2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558120 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor Linnes bitti dedi az önce. Şahsi fikrim , isteğim sağ bek ve ofansif ortasaha transferlerinin pazar ya da pazartesi açıklanması. Lige iyi başlamak lazım. Mersin maçı öncesi ortasaha ve sağbek oyuncularının kafasını karıştırmak gereksiz?

Baroni de bunlara ek olarak gelebilir aslında. Veli-atiba-necip grubunu yedekler. Yabancı sayımız uygun. 2 senelik anlaşılabilir. Gönlüm jones'un gönderilmemesi yönündeydi ama neyyyse..
Hocam ne kadar beklersek o kadar zarar. Ayrıca yarınki maçı yönetim değil oyuncular oynayacak ve kazanacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gün de KAP açıklaması olmayacakmış , artık Cumartesini bekleyelim. (@DerinBesiktasJK Twitter)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Salih A.

umarım duyduklarımızın hepsi yalandır ve demba ba ayarında transferler yapılır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gün de KAP açıklaması olmayacakmış , artık Cumartesini bekleyelim. (@DerinBesiktasJK Twitter)
Cumartesi KAP bildirimi yapılıyor mu ki ? Bence bütün transferler pazartesi biter.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Martin Linnes transferini bitirdi... Siyah-beyazlılar hem Norveçli futbolcuyla hem de kulübü Molde ile anlaşmaya vardı.

Molde ile Linnes'in bonservisi için 2 milyon euro'ya el sıkışan Beşiktaş, oyuncuyla da 5 yıllık anlaşma sağladı. 22 yaşındaki sağ bek, transfer döneminin son günü olan Pazartesi'ye kadar İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

5 yıllık sözleşmeye imza atacak Martin Linnes'e yıllık 650 bin euro ödenecek.

Beşiktaş, forvet arkası için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Jose Sosa için Metalist Kharkiv'e son teklif yapıldı ancak iki kulüp arasında, Ukrayna'daki karışıklık nedeniyle iletişimde aksaklıklar yaşanıyor.

KAYNAK: Ntvspor
Teknik direktör Slaven Bilic'in ilk sıraya koyduğu Sosa'nın transferi gerçekleşmezse Siyah-beyazlılar Bryan Ruiz'i tekrar gündemine alacak.

Çevrimdışı Çağrı

Haber her yerde çıktı algı yanıltmak için sipraiş haber değilse Linnes hayırlı olsun mükemmel oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Eğer Ruiz filan olmayacaksa Hemen Noboa'yı alsalar ve 4-2-3-1'den 4-3-3'e dönsek ortasahayı öyle bir toplar ki  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Linnes geldiği taktirde en önemli durum ise şu olacak. Normalde 4-2-3-1 oynuyoruz ancak 2 ofansif bekimiz olduğunda durum değişecek.

Geçen sene sol beki hucuma çıkarıp sağı geride tutup Veliyi ileri salıyorduk Atiba ile bu sene ise iki bek de hucuma çıkar Veli sibop olur arkada Fener'de topal misali. Böylece takım hucumda 3-4-3 gibi oynar ( Töre içeri dalmayı öğrenirse ) Veli'nin de asıl yetenekleri ön plana çıkarken defoları gözükmez. Ön liberosunun tekniği düşük olan her takımın iki beki de hücumcu olmalıdır. Bknz. Barcelona böyle oynuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

Eğer Ruiz filan olmayacaksa Hemen Noboa'yı alsalar ve 4-2-3-1'den 4-3-3'e dönsek ortasahayı öyle bir toplar ki  :iblush:

Çağrı Noboa'yı aldırcaksın sonunda ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimiçi Samet Ç

10 numarada 3 aday var. 1. Sosa 2. Ruiz 3. Ben Arfa

Çevrimdışı MUSTAFA_

10 numarada 3 aday var. 1. Sosa 2. Ruiz 3. Ben Arfa

Fırat Günayer twitter hesabında Ben Arfa olma ihtimali daha yüksek demiş  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Linnes Hayırlı olsun diyelim mi

Çevrimdışı SDemirsoy

diyelim diyelim El linnes

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah hayırlısı olur diyelim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ibracadabra12

Linnes ve molde ile anlasilmis, hayrili olsun. Simdi richards ve kagawa

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer twitter hesabında Ben Arfa olma ihtimali daha yüksek demiş  :alala:
En düşük ihtimal Arfa'da :D o adama inanma

Çevrimdışı Haldun

Ben hayatimda fotomaç kadar civik ve laubali bir gazete gormedim sirf haber yslapmak icin haber yapiyorlar hemen basligi atmislar baroni besiktasa diye guya biz teklif yapmisiz baroniye o da tamam demis

Çevrimdışı izorlu85

Martin linnesle 5 yıllık anlşama sağladığımız ne kadar doğru??
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Samet Ç

Ben hayatimda fotomaç kadar civik ve laubali bir gazete gormedim sirf haber yslapmak icin haber yapiyorlar hemen basligi atmislar baroni besiktasa diye guya biz teklif yapmisiz baroniye o da tamam demis
Fanatik 1 fotomaç 2 bizi yıpratmaya çalışıyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Martin linnesle 5 yıllık anlşama sağladığımız ne kadar doğru??
Doğru herhalde Pazartesi gelicekmiş sağlık kontrolünden geçmek için haberler öyle diyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En düşük ihtimal Arfa'da :D o adama inanma

İnanmıyorum da kafamı karıştırdı iyice  :iscrewy: Gelse de biri rahatlasak  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı izorlu85

Fanatik 1 fotomaç 2 bizi yıpratmaya çalışıyorlar.
en güzeli (Küfür Yasak)₆...

Çevrimdışı izorlu85

Doğru herhalde Pazartesi gelicekmiş sağlık kontrolünden geçmek için haberler öyle diyor.

tanıyan var mı nasıl bi oyuncu???

Çevrimiçi Samet Ç

İnanmıyorum da kafamı karıştırdı iyice  :iscrewy: Gelse de biri rahatlasak  :bandit:
Pazartesi netleşecek gibi. Arfa iyi oyuncu ama yönetim Bilic'in birinci tercihini almak istiyor. Yani Sosa'yı .