2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544792 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kime  :iscrewy:
Waris' verdiler hocam. Ama geleceği çok iyi olan bir oyuncu Spartak Moskova'da iken takip ediyordum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:10:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Waris Majeed

yalnız bu TS ile GS nin şöyle bir güzelliği var.Mesela transfermarkt sitesinde 20 milyon bonservis harcamış ama 10 m kazanmış.yani 10 harcamış gibi oluyor.GS de de böyle durum var.Biz hep harcamış.Onlar birkaç sezon dengelemiş.

Trabzon'un son 3 oyuncuya verdikleri dahil değil  :ebebe: 30 yap onu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

@revolution3434
Beşiktaş sağ bek e Ahmed Elmohamady'i alacak. hayırlı olsun diyelim şimdiden

bu adamı bilen var mı nasıl oyuncudur belki bir ihtimal gelirse diye soruyorum :)
orta saha sağ yazıyor yan mevkisi sağ bek yazıyor transfermarkt ta.

valla yerimiz var sadece kiralasak çok güzel yaparız.Devre arasında linnes için bile yerimiz oluyor.yani düşünür bakarız.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

Oha 3 yabancı daha almışlar  :ebebe:

Kafayı mı yedi bunlar bir yabancı stoper 2 yabancı forvet daha. Kimse batırmadı Halilodzic giderken Trabzon'un 5 yılını da arkasından götürecek alınan 3 adam da çöp. Sadece majeed waris yetenekli aralarında diğerleri aşırı gereksiz transferler.
maden bulmuşlar gibi saldırıyorlar her adama transferler uyumlu hale getirilip başarı sağlanırsa problem yok fakat bir tutmazsa aşı fena sıkıntıya girerler  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yıllarca Recep(takoz) :ok: hem Beşiktaş'ta hem milli takımda( ençok milli olan bjk) rızanın arkadında sag bek oynadı topu topu senede 3tane düzgün orta yapıyordu yinede hersene şampiyon oluyoduk :D
en azından o gerçek sağ bekti  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

valla yerimiz var sadece kiralasak çok güzel yaparız.Devre arasında linnes için bile yerimiz oluyor.yani düşünür bakarız.
eğer öyleyse almak mantıklı olabilir devre arasıda linnes gelir bunu da sağ kanatta alternatif olarak tutarız takımda tabi oyuncunun kalitesini pek bilmiyorum izlemediğim bir oyuncu

Çevrimiçi Samet Ç

@revolution3434
Beşiktaş sağ bek e Ahmed Elmohamady'i alacak. hayırlı olsun diyelim şimdiden

bu adamı bilen var mı nasıl oyuncudur belki bir ihtimal gelirse diye soruyorum :)
Hull City'de oynuyor 27 yaşında hızlı ama yeteneksiz bir futbolcu. Bu saatte alsan bile yetişmez. Bunu yazan arkadaş ne içtiyse ben de istiyorum.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:13:19
  • Beşiktaş / Bodrum

Adam ofansif sağ açık oyuncusu  :ebebe: Yüzde 90 yalan haberdir kiralama olacaksa Lazio'nun zencisini kiralasınlar  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:14:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Çebi'nin Linnes'i alıp gelme ihtimali  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hull City'de oynuyor 27 yaşında hızlı ama yeteneksiz bir futbolcu. Bu saatte alsan bile yetişmez. Bunu yazan arkadaş ne içtiyse ben de istiyorum.  :evillol:
Adam ofansif sağ açık oyuncusu  :ebebe: Yüzde 90 yalan haberdir kiralama olacaksa Lazio'nun zencisini kiralasınlar  :iblush:
dediğiniz gibiyse zaten sallama haberdir boşa konuşmayalım o zaman :)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş-Galatasaray 4 Ocak 2015 19:00 Son hafta maçımızın tarihi belli olmuş.

Çevrimdışı Tolga

çok çok çok az :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:15:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız Gs Dzemaili 3.5 Pandev 1 milyon euroya almış.

Bu fiyatlara aşırı yıllık ücret vermedilerse çok temiz ve iyi iş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:16:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş-Galatasaray 4 Ocak 2015 19:00 Son hafta maçımızın tarihi belli olmuş.

Transfer 1 ocakta başlarsa Linnes oynar  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

strese girdim dışarı çıkıyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Gs Dzemaili 3.5 Pandev 1 milyon euroya almış.

Bu fiyatlara aşırı yıllık ücret vermedilerse çok temiz ve iyi iş.
Dzemaili'ye katılıyorum hocam da Pandev bitti artık kalas gibi oyuncu oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:17:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatta Dzemaili'yi bu fiyata biz niye almadık diye sorarım.

Bu arada madem devre arasına kaldı Noboa ile artık bedava sözleşme imzalasak Şubat için  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Tam 1senedir Serdar'ı oynatmıyoruz ama sağ bek almadan transferi kapatıyoruz.Pes........ :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Bu TS'a örtülü ödenek falan gidiyosa ben hakkımı helal etmiyorum, öyle bır durum yoksa. BATTILAR

Çevrimdışı ilhan mansız

Oha 3 yabancı daha almışlar  :ebebe:

Kafayı mı yedi bunlar bir yabancı stoper 2 yabancı forvet daha. Kimse batırmadı Halilodzic giderken Trabzon'un 5 yılını da arkasından götürecek alınan 3 adam da çöp. Sadece majeed waris yetenekli aralarında diğerleri aşırı gereksiz transferler.
Normal şartlar altında u transferler maalesef Trabzonsporun batışıdır. İsterse avrupa şampiyonu olsun bunları karşılaayamaz. Gerçekten şaka gibi bir durum var ortada. İşin kötüsü 20 yeni transfer yapıp da başarılı olan takım sayısının yok denecek kadar az olması. Bakalım zaman ne gösterecek

Çevrimdışı FARUK

sosa yla oturup muhabbet ediyordu en son :) hangi ara gidecek

Çevrimiçi Samet Ç

Hatta Dzemaili'yi bu fiyata biz niye almadık diye sorarım.

Bu arada madem devre arasına kaldı Noboa ile artık bedava sözleşme imzalasak Şubat için  :iblush:
Hocam Noboa bir tek Özen'in dikkatini çekmişti twitter olayları vardı bir ara o yüzden ama ilgilenmiyoruz demişti. Bizim yönetimin Noboa'yı alacağını zennetmiyorum hatta bir ön libero alacağını da düşünmüyorum Bilic'in devre arası.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu TS'a örtülü ödenek falan gidiyosa ben hakkımı helal etmiyorum, öyle bır durum yoksa. BATTILAR
bunların oyunculara yıllık garanti ödemeleri toplamı ne kadar oldu acaba? bilen var mı?

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 20:23:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam Noboa bir tek Özen'in dikkatini çekmişti twitter olayları vardı bir ara o yüzden ama ilgilenmiyoruz demişti. Bizim yönetimin Noboa'yı alacağını zennetmiyorum hatta bir ön libero alacağını da düşünmüyorum Bilic'in devre arası.

Benim anlamadığım olay şu.

Pedro Sivok Motta Linnes Sosa Ba Atiba

Linnes alınsa bile 7 ediyor. Yani o kalan kontenjanın da nereye kullanılacağı kabak gibi ortada hala nasıl ortasha almazlar adamın kontratı 3 ay sonra bitecek Bilic bu adamı çok yakından da izledi nasıl istemez. Görmeme ihtimalleri yok bence bu adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli