@Necmi
"iki yıldır zaten Beşiktaşı tüketen taraftardı iyi olanı kötüye taraftar çevirdi"
nasıl oldu bu detay alabilir miyiz ?
bunu takım olarak yorumladım herşey olcayın yuhalanmasıyla başladı hemde hazırlık maçında
ondan sonra bütün olayları anlatmaya burda zamanım yetmez. bu taraftar atibaya bile saldırdı zamanında.
başarıyı kaldıramadık. Başarı bizi birleştireceğine parçaladı çarşı kaybettiklerini geri almak için savaşa başladı
bunu o yönetimle yapamayacaktı. işin diğer kısımlarını bir kenara koyalım küçük olsun benim olsun mantelitesi önemli
iki sene önce tribünde başladı bu her tribüne 15-20 kişilik gruplar koydular tribünlerin balansını bozmak için
bunuda başardılar bir anda toplu haraket eden sahada olan tribün gitti yerine sahadan uzaklaşan o eski tribünler gelmeye başladı
bir dahada tribün bütünlüğü ve takıma destek kayboldu. iki yıldır rakibi hakeme baskı altına alacak ıslık duyulmuyor tribünde
tersine iki yıldır tepki sürekli kendi oyuncularımıza iki yılı geçtim talisca bile tepki gördü tribünlerden
iki iki buçuk yıldır oyuncular Beşiktaşdan kaçarak gidiyor dediğimde kimse inanmadı buna bunları yaparkende sürekli yok maaşlarını alamıyorlar ondan oynamıyorlar vs gibi mazeretler uyduruldu işin aslı taraftar takım ilişkisinin çok kötü olduğuydu. baştada artık Beşiktaşı umursamayan hoca olunca
yönetimde kontrolden çıkınca dağıldı herşey. ta o zaman söylemişdim bunun iyi olmadığını bizim en kırılgan yapımız taraftardır her zaman kırılma burda başlar
eski yıllardada bu böyleydi. diğer kulüpler zor duruma düştüklerinde bütünleşir biz zor duruma düştüğümüzde dahada parçalanıyoruz.
çok ciddi problemler var taraftarda her zaman dediğimi söyleyeceğim Beşiktaş taraftarı kulübün çok gerisinde asla büyük kulüp taraftarı olamadı.
büyük kulüp taraftarı gibi davranamıyor. geçtim onu kulüp taraftarı bile değiller tamamen kulüpden bağımsız haraket ediyorlar kendi isimleri marka değerleri kulüp değerinden daha önemli. Bizim bu çarşı yapısından kurtulamadığımız sürece başımıza sürekli bunlar gelecek.