2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548369 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

trtspor u açın
ne dediler kaçırdım ben bakamadım trtspora
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 Avro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 Avro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Oyuncuya 2014-2015 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun transfer opsiyonunun kullanılması halinde oyuncunun kendisi ile aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır;

-2015-2016 sezonu; 1.550.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 1.600.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 1.650.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

Kiralamışız hay Allahım ya daha hiçbirşey demiyorum bu yönetime.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Öğlen klupten aradilar amaç dergi aboneliği biraz sohbet falan nerde eksik var sizce surda burada konuştuk birakin sağ bek transferini konuştuğum kişi orta sahaya bit yabanci daha gelebilir dedi benim anlamadigim konu su madem transfer yapmicaksin neden ümit veriyorsun cik tvye acik acik soyle bu sene transferi bitirdik de bizde birbirimize girmeyelim.

Çevrimdışı okansosa

KAP GELDİ

Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 Avro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 Avro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Oyuncuya 2014-2015 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun transfer opsiyonunun kullanılması halinde oyuncunun kendisi ile aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır;

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı tayfun

satın alma opsiyonlu,gayet iyi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Burada belirli bir nezaketin olması gerektiğini unutmayın lütfen, herkes lütfen biraz sakin olsun.
Konuyla alakası olmayan ve kişisel tartışma içerikli mesajlar silinecektir.

Çevrimdışı Tolga

Kiralamışız hay Allahım ya daha hiçbirşey demiyorum bu yönetime.

satın alma opsiyonu fazla değilmiş
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi rok mevzusunda söylenen şeyleri rok kendisi dedi "eşek gibi anırırım " diye 70 milyonun önünde.kimse hakaret etmiyor ona kendi lafı o.Siteyi falan da kapattıracak bir durum da yok ortada.Ne gerçek şahıs ismi kullanıldı ne de abes birşey dendi.kendisi 70 milyonun önünde ne diyorsa o söylendi yazılanlar gayet normaldi.büyütülecek birşey yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@manyak1903 sağ bek transferi olmayacak galiba, kedi otu çayını aldın mı?

Çevrimdışı okansosa

satın alma opsiyonlu,gayet iyi.
satın alma opsiyonlu iyi ama 15 ekim yazıyor o zamana kadar ne belli olacak ki karar verip alıcaz adamı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

bonservisi alıp taksitli ödeme yerine bu şekilde yapılmış devam etmek istenirse zaten 3.5 e almış oluyoruz

Çevrimdışı Deniz

Kiralamak çok mantıklı.Opsiyonu da düşük eğer verim alınırsa bonservisi de alınabilir.Güzel hareket tebrikler  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Fazla değil de hocam bu yönetim daha transfer yapmayacak gibi duruyor değil mi? Sen bu adamı kiralık alırsan taraftar beklentiye girer bir transfer daha mı olacak diye? Bu yüzden kiralanmıştır belki diye beklentiye girer. Sağ bek transferi yapmazsan da eleştirirler.

Çevrimiçi murat

satın almış sayılırız toplam ücret 3.4 milyon.4 milyon söyleniyordu bugün 3.5 milyon diye duymuştum.3.4 e düşmüş.

Çevrimdışı ozan062

işte buuu süper bir yonetim hamles,, kiralamaya inanılmaz olumluyum çnk soyluyorum bu topcuya ben olumluyum ama net birisi olacagı konusunda suphem vardıki bu hamleye bayıldım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

satın alma opsiyonlu iyi ama 15 ekim yazıyor o zamana kadar ne belli olacak ki karar verip alıcaz adamı
evet ben de şimdi onu okudum 15 ekime kadar ne değişecek ki hakkaten çok saçma
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

satın almış sayılırız toplam ücret 3.4 milyon.4 milyon söyleniyordu bugün 3.5 milyon diye duymuştum.3.4 e düşmüş.
Sezon sonunda bekleneni verirse pazarlıkla 2 milyon değil de 1.5 a alabiliriz  :tabe:

Çevrimdışı okansosa

bence 15 ekim 2014 de satın almayı nakit sıkıntı açısından yapmışlar performans açısından değil zaten adam gelecek alışacak derken hiçbir şey anlaşılmaz 15 ekime kadar
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı tayfun

zaten 3.4 e alacaktık,artık opsiyonumuz var,öbür türlü alsan nasıl karar vereceksin  iyi olduğuna...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Futbolcuyu satın almak yerine satın alma opsiyonuyla kiralamak çok daha başarılı ve mantıklı bir hamledir bana göre, kiraladın iyi çıkmadı almazsın para boşa gitmez, kiraladın iyi çıktı opsiyonu kullanıp alırsın  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Futbolcuyu satın almak yerine satın alma opsiyonuyla kiralamak çok daha başarılı ve mantıklı bir hamledir bana göre, aldın iyi çıkmadı para boşa gitmez, kiraladın iyi çıktı opsiyonu kullanıp alırsın  :tabe:
Aynen abi .İşte Obitaş zekası pratik ve akılcı  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi rok mevzusunda söylenen şeyleri rok kendisi dedi "eşek gibi anırırım " diye 70 milyonun önünde.kimse hakaret etmiyor ona kendi lafı o.Siteyi falan da kapattıracak bir durum da yok ortada.Ne gerçek şahıs ismi kullanıldı ne de abes birşey dendi.kendisi 70 milyonun önünde ne diyorsa o söylendi yazılanlar gayet normaldi.büyütülecek birşey yok.
şimdi ben eşeklik yaptım dersem bu benim kendime eleştirimdir ama sen bana eşek dersen hakaret etmiş olursun
benim ona söyleyecek çok şeyim varda burda buna gerek yok ciddiye bile alınıp üstüne konuşulacak bir insan değil

Çevrimdışı Deniz

Yalnız opsiyon 15 ekim 2014 e kadarmış onu anlamadım ?  :alala:

Çevrimdışı Gokhan_1903

Adam 29 yasinda bu yasa kadar belli olmadi da 45 günde mi belli olacak nasil topcu oldugu

Çevrimdışı Deniz

şimdi ben eşeklik yaptım dersem bu benim kendime eleştirimdir ama sen bana eşek dersen hakaret etmiş olursun
benim ona söyleyecek çok şeyim varda burda buna gerek yok ciddiye bile alınıp üstüne konuşulacak bir insan değil

"eşeklik yaptım" la "eşek gibi anırırım" çok farklı şeyler abi .Hem Beşiktaş ı aşağılıyor hem de Beşiktaşa hakaret ediyor.Ama bunu yaparken kendini Eşek yapıyor  :tabe: .Biz değil o diyor  :)