2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558632 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Aykutt

Ortaya sallayayım takımın işi belli olmaz r10 transferi olur diye düşünmüştür kesin.Bu adam transferle bozmuş kafayı.bitse de kurtulsak.

Çevrimdışı capo di capi

Badem bıyık ve türevlerine inanmayın. Hep aynı terane. Bütün gün medyada olup bitenleri özet geçiyorlar. ANÇ ne dedi ? 10 numara ve sağ bek gelecek. Ben ona güvenirim.  :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

Badem bıyık ve türevlerine inanmayın. Hep aynı terane. Bütün gün medyada olup bitenleri özet geçiyorlar. ANÇ ne dedi ? 10 numara ve sağ bek gelecek. Ben ona güvenirim.  :ok:
peki ya olmazsa ?
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

Fırat'ı iplemeyin.

Richards güzel bir transfer olurdu sağ bek için. Zaten stoper de oynuyor hatta ön libero bile olur ihtiyaç olursa. Atiba v.2.  gibi bir şey :bandit:

Ancak ben linnes'in alınmasından yanayım.

Diğer yanda 10 numara transferinde ben arfa istemediğim tip bir oyuncu olsa da iş görür diyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 01:39:42 Kesh ]

Çevrimiçi murat

ben arfa ile benzema aynı dönem parladılar.ben arfa benzemadan daha gözde oyuncuydu benzema yürüdü ben arfa sanırım sakatlık filan yaşadı devamını getiremedi.

Çevrimdışı capo di capi

peki ya olmazsa ?

Olmazsa da vardır bi sebebi. Yönetime atıp tutmam.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kesh

Ben arfa sakatlık yaşadı doğru ama sonradan bayağı toparladı kendini.

Ayrıca demba ba ile oynadıkları sezonda çok iyi anlaştılar. Yani bu uyum bize çok şey katar. Diğer yandan demba ba gibi sorunsuz bir oyuncu. Kafasını eğer işine bakar. Sütten ağzımız yandığı için bir oyuncuda baktığım ilk özellik de bu benim zaten.  :lol:
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 01:50:56 Kesh ]

Çevrimdışı Tolga

Olmazsa da vardır bi sebebi. Yönetime atıp tutmam.
ben de dahil birçok kişi yönetimi eleştirecektir ve bunda da herkesin hakkı vardır şu ana kadar gerekli yerlere transfer yapamadıysak bunun parasızlıkla ya da başka sebeplerle alakası olamaz bas baya bu takıma inanmadıklarını gösterir bir tek ANÇ ye güveniyorum az çok ama transferler olmazsa o da gözümden iyice düşecek çünkü fb ve gsye 4. yıldızı taktırmayacaz dedi.bu sözünü tutmazsa herkeste çok büyük hayal kırıklığı yaratmış olur.

Çevrimdışı capo di capi

ben de dahil birçok kişi yönetimi eleştirecektir ve bunda da herkesin hakkı vardır şu ana kadar gerekli yerlere transfer yapamadıysak bunun parasızlıkla ya da başka sebeplerle alakası olamaz bas baya bu takıma inanmadıklarını gösterir bir tek ANÇ ye güveniyorum az çok ama transferler olmazsa o da gözümden iyice düşecek çünkü fb ve gsye 4. yıldızı taktırmayacaz dedi.bu sözünü tutmazsa herkeste çok büyük hayal kırıklığı yaratmış olur.

Yönetim ve başkan elinden geleni yapıyor. Beklenen kombine ve forma satışı gerçekleşmedi. Gelen sıcak para stada gidiyor. Kolay değil hoş görmek lazım. Paran yoksa bakkal'dan 1 tl ye ekmek bile alamazsın.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

Yönetim ve başkan elinden geleni yapıyor. Beklenen kombine ve forma satışı gerçekleşmedi. Gelen sıcak para stada gidiyor. Kolay değil hoş görmek lazım. Paran yoksa bakkal'dan 1 tl ye ekmek bile alamazsın.
peki neden kombine ve forma satışı beklendiği gibi olmadı bunu biraz düşünsünler o zaman ayrıca kaynak yaratmakta bu kulübü yönetenlerin işi değil mi ve yine söylüyorum bu kulübün bir sağ bek linnese 2-3 m euro verecek kadar parası mı yok yapmayın bu kadar da arkadaşlar bu parasızlık hikayesini çok fazla uzattık şu ana kadar yapılmış saçma sapan transferlere verdiğimiz paralar var bunları vermeselerdi o zaman kim dedi sezere 1.5 m euro ver al diye g.süzeni 1 m civarında bir ücrete almasalardı o zaman bunları bu yönetim yaptı diğerlerini konuşmama bile gerek yok sanırım

Çevrimdışı capo di capi

peki neden kombine ve forma satışı beklendiği gibi olmadı bunu biraz düşünsünler o zaman ayrıca kaynak yaratmakta bu kulübü yönetenlerin işi değil mi ve yine söylüyorum bu kulübün bir sağ bek linnese 2-3 m euro verecek kadar parası mı yok yapmayın bu kadar da arkadaşlar bu parasızlık hikayesini çok fazla uzattık şu ana kadar yapılmış saçma sapan transferlere verdiğimiz paralar var bunları vermeselerdi o zaman kim dedi sezere 1.5 m euro ver al diye g.süzeni 1 m civarında bir ücrete almasalardı o zaman bunları bu yönetim yaptı diğerlerini konuşmama bile gerek yok sanırım

Aynı hatayı yapmak istemiyorlar işte. İnce eleyip sık dokuyorlar. Geç olsun temiz olsun. Rakipler sponsor bile alamadılar formalarına. Kaynak yaratıldı ama borç çok.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kesh

Bu kadar bekledikleri için içimden bir ses sıradan transferler olmayacak diyor. Bu transfer süreci demba ba'nın transfer sürecine çok benziyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 02:58:03 Kesh ]

Çevrimiçi Necmi

iyide oyuncusunu satmak istemeyen bir takımdan oyuncu almaya uğraşırsan değerinin üstünde fiyat biçerler buda pazarlıkların uzamasına sebep olur hangi mantıktır ver isteneni al mantığı bu sıkıntıları o yüzden çekmiyormuyuz senin mantıkla töreyede 7 m verecektik pazarlık yapacaksın olmuyorsada almayacaksın
3 yabancı kadrosunu açtılar ikisi kesin hiç kimse demiyor kadromuz müsait değil alırsak diğerlerini gönderemeyiz bütün paralarını ödemek zorunda kalırız şimdi iki garanti eneramo ile ilgili her türlü pazarlık şansın var parasını ödedikten sonra kenarda durur bir sene unutulur gider futbolcu bu riske girmez daha rahat gönderirsin belkide açıklamak için tamamen kadronun boşalmasını beklediler şartları bilmiyoruz burdan atıp tutmanın yönetime sallamanın anlamı yok mutlaka yapacaklarını söylediler bende 3 oyuncu bekliyorum ama stoperi yabancı almak saçma olur ersanın olmadığı zamanda takım zora girer o yüzden yerli bir stoper tercih edilmeli

Çevrimdışı manyak1903

totem yapıyorum.linnes kim beşiktaşa hiç yakışmaz, zaten gelse de o bizde anca 1 sezonda 1 gol 2 asist yapar.zaten 10 numara bu yönetim alamaz.alacakları da yaşlı oturacak adam olur.aldığımızla kalırız.

içimden geçen, sağ beki bir şekilde bitirelim.10 numaraya da en son olmadı r10 alınsın 1+1 en fazla her şey dahil 4 milyon€+10bin maç başı paraya.kombine artışı olur , forma satarız para gelir, hiç olmazsa stat için arkadaşların istediği olur.1+1 olduğu için de en kötü 1 sezon sonra yerine daha güzeline bakarız.devre arasında da çift yönlü orta saha alırız.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Salih A.

transfer sezonu 1 Eylül de bitiyor değilmi ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Salih A.

desene bugün dahil sürekli resmi siteye bakacaz kap varmı diye
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı MUSTAFA_

desene bugün dahil sürekli resmi siteye bakacaz kap varmı diye

Aynen öyle  :sevinc

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

Bu baroni söylentisini kim çıkarıyor acaba CL den elenmekten daha sinir bozucu  :s20:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Efe

Bugün bi bildirim olmayacaktir olursa pazartesi yinede belli olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu baroni söylentisini kim çıkarıyor acaba CL den elenmekten daha sinir bozucu  :s20:
Boroni haberleri asılsız   :icool:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

Boroni haberleri asılsız   :icool:

Yalan olduğu bu kadar açık haberi ne zamandır ısrarla yayınlayıp duruyorlar yönetim de herhalde adam olmaz bunlar diyip yalanlama işinden usandı .
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalan olduğu bu kadar açık haberi ne zamandır ısrarla yayınlayıp duruyorlar yönetim de herhalde adam olmaz bunlar diyip yalanlama işinden usandı .
Yönetim şu an sessiz  :evillol: Adamların işleri var kolpa basınla uğraşacak zamanları yok  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mehmetthedum

Ntvspor Linnes bitti dedi az önce. Şahsi fikrim , isteğim sağ bek ve ofansif ortasaha transferlerinin pazar ya da pazartesi açıklanması. Lige iyi başlamak lazım. Mersin maçı öncesi ortasaha ve sağbek oyuncularının kafasını karıştırmak gereksiz?

Baroni de bunlara ek olarak gelebilir aslında. Veli-atiba-necip grubunu yedekler. Yabancı sayımız uygun. 2 senelik anlaşılabilir. Gönlüm jones'un gönderilmemesi yönündeydi ama neyyyse..
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 11:13:50 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes'i bekliyorum gün içinde hadi hayırlısı. Bugün olmasa bile pazartesi günü bütün transferler bitecektir.