınız zaten...
Paralar nerde tepkilerini protesto eden müşteriler şu an hala aynı yerlerindeler mi ? yoksa onlar da nerde olduğunu merak ediyorlar mı ?
Ben yeni stattaki profilden hiç memnun değilim, 2 kombinem var klube devredip duruyorum, yeter ki bu müşterilerle muhatap olmayayım.
Göztepedeki ambiyans mı ? vodafone da ki mi ?  benim tercihim sonunda kadar göztepe. Sizlerin tercihi sanırım stadyumları barcelona taraftarı formatında ve gelişmişliğinde! görmek...

19:03'de açıklanacak diyor herkes  :tabe: