2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540616 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

bunu twitter da gördüm transfer sezonu kapanında serdar  :kop: :kop: :kop: hopaaa

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben de buraya takıldım. Mükemmel bir yana benim izlediğim Mustafa'nın tekniği bildiğin vasat. Mustafa fiziği gücü ve hırsıyla oynayan bir forvet. Şöyle karılaştırayım Oğuzhan yüz üzerinden 90 ise teknik olarak Cenk 80 Mustafa 65-70 civarıdır.

Bilekler dokunuşlar ince değil. Falsolu top vuramaz kıvrılamaz ama yıka yıka geçer. İngilizlerin Power forvet dedikleri tip forvet.
bilekler dokunuşlar ince değil,falsolu top vuramaz, kıvrılamaz. Bunları mustafa için yazdığına inanamıyorum. Adamın bilekler bence son derece esnek ve çok iyi falsolu vuruşlar yapabilir.

Çevrimdışı Tolga

sag bek alınmamasının tek etkisi sag beke olsa iyi de on liberoyu da direk etkileyecek işte o çok kotu. Neyse her şeyde bi hayır vardır belki sag bek gelse taraftarın beklentisi çok fazla yukselip takım uzerindeki baskı artacaktı. Biz boyle çaktırmadan ufak ufak ilerleyelim. ligde şampiyon 2. devre belli olur her zaman.  :ok:  Ayrıca benim iddiam katılırsınız katılmazsınız beşiktaş ilk yarıyı lider bitirecek.
inş öyle olur ama kadro derinliğimiz yok uefa t.kupası ligi nasıl götürürüz bilmiyorum sakatlıkta veriyoruz her zaman veli-ozzy-demba ba-tolga-ersan sakatlandılar daha şimdiden böyle olursa hep işimiz zor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

İşte topu alamamasının sebebi teknik değil ama kalçasıydı :) Topu saklamak ile teknik aynı şey değil ki. Haftalar ilerledikçe göreceğiz  Cenk gerek vuruş gerek driblingle adam geçme olsun baya teknik forvettir Mustafa'nın bunlarla ilgisi bile yok dikine salvo yaparak adam geçemez hiç geçtğini görmedik zaten atıp geçer hep omzuyla yıkarak.  Kendin de diyorsun sırtı dönükken bunların hepsi gücü temsil eden hareketler tekniği değil hocam.
abi mustafa acayip panik atak. teknigi de fena dgl aslında ama pozisyon sonlarında gozleri kör oluyor sanki oyle sacma şeyler yapıyorki bazen. Sakin kalıp basit oynayabildigi maclarda beşiktaş +1 futbolcu fazlayla oynuyor

Çevrimiçi Samet Ç

ben devre arasında da transfer beklemiyorum o zaman da diyecekler ki bu sezonun bütçesini kullandık transfer yapmayacaz söyledi dersiniz
Yaparlar hocam. Yapmazlar ise çok büyük tehlike bekliyor yönetimi ve teknik kadroyu. Umarım böyle bir şey olmaz.

Çevrimdışı okansosa

bence sol kanat sosa mustafa da forvet arkası olsun ama mustafa serbest olacak aynı bu zamandaki maçlar gibi defansa da geliyor hücumada gidiyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Yaparlar hocam. Yapmazlar ise çok büyük tehlike bekliyor yönetimi ve teknik kadroyu. Umarım böyle bir şey olmaz.
ben söyleyimde hocam sizin aklınızda bulunsun

Çevrimdışı ilhan mansız

İşte topu alamamasının sebebi teknik değil ama kalçasıydı :) Topu saklamak ile teknik aynı şey değil ki. Haftalar ilerledikçe göreceğiz  Cenk gerek vuruş gerek driblingle adam geçme olsun baya teknik forvettir Mustafa'nın bunlarla ilgisi bile yok dikine salvo yaparak adam geçemez hiç geçtğini görmedik zaten atıp geçer hep omzuyla yıkarak.  Kendin de diyorsun sırtı dönükken bunların hepsi gücü temsil eden hareketler tekniği değil hocam.
istediğin şekilde iddiaya girerim. Kalçasını kullanması da tekniğin içerisindedir. Sergenden top alınamamasının en önemli sebeplerinden biri kalçasını çok iyi kullanmasıdır. Bana Mustafanın omzuyla yıkarak adam geçtiği kaç pozisyon gösterebilirsin. adam direk çalım atıp adam eksiltriyor. aksine cenk yıkarak adam geçiyor

Çevrimdışı okansosa

tolga

ismail                               pedro                   ersan                     motta

veli                                      atiba

töre                                       pektemek(Serbest oyuncu)                           sosa

ba
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı scape_bjk

sağbekte ismail oynamalı bence ama eğer ismail veya motta sakatlanırsa kesinlikle sağ bekte serdar oynamalı. Necip ve atiba'yı o bölgede kullanmamalıyız kaldı ki ben serdarın o bölgede necipten daha iyi olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:09:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
abi mustafa acayip panik atak. teknigi de fena dgl aslında ama pozisyon sonlarında gozleri kör oluyor sanki oyle sacma şeyler yapıyorki bazen. Sakin kalıp basit oynayabildigi maclarda beşiktaş +1 futbolcu fazlayla oynuyor

Zaten kolay kolay da olamayacak hocam ben Mustafa'yı oyun tarzını çok beğeniyorum lazım sahaya böyle futbolcu ama kendi skor hep çok az yapacak arkadaşlarını rahatlatacak daha çok oyunuyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bence sol kanat sosa mustafa da forvet arkası olsun ama mustafa serbest olacak aynı bu zamandaki maçlar gibi defansa da geliyor hücumada gidiyor
Sosa sağda oynar Mustafa en fazla solda oynar o da Töre'yi keserse ki kesemeyeceğini düşünüyorum o yüzden yedeğe çekecektir Bilic 10 numaraya gelince de Ozi oynayacak Bilic ondan bir Modric yaratmak istiyor.

Çevrimdışı Deniz

stad yapıyoruz, çok borç var, ödemeler var alamayabiliriz de ama gelicek rahat olun deme sıkıntı burda
umutlanıyoruz, üzülüyoruz...
Taraftara çok ümit verdiler sağ bek konusunda ve olmadı en çok bu koydu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

Sosa sağda oynar Mustafa en fazla solda oynar o da Töre'yi keserse ki kesemeyeceğini düşünüyorum o yüzden yedeğe çekecektir Bilic 10 numaraya gelince de Ozi oynayacak Bilic ondan bir Modric yaratmak istiyor.
ben Bilicin Mustafayı keseceğini düşünmüyorum çok güveniyor ona
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:12:03
  • Beşiktaş / Bodrum
istediğin şekilde iddiaya girerim. Kalçasını kullanması da tekniğin içerisindedir. Sergenden top alınamamasının en önemli sebeplerinden biri kalçasını çok iyi kullanmasıdır. Bana Mustafanın omzuyla yıkarak adam geçtiği kaç pozisyon gösterebilirsin. adam direk çalım atıp adam eksiltriyor. aksine cenk yıkarak adam geçiyor

Yahu niye iddaya girelim analiz yapıyoruz burada :) Kalçayı kullanmak tekniğe girmez o zaman Mehmet Yıldız Türkiye'nin en teknik futbolcusu olurdu adamda ayı kuvveti vardı vermiyordu topu.

Omzuyla yıkarak geçmekten kastım şudur. Açık alanda yakalar topu sağına ya da soluna atar omuz omuza yıkar geçer devam eder mersin maçında en az 3 kez geçti bu şekilde sağdan. Teknik ile adam geçmek dersen bu Töre'nin , Oğuzhanın adam geçişidir yani kıvrak bileklerle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa'yı her türlü kesecek Mustafa anca Ba Afrika Uluslar Kupasına gidince oynar her türlü de iddiaya girerim tamam Mustafa mücadele ediyor ama kalite şart Mustafa'da o kalite yeterince yok.

Çevrimdışı Tolga

Taraftara çok ümit verdiler sağ bek konusunda ve olmadı en çok bu koydu
farketmiyor ki onlara göre taraftar ne düşünüyor düşünmüyor o yüzden bundan sonra size tavsiyem devre arası da dahil beklenti içine girmemek ben bundan sonra böyle yapacam şahsen

Çevrimdışı eski inönü

Zaten kolay kolay da olamayacak hocam ben Mustafa'yı oyun tarzını çok beğeniyorum lazım sahaya böyle futbolcu ama kendi skor hep çok az yapacak arkadaşlarını rahatlatacak daha çok oyunuyla.
Çagrı ben sana bişey diyim mi Pektemegin oynaması Babayı acayio rahatlatıyor. Pektemek o bolgedeki butun pis işleri hallediyor. Bilic cok zorlanacak hucum kadrosunu kurmakta.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic bence de Mustafayı kesmez. gerekirse çift forvet oynatır ama keseceğini hiç sanmıyorum. bu yıl inşallah sözleşmesi yenilenir

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic Mustafa'yı kesmek zorunda o zaman niye Sosa alındı Ozi 10 numara oynayacaksa akıl var mantık var Mustafa'da mücadele var yeterince kalite yok adam teknik değil bir kere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:18:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Mustafa'yı kesmek zorunda o zaman niye Sosa alındı Ozi 10 numara oynayacaksa akıl var mantık var Mustafa'da mücadele var yeterince kalite yok adam teknik değil bir kere.

Çok zor karar verecek muhtemelen şöyle olur. İç sahda baskılı oynayacağımız için Pektemek oynamaz dış dahada direnç gerekeceği için Mustafa oynar Töre ya da Oğuzhan sonradan girer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Necipten bir Alves neden olmasın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:19:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Necipten bir Alves neden olmasın.

Serdar'dan bir Messi neden olmasın  :super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Yahu niye iddaya girelim analiz yapıyoruz burada :) Kalçayı kullanmak tekniğe girmez o zaman Mehmet Yıldız Türkiye'nin en teknik futbolcusu olurdu adamda ayı kuvveti vardı vermiyordu topu.

Omzuyla yıkarak geçmekten kastım şudur. Açık alanda yakalar topu sağına ya da soluna atar omuz omuza yıkar geçer devam eder mersin maçında en az 3 kez geçti bu şekilde sağdan. Teknik ile adam geçmek dersen bu Töre'nin , Oğuzhanın adam geçişidir yani kıvrak bileklerle.
Mustafa zaten esasen bir kanat oyuncusu değil ki. Sen onu yanlış isimlerle kıyaslıyorsun. bence burada yanılıyorsun. Mustafa cenk,sow,emenike,burak,umut bunların hepsinden çok daha teknik bir oyuncu. gökhan tabi ki adamı geçip basıp gider Mustafa zaten böyle bir oyuncu değil. ancak ileride top tutup her şekilde pas dağıtan ve kesinlikle çok rahat adam eksilten bir oyuncu