2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554057 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı pascal26

Şöyle oluyor abi tek katılsak 9 milyon euro para geliyor ortalama gruplardan çıkmayı başaran takıma. Aama 3 takım gidersek 3 e böleceğiz onu.
Beşiktaş ŞL ye girerse toplamda; Feyenord eleme + Şampiyonlar Ligi katılım + yayın hakları olarak 13 euro civarı bi para kazanıyor. Ercan Taner dün programda söylemişti.

Çevrimdışı pascal26

haklisin hocam. ama bir gercekde varki son 18 yilda sadece 2 sampiyonluk görmüs bir takimiz. yani bu bütce farki son 6-7 yilda olmus birsey, bundan önce bukadar bütce farki yokduki, ama yinede bi türlü her sene sampiyonluga oynayan takim olamadik. yani hatayi birazda kendimizde aramamiz lazim. kim nederse desin, sampiyonluklarla büyürsün, hep büyük kalirsin. renklilerden biri 4. yildizi takarsa bi düsün bizi nasil görürler. malesef taraftar olarakda cok seyirci kaldik bu olaylara, ve cok sustuk, hep simdi olacak, biraz daha sabredelim, her yil yeniden yapilanma falan filan. bakkal bile yönetemiyecek adama 8 yil kockoca camiayi yönetmesine izin verdik. bakin gs'ye, sampiyon olamayinca hemen ortaligi yikiyorlar, ikincilige bile kabullenemiyorlar. adnan polati nasil gönderdiler? demek istedigim Besiktas taraftarinda son yillardaki cöküsün cok büyük payi vardir. sampiyonluklar yasamazsak renkliler dahada kücümseyecek bizi, buda bir gercek.
Hocam önce sen kendi değerini azaltmayacaksın. Niye son 18 seneye bakıyoruz ki? Niye? Son 5 bakarsın, 10 bakarsın 20 bakarsın. Son 18 ne? Renklilerin algı operasyonu.

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar bu arada bence Ruiz'in gelme ihtimali ŞL ye girersek %0 giremezsek %30 olur en fazla. Alacak olsalar çoktan alırlardı. Artık mecbur kalmadan olmaz. ŞL ye girersek ben de sürpriz bi 10 numara beklyorum. Olmadı Ronaldinho gelir. Unutmayın adamın abisi İstanbul'da. Bizden en azından görüşme için yeşil ışık yakılmasa gelmezdi.

Çevrimdışı ahmetx

Ruiz futbolu unutacak oynamaya oynamaya bitirin artık şu işi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Ronaldinho'ya ilk günden beri ihtimal vermedim hala vermiyorum sadece şişirme haber algı yönlendirmesi. Asla da gelmesini istemem şu yapının altına dinamit koyup uçurur o kondisyonuyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Palmeiras kulübü, Ronaldinho transferinde maddi şartlar konusunda anlaşma sağlanamadığı için görüşmelerin sonlandırıldığını açıkladı.

Korkuyorum şöyle haberler çıkınca aman bize kalır diye  :s20: :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kesh

Bakın size çok küçük bir örnekle algı kontrolünü anlatayım.

Mesela almeida gibi bir oyucu boşta olsa ve biz rakip takımdan ayrılınca almaya kalkışsak alaycı yorumlarla itham eder medya bizi. Hatta alay etmez direkt küçük düşürmeye yönelik çabalara girer. Ama galatasaray talip olunca hiçbir şey olmamış gibi aslında faydalı olabilir minvalinde yazılarla kapalı kutu gibi göstermeye çalışılıyor.

İkincisi biz rakip takımdan bir futbolcuyla ilgilenmediğimiz halde yılın belli bölümlerinde çöp oyuncularıyla ismimiz yazılır çizilir ve o oyuncuların formalı halleri ile adımız yazılır. Ama şuraya bakın kaç yıllık Beşiktaş oyuncusunun bir tane Beşiktaş formalı resmi kalmıyor ve bir anda portekiz milli takım oyuncusu oluveriyor. Hem de en düzgün resimleri ile basında yer ediniyor  :tabe:

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/984337-dunya-gsarayi-konusacak/2

Zordur Beşiktaşlı olmak. Zor olduğu kadar da güzeldir. Rakip takımın seyircileri bu küçük hesaplara kapılıyor, siz kapılmayın Farkındalık güzel bir şey elden bırakmayın .
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 14:05:44 Kesh ]

Çevrimdışı Sedat

KAP | Oyuncumuz Filip Holosko, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Rizespor A.Ş.'ye kiralanmıştır. Rizespor A.Ş. tarafından Şirketimize 550.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücreti olan 1.100.000 Avro Şirketimiz tarafından ödenecektir.  :iscrewy:  :iscrewy:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP | Oyuncumuz Filip Holosko, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Rizespor A.Ş.'ye kiralanmıştır. Rizespor A.Ş. tarafından Şirketimize 550.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücreti olan 1.100.000 Avro Şirketimiz tarafından ödenecektir.  :iscrewy:  :iscrewy:
Bu transferde zarar mı ettik şimdi  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yakup

yine başlamışız oyuncu kiralarken para vermeye  :s20: :s20: :s20:

bu sene holoskonun sözleşmesi bitiyor aslında 550.000 bin euro fesih ücreti vermişiz de denilebilir. neresinden bakılırsa bakılsın para verecek olmamız kötü olmuş. birde alacağı olduğu konuşuluyor o ne olacak :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

hani yd döneminden farklı bir dönemdeydik hiçbir farkı yok işte gene zarar ederek göndermişiz şu ts kadar olamıyoruz arkadaş adamlar neredeyse her oyuncusundan kar ederek yollarını ayırdı bir de bize bak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Pascal

Cebimizden 550 bin çıkacağı halde oyuncudan 1 sene boyunca yararlanamayacağız.  :s20:

Bizim maçlarda bir de bize gol atar üstelik. Bize gol atması için para veriyoruz  :ebebe:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı FARUK

Cebimizden 550 bin çıkacağı halde oyuncudan 1 sene boyunca yararlanamayacağız.  :s20:

Bizim maçlarda bir de bize gol atar üstelik. Bize gol atması için para veriyoruz  :ebebe:

alacağı olduğundan bahsediliyordu belki bu şekilde çözülmüştür

Çevrimdışı Pascal

alacağı olduğundan bahsediliyordu belki bu şekilde çözülmüştür
Alacakları varsa ve silinmişse o da işin tesellisi olur..

Çevrimdışı Pascal

Holosko gitti nihayet... :by2:
Sırada Eneramo, Süzen, Sezer, Boral var.. 

Çevrimdışı KAP

Sözleşme Bitiş T.   : 31 Mayıs 2015

ohh be holosko geri dönecek diye korkmuştum şutlamışız bildiğin :D

bir de holosko 'yu yerine adam almyacaksak niye acil gönderiyoruz üstüne para verip? 3 yabancı transferi mi planlandı acaba?
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 16:53:25 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı como07

bana kalırsa 2 yabancı transferine yer açmak için zararına gönerildi şimdi 6 yabancıya düştük

Çevrimdışı Kartal Ç

Ressmen holosko + bir miktar para karsiliginda 1 adet yabanci kontenjani transfer etmişiz  :evillol: :kop: daha once soylenildigi gibi bu olay aslinda yillik ucretinin yarisi karsiliginda sozlesmenin feshedilip kontenjanda yer acilmasidir.

Çevrimdışı Tolga

bana kalırsa 2 yabancı transferine yer açmak için zararına gönerildi şimdi 6 yabancıya düştük
5+3+1 şuan ki sistem holoskoyu alel acele gönderdiklerine göre 3 transfer yapmayı düşünüyor olabilirler gerçi şu saatten sonra kimi alırız bilmiyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ressmen holosko + bir miktar para karsiliginda 1 adet yabanci kontenjani transfer etmişiz  :evillol: :kop: daha once soylenildigi gibi bu olay aslinda yillik ucretinin yarisi karsiliginda sozlesmenin feshedilip kontenjanda yer acilmasidir.

550.000 euro zararla Holosko yollamak. Bu yapıldığına göre 2 transfer 1-2 gün içerisinde açıklanacak demektir. Aynı hamleyi tempra kasa Eneramoda da görürsek o zaman ortasaha geleceğine dair inancım iyice artar.

Şuan Motta , Pedro , Sivok , Atiba , Kobra var elimizde. Linnes 6 Ruiz 7 Ortasaha 8  :super:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

5+3+1 şuan ki sistem holoskoyu alel acele gönderdiklerine göre 3 transfer yapmayı düşünüyor olabilirler gerçi şu saatten sonra kimi alırız bilmiyorum

Yayyyy Noboa
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız yine de söylemek gerek yabancı kalitemiz çok çok düşük. Şu kadroya 5 tane a sınıf yabancı olsa gerçekten çok farklı kimliğe bürünür.

Mesela ;

Sivok Yerine Dede

Atiba yerine Sissoko

Ruiz

Depay

Kobra
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bir açıdan da yönetimi tebrik etmek gerek ne zamandır beklediğimiz çöplerin uzaklaştırılması ve genç jenerasyonun yerleştirilmesi işlemini 2 senede tamamladık.

Son parçalar ;

Sezer , Süzen , Eneramo  ve seneye Serdar Kurtuluş Olacak.

Muhammed ve Ümit Karaal takıma katılacak bundan sonra sadece kaliteli yabancı ve genç yerli peşinde koşarız.

Bu bozulma Tayfun Korkut Okan Buruk gibi çöpleri alıp toplama takım yapmaya başladığımız seneden beri vardı artık arındık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Yalnız yine de söylemek gerek yabancı kalitemiz çok çok düşük. Şu kadroya 5 tane a sınıf yabancı olsa gerçekten çok farklı kimliğe bürünür.

Mesela ;

Sivok Yerine Dede

Atiba yerine Sissoko

Ruiz

Depay

Kobra

bu yazdıklarının hiçbiri a klas değil.zaten a klas oyuncuların buraya gelme yaşları 32+  . bu isimlere ek olarak leroy fer 'i görmek isterdim takımda.hatta belhanda  leroy fer seçeneği olsa leroy fer 'i tercik ederdim.

Çevrimdışı Kesh

Bu Noboa meselesi nerden çıktı beyler  :ebebe: