2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560355 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şanlı Beşiktaş @SanliBesiktas_ · 9 dk.
ÖZEL HABER | Kent Karlsen: "Fakat bu akşam Molde kazanırsa şampiyonluğa biraz daha yaklaşabilir ve Linnes'in gitmesine izin verebilir."

eğer bu haber doğruysa bu akşam hepimiz moldeliyiz demektir :D
Doğru hocam bu akşam son bir görüşme daha yapılacakmış Molde ile.

Çevrimdışı Kemal

Sosa hayırlı olsun, Jose Sosa ilk baştan beri ben Beşiktaşta oynamak istıyorum demişti, bıze boyle adam lazım boşverın , adam hep istedı ve ben tekrar Demba Ba yla bırlıkte patlama yapacaklarına inanıyorum. Yaşlarıda emeklilik yaşı değil.

Ama bence sağbek bızım artık %100000... ihtıyacımız olan yer, Linnes yattı denıyor , bana gore Richards çok zor transfer , yani ne olursa olsun winner oyuncu ve kalan saat 24  saat yav kimi alacaz biz? Tarıkı kakalarlardı bize Allahtan onuda Cincon aldı. Geriye kimse kalmıyo beyler, nasıl olacak bu işler.

Eneramoda bugün Ankaraya gıdecektı Genclerın yonetıcılerıyle gorusmeye, bu adama 1.2 m euro maaş vermez bunlar bonservıs hıc vermez, o zaman nıye bız bu odunu Karabuge bırakmadık bonservissiz. Deli çıkacam.

Çevrimdışı CanEmre

Kap niye gelmedi ki hala? Kap bildirimi parayla mı? hepsini bir bildirip ucuza mı getireceğiz ??  :kop: :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kemal

SON DAKİKA | NTV Spor'un haberine göre Molde takımı Martin Linnes'i satmaktan vazgeçti.

Çevrimdışı capo di capi

SON DAKİKA | NTV Spor'un haberine göre Molde takımı Martin Linnes'i satmaktan vazgeçti.

Yarım saattir izliyorum ne alt yazı geçti nede öyle birşey söylediler.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kemal

Yarım saattir izliyorum ne alt yazı geçti nede öyle birşey söylediler.

twit atmış 4-5 kişi ordan kopyaladım.

Çevrimiçi Samet Ç

Vazgeçmedi satmak istemiyorlar, ayrıca bu akşam son bir görüşme daha olacak.

Çevrimdışı eski inönü

Jose Sosa

Karakter

Her şeyden biraz biraz olan ama hiçbir şeyden tam olmayan bir ofansif ortasaha alıyoruz. Bakın 10 numara demiyorum. 29 yaşında duygusal ve tutkularıyla oynayan bir oyuncu. Çok uğraşıp da kazanamadığımız maçtan sonra Bilic'in yanında ağlarken bulabilirsiniz Sosa'yı. Ya da koşmuyorsa kimse takım arkadaşlarına bağırırken de bulabilirsiniz. Aşırı tutkulu aşırı duygulu bu anlamda bize uysa da tam bir bomba. Taraftar gazıyla çok farklı şeyler yapabiliyor o yüzden bizimle dokusu uyuşacaktır. Sosa'nın en önemli artısı lider karakteridir. Sahada ben daha 1 hafta önce geldim demeden önüne geleni yönlendirmeye çalışabilir zira Arda'ya pozisyon gösterdi kaç kez Atletico'ya geldiğinde ama itici değil bunu yaparken tam bir lider.

Teknik

Sosa hızlıdır ama çok çabuk değil. Yani uzun alanda depar atıp uzar dönüşleri çok çabuk değil Atiba ayarında diyebiliriz. Yaratıcılığı bu lig için üst seviyede desek doğru olur.

Burası çok önemli. Sosa'nın en öne çıkan özelliği pasları. Kilit pas yani final pasları çok çok iyi atan bir oyuncu. Oynatmayı çok seviyor zaten bir asistör ara pasları ve diagonal pasları Avrupa çapında bunu çekinmeden söyleyebilirim. Driblingi de aynı şekilde en az Töre kadar etkili olduğunu göreceksiniz.

Şutları çok iyi değil ama şuanki haliyle takımda duran topları kullanacak adamdır çünkü bizim elimizdekilerden iyi vuruyor topa. Markajı çok çok az yani Oğuzhan'dan farkı yok adam kovalamaz malesef.

Sonuç olarak çok iyi 10 numara alsak Oğuzhan'ı yerdik şimdi Oğuzhan'dan 1,5 boy önde bir adam aldık bu Oğzhan'ı motive eder diye umuyorum asla kötü oynadı diye eleştiremeyeceğiz ama çok iyi oynadığı maçların sayısı da az olacak.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

Bence Bilic Büyük maçlarda Olcay'ı kesecek hocam. Oğuzhan'ı göbekte kullandığında kanatta da iyi oynayacak bir adam istiyor.
abi ne buyuk macı Olcayı artık tamamen kesmesi lazım 11'den

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa transferi çok iyi oldu bence. Takım oyunu konusunda bizim için biçilmiş kaftan.Takım içinde sorun yaratacak bir oyuncu değil. Zaten takım oyuncusu olmasa başına buyruk bir oyuncu olmuş olsa Diego Simeone Atletico'ya almazdı.

Çevrimdışı eski inönü

@Çağrı Bilic 4-2-3-1 'i bozmaz dimi. Ben 4-4-2 nin bize gidecegini hic sanmıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

@Çağrı Bilic 4-2-3-1 'i bozmaz dimi. Ben 4-4-2 nin bize gidecegini hic sanmıyorum
Ben bozacağını düşünüyorum ama 4-4-2 mi olur 4-3-3 mü olur onu bilemem.

Çevrimdışı eski inönü

Ben bozacağını düşünüyorum ama 4-4-2 mi olur 4-3-3 mü olur onu bilemem.
4-3-3 ok uyar. on liberoya atibayı koyarsın onunde veli oguzhan kanatlarda sosa tore ilerde ba. peki 4-4-2 yi nasıl kuracan abi ?

Çevrimdışı okansosa

Taktik ne olursa olsun Mustafa asla kesilmemeli
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı capo di capi

Disiplinli, belli bir çizgisi ve performası olan, üst düzey takımlarda kaptanlık yapmış, milli takım'da forma giyen, duran topları iyi olan bir adam aldık. Çok beklentiye giren üzülür. Faydalı olacağına canı gönülden inanıyorum.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ozan062

sosa verkaclara uygunmudur,, calımı yok,, bana gore frikk ozellikleri yetersiz,, ancak artıları bizim işimize yararmı,, sogukkanlı olusu,, garantici olması,,ortayı bilmesi,, vurusunun kararlı ve duzgun olusu,, fizik gücünün yerinde olması,, driblngler yapabiliyor olması takım uyumu,, hocalarıyla sorunsuz olusu vs vs bunlar bizim aradıgımızmı çnk 3 alternatifnden cok baska bir kimliği var,, ben bastan beridir sosaya olumluyum ama simdide 4 milyon ve 1.6 milyon verilmesi biraz uzdu beni maası değil tabiki bonservisi,, ben demiştim en fazla 3-3.5 verilir   bu yasta biri bu seviyedeyken bu para bilmiyorum bizimgibi mali durumda fazla gibime geliyor neyse devam sorun yok

buda neyin nesi?

bilen biliyor oguzhanı hiç ama hiç sevmem,, ozellikle mac içindeki davranısları hatyırlatırım gecen senenin son 2 ayı ve bu sene ona pas verilmediğinde kameralara yansıyan tartısmaları beim ekstra canımı sıkıyorken bir boyle daha topcunun takımda olması beni dusundurdu
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 16:41:14 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

sosa verkaclara uygunmudur,, calımı yok,, bana gore frikk ozellikleri yetersiz,, ancak artıları bizim işimize yararmı,, sogukkanlı olusu,, garantici olması,,ortayı bilmesi,, vurusunun kararlı ve duzgun olusu,, fizik gücünün yerinde olması,, driblngler yapabiliyor olması takım uyumu,, hocalarıyla sorunsuz olusu vs vs bunlar bizim aradıgımızmı çnk 3 alternatifnden cok baska bir kimliği var,, ben bastan beridir sosaya olumluyum ama simdide 4 milyon ve 1.6 milyon verilmesi biraz uzdu beni maası değil tabiki bonservisi,, ben demiştim en fazla 3-3.5 verilir   bu yasta biri bu seviyedeyken bu para bilmiyorum bizimgibi mali durumda fazla gibime geliyor neyse devam sorun yok

buda neyin nesi?

bilen biliyor oguzhanı hiç ama hiç sevmem,, ozellikle mac içindeki davranısları hatyırlatırım gecen senenin son 2 ayı ve bu sene ona pas verilmediğinde kameralara yansıyan tartısmaları beim ekstra canımı sıkıyorken bir boyle daha topcunun takımda olması beni dusundurdu
gerçekten tuhafsın ben o kadar maçı geçen sene çıplak gözle seyrettim hiç bir tartışma görmedim
bu sefer kendini aştın :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

buda neyin nesi?

Hocam Metalist'te bunları yapması normal iç savaş sebebiyle ayrılmak isitiyordu büyük bir ihtimalle bu yüzden yaptı böyle birşey. Ayrıca bir de td nin otoriter olması lazım ben Bilic'i bu yönünden dolayı Simeone'ye çok benzetiyorum sıkıntı olacağını da sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

İtalyan II Tempo gazetesi sağ bek için Lazio'dan Cavanda ile ilgilendiğimizi yazmış. Eğer doğruysa çok iyi bir oyuncu. Transfermarkt piyasa değeri 2 milyon Euro.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 16:54:18 Samo1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Hocam Metalist'te bunları yapması normal iç savaş sebebiyle ayrılmak isitiyordu büyük bir ihtimalle bu yüzden yaptı böyle birşey. Ayrıca bir de td nin otoriter olması lazım ben Bilic'i bu yönünden dolayı Simeone'ye çok benzetiyorum sıkıntı olacağını da sanmıyorum.
iyide geçen sene başladı iç savaş geçen sene atletico madritte oynamadımı o görüntü büyük ihtimal daha önceki seneye ait
kaldıki öyle bir olay yaşamayan oyuncumu var

Çevrimdışı ozan062

gerçekten tuhafsın ben o kadar maçı geçen sene çıplak gözle seyrettim hiç bir tartışma görmedim
bu sefer kendini aştın :kop: :kop: :kop:

@Necmi

oo abi sen gozerini bozmussun cidden bunu sen soylicek son kisiydin,,

ben demekki uyduruyorum ve uzayda yasıyorum,,, durup dururken uydurucam:))
en son hatırla arsenal macında bir tane frikik kazandık gitti topu kendi aldı sonra daglara taslara attı oradaki davranıslarını iyi suzmeni beklerim,, macın tekrarını iyi izle yanına gelen ismaili cenki ve daha nicesini dinlemeden psikopatca kaleye odaklanarak gitti vurdu,, yahu sen bu takımın frikik kullanıcı değilsin:)) boylesine disiplinsizlik benim gozume carpar,, son mili takım maclarında gecen sezonnun sonunda yediği kartlar  oyunculara yaptıgı dengesiz girişler bunları ben unutmam:)

oyledir de ben su acıdan bakıyorum bize boyle vukuatlı birisi gelmedi uzun zamandır,,, bizde yapamaz o ayrı ama yapıpı gelen olunca soru isareti:)

iyide geçen sene başladı iç savaş geçen sene atletico madritte oynamadımı o görüntü büyük ihtimal daha önceki seneye ait

goruntunun kayıt tarihi 13 agustos ,, birde bu yaptıgı hiç normal birsey değil be abi birde normal gibi soyluyorsun :bawling: melo yapar yaptıda ona normal deriz ama ben su son 3-4 senede boylesine birseyi hatırlamıyorum yapıyorsa karakterinde sorun var diye ileriye gidebilirim:)) hatta simdi geldi aklıma emenike,,, birde yası genc değil herneyse ben endişemi soyluyorum bizde yapamaz yaparsa siler atarız o ayrı,,,

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 17:09:09 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Necmi abi ben sadece bu yüzden yapabileceğini düşündüm. Ayrıca benim için oyuncunun sorunlu olması önemli değildir. Senin o oyuncudan ne kadar verim alacağın önemlidir. Ben bu konuda Bilic'e güveniyorum ve sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca biz ne garip bir taraftarız oyuncu transfer ediyoruz hemen kötü yönlerini araştıyoruz var mı diye bu kadar ufak meselelere kafayı takmayın. En kısa örnek burda herkes Diego'yu istemiştir ben yazmıyordum o zaman buraya. Diego Türkiye'ye gelmiş geçmiş en sorunlu oyuncular arasında ilk beşe girer. Oynadığını yeri beğenmez ise sakatım der çekilir bir köşeye çocuk gibi küser ve hocasına kafa tutar. Bu yüzden Juvede tutunamadı ve en önemlisi Simeone Diego sorunlu oyuncu olduğu için Sosa'yı oynatıyordu Diego yerine. Şimdi bu olaylara bakarsan Sosa mı sorunlu oyuncu Diego mu karar verin.

Çevrimdışı Ibracadabra12

Bu takim 433 oynar ama gokhan mustafayi kesemez

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

oo abi sen gozerini bozmussun cidden bunu sen soylicek son kisiydin,,

ben demekki uyduruyorum ve uzayda yasıyorum,,, durup dururken uydurucam:))
en son hatırla arsenal macında bir tane frikik kazandık gitti topu kendi aldı sonra daglara taslara attı oradaki davranıslarını iyi suzmeni beklerim,, macın tekrarını iyi izle yanına gelen ismaili cenki ve daha nicesini dinlemeden psikopatca kaleye odaklanarak gitti vurdu,, yahu sen bu takımın frikik kullanıcı değilsin:)) boylesine disiplinsizlik benim gozume carpar,, son mili takım maclarında gecen sezonnun sonunda yediği kartlar  oyunculara yaptıgı dengesiz girişler bunları ben unutmam:)

oyledir de ben su acıdan bakıyorum bize boyle vukuatlı birisi gelmedi uzun zamandır,,, bizde yapamaz o ayrı ama yapıpı gelen olunca soru isareti:)

goruntunun kayıt tarihi 13 agustos yani gecen sene onun için son sene yaptıgını duzsunuyorum

Bence ozan böyle şeyleri çıplak gözle izleyip değerlendirmek daha doğru Beşiktaş düşmanı basının algı yönlendirmesiyle haraket etme
derim kaldıki bu basın böyle bir olayda kıvılcım görse yakar tutuştururdu sen ne yapmak istiyorsun basın buraları takip ediyor ellerine kozmu veriyorsun
bu sene oğuzhanla uğraşsınlar bence böyle şeylerin dedikodusunu bile başlatmak hoş değil millet kendi kazmalarını tepede tutarken biz pırıl pırıl yeteneklerimizi
yerin dibine sokmayalım bunlar Beşiktaşa zarar verecek haraketlerdir. Bizim böyle şeylere pirim vermememiz gerekir artık kendi oyuncularımıza
karşı olumsuz söylemler bitsin renkliler bile bizi bizden fazla kötülemiyor Tarafsız yorum yapmaya kasmayın biz tarafız takım iyiyken çekmeye uğraşmayalım
futbolcularda buraları takip ediyor haklarında atıp tutmamız takıma yararmı sağlar sence millet sabrisine selçuğuna yıllarca laf söyletmiyor biz milletin ağzına
laf veriyoruz :bandit:

Çevrimdışı ozan062

bryan ruiz resmi twt hesabından bizi begenmiş,,

bu su demekmi oluyor hem ruiz hem sosa?:D