2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547984 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Derin bjk acaba kendisi ufak bir külübe yapmışmı hayatında f.o kocaman stad yapıyo eleştirde çoğul kullanma.
Hocam stad yapmayla pilot takımın ne alakası var. Adam haklı birtek stadı iyi yönetiyor başka hiçbir şeyi başarıyla yönetemiyor.

Çevrimdışı Kemal

Fikret Orman, tamam iyidir hoştur, sponsorlukları geliştiriyor, stadı bir yandan yapıyor tabii ki Başkanımız seviyorum ben şahsen AMA Fikret Orman gerçekten Sanayiciymiş-İnşaatçıymış, futboldan transferden çok çok anladığını söyleyemem, takımda 7-8 Aydır sağbek-ortasaha açığı varsa ve sen bunu Lige 1 hafta kalaya kadar çözmüyorsan bu işten anlamıyorsun arkadaş, bu adamlar ne zaman adapte olacak takıma , ayrıca şu Arsenale çok farklı skorlarlada gidebilirdik, transfer konumuz hep keşkelerle dolu.

Eneramo- Sezer - Serdar-Uğur Boral-Gökhan Süzen-Danny bu transferleri rahmetli babam mezardan çıkıp yapmadı , resmen rezalet. İlk yazdığım 5 kişinin aldıkları maaşları üst üste koysak (şuana kadar aldıkları-alacakları ) gerçekten Costayı veya Belhandayı bu akşam uçağa bindirip getirirsiniz, o yüzden kimse para yok demesin.Demek ki transferde resmen sıvamışlar buda gerçek ve bu performanslarına devam ediyolar. ( tek başarı Demba Ba=onada kronik sakat demişti.)
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 19:50:46 Kemal ]

Çevrimdışı Tolga

Hocam stad yapmayla pilot takımın ne alakası var. Adam haklı birtek stadı iyi yönetiyor başka hiçbir şeyi başarıyla yönetemiyor.
katılıyorum önder özen gibi bir adamı el birliğiyle kaçırdılar ve taraftar eleştirdiği zaman da kimse kızmayacak yönetim stad yapıyor diye eleştirilmeyecek diye bir mantık yaratılıyor son dönemde.yönetimin iyi yaptığı şeyleri elbette övecez ama hatalarını da söyleyecez.bak söylemiyeyim diyorum hala transferleri bekliyoruz bunu da mı eleştirmeyecez
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 23 dk.

SON DAKİKA ! DENİZ ATALAY A.N.ÇEBİ ile sorun yaşadığı için yarın başkan Fikret Orman ile görüşerek, istifa edeceği söyleniyor!

-------
Ayrıca bunlar Beşiktaşı sevseler 15-20m euroluk maça 5 gün kala şöyle bir muhabbet yapılmaz.

Çevrimdışı Tolga

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 23 dk.

SON DAKİKA . DENİZ ATALAY A.N.ÇEBİ ile sorun yaşadığı için yarın başkan Fikret Orman ile görüşerek, istifa edeceği söyleniyor.

-------
Ayrıca bunlar Beşiktaşı sevseler 15-20m euroluk maça 5 gün kala şöyle bir muhabbet yapılmaz.
arkadaş bu kulübü yöneten zaten ANÇ dir bu çok belli oluyor ve göreceksiniz önümüzdeki seçimlerde adaylığını koyacak ama dediğinde haklısın şöyle önemli bir maçta bile içeride yaşanan sorunlara bak tabi doğruysa diyorum

he bu arada doğruysa bence sıkıntı yok gitmesinde kulübe faydası olan biri değil zaten ama bari bekleselerdi biraz daha arsenal maçı öncesi iyi olmaz bu tarz istifalar

Çevrimdışı Kemal

Bence gitsin zaten de (Yalçın Ayhanla anlaşan kişi), şimdi sırası değil.

Çevrimiçi murat

Fikret Orman, tamam iyidir hoştur, sponsorlukları geliştiriyor, stadı bir yandan yapıyor tabii ki Başkanımız seviyorum ben şahsen AMA Fikret Orman gerçekten Sanayiciymiş-İnşaatçıymış, futboldan transferden çok çok anladığını söyleyemem, takımda 7-8 Aydır sağbek-ortasaha açığı varsa ve sen bunu Lige 1 hafta kalaya kadar çözmüyorsan bu işten anlamıyorsun arkadaş, bu adamlar ne zaman adapte olacak takıma , ayrıca şu Arsenale çok farklı skorlarlada gidebilirdik, transfer konumuz hep keşkelerle dolu.

Eneramo- Sezer - Serdar-Uğur Boral-Gökhan Süzen-Danny bu transferleri rahmetli babam mezardan çıkıp yapmadı , resmen rezalet. İlk yazdığım 5 kişinin aldıkları maaşları üst üste koysak (şuana kadar aldıkları-alacakları ) gerçekten Costayı veya Belhandayı bu akşam uçağa bindirip getirirsiniz, o yüzden kimse para yok demesin.Demek ki transferde resmen sıvamışlar buda gerçek ve bu performanslarına devam ediyolar. ( tek başarı Demba Ba=onada kronik sakat demişti.)

tek başarı demba ise tolga ,motta,pedro,atiba,gökhan,0ğuzhan,kerim,Olcay gökten zembille mi indi. Ayrıca uğur boral için neden bu kadar ön yargı var anlamıyorum.takıma gerektiğinde çıkıp oynayacak yedeklerde lazım.her çıktığındada elinden geleni gayet iyi bir şekilde yapıyor.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:17:24 MURAT ]

Çevrimdışı ozan062

arkadaş bu kulübü yöneten zaten ANÇ dir bu çok belli oluyor ve göreceksiniz önümüzdeki seçimlerde adaylığını koyacak ama dediğinde haklısın şöyle önemli bir maçta bile içeride yaşanan sorunlara bak tabi doğruysa diyorum

he bu arada doğruysa bence sıkıntı yok gitmesinde kulübe faydası olan biri değil zaten ama bari bekleselerdi biraz daha arsenal maçı öncesi iyi olmaz bu tarz istifalar

yalnız anc fazla agırlıgını koydugu için fikret ormanda ona yakınlastıgı için diğerlerini kusturuyor aslında olması gerekende bu çnk deniz efendi diyorum ben ona o gidip anadoludan bize toyları cakmaya calısıyor ucuk ucuk fiyatlara hadi bana inanmayın gaziantep baskanı genclerbirliği baskanı daha nicesi koskoca klup calısanları arasında bu kişiye binlerce kelime yapmıstır,, yani iyi calısmıyor işine kaldıki bazı duyumlarda var geçmişiyle alakalı batırmalar vs vs yani uyumlu birisi değil anlıcagınız bu adamlarıda iste en sevmediğim sekilde yonetime oy veririz diyerekten dernekler oneriyor mecbur kalınıyor işte bunların onune gecilmeli,,, anc zaten baskan adayı olup fikret orman 16dan bile once istifa ediğceini cokca dillendiriyorum ve boylede olacaktır en iyimseri gorev süresi bitince gidicek...

ancnin bu yaptıkları dogrumudura gelirsek bence ne yapsa haklı

not: deniz atalay yok oyle birsey demiş haberiniz olsun
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 20:11:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

tek başarı demba ise tolga ,motta,pedro,atiba,gökhan,0ğuzhan,kerim,Olcay gökten zembille mi indi. Ayrıca uğur boral için neden bu kadar ön yargı var anlamıyorum.takıma gerektiğinde çıkıp oynayacak yemeklerde lazım.her çıktığındada elinden geleni gayet iyi bir şekilde yapıyor.

Ben aslında yabancı transfer için yazmıştım ama diğerlerinide yorumlayayım;

Motta bana göre başarı değildir,almadıkları Holebas neler yapıyo biliyosunuzdur, Pedro 1 yıl kulübede çakılı kaldı , Atibaya katılıyorum evet atladım onu, ama onu ve Pedroyu getiren kişi klüpten yollandı. Kerim konusu muallak 1 yıl dikine oynamamıyor diye yedeğe çakıldı , daha onun için başarılı transfer diyemeyiz,k, son Arsenal maçında resmen sıvadı.Gökhan konusunda daha öncede çok yazdım bizi yine transferde son dakıkaya kadar bekletip mecbur bıraktılar bıde bu 5+3 olayıyla, adamın clublarda locası vardı geçen sene takımı toplayıp orda sabahlıyordu,kurşunlandı daha ne olsun, ama Töreye takıma adapte tesıslerde çalısıyo dıye mecbur bırakıldı ben boyle bakıyorum , Olcay evet istikrarlı sonucta her takımda stabıl oynar , Oğuzhan kas çalışmalı veya çalıştırılmalı ,çok cılız kalıyor.

Bide çok iyiydi herşey geçen sene Gs nın deplasmanda puan alamadığı 2.devrede neden 2. olamadıkta dırek CL ye kalamadık ?

Uğur Boralda 2.baharını yasadı bızde, meyvasını Fener yedı posasını yemek 750.000 euroya bıze kaldı,posacımıyız,artıkçımıyız biz?

Çevrimdışı saricasi

Hala düz bakıyorsunuz yok şunu bu getirmiş yok onu başka biri getirdi.bjk bu sezon hala cligine gitme şansı varsa bunun ilk başkan snra diğerlerinin başarısıdır.sonuçta şuanki takımın td kimse oyuncuları kimse f.o buradayken olmuştur.brz düşünün köyün külübünü yönetmiyo bjk yönetiyor y.d enkazından snra herşey dortdortluk yönetilmesi zor ona rağmen futbol takımı iyi stad yapılıyo kartal yuvası eskiye nazaran çok iyi.avrupada bir çok bağın var.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 21:00:47 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

Seneye şu kadroyu kurabilir miyiz dersiniz?

Tolga

Linnes Dede Pedro İsmail

Veli Noboa Ruiz

Perisic Töre BA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Ruiz gelirse kadro şöyle de çıkabilir bazen.

Tolga -

Linnes - Ersan - Pedro - İsmail -

Töre - Veli - Atiba - Ruiz

Oğuzhan

KOBRA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Ruiz gelirse kadro şöyle de çıkabilir bazen.

Tolga -

Linnes - Ersan - Pedro - İsmail -

Töre - Veli - Atiba - Ruiz

Oğuzhan

KOBRA
Ruiz gelirse ben forvet arkasında oynayacağını düşünüyorum kanatta olcaydan vazgeçmiyor bilic

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Komitesinden Ahmet Nur Çebi Teknik direktör Biliç'in transfer listesinde yer alan sağ kanat oyuncusu için düğmeye bastı.

İngiltere'de Hull City'de forma giyen ve geçen yıl 45 maçta 2 gol 3 asist ile kulübünün en başarılı sağ kanat oyuncusu seçilen Ahmed Elmohamady için siyah beyazlılar çalışmalara başladı.

Siyah beyazlı takımın eski yıldızı, Mısır Milli Takımı'nın antrenörü Ahmet Hassan tarafından da tavsiye edilen Ahmed Elmohamady 69 kez milli formayı giydi. Mısırlı oyuncu ilk değerlendirmesinde, Demba Ba ile oynamaktan mutlu olacağını belirterek menajeri Hasan Çolakoğlu'na tam yetki verdiğini belirtti.
KAYNAK : HURRİYET

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Komitesinden Ahmet Nur Çebi Teknik direktör Biliç'in transfer listesinde yer alan sağ kanat oyuncusu için düğmeye bastı.

İngiltere'de Hull City'de forma giyen ve geçen yıl 45 maçta 2 gol 3 asist ile kulübünün en başarılı sağ kanat oyuncusu seçilen Ahmed Elmohamady için siyah beyazlılar çalışmalara başladı.

Siyah beyazlı takımın eski yıldızı, Mısır Milli Takımı'nın antrenörü Ahmet Hassan tarafından da tavsiye edilen Ahmed Elmohamady 69 kez milli formayı giydi. Mısırlı oyuncu ilk değerlendirmesinde, Demba Ba ile oynamaktan mutlu olacağını belirterek menajeri Hasan Çolakoğlu'na tam yetki verdiğini belirtti.

Yalan haberdir geçebiliriz mümkün değil almazlar bunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Tolga

Linnes Dede Pedro İsmail

Veli Noboa Ruiz

Perisic Töre BA
Ruiz hariç evet :evillol: Bence Ruiz gelmeyecek :bandit:

Çevrimdışı Tolga

kaynağa bakınca inandırıcı gelmedi :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Tolga

Linnes Dede Pedro İsmail

Veli Noboa Ruiz

Perisic Töre BA
bence şu anki kadro bile bundan iyi, çok ciddiyim

Çevrimdışı TURKahvesi

kaynağa bakınca inandırıcı gelmedi :)

zaten bana göre iyi bir sağ bek değil

Serdar oynasın daha iyi veya İsmail oynasın

hem bu sağ bek gösterişi seven bir tip

biraz savruk oyunu var o çizgide

yalan haberdir geçiniz.

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş yönetimi Zago gibi Guti gibi üst düzey kişilere danışmalı

Ahmed Hassan gibi kıytırık kişilere değil.

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş yönetimi Zago gibi Guti gibi üst düzey kişilere danışmalı

Ahmed Hassan gibi kıytırık kişilere değil.
dostum Ahmet hassan bence gayet iyi bir futbolcuydu. Beşiktaş'a da ciddi hizmetleri olmuştur. Açıkçası kıytırık yazmanı anlayamadım

Çevrimdışı ZEKI

Bence formamizi terletmis hizmet etmis bir futbolcumuza haksizlik etmeyelim. Kendisi Mısır Milli Takim Antronoru olarak fiki beyan edebilir. Haber dogrudur yanlistir bilemem ama Ahmed Hassan'a haksizlik etmiyelim

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence formamizi terletmis hizmet etmis bir futbolcumuza haksizlik etmeyelim. Kendisi Mısır Milli Takim Antronoru olarak fiki beyan edebilir. Haber dogrudur yanlistir bilemem ama Ahmed Hassan'a haksizlik etmiyelim
hiç sorunsuz bir futbolcuydu. Gayet de başarılıydı

Çevrimiçi murat

Ben aslında yabancı transfer için yazmıştım ama diğerlerinide yorumlayayım;

Motta bana göre başarı değildir,almadıkları Holebas neler yapıyo biliyosunuzdur, Pedro 1 yıl kulübede çakılı kaldı , Atibaya katılıyorum evet atladım onu, ama onu ve Pedroyu getiren kişi klüpten yollandı. Kerim konusu muallak 1 yıl dikine oynamamıyor diye yedeğe çakıldı , daha onun için başarılı transfer diyemeyiz,k, son Arsenal maçında resmen sıvadı.Gökhan konusunda daha öncede çok yazdım bizi yine transferde son dakıkaya kadar bekletip mecbur bıraktılar bıde bu 5+3 olayıyla, adamın clublarda locası vardı geçen sene takımı toplayıp orda sabahlıyordu,kurşunlandı daha ne olsun, ama Töreye takıma adapte tesıslerde çalısıyo dıye mecbur bırakıldı ben boyle bakıyorum , Olcay evet istikrarlı sonucta her takımda stabıl oynar , Oğuzhan kas çalışmalı veya çalıştırılmalı ,çok cılız kalıyor.

Bide çok iyiydi herşey geçen sene Gs nın deplasmanda puan alamadığı 2.devrede neden 2. olamadıkta dırek CL ye kalamadık ?

Uğur Boralda 2.baharını yasadı bızde, meyvasını Fener yedı posasını yemek 750.000 euroya bıze kaldı,posacımıyız,artıkçımıyız biz?
önder özenin getirdiği danny i eneramoyu vs başkana mal ediyorsun.biliçin istediği atibayı önder özene. başkanın direk getirdiği sadece sezerdir.gökhan süzen sinan kurumuş vs samet aybaba nın eseridir.sonuçta kulübe kim gelmişse bu başkan döneminde gelmiştir ve başarılı olanda başarısız olanda başkanın döneminde olduğu için başkana mal edilmeli.özeni de biliçide samet aybabayıda getiren bu başkandır.

Çevrimdışı ZEKI

önder özenin getirdiği danny i eneramoyu vs başkana mal ediyorsun.biliçin istediği atibayı önder özene. başkanın direk getirdiği sadece sezerdir.gökhan süzen sinan kurumuş vs samet aybaba nın eseridir.sonuçta kulübe kim gelmişse bu başkan döneminde gelmiştir ve başarılı olanda başarısız olanda başkanın döneminde olduğu için başkana mal edilmeli.özeni de biliçide samet aybabayıda getiren bu başkandır.
+1903
Basarili transferleri onder ozen yapacak, ibrahim altinsay yapacak, basarisiz transferler baskanin hanesine yazilacak...Demba Ba 'yi da onder ozen getirdi dimi danny i de baskan..