2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561014 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat

Almeida'nın Gs'ye transferi için bir ihtimal var ki bekliyor yoksa çoktan imza atmıştı.
İnş alırlar  :boom:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Duygusal fon müziği ile ağlatayım biraz sizi  :bawling:

Şunların yarısını Ba yakalasın yeter  :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şuraya bak kaybettiğiöiz puanın haddi hesabı yok Almeida ayısı yüzünden en az 10 puanı hiç etmiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Süzen büyük bir ihtimalle Antep'te.

Çevrimdışı Kesh

Şunların yarısını Ba yakalasın yeter  :claps:

Şurdan seçeceğim 4 pozisyonu ba yakalasa şampiyonduk fazlasında gözüm yok  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Şurdan seçeceğim 4 pozisyonu ba yakalasa şampiyonduk fazlasında gözüm yok  :s20:

Bir öeyle kritik anlarda kaçırmış ki adam tam Loser.

Gs , Sivas , Gençler 7 puan çöp.

Ondan önceki sene topu havan mermisi sanıp Volkan kafasına nişanlamıştı karşı karşıya pozisyonda dönüşünde gol yiyip maçı 4-2 vermiştik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sevmesem de Quaresma'nın en en az 10 asistini hiç etmiştir yine bu adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan Süzen büyük bir ihtimalle Antep'te.

Aybaba'nın bir süzemedik ki çocuğu demesi geldi aklıma. Eğlenceli sezondu feda sezonu  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Bir öeyle kritik anlarda kaçırmış ki adam tam Loser.

Gs , Sivas , Gençler 7 puan çöp.

Ondan önceki sene topu havan mermisi sanıp Volkan kafasına nişanlamıştı karşı karşıya pozisyonda dönüşünde gol yiyip maçı 4-2 vermiştik.

Ferrari'nin kırmızı gördüğü maç. Hatırlayınca kafama ağrılar girdi şimdi :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

sosa ve linens olursa harika olacak ruiz artık çok düşük ihtimal bakalım defansa takviye olacak mı oda önemli ama türk olmalı kesinlikle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KAP

Son dakikalar gene heyecanlı transferde gol yemeden kapatmak önemli laf olsun diye adam almasalar bari  :evillol: Başkan 2. ya da 3. transfer için görüşüyoruz demiş 1 gün daha görüşebiliriz bunlarla acelesi yok
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı karakartalım

Duygusal fon müziği ile ağlatayım biraz sizi  :bawling:

süper olmuş kim yaptıysa   :kop: :kop: :kop: bu arada her gol posisyonunda olcay yapmış nerdeyse asisti ama kazma atamamış bizim  :tabe:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı berk_bjk

Sosa+Linnes+NecipVeliAtibaya Alternatif (mümkünse Veli ve Necipten daha iyi) adam gelmesi şart. Dünkü maçta Veli-Necip değişikliği sonrası yedek kulübesinde orta alana alacak adam kalmadı. Bunun bir de maç öncesi sakatlık ceza durumları var Necip cezalı veya sakat olsa kimi alacaktık Veli yerine oyuna? Bu 3 transfer gerçekleşirse pazartesiye kadar şampiyonluk ve UEFA'da yarı final garantidir benim gözümde. Asıl soru bu eksikliğin biz farkındayız da yönetim farkında değil mi? Bunu da pazartesi anlayacağız.

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  5 dk.
Günaydın arkadaşlar.
Bana gelen bilgi KAP açıklamasının bu gün değil yarın yapılacağı yönünde. Ama bu gün öğleden sonra bir ihtimal var.

Çevrimiçi Rasim

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  5 dk.
Günaydın arkadaşlar.
Bana gelen bilgi KAP açıklamasının bu gün değil yarın yapılacağı yönünde. Ama bu gün öğleden sonra bir ihtimal var.
bu derinede iyice uyuz oldum ben yaa. Adam gicikmi gıcık. :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı saricasi

Anç soledi linnes hazır faks gönderdik külübe molde Son anda vazgeçmiş,hala ikna etmeye çalışıyormuşuz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

bu derinede iyice uyuz oldum ben yaa. Adam gicikmi gıcık. :akuma:
Hocam bende uyuz oluyorum bu adama ama genellikle doğru bilgiler veriyor.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 11:59:13 Samo1903 ]

Çevrimdışı eski inönü

Eyvallah abi Öğlen bir cinnet geldi abi şimdi iyiyim  :ebebe:  :)
Çağrı selam. Bilic neden kanata yatkın orta saha tercih ediyor sence?

Çevrimdışı Çağrı

Jose Sosa

Karakter

Her şeyden biraz biraz olan ama hiçbir şeyden tam olmayan bir ofansif ortasaha alıyoruz. Bakın 10 numara demiyorum. 29 yaşında duygusal ve tutkularıyla oynayan bir oyuncu. Çok uğraşıp da kazanamadığımız maçtan sonra Bilic'in yanında ağlarken bulabilirsiniz Sosa'yı. Ya da koşmuyorsa kimse takım arkadaşlarına bağırırken de bulabilirsiniz. Aşırı tutkulu aşırı duygulu bu anlamda bize uysa da tam bir bomba. Taraftar gazıyla çok farklı şeyler yapabiliyor o yüzden bizimle dokusu uyuşacaktır. Sosa'nın en önemli artısı lider karakteridir. Sahada ben daha 1 hafta önce geldim demeden önüne geleni yönlendirmeye çalışabilir zira Arda'ya pozisyon gösterdi kaç kez Atletico'ya geldiğinde ama itici değil bunu yaparken tam bir lider.

Teknik

Sosa hızlıdır ama çok çabuk değil. Yani uzun alanda depar atıp uzar dönüşleri çok çabuk değil Atiba ayarında diyebiliriz. Yaratıcılığı bu lig için üst seviyede desek doğru olur.

Burası çok önemli. Sosa'nın en öne çıkan özelliği pasları. Kilit pas yani final pasları çok çok iyi atan bir oyuncu. Oynatmayı çok seviyor zaten bir asistör ara pasları ve diagonal pasları Avrupa çapında bunu çekinmeden söyleyebilirim. Driblingi de aynı şekilde en az Töre kadar etkili olduğunu göreceksiniz.

Şutları çok iyi değil ama şuanki haliyle takımda duran topları kullanacak adamdır çünkü bizim elimizdekilerden iyi vuruyor topa. Markajı çok çok az yani Oğuzhan'dan farkı yok adam kovalamaz malesef.

Sonuç olarak çok iyi 10 numara alsak Oğuzhan'ı yerdik şimdi Oğuzhan'dan 1,5 boy önde bir adam aldık bu Oğzhan'ı motive eder diye umuyorum asla kötü oynadı diye eleştiremeyeceğiz ama çok iyi oynadığı maçların sayısı da az olacak.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı capo di capi

Şu transferler bitsin hayırlısıyla. 1-0 lar başladı. En sıkıntılı skor. Çok baş ağrıtır. Az çekmedik. 2 yi 3 ü bulup maçı kopartmamız lazım. Geçen senelerde ki gibi olmamalı artık.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı selam. Bilic neden kanata yatkın orta saha tercih ediyor sence?

Bence Bilic Büyük maçlarda Olcay'ı kesecek hocam. Oğuzhan'ı göbekte kullandığında kanatta da iyi oynayacak bir adam istiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bir de olası Micah RİCHARDS Transferini değerlendireyim.

Richard demek güç ve dayanıklılık demek. Aynı takımda olmasalar Yaya Toure'yi yıkacak gücü  var tam bir beygir. Yani defansif bir bek istiyorsa Bilic daha iyisini bulamaz. Hızlı değildir ama kısa alanda çok çabuktur bu yüzden kolay kolay adam geçirmez.

Takım oyunu hat safhadadır ve tam bir emekçidir şımarık değil takım oyuncusudur. Ve çok cesur bir oyuncudur kafasını atar kramponun önüne. Dediğim gibi savunma özellikler çok üst seviyede olmasına rağmen Ofansta Serdar Kurtulul'tan hiçbir farkı yoktur bunu üzülerek söylüyorum.

Aşırı yeteneksiz. Dribling ve ortalar çok kötü bu dezavantajı avanatja çevirmek için yaptığı şey ise kondisyonunu kullanıp sürekli bindirmesi. 10 kez bindirince illa ki 1 asist yapar bek Ümit Özat bile yaptıysa. Zaten ortalarına güvenmediği için uzaktan orta yapmaz klasik İngiliz futbolcusu olarak çizgiye inip yerde ön direğe keser hep.

Özetle Avrupa ligi için bize çok uygun olsa da lig için Linnes bize çok çok daha uygun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Hocam bende uyuz oluyorum bu adama ama genellikle doğru bilgiler veriyor.
adam doğru bilgi verir tabi .bütün ihtimalleri sıralıyor biri tutacak elbette.

Çevrimdışı Çağrı

Yönetim Molde'nin şartlarını kabul etmiş adamlar sorun çıkarıyormuş. Linnes kendisi bastırmazsa bu adamı almak zor ama içimsen bir ses son dakikada alacağız diyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Pes 2013 de ronaldoyu hep micah richards la kesiyordum :D :D
O gemi bir gün gelecek