2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546870 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Martin Linnes ile anlaşılmış, Molde 2 milyon euroluk teklifi kabul ederse Arsenal maçı sonrası imzalar atılacakmış. via @FiratGunayer
evet ben de şimdi gördüm
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

Linnes iyi olacak gerçekten de. Bu ligi takip eden arkadaşlarım çok iyi konuştular hakkında. İş disiplini yönünden harika bir oyuncu olduğu söyleniyor. Bizim de en başta bakmamız gereken özellikle bu zaten.

Disiplin, disiplin, disiplin!!

Kendine bakmayan, sıkı çalışmayan bir oyuncu mahveder her takımı. Sırf şu gece kulüplerinde sabahlamardan dolayı müslüman ya da evli oyuncuları daha çok takımda görmek istiyorum.

Belki futbol kalitemiz dünya devlerinin seviyesine ulaşamaz ama disiplinli bir takım için her zaman o seviyelerde bile umut vardır.

Çevrimdışı okansosa

kalecinin attığı gol neden sayılmamış ki sebebi neymiş ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

kalecinin attığı gol neden sayılmamış ki sebebi neymiş ?

Hakem parayı beğenmemiş  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Martin Linnes ile anlaşılmış, Molde 2 milyon euroluk teklifi kabul ederse Arsenal maçı sonrası imzalar atılacakmış.

Bryan Ruiz'de hem oyuncuyla hem de kulübüyle sorun varmış.

Sosa için teklif yapılmış yanıt bekleniyormuş. via @FiratGunayer

Bu adam diyorsa yandık  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ama önce @Çağrı abiyi ikna etmemiz lazım :evillol: Şimdi video paylaşıcam ama Ronaldinho'ya ayıp oda :bandit:

1000 euro nakit maç başı 100.000 euroya olur veririm  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Martin Linnes ile anlaşılmış, Molde 2 milyon euroluk teklifi kabul ederse Arsenal maçı sonrası imzalar atılacakmış.

Bryan Ruiz'de hem oyuncuyla hem de kulübüyle sorun varmış.

Ruiz'i köpeğin şeyine soktuk Holosko'dan beter oldu gelmeden sorun çıkar tabi o gelmezse Ruiz bu gelmezse Ruiz . Ruiz de demiştir ki ben gelmezsem siz neyi alacaksınız  :evillol: Gerçi babayı da aldık ama  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ruiz'i köpeğin şeyine soktuk Holosko'dan beter oldu gelmeden sorun çıkar tabi o gelmezse Ruiz bu gelmezse Ruiz . Ruiz de demiştir ki ben gelmezsem siz neyi alacaksınız  :evillol: Gerçi babayı da aldık ama  :bandit:
adamı sürekli oyalarsan o da sana böyle yapar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

Ruiz olmasa bile Ruiz var sıkıntı yapmayın  :kop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adamspor ronaldinho diyor delirecem ya  :akuma:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz olmasa bile Ruiz var sıkıntı yapmayın  :kop:

:kop: Şu Fulham'a itelesek Holosko'yu çok hoş olurdu  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kesh

:kop: Şu Fulham'a itelesek Holosko'yu çok hoş olurdu  :biggrinking:

Yüz yıllık Fulham geleneği böyle kazık görmez daha  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

:bandit::bandit:

Ronaldinho gelirse ( ihtimal vermiyor ben ) iyi oynarsa f. orman benden @anilt  :sumo:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yüz yıllık Fulham geleneği böyle kazık görmez daha  :kop: :kop:

Stadın içinde kilise var bizim oğlan katolik en kötü papaz yaparlar  :pray:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ronaldinho gelirse ( ihtimal vermiyor ben ) iyi oynarsa f. orman benden @anilt  :sumo:
Şimdi daha da çok istiyorum gelmesini :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi daha da çok istiyorum gelmesini :evillol:

İçine edip bırakırsa da seni suya götürür susuz getiririm :saeek:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Ersan daha 3. maçta tırtladı omuzda esneme var omuz en çok lif ve kasın bulunduğu bölge ama yandan ve üstte. Alttansa hiçbir şey tutmuyor çok kolay çıkabiliyor Ersan'ın tuttuğu bölge omuz üst lifleriydi daha 3. maçtan sakatlık sinyali demek bu.

Stoper bu yüzden gerek Sivok yabancı şu Gençlerdeki çocuğu alsak en azından
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Stadın içinde kilise var bizim oğlan katolik en kötü papaz yaparlar  :pray:

Kilisedeki hayalet. coming soon :fkr:

Çevrimdışı Çağrı

Bu Jackson Martinez ne tür bir manyak böyle Porto'nun bütün gollerini atıyor hem de hepsi sağlam goller daha erken getirseler çok büyük paraya satarlardı bu adamı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

90 maçta 70 gol atmış adam 2 sezonda  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Bizim kulüp o adamlar ilgilendi zamanında demek alamamışız  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bizim kulüp o adamlar ilgilendi zamanında demek alamamışız  :lol:

Adam bizim son 2 sezondaki ilerideki 3 adamın toplamından 3 kat fazla atmış  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Adam bizim son 2 sezondaki ilerideki 3 adamın toplamından 3 kat fazla atmış  :kop: :kop: :kop:
Olcay'ın mükemmel sol ayağı ile yapıştırdıkları olmasa rezillik malum Malmeida  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Biz quaresma'dan bulaştık almeida'ya filan. Aynı menejer yd'ye bunlar da var elimizde dedi. Bizimki de yolla hepsini gelsin diye atladı tabi.

Ulan ne badireler atlatmışız. Biz transfer olmuyor diye ağlıyoruz. Bu yıl transfer yapmasak da olur; bir şey olmasa bile şükür edilecek bir sürü sebep var  :iscrewy: :iscrewy:

Not: Yönetimden okuyan varsa üstüne alınmasın. on numara sağ bek gelmezse karışır çarşı ona göre  :evillol: :evillol: :evillol: