tek başarı demba ise tolga ,motta,pedro,atiba,gökhan,0ğuzhan,kerim,Olcay gökten zembille mi indi. Ayrıca uğur boral için neden bu kadar ön yargı var anlamıyorum.takıma gerektiğinde çıkıp oynayacak yemeklerde lazım.her çıktığındada elinden geleni gayet iyi bir şekilde yapıyor.
Ben aslında yabancı transfer için yazmıştım ama diğerlerinide yorumlayayım;
Motta bana göre başarı değildir,almadıkları Holebas neler yapıyo biliyosunuzdur, Pedro 1 yıl kulübede çakılı kaldı , Atibaya katılıyorum evet atladım onu, ama onu ve Pedroyu getiren kişi klüpten yollandı. Kerim konusu muallak 1 yıl dikine oynamamıyor diye yedeğe çakıldı , daha onun için başarılı transfer diyemeyiz,k, son Arsenal maçında resmen sıvadı.Gökhan konusunda daha öncede çok yazdım bizi yine transferde son dakıkaya kadar bekletip mecbur bıraktılar bıde bu 5+3 olayıyla, adamın clublarda locası vardı geçen sene takımı toplayıp orda sabahlıyordu,kurşunlandı daha ne olsun, ama Töreye takıma adapte tesıslerde çalısıyo dıye mecbur bırakıldı ben boyle bakıyorum , Olcay evet istikrarlı sonucta her takımda stabıl oynar , Oğuzhan kas çalışmalı veya çalıştırılmalı ,çok cılız kalıyor.
Bide çok iyiydi herşey geçen sene Gs nın deplasmanda puan alamadığı 2.devrede neden 2. olamadıkta dırek CL ye kalamadık ?
Uğur Boralda 2.baharını yasadı bızde, meyvasını Fener yedı posasını yemek 750.000 euroya bıze kaldı,posacımıyız,artıkçımıyız biz?