2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547669 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

@manyak1903 sağ bek transferi olmayacak galiba, kedi otu çayını aldın mı?
@aktar_ismail diyorum abi sağ bek olmazsa sen stokla sağlam satış yaparsın sezon boyunca iyi gider  :evillol: maçtan önce kadroya bakarız bir bardak kedi otu ile maça başlarız  :kop:

Arkadaşlar sosa nın konusu buradan devam edebilirsiniz
http://besiktasarena.com/index.php?topic=841.0

kiralık değil o taksit diyelim biz ona.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 17:27:10 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

Bu arada yakışmış  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

sağ bek için karışım hazırlıyor diye söylentiler var @Oktay @aktar_ismail

Sağ bek alamadık artık tek çare kaldı o da benim karışımım, bu karışımı birisinin Serdar Kurtuluş'a içirmesi lazım  :evillol: @SDemirsoy sen bu işi halledersin.

Çevrimdışı tayfun

Futbolcuyu satın almak yerine satın alma opsiyonuyla kiralamak çok daha başarılı ve mantıklı bir hamledir bana göre, kiraladın iyi çıkmadı almazsın para boşa gitmez, kiraladın iyi çıktı opsiyonu kullanıp alırsın  :tabe:
+1903
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Adam 29 yasinda bu yasa kadar belli olmadi da 45 günde mi belli olacak nasil topcu oldugu

Tahminim nakit sıkışıklığı nedeniyle böyle oldu. Taksit yani. Adamlar 15 Ekimde 2 milyonu getirirsen bonservisi alırsın demiş.

Çevrimdışı SDemirsoy

Sağ bek alamadık artık tek çare kaldı o da benim karışımım, bu karışımı birisinin Serdar Kurtuluş'a içirmesi lazım  :evillol: @SDemirsoy sen bu işi halledersin.

süreyya abiyle konuşmamız lazım abi o halleder @aktar_ismail  :D

Çevrimdışı sallapati

Bu sene favori oyuncum  PEdro Franco. Arsenal maçı sonrası roportajını dinledim. BU çocuk mental açıdan çok çok iyi.. Ronaldo Guiaroyu anımsattı bana tarzı

Çevrimdışı sallapati

bu takımda kardeşlik var . OLcay , Veli , Cenk Tosun , Demba Ba , Tolga , Cenk Gönen , Mustafa ; Kerim , Ersan gerçekten kardeş gibiler.

Necip ve Gökhan Töre de bu gruba dahil olsa çok iyi olacak

Çevrimdışı Ibracadabra12

Bu sene favori oyuncum  PEdro Franco. Arsenal maçı sonrası roportajını dinledim. BU çocuk mental açıdan çok çok iyi.. Ronaldo Guiaroyu anımsattı bana tarzı
o cocuk adam olur, biraz daha fizigini calistirsa, abartisiz thaigo silva diyecem

Çevrimdışı sallapati

o cocuk adam olur, biraz daha fizigini calistirsa, abartisiz thaigo silva diyecem

biraz vücut yapmalı, sertleşmeli ve hava toplarında kendisini geliştirmeli

süreyya abiyle konuşmamız lazım abi o halleder @aktar_ismail  :D

Kötü bir sağ bek nasıl fırtına gibi bir sağ bek olur?

Dulavrat otu, kaymakamkafası otu, abdestbozan otu, baldırı kara otu,  dana bağırtan otu,  ebu cehil karpuzu, eşek hıyarı, fare kulağı ve son olarak unutma beni otu karışımlı özel bir macun karışımı ile olabilir.  :evillol: Denemek lazım  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

beyler bu sene dikkatimi çeken birşey var. Takımın gol planı yok. Nasıl gol atarız diye çalışmıyor mu bu takım..Hızlı kontra ataklar güzelde. set hücumu ve duran top çalışmak lazım biraz

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek olmayacak gibi ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

onu bunu bosver anc demedimi 3 tane oyuncu alıcaz diye:)) yani onların baskanı onların ikinci baskanı bile bu eksiğin farkında:)) almayınca tabiki eleştiricez olmayan birseyi yapmıyoruzki:)) bosverin hiç gerilmeye gerke yok gece bitsin hersey gzl bi değerrlendirme dizisi yapar bakarız keyfimize bosverin

(onların dediğime bakmayın takılmayın fena gulerim)
onların başkanı  ikinci başkanı ne demek ya.hakikaten anlamaka güçlük çekiyorum.geçen sene ibrahim ve sezer kullanılamadı durumu yönetmeyi beceremedik.olcaya sallayanlar, gökhan töre gelsin diye yırtınanlar geldikten sonra gece kulübünden çıkmıyor diye laf atmalar.oğuzhanı beğenmemeler.18 yaşındaki muhammedi sanki rakip oyuncusu gibi yermeler,bir hatalı gol yediğinde tolgaya sallamalar,pedro franco yaramaz yerine adam diyip adam istemeler.almeidaya göklere çıkranlar gidince arkasından teneke bağlayanlar,quaresma diyip ayılıp bayılanlar sonra arkasından demediğini bırakmayanlar.ya şu takımda atibayı bile yetersiz görenler var.bizim takımda gerçekten iyi bir oyuncu varmı merak ediyorum.herkeze bir kulp buluyorsunuz.bırakın adamlar işlerini doğru bildiği gibi yapsınlar.kulübün imkanlarını futbolcuların durumlarını sizden iyi biliyorlar.bakın bu dönemde o kadar çok oyuncu gönderildiki sebebi artık olmalarıda değildi.yeni gelen oyuncuların maaşlarını ödeyebilmek için giderleri kısmaya çalışıyorlar.siz hiç 1 milyon euro parayı bir arada gördünüzmü.verin demek kolay.şuan kadro çok iyi ama malesef çok dar bir kadromuz var.bana kalırsa sezer ve toraman bu takım içinde kalmalı ve faydalanılmalıydı.hem parasını ödedik hemde hiç faydalanamadık.biraz daha gayret edin uğur boralı da yollayın.hiç beğenmediğim bir necip var onu da yollayın.olcay yetersiz onuda yollayın.gökhan barda görülürse onuda şutlayın.oğuzhan çalışmıyor verin gitsin.taraftar gidip maçta desteğini verecek formasını alacak herşeyede burnunu sokmayacak.kulübün milyon dolarları varda transfer yapmıyor değil.inşallah stad bittiğinde fikret orman görevi bırakır ve sizin saYDığınız ve sevdiğiniz tipte bir başkan gelir.

Çevrimdışı sallapati

Sosa Bayern ve Atleticoda oynamış. Umarım buraya adapte olabilir. Biraz alemci gibi tipi var ama bakalım hayırlısı . Kendisini futbola verir umarım :sevinc

Çevrimdışı Deniz

beyler bu sene dikkatimi çeken birşey var. Takımın gol planı yok. Nasıl gol atarız diye çalışmıyor mu bu takım..Hızlı kontra ataklar güzelde. set hücumu ve duran top çalışmak lazım biraz
Nasıl gol atarız diye plan yapmaya gerek yok.Demba BA ,Pektemek ,Tosun atar her türlü  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

sol ayaklı ortasahalar nasıl sağda oynuyorsa sol ayaklı bek de sağ da oynar. :D İSmail sağ ayakla orta çalışmaya başla koçum  :by2:

Çevrimdışı Necmi

"eşeklik yaptım" la "eşek gibi anırırım" çok farklı şeyler abi .Hem Beşiktaş ı aşağılıyor hem de Beşiktaşa hakaret ediyor.Ama bunu yaparken kendini Eşek yapıyor  :tabe: .Biz değil o diyor  :)
:D eşek gibi anıracaksa bırakalım anırsın o eşeğim derse biz kalkıp değilsin diyecek bir halimiz yok vardır bir bildiği biz insan katagorisinde kalalım :ok:

Çevrimdışı Oktay

Dulavrat otu, kaymakamkafası otu, abdestbozan otu, baldırı kara otu,  dana bağırtan otu,  ebu cehil karpuzu, eşek hıyarı, fare kulağı ve son olarak unutma beni otu karışımlı özel bir macun karışımı ile olabilir.  :evillol: Denemek lazım  :evillol:
@aktar_ismail şu dana bagırtan otu nasıl bişey tam olarak anlayamadım :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

:D eşek gibi anıracaksa bırakalım anırsın o eşeğim derse biz kalkıp değilsin diyecek bir halimiz yok vardır bir bildiği biz insan katagorisinde kalalım :ok:
:lol: :lol:

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy sen öyle bir ot duydunmu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

linnesi vermeyen molde küme düşsün mü ? tamam birinci , şampiyon olamasın mı ?

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

@aktar_ismail şu dana bagırtan otu nasıl bişey tam olarak anlayamadım :evillol: :evillol: :evillol:

Diğerlerini anladın demek @Oktay  :evillol:

Bu arada sağ bek için ucuz bir önerim var, hareketli değil ama demir gibi bir sağ bek alınabilir @Oktay

Çevrimdışı sallapati

@SDemirsoy sen öyle bir ot duydunmu :evillol: :evillol:

tavlada dulavrat kapısı vardır :D

Çevrimdışı Oktay

Diğerlerini anladın demek @Oktay  :evillol:

Bu arada sağ bek için ucuz bir önerim var, hareketli değil ama demir gibi bir sağ bek alınabilir @Oktay
senin bu karışımını kullanan çelik bilek olur :evillol: :evillol: