2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242565 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Buradan anladığım TFF'ye savaş açtığımız. Bu savaşta taraftarı da yanlarına çekmeleri lazım yönetimin. Yoksa bir sonuç alacaklarını düşünmüyorum  :tabe:
Oyuncu satmadan  oyuncu  satin alamayiz ..  Vidayla Ljajice yol gozuktu 
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Buradan anladığım TFF'ye savaş açtığımız. Bu savaşta taraftarı da yanlarına çekmeleri lazım yönetimin. Yoksa bir sonuç alacaklarını düşünmüyorum  :tabe:
Tek basimiza beceremeyiz
Ts yi falan almak lazim
Gs ile fb den biri de olur ama ayiyla dans edince oran buran ciziliyor sonrA
Bu sene fbnin senesi olacak gibiydi karneyle dagitildigi icin kupa nasi olacak bu is bilemiyom
Ts ibb sivas falan yanlasa ama sivas o baskanla fbye karsi yanlamaz gibi
Gsyi fbnin ustune salip 5-6 takim baska cepheden saldirip bolmek lazim

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı caner.eryigit

Yatacak yerin yok Fikret Orman.
Şu camia ya yaptığın vatan hainliğinle eş değerdir.bu limit olayı ile ilgili
Bankalar Birliği anlaşması fln da diyorlar bilen varsa aydınlatsın.

Çevrimdışı tangaz

Akarken kovayi koyacaksin dedik
Baba parasi yemeye benzemiyor tabi
Hazira dag mi dayanir

Sat ordan marseloyu al pepeyi al vidayi bahane de hazir ffp
90-100 tane adam alinir mi 7 senede
Sorunca

Benim yaptigim ekonomiyi benden soruyorlar

Ozel ucaklarda ohh ne guzel yiyin efendiler yiyin

bu kadar çok transfer sayısı (ismi cismi önemli değil) masum değil normal değil die die dilimizde tüy bitmişti söylemek istediğimiz belliydi hislerimiz belliydi hesap ortada idi ama anlatamadık adımız iftiracıya çıkıyordu neredeyse elinizde belge var mı cümleleri ile karşı karşıya kalıyorduk. 2 transfer yapıp üstüne koya koya gitmesi gereken kadro yapboz tahtasına çeviriliyordu ahh fikret ahh yatacak yerin yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kulübümüzden Açıklama

31.12.2019 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde yayınlanmış olan 2019/2020 sezonu Takım Harcama limitleri dikkate alındığında, kulübümüzün Lisans Talimatı hükümleri ile birebir uyumlu olduğu görülmektedir.

31.12.2019 tarihinde açıklanan Takım Harcama Limitine ilişkin finansman giderleri, güncel ve ülkemizin ekonomik gerçeklerini hiç yansıtmayan 31.5 % faiz oranı ile hesaplanmış olup, Takım Harcama Limitimizin olması gerekenden çok daha düşük seviyede belirlenmesine sebebiyet vermiş ve takım planlaması çalışmalarımızı önemli derecede sekteye uğratmıştır.

Türkiyemizin tüm kurulları canla başla faizleri aşağı çekmeye uğraşırken ve bu çabaların neticesinde reel faizler bu denli gerilemişken, öncelikle hesaplamalarda 31.5 % faiz oranı kullanılmasının tüm ülke kurumlarına izah edilmesi gerekmektedir. Aceleyle ve anlık tepkilerden hareketle alınan bu yanlış kararın kabulü mümkün değildir.

TFF ve ilgili kurulları haksız rekabete neden olacak uygulamalarda bulunamazlar. Futbol adaletinin tesisi ve aleyhimize haksız rekabet oluşturan bu durumun düzeltilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullarını göreve davet ediyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Beşiktaş JK

%31,5 nedir arkadaş fikret neyin kafasında yapmış o anlaşmaları ali koç halen anlaşmadı boşuna değilmiş fikret gibi aç başkanların şerrinden tanrı bizi sonsuza dek korusun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

bu kadar çok transfer sayısı (ismi cismi önemli değil) masum değil normal değil die die dilimizde tüy bitmişti söylemek istediğimiz belliydi hislerimiz belliydi hesap ortada idi ama anlatamadık adımız iftiracıya çıkıyordu neredeyse elinizde belge var mı cümleleri ile karşı karşıya kalıyorduk. 2 transfer yapıp üstüne koya koya gitmesi gereken kadro yapboz tahtasına çeviriliyordu ahh fikret ahh yatacak yerin yok
Negronun menejeri gelip aciklama yapacakti
Ozzinin gol dongusu gibi 999 gun gececek

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş yönetiminin gündeminde, Volkan Babacan ve Fabrice N'Sakala var. (TRT Spor)

Çevrimdışı MUSTAFA_

%31,5 nedir arkadaş fikret neyin kafasında yapmış o anlaşmaları ali koç halen anlaşmadı boşuna değilmiş fikret gibi aç başkanların şerrinden tanrı bizi sonsuza dek korusun.
Bu %31,5 banka anlaşması değil, TFF lisans sözleşmesi. Tüm takımlara uygulanıyor belli kriterlerle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Transfer çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş yönetiminin gündeminde, Volkan Babacan ve Fabrice N'Sakala var. (TRT Spor)

rebochoyu gönderiyormuyuz nskala ne alaka  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vokan Babacan var ama N'Sakala ile ilgilenmiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O haber yalan. En fazla sene sonu için falan düşünülüyordur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

rebocho bizim değil ki abi nsakala sezon sonu sözleşmesi bitiyor sene sonu için bedavaya almaya calısıyoruzdur 30 yaşında bonservissiz ben beğeniyorum nsakalayı :D

Çevrimdışı tangaz

Bu %31,5 banka anlaşması değil, TFF lisans sözleşmesi. Tüm takımlara uygulanıyor belli kriterlerle  :tabe:

iyi de hangi kafayla o oran belirlenmiş  :alala: faizler hiç bir ara o rakama çıkmamıştı ki.

bu işlerin hesabını da tff +kulüpler birliği yani fikret ormanl yaptılar nasıl bir kafadır bu  :alala:

Çevrimdışı tangaz

rebocho bizim değil ki abi nsakala sezon sonu sözleşmesi bitiyor sene sonu için bedavaya almaya calısıyoruzdur 30 yaşında bonservissiz ben beğeniyorum nsakalayı :D

sene sonu işini şimdi yazıp basın da sayfa mı doldurmaya çalışıyor  :D

nskala rebocho ikilisinden skala daha iyi sanki rebocho bir iki maç ehh işte fena değil olur sanki dedirtmişti ama sonrası kesinlikle ben büyük takımın altında bir oyuncuyum dedirtti. birde avcı sonrası umarım oyuncu seçicilerimiz böle kesme pigme takım kurdurmazlar çok cılızız sahada

sene sonu işini şimdi yazıp basın da sayfa mı doldurmaya çalışıyor  :D

nskala rebocho ikilisinden skala daha iyi sanki rebocho bir iki maç ehh işte fena değil olur sanki dedirtmişti ama sonrası kesinlikle ben büyük takımın altında bir oyuncuyum dedirtti. birde avcı sonrası umarım oyuncu seçicilerimiz böle kesme pigme takım kurdurmazlar çok cılızız sahada

5 ay sonra sözleşmesi bitecek adamı şimdiden kapmak mantıklı değil mi sözleşme uzatmasın baska takım kapmasın :)

Rebochoyu beğenmedim ben.

Çevrimdışı tangaz

5 ay sonra sözleşmesi bitecek adamı şimdiden kapmak mantıklı değil mi sözleşme uzatmasın baska takım kapmasın :)

Rebochoyu beğenmedim ben.

daha iyisini bulabilirmiyiz acaba nsakaladan sonra daglıs boyd işine dönmesin anadoludan oyuncu almak riskli

+ alanyadaki maaşına geliyorsa eyvallah yoksa nereye gidiyorsa gitsin imza parası da veremeyiz. bu daglıs sivasda kaça oynadı boyd ankarada kaça oynadı bize geldiler maaşlar katlandı hep

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi de hangi kafayla o oran belirlenmiş  :alala: faizler hiç bir ara o rakama çıkmamıştı ki.

bu işlerin hesabını da tff +kulüpler birliği yani fikret ormanl yaptılar nasıl bir kafadır bu  :alala:
TFF'nin yaptığı hangi iş düzgün ki bu düzgün olsun. Fikret Orman tescilli zaten. O ne yapsa en iyisini yapmıştır. Değişiklik yapacaklarını da düşünmüyorum. Yüzdeyi arttırınca tüm takımlar karşı çıktı. Şimdi bunu değiştirseler de herkes karşı çıkacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

TFF'nin yaptığı hangi iş düzgün ki bu düzgün olsun. Fikret Orman tescilli zaten. O ne yapsa en iyisini yapmıştır. Değişiklik yapacaklarını da düşünmüyorum. Yüzdeyi arttırınca tüm takımlar karşı çıktı. Şimdi bunu değiştirseler de herkes karşı çıkacak  :tabe:

konuyu cb.ye taşımak lazım efenim sizin faizle savaşınıza bu kolpalar karşı duruyorlar dierekten

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha iyisini bulabilirmiyiz acaba nsakaladan sonra daglıs boyd işine dönmesin anadoludan oyuncu almak riskli

+ alanyadaki maaşına geliyorsa eyvallah yoksa nereye gidiyorsa gitsin imza parası da veremeyiz. bu daglıs sivasda kaça oynadı boyd ankarada kaça oynadı bize geldiler maaşlar katlandı hep
Scout ekibiyle övünüyorlar da önerdikleri adamları dünyada duymayan kalmamış oluyor. Gidip N'Sakala dışında birini bulamamışlar mı? Ben oyundan 10 tane oyuncu sayarım sadece  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

konuyu cb.ye taşımak lazım efenim sizin faizle savaşınıza bu kolpalar karşı duruyorlar dierekten
Zaten ona yönelik bir açıklama yapmışız. Gidiş yolumuzdan belli nereye gideceği bu konunun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Zaten ona yönelik bir açıklama yapmışız. Gidiş yolumuzdan belli nereye gideceği bu konunun  :tabe:

aklın yolu bir  :tabe:

haa şu var fikret sene başı son vurgunu yapmayaydı bence böle kalabilirdi gidip bonservise 16 değil de 10 harcayıp ara transfere 5-6 bütçe bırakılsaydı varsın değişmesin bölelikle kemer sıkılmış olurdu.

Çevrimdışı tangaz

şunu da söyleyim de içimde kalmasın şayet q7 gönderilmeseymiş mevcut kanat oyuncularının hepsini kesermiş yine  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

aklın yolu bir  :tabe:

haa şu var fikret sene başı son vurgunu yapmayaydı bence böle kalabilirdi gidip bonservise 16 değil de 10 harcayıp ara transfere 5-6 bütçe bırakılsaydı varsın değişmesin bölelikle kemer sıkılmış olurdu.
N'Koudou ve Boyd'a bağladığımız bonservis bitirdi bizi  :tabe: Neyse N'Koudou tutacak gibi. Buna da şükür. Daha kötüsü de olabilirdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

N'Koudou ve Boyd'a bağladığımız bonservis bitirdi bizi  :tabe: Neyse N'Koudou tutacak gibi. Buna da şükür. Daha kötüsü de olabilirdi  :tabe:

bana da sanki nkudu sezonun yarısını sakat geçirecekmiş gibi duruyor.

boyd+diabinin bu yıl bütçeye etkisi yaklaşık 6 milyon yuro o ikisinin ilk yarı katkısı sıfıra yakın hiç olmasalardı şimdi 6 mio transfer bütçemz olurdu