2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539657 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Hedo

.

Harika bir çalışma! Eline sağlık! Mahzuru yoksa excel versiyonunu da paylaşabilir misin? Vakit bulunca excel üzerinden bir kaç analiz yapmak isterim.   

Çevrimdışı Yakup

transfer dönemide bitti.bir zamanlar buralar dutluktu :evillol: @Çağrı takımı ve oynanan futbolu ve futbolcuları  maç günleri haricinde nerede tartışmaya devam edeceğiz.

@MURAT abi kimse alınmadı sağ beke. şaşırdım mı kesinlikle HAYIR  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı sağduyu

Arkadaşlar bu forumdaki mesajların silinme olayı beni bayağı rahatsız ediyor bu konuda genel olarak üyelerimizin fikri nedir.
Bazı başlıkları mesaj silerek koruyalımmı yada daha özgür bir platformmu olalım konular amacından sapıyor diye çok şikayet geliyor
çalışan arkadaşlar iş yerinden takip edemez olmuş durumdaydı bir süre silmeyi denedik ama şimdide arkadaşların mesaj yazmaya çekinir olduklarını
hissediyorum bunun sizlerin fikirleriyle bir orta yolunu bulalım aşağıda verdiğim lingde bu konuyu tartışalım bir neticeye varalım en azından
aldığımız karar birlikte ve demokratik olsun.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=843.new#new

Necmi hocam, forum önemli bir misyon üstlendi. Stad hakkında bilgilenme arzusu duyabilecek kadar bilgili ve ilgili taraftar otomatikman bir eleksiyondan geçmiş olarak forumda toplandı. Bu misyonu devam ettirirken, kötü polemiklerden de korunmak ve forumu korumak lazım. Buna aslında forumdaki çok kişi bizzat kendisi dikkat ediyor ve etmeli de. Bu bakımdan, mesaj silmek yerine forumda katkıdan çok provakasyon yapan çıkarsa, direk oların üyeliği düşürülsün daha iyi. Önemli olan forumun mevcut seviyesini korumak.

Bir de, burası aslında genel bir forum değil ve bir Beşiktaş taraftar forumu. Benim şahsi kanaatim, çok fazla başlığa gerek yok. İlgi duyulan ve duyulabilecek başlıklar altında forumdaki konu sayısı azaltılsın ve bir toparlansın derim.

Selamlar..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Necmi

Necmi hocam, forum önemli bir misyon üstlendi. Stad hakkında bilgilenme arzusu duyabilecek kadar bilgili ve ilgili taraftar otomatikman bir eleksiyondan geçmiş olarak forumda toplandı. Bu misyonu devam ettirirken, kötü polemiklerden de korunmak ve forumu korumak lazım. Buna aslında forumdaki çok kişi bizzat kendisi dikkat ediyor ve etmeli de. Bu bakımdan, mesaj silmek yerine forumda katkıdan çok provakasyon yapan çıkarsa, direk oların üyeliği düşürülsün daha iyi. Önemli olan forumun mevcut seviyesini korumak.

Bir de, burası aslında genel bir forum değil ve bir Beşiktaş taraftar forumu. Benim şahsi kanaatim, çok fazla başlığa gerek yok. İlgi duyulan ve duyulabilecek başlıklar altında forumdaki konu sayısı azaltılsın ve bir toparlansın derim.

Selamlar..
Dostum bunları açtığımız başlığa yazarsan daha iyi olur  :D orda değerlendirme yapacağız düşünceleri madde madde sıralayıp olabilirliği
olanların nedenleri olamayacak olanların nedenleri konuşulacak burda mesajın kaybolur @sağduyu

Çevrimdışı Oktay

transfer dönemide bitti.bir zamanlar buralar dutluktu :evillol: @Çağrı takımı ve oynanan futbolu ve futbolcuları  maç günleri haricinde nerede tartışmaya devam edeceğiz.
buralarda hep arsaydı arkadaşlar gelip top oynardık şimdi kimse kalmadı... zama değişti herkesin elinde cep tlf gerce gündüz internette  :D :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ Bek gelmeyince Serdar   :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 11:33:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Evet arkadaşlar transfer dönemi kapandı ben de konuyu kış dönemine kadar kilitliyorum. Takım hakkındaki her şeyi konuşabileceğimiz başlığımız için buradan devam ediyoruz.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=622.0
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 23:44:39 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Son Dakika.Linnes'in molde ile kontrat yenilemesinden sonra Beşiktaş Dinamo zagrebin Portekizli sağ beki Ivo Pinto'ya teklif götürdü @LigTV

Çevrimdışı ALI RIZA

Son Dakika...Veli kavlak için italya'nin Napoli takimi devreye girdi ve Veli Kavlak'a teklif götürdü. @LigTV

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Son Dakika.Linnes'in molde ile kontrat yenilemesinden sonra Beşiktaş Dinamo zagrebin Portekizli sağ beki Ivo Pinto'ya teklif götürdü @LigTV

Portekizli gelmesin lütfen.

Çevrimdışı Tolga

hani burası devre arasına kadar kitlenmişti
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

hani burası devre arasına kadar kitlenmişti
:alala: :alala: evet sanki öyleydi ama kitlenmemiş gibi davranalım  :kop: :kop:

Çevrimiçi Kartal Ç

24 saat sonra musa muhammed 18 yaşına girecek. ertesi gün profesyonel sözleşme imzalayabilir miyiz? yoksa devre arasına kadar beklemesi mi gerekiyor?

Çevrimdışı Volkan Başaran

24 saat sonra musa muhammed 18 yaşına girecek. ertesi gün profesyonel sözleşme imzalayabilir miyiz? yoksa devre arasına kadar beklemesi mi gerekiyor?

İmzalarsın ancak oynatamazsın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yakup

İmzalarsın ancak oynatamazsın

evet bu kısım doğru olan ama musa muhammet 18 yaşından küçük olduğu için alt yapıdan gelme gibi bir sistem olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum  :alala: :alala:

bu arada linnes'in sözleşme imzalaması bence bu kadar büyütülmemeli. Sonuçta elemanın sözleşmesi bitiyor. para kazandırmak istiyor kulübüne. verirsin bonservisini alırsın linnesi.  :ok:

Bence Linnes işinden artık vazgeçilmeli..

Gereksiz abartılıyori dany alves muamelesi yapılıyor ..

Kalsın Norveç Liginde.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 13:05:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence Linnes işinden artık vazgeçilmeli..

Gereksiz abartılıyori dany alves muamelesi yapılıyor ..

Kalsın Norveç Liginde.

Benim de anlamadığım bu Norveçliler abartmıyor ki biz de abartmıyoruz basın şişiriyor bizim taraftar da yiyior.

Adam altıüstü sözleşme imzaladı yahu tek olan bu ama geceden beri bir adamı ve Norveçlileri asmadığımız kaldı. Sakin olun muhtemelen 2 ay sonra imzaya gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Nasıl altı üstü sözleşme imzaladı ya Çağrı..

Gelecek adam niye sözleşme imzalasın..

Ayrıca bu sözleşme için 1 milyon euro fazla ödeneceksede kalsın arkadaş..

1. 5 milyon euroya bitecek adam 3.5 a çıkacak..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 14:15:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Nasıl altı üstü sözleşme imzaladı ya Çağrı..

Gelecek adam niye sözleşme imzalasın..

Ayrıca bu sözleşme için 1 milyon euro fazla ödeneceksede kalsın arkadaş..

1. 5 milyon euroya bitecek adam 3.5 a çıkacak..

İzahı basit ama detay bilmiyoruz.

Adamın sözleşmesinde serbest kalma maddesi olduğunu sanmıyorum olsa zaten alırdık yaz öncesi.

Uzatmadaki amaç adamlar bizim pazarlık yaptığımız gördü. Olur da bize ya da başkasına satamazsa adam serbest kalmasın bedava diye uzatmışlardır. 1,5'a hiçbir zaman bitmezdi adamın piyasası geçen nisanda 2 milyon euroymuş zaten okudum scout raporlarını.

3,5 da etmez o ayrı konu. 20 yaşında olsa 4 bile ederdi ama gelişimi tamamlandı sayılır Linnes'in.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı @NoPasaran bu linnes olayında bence bambaşka bir boyut var. bu oyuncu 2012 yılında 5 yıllık imza attığı yazılıyor zaten moldeye. şimdi de 3 yıllık uzatıldığı  :alala: :alala: 2014+3 =2017 yada 2012+5=2017 değil mi? yıllardır bize matematik mi yanlış öğretildi. ya da bu bak ben 3 istiyorum sen 1.5 veriyorsun bizim elimizde her şey demek ki oluyor. :alala: :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 14:28:39
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı @NoPasaran bu linnes olayında bence bambaşka bir boyut var. bu oyuncu 2012 yılında 5 yıllık imza attığı yazılıyor zaten moldeye. şimdi de 3 yıllık uzatıldığı  :alala: :alala: 2014+3 =2017 yada 2012+5=2017 değil mi? yıllardır bize matematik mi yanlış öğretildi. ya da bu bak ben 3 istiyorum sen 1.5 veriyorsun bizim elimizde her şey demek ki oluyor. :alala: :alala:

2012 de 5 yıl imzalamamıştı 4 yıllıktı sözleşmesi 2016'da bitecekti şimdi yeni sözleşmesi 3 yıllık 2017'de bitecek  :ok:

Bizim oğuzhan da 2012 yılında mzalamıştı biz de bu sene uzattık 2018'e benzer durum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 14:42:33
  • Beşiktaş / Bodrum
http://no.wikipedia.org/wiki/Martin_Linnes

ve kaynağında 5 yıllık yazıyor.

Wikipedia sağlam kaynak değil zaten ama şöyle diyor orada da

2012'de geldi.

2014 ekimde 2017'ye kadar kontrant imzaladı

Doğru kaynak transfermarkt her zaman. Orada da 2012 den 2016'ya kadar sözleşmesi vardı bugün yenilendi 2017 oldu yeni sözleşmeden sonra  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Wikipedia sağlam kaynak değil zaten ama şöyle diyor orada da

2012'de geldi.

2014 ekimde 2017'ye kadar kontrant imzaladı

Doğru kaynak transfermarkt her zaman. Orada da 2012 den 2016'ya kadar sözleşmesi vardı bugün yenilendi 2017 oldu yeni sözleşmeden sonra  :ok:

wikipedianın norveç sitesine yönlendirdiği adresten bahsediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 15:05:57
  • Beşiktaş / Bodrum
wikipedianın norveç sitesine yönlendirdiği adresten bahsediyorum.

O sitede nerede yazıyor baya inceledim göremedim kontrat ile ilgili bir şey
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli