2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550461 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Hocam alınırsa güzel olur ama. Özen'in Noboa hakkında ilgilenmiyoruz diye bir röportajı vardı sanırım. Bizim yönetim de Özen'in izinde gidiyor gibi.

Çok yazık olacak bundan daha iyisini bulmak imkansız şuanda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

5.5 milyon euro için Lanzini'ye çok dendi ise Ruiz'e daha da çok :akuma: Ruiz için max bedel 3.5 milyon eurodur. Öyle oyalanmadan falanda 5.5 a çıkacak hali yok öyle olsa pazarlık bile yapmaz bizimkiler.
anıl zaman gösterir ama bence lanziniyi almayarak çok doğru yaptık. Göreceksin o adamdan bir halt olmaz yetenekli olabilir ama kesinlikle tam saha oyuncusu değildi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Caykur Rize Holoskoyu istiyordu ama ne oldu bilmiyorum

Karısı istemiyor malesef @ZEKI
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

5,5 milyon euro doğruysa çok ciddi para bonservis için..

Ancak bu tarz adamlar tutarsa o verilen paraların çok önemi olmuyor..

Artık gelsin..

Ben genç oyuncu daha çok isterdim ama Ruizin tekniği beni çok etkiliyor açıkcası...

Ruizin güzel yanıda golcü kişiliği. Umarım tutar yada umarım gerçekleşir..

Sosa da gelirse sevinirim. Son derece iyi bir ayaktır. Oynadığı kulüp bazındada çok rahat bizim takıma uyum sağlayacaktır.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

artık kim geliyorsa gelsin de transfer konuşmaktan sıkıldık iyice artık hepimiz önce arsenal maçını ardından da ligi konuşmak istiyoruz valla ruiz gelse şu şartlarda gerçekten de iyi transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okansosa

@DerinBesiktasJK

Ruiz'e yıllık maaşında önceden anlaşılan paradan daha fazlasını vermemek için avrupada transfer döneminin bitmesi beklenebileceği söylendi.

Yapılacak olan transferler Arsenal maçından sonra duruma göre açıklanacak. Elersek başka, elenirsek başka.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 23:24:25 okanmaden55 ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

@DerinBesiktasJK

Ruiz'e yıllık maaşında önceden anlaşılan paradan daha fazlasını vermemek için avrupada transfer döneminin bitmesi beklenebileceği söylendi.
doğruysa tam bir saçmalık peki 5.5 m euroyu veren ve bizden daha fazla yıllık ücret öneren bir kulüp çıkarsa ne olacak abi her işimiz ters :alala:

Çevrimdışı okansosa

@DerinBesiktasJK

Ruiz ile 1.6 milyona anlaşılmıştı.ama Bremen 1.8 teklif etti. Fakat Bremen Fulham'a 4-4.5 teklif etti.
5.5 ( büyük ihtimal 2 vade) anlaştık.
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal maçı kafaları çok karıştırdı. Şimdi eleme ihtimalimiz olduğu için bu adama hemen imza da attırmazlar. Muhtemelen elersek gidip Belhanda'ya saldıracaklar yine
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu ara çok yazmayacağım transfere gerçekten baygınlık geldi artık birdahaki transfer sezonu böyle olmaz umarım usandım gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu ara çok yazmayacağım transfere gerçekten baygınlık geldi artık birdahaki transfer sezonu böyle olmaz umarım usandım gerçekten.
aynen valla hergün takip etmekten bıktık yani transfer dönemi bitse de rahatlasak

Derinde sallamada sınır tanımamış

herşeye bahanesi var..

Arsenali elersek , Ruizi almazsak , Beklendi daha iyi isim için diyecek.
Arsenali elersek, Ruizi  alırsak, Ben Demiştim olacak
Arsenli eler , Ruiz için oraya gidip adam Bremene giderse, daha fazla verdiler diyecek hemde beklemekten sıkıltı diyecek..

Eğer eleyemezsek, Ruizi alırsak, önceden anlamıştık zaten. Eğer eleseydik Belhanda gelecektid diyecek
Eğer eleyemezsek, Ruizi almaz isek, 5,5 milyon euro Avrupa Kupası için çok para , şampiypnlar ligi olmayınca transfer kapandı diyecek..
Eğer eleyemezsek, Ruiz için oraya gidip adam Bremene giderse, Beşiktaş Cl ye kalamadığı için Ruiz daha çok para veren Bremene gitti diyecek..

Çevir kazı yanmasın Derin.. Birisi tutar elbet..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  · 23 sn. 
Sağ bek transferini Arsenal maçı etkilemez. İsimler belli , rakamlar belli.
Turu geçersek Stoper transferi devre arasına kalmayabilir.

Çevrimdışı Tolga

Derinde sallamada sınır tanımamış

herşeye bahanesi var..

Arsenali elersek , Ruizi almazsak , Beklendi daha iyi isim için diyecek.
Arsenali elersek, Ruizi  alırsak, Ben Demiştim olacak
Arsenli eler , Ruiz için oraya gidip adam Bremene giderse, daha fazla verdiler diyecek hemde beklemekten sıkıltı diyecek..

Eğer eleyemezsek, Ruizi alırsak, önceden anlamıştık zaten. Eğer eleseydik Belhanda gelecektid diyecek
Eğer eleyemezsek, Ruizi almaz isek, 5,5 milyon euro Avrupa Kupası için çok para , şampiypnlar ligi olmayınca transfer kapandı diyecek..
Eğer eleyemezsek, Ruiz için oraya gidip adam Bremene giderse, Beşiktaş Cl ye kalamadığı için Ruiz daha çok para veren Bremene gitti diyecek..

Çevir kazı yanmasın Derin.. Birisi tutar elbet..
varsayalım ki arsenali eledik 2-3 günde belhandayı nereye alıyorsun abi insanın hakikaten sinirleri bozuluyor.

Çevrimdışı Tolga

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  · 23 sn. 
Sağ bek transferini Arsenal maçı etkilemez. İsimler belli , rakamlar belli.
Turu geçersek Stoper transferi devre arasına kalmayabilir.

arkadaş bu adamın da dediklerine inanıp yorum yapmamak lazım belki ama biz hala ne diye stoper arıyoruz ki ben onu anlamış değilim

Çevrimiçi Samet Ç

arkadaş bu adamın da dediklerine inanıp yorum yapmamak lazım belki ama biz hala ne diye stoper arıyoruz ki ben onu anlamış değilim
Bilmiyorum ki hocam herhalde bilic stoper istiyor.

Biliç Franco yu beğenmiyor çok net..

Bu konuda haklıda bence.

Ama çok gerek varmı bilmiyorum..

Bizim transfer önceliklerimizden birisi stoperdi ama almadık neden onuda bilmiyorum..

Ama lider bir savunmacı olmadan ligte kritik maçları malesef bitiremiyıruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Bu konuda haklıda bence.

Bizim transfer önceliklerimizden birisi stoperdi ama almadık neden onuda bilmiyorum..

bütçemiz olsa alınsın sorun değil de şimdilik orada oynatacak adamlarımız var bu takıma sağ bek,2 yönlü orta saha ve 10 numara lazım önceliklerimiz bunlar olmalı hatta ben o kadar ümidi kestim ki 2 yönlü orta sahayı da boşverdim o derece yani ama şuna katılmıyorum franco bence iyi bir yetenek ve bu takımda ersan ile iyi ikili oldular

Çevrimdışı manyak1903

Hilbert 1.200.000 euroyu begenmeyip 600.000 euroya oynadigindan beri var.

hilbert alman.sen şimdi alman olsan sana baskı yapsalar , kazandığını da kazandın zaten.bir de baskı ve ortam bozulmuş.anavatanında kendi dilinde ülkende oynamak için gitmez misin.o kadar da paracı değilmiş demekki hilbert kendi açısından.yani burada kalması için bir fark yokmuş arada.

asıl türkiyeden gidip sonra tekrar türkiyeye gelmek için uçuk ücretler isteyenlere laf söylemek lazım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

bütçemiz olsa alınsın sorun değil de şimdilik orada oynatacak adamlarımız var bu takıma sağ bek,2 yönlü orta saha ve 10 numara lazım önceliklerimiz bunlar olmalı hatta ben o kadar ümidi kestim ki 2 yönlü orta sahayı da boşverdim o derece yani ama şuna katılmıyorum franco bence iyi bir yetenek ve bu takımda ersan ile iyi ikili oldular

Zaten 2 transfer yaparlar. Ancak işin b.oku çıktı. Şu an alacağın oyuncu adamın elinden çıkarmak istediği oyuncu olur. Mesela gidip danny yi alamazsın. Oynatıyor. Sana satsa bile 3 yerine 6 ister..

Bence işler bizim tersimize döndü..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Bu konuda haklıda bence.

Abi yapma, Franco 22 yaşında olmasına rağmen bu ligin en iyi stoperi  :tabe:

Çevrimiçi murat

hilbert alman.sen şimdi alman olsan sana baskı yapsalar , kazandığını da kazandın zaten.bir de baskı ve ortam bozulmuş.anavatanında kendi dilinde ülkende oynamak için gitmez misin.o kadar da paracı değilmiş demekki hilbert kendi açısından.yani burada kalması için bir fark yokmuş arada.

asıl türkiyeden gidip sonra tekrar türkiyeye gelmek için uçuk ücretler isteyenlere laf söylemek lazım.
paraya önem vermediğinden değil ederi o kadar olduğundan memleketine 600 bin euroya gitti.türkiye fiyatı 1.2 milyondu onuda beğenmeyip daha fazlasını istediği için dönmek zorunda kaldı.

Çevrimdışı Tolga

Zaten 2 transfer yaparlar. Ancak işin b.oku çıktı. Şu an alacağın oyuncu adamın elinden çıkarmak istediği oyuncu olur. Mesela gidip danny yi alamazsın. Oynatıyor. Sana satsa bile 3 yerine 6 ister..

valla hocam ben 2 transfer yaparlar mı ondan da şüpheliyim şu anda inş yaparlar zaten başka türlü şampiyon olamayız.

Çevrimiçi murat

şöylede bir gerçek var avrupanın büyük takımları kadrolarını şekillendirdikten sonra son bir kaç günde elinde fazla kalan oyuncuları elden çıkarmaya çalışıyor(demba ba gibi) (marko marin gibi).yakın zamanda bu tip bir fırsat çıkabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Abi yapma, Franco 22 yaşında olmasına rağmen bu ligin en iyi stoperi  :tabe:

En iyi demek zor ama kumaş kaliteli. Ligin en iyisi Bruno Alves şuanda. Bir de stoper ile süpürücü karıştırılmamalı Pedro süpürücüdür. Sarkın libero yani kafaya çok çıkmaz ara top keser. Bizim stoperimiz Ersan'dır. Pedrıo'nun rakibi Semih'tir onun bölgesinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli