2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562732 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Alex Song West Ham'a transfer olmuş hani para olsa ön liberoyu 5 sene götürecek bir adamı kaçırdık.

Edit : Adamlar kiralamış! Nasıl görmeyiz bunu nasıl!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Alex Song West Ham'a transfer olmuş hani para olsa ön liberoyu 5 sene götürecek bir adamı kaçırdık.

Edit : Adamlar kiralamış. Nasıl görmeyiz bunu nasıl.
Evet hocam çok kötü oldu görmemek Arsenal'deyken çok beğeniyordum. Song'u barçada nasıl şans bulamadı hep düşünmüşümdür.

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  26 sn.
Şu an aldığım bilgi sağ bek kesin olarak transfer edilecek.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  26 sn.
Şu an aldığım bilgi sağ bek kesin olarak transfer edilecek.

Richards kiralanır heralde diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Edilecek de kim edilecek işte  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Richards kiralanır heralde diye düşünüyorum.

Benim de aklımdan geçen bu umarım böyle bir şey olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Richards'ın son iki senede ( sakatlık öncesi dahil ) kaç maça çıktığına dahil bir fikrin var mı hocam? Bir de gerçekten iyi analiz ettiğine emin misin tek artısı genç olması derken mesela kaç maçını iziledin Linnes'in?

Linnes'in ismi çıktığından beridir bütün maçlarını izledim. Burada bazen yazdım da zaten. Seri, orta düzey yetenekli bir oynucu. Genç olmasını belirtmem takip edip beğenmediğimden değil sadece bir iki maçlık yorum yapamayacağım için bildiğimiz tek unsurun bu olduğunu belirtmek istedim.

İkincisi Richards'ın kariyer bekçisi değilim ki zaten kimse kimseyi böyle takip etmez. Sadece tahimini olarak konuşuyorum herkes gibi. İzlediğim tüm maçlarda dikkatimi çekmiş bir oyuncu. Şundan 1-2 yıl öncesi için konuşuyorum. City savunmasını tutan tek adamdı. O toplama takımda bu denli fayda veren bir oyuncu her takımda oynar. Zabalete, sagna gibi oyunculardan eksiği yok. Sakatlıklar formdan düşürdü biraz. City gibi kulüpler de böyle oyuncuların form tutmasını beklemez. Zaten böyle bir oyuncuyu da ancak bu şekilde getirebilirsin bu ülkeye. Kiralık alınacak bir oyuncu olur muhtemelen, toplarsa kendini city'e geri döner.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 00:11:28 Kesh ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mbia gs ye yakınmış Keşke kaçırmasaydık

Çevrimdışı Çağrı

Linnes'in ismi çıktığından beridir bütün maçlarını izledim. Burada bazen yazdım da zaten. Seri, orta düzey yetenekli bir oynucu. Genç olmasını belirtmem takip edip beğenmemeden değil sadece bir iki maçlık yorum yapamayacağım için bildiğimiz tek unsurun bu olduğunu belirtmek istedim.

İkincisi Richards'ın kariyer bekçisi değilim ki zaten kimse kimseyi böyle takip etmez. Sadece tahimini olarak konuşuyorum herkes gibi. İzlediğim tüm maçlarda dikkatimi çekmiş bir oyuncu. Şundan 1-2 yıl öncesi için konuşuyorum. City savunmasını tutan tek adamdı. O toplama takımda bu denli fayda veren bir oyuncu her takımda oynar. Zabalete, sagna gibi oyunculardan eksiği yok. Sakatlıklar formdan düşürdü biraz. City gibi kulüpler de böyle oyuncuların form tutmasını beklemez. Zaten böyle bir oyuncuyu da ancak bu şekilde getirebilirsin bu ülkeye. Kiralık alınacak bir oyuncu olur muhtemelen, toplarsa kendini city'e geri döner.

O zaman ben anlatayım. Son 2 senede sadece 16 maça çıktı. Zabaleta gibi yeteneksiz ama hırslı bir ortasaha sağ kanat oyuncusu onun bölgesini alacak kadar kötü performans gösterdi. Richard 3 de değil 5 sene önce Richards'tı. Bindiriyordu fizik üst seviyeydi ama tekniği her zaman rezaletti. Hilbert kadar yeteneği bile yok bilek hareketleri yok ofansif anlamda Linnes'in yüzde 40'ı olamayacak kadar.

Savunması iyiydi şimdi nasıl bilmiyoruz fiziği de öyle. Ve şuanda kumar oynanacak durumda değiliz. Yani 2 yıldır oynamayan adamı ya tutarsa diye üstelik kiralık alacak durumda hiç değiliz  çünkü Uefa da ligde hedef istiyorsan en başta HAZIR adam gerekiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gs Ne yapacakmış  Mbia'yı? Defansif ortasaha adam üstelik yabancı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

ne alaka forvet değil bu adam selçuk u kesicek o zaman haber doğruysa
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı FARUK

linnes olmayacak gibi dedi başkan

Çevrimdışı Çağrı

İyi de bunlarda Chedjou , Muslera , Bruma , Sneijder , Melo oynuyor zaten 5 tamam alacakları adamı her türlü oynatamayacaklar ki Telles kesilmiş hali bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman: Linnes olmayacak gibi ama uğraşıyoruz. Orta saha için bir oyuncu ile anlaştık. Bu Sosa olur başkası olur şuan için isim vermiyorum.

Çevrimdışı manyak1903

sosa o zaman hayırlı olsun.sayesinde yeni kaynaklar öğrendik :D  inşallah katkısı da çok olur.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı karakartalım

O zaman ben anlatayım. Son 2 senede sadece 16 maça çıktı. Zabaleta gibi yeteneksiz ama hırslı bir ortasaha sağ kanat oyuncusu onun bölgesini alacak kadar kötü performans gösterdi. Richard 3 de değil 5 sene önce Richards'tı. Bindiriyordu fizik üst seviyeydi ama tekniği her zaman rezaletti. Hilbert kadar yeteneği bile yok bilek hareketleri yok ofansif anlamda Linnes'in yüzde 40'ı olamayacak kadar.

Savunması iyiydi şimdi nasıl bilmiyoruz fiziği de öyle. Ve şuanda kumar oynanacak durumda değiliz. Yani 2 yıldır oynamayan adamı ya tutarsa diye üstelik kiralık alacak durumda hiç değiliz  çünkü Uefa da ligde hedef istiyorsan en başta HAZIR adam gerekiyor.
kesinlikle ama linnesde pürüz var keşke linnes olsa granadanın bekide fena değildi aslında linnes olmazsa
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı okansosa

Fikret Orman:linnes olmayacak gibi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman: Linnes olmayacak gibi ama uğraşıyoruz. Orta saha için bir oyuncu ile anlaştık. Bu Sosa olur başkası olur şuan için isim vermiyorum.

Bekleyelim bakalım 2 gün daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia'yı Gs alamaz almaz en önemli eksiği forvet adamların. Yabancı sıkıntısı yüzünden bugün Telles'i kestiler. Forvet alacaklar yabancı ön libero almazlar diye düşünüyorum o zaman Melo'yu kesecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

Bekleyelim bakalım 2 gün daha.
Bende öyle düşünüyorum Linnes olmaz ise Micah'ı kiralayacaklar gibi.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 00:23:22 Samo1903 ]

Çevrimdışı Kesh

Öyle dediğine göre sen Linnes'i bayağıdır takip ediyorsun o zaman ben daha üstüne laf söylemem. Şunun şurasında 4-5 maç izledim ben.  :ok:

Beşiktaşta alves oynasaydı Richards'a yetersiz ya da kumar olur derdim. Ayne şekilde Linnes'i de tam bilmediğim için kumar diyorum. Hilbert gibi takozla Ricards'ı karşılaştıracak değilim. Richards'ın az çok ne verebileceğini tahmin edebiliyorum. Ligin ve Avrupa liginin durumunu da hesaba katıyorum bunu düşünürken. Richards avrupa piyasasında ortalama üstü bir bektir; belki Barça'da oynayamaz ama bu ülkede fark yaratır   :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

Bundan sonra sanırısam 1-2 maç daha sabreder sonra Olcay yerine oraya Pektemek geçer Pektemek Töre oynarız kanatlarda gibi geliyor bana.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Öyle dediğine göre sen Linnes'i bayağıdır takip ediyorsun o zaman ben daha üstüne laf söylemem. Şunun şurasında 4-5 maç izledim ben.  :ok:

Beşiktaşta alves oynasaydı Richards'a yetersiz ya da kumar olur derdim. Ayne şekilde Linnes'i de tam bilmediğim için kumar diyorum. Hilbert gibi takozla Ricards'ı karşılaştıracak değilim. Richards'ın az çok ne verebileceğini tahmin edebiliyorum. Ligin ve Avrupa liginin durumunu da hesaba katıyorum bunu düşünürken. Richards avrupa piyasasında ortalama üstü bir bektir; belki Barça'da oynayamaz ama bu ülkede fark yaratır   :busted_cop:

Kesinlikle ortalama üstü. Fizik olarak iyi durumda olsa zaten Türkiye için de fazlasıyla yeter. Ama bizim derdimiz sıkışan maçları açamamak. Kaç maç 1-1'e kitlendi bize sağlam bindirecek adam lazım konu bu. Bana kalsa defansif bek alacağına almayalım İsmail oynasın daha iyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beyaz Futbol.. Jose Sosa Beşiktaş'ta...
hadi hayırlısı bakalım...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Bundan sonra sanırısam 1-2 maç daha sabreder sonra Olcay yerine oraya Pektemek geçer Pektemek Töre oynarız kanatlarda gibi geliyor bana.
Kerim geçecek hocam görürsün. Kerim girdikten sonra iyi oynadı içeriye çok iyi giriyor.