2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551625 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias

5,5 fazla değil mi  :uyucam:  :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu adamı en fazla 4'e alırdık Belhanda yüzünden bu fiyata çıktı bu.
belki de 4 e almışızdır. Haber doğruysa inşallah klübe faydalı olur

Çevrimdışı okansosa

Bu adamı en fazla 4'e alırdık Belhanda yüzünden bu fiyata çıktı bu.
oyalanmanın cezası 1.5 milyon €
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş JK Ruiz geliyor demiş. Her verdiği bilgi doğru inşallah buda doğrudur. :sevinc

Çevrimiçi Samet Ç

5,5 fazla değil mi  :uyucam:  :alala:
Fazla da hocam Sosa'ya 6 vereceğimize Ruiz'e 5.5 verelim. :D

Çevrimiçi murat

ben 5.5 milyon euro verileceğini düşünmüyorum en kötü 1 yıl kiralık oyuncu alır seneye o bölgeye çok iyi bir isim getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer doğruysa Belhanda vb. gibi oyuncularla uğraşarak boşa zaman kaybettik. Zaman kaybetmekle de kalmadık 1.5 milyon Euro kaybetmiş olabiliriz. O 1.5 milyon Euro ya üstüne biraz daha koyup Linnes'i alabilirdik.  :s20:

Çevrimdışı Kemal

Bence 5 bu tarz oyuncu için normal fıyat, kaça alacaz premier ligden , tarık çamdal denen çam ağacına bile 5 milyon istenıyo. Tek saçmalık ilk an alınsaydı takıma adapte Arsenal maçına çıkmış ve çıkıyor olacaktı, ama olsun her işte hayır vardır ve zararın neresinden dönülse kar.

Bu arada adamı 1 twitle Beşiktaşlı yaptık  :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

Ba nasıl ki kendi bölgesinde bu yaşında 6 ediyorsa Ruiz de eder ama dediğim gibi 4'e alırdık hayallerin peşinde koşmasaydık.

Neyse en çok istediğim oyuncu geldi şimdi sırada yönetim son bir 5 milyon euro daha harcayıp

Noboa+Linnes'i getirmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

5.5 milyon euro için Lanzini'ye çok dendi ise Ruiz'e daha da çok :akuma: Ruiz için max bedel 3.5 milyon eurodur. Öyle oyalanmadan falanda 5.5 a çıkacak hali yok öyle olsa pazarlık bile yapmaz bizimkiler.

Çevrimdışı Çağrı

5.5 milyon euro için Lanzini'ye çok dendi ise Ruiz'e daha da çok :akuma: Ruiz için max bedel 3.5 milyon eurodur. Öyle oyalanmadan falanda 5.5 a çıkacak hali yok öyle olsa pazarlık bile yapmaz bizimkiler.

Werder bile 4 verdi @anilt 3.5'a mümkün değil alamazsın 4- 4,5 bandı idealdi 1 milyon euro oyalanma cezası kestiler sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Ba nasıl ki kendi bölgesinde bu yaşında 6 ediyorsa Ruiz de eder ama dediğim gibi 4'e alırdık hayallerin peşinde koşmasaydık.

Neyse en çok istediğim oyuncu geldi şimdi sırada yönetim son bir 5 milyon euro daha harcayıp

Abi daha kesin bir şey yok ama Allah söyletti herhalde geldi diye :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada bu ligde öyle kazmalar izledik ki adam akıllı oyuncular çok farkettiriyor kaliteyi artık takımlar yine fazla harcayacak ama doğru adamlara harcayacak sanırım.

Cardozo kalitesini gösteri bugün. Emenike Sow BA Ruiz Sneijder para vereceksek böyle oyunculara verelim türk takımları bu bütçelerle hala elemelerde takılamaz.

Bu bütçelerin karşılığı şampiyonlar ligi gruplarına 2 takım uefa gruplarına 3 takımdır her sene o da minimum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Noboa'yi 2 ye alırmıyız ? Fifa da transfer ettim iyi oyuncu orta sahayı baya toparlıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Abi daha kesin bir şey yok ama Allah söyletti herhalde geldi diye :D

Haber olmasa da istersek alacağımız belliydi kardeşim istedik aldık bence werder kıyaslanamaz Beşiktaş ile Wolfsburg filan olsa neyse  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı matias

Hocam Noboa'yi 2 ye alırmıyız ? Fifa da transfer ettim iyi oyuncu orta sahayı baya toparlıyor.

Sözleşme bitiş tarihi: 31.12.2014

Jones da yaptığımız gibi düşük bir bonservis bedeliyle alınabilir.

Çevrimdışı Çağrı

4 ay kaldı sözleşmesinin bitimine dostum Dinamo oynatmıyor uzatmadığı için yedekten giriyor hep 2-2,5 bandına biter o iş ama diyelim inatlaştılar hemen ocak ayı için imzalanmalı o zamana kadar da 6 ay Necip ve Ozi ile idare ederiz göbekte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

4 ay kaldı sözleşmesinin bitimine dostum Dinamo oynatmıyor uzatmadığı için yedekten giriyor hep 2-2,5 bandına biter o iş ama diyelim inatlaştılar hemen ocak ayı için imzalanmalı o zamana kadar da 6 ay Necip ve Ozi ile idare ederiz göbekte.
Hocam alınırsa güzel olur ama. Özen'in Noboa hakkında ilgilenmiyoruz diye bir röportajı vardı sanırım. Bizim yönetim de Özen'in izinde gidiyor gibi.

Çevrimdışı okansosa

Hilbert e çok yanıyorum be maç kaçırmayan adam hücuma çok katkısı olan bir sağ beke 1 milyon 100 bin € fazla gördüler onun yerine serdarı aldılar ekstra olarak da bonservisle
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

Werder bile 4 verdi @anilt 3.5'a mümkün değil alamazsın 4- 4,5 bandı idealdi 1 milyon euro oyalanma cezası kestiler sadece.
@Çağrı abi Ruiz gelirse eğer bizim bu takım savunmasına ve atağa hızlı çıkışlarımıza uyum sağlayabilecek mi ? Ağır bir adam değil mi :alala:

Çevrimdışı Kemal

Ruiz doğru çıkarsa Linnes ve Noboa alınırsa birde Eneramo-Holosko-Sezer gönderilirse hunileri takarız . :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

@Çağrı abi Ruiz gelirse eğer bizim bu takım savunmasına ve atağa hızlı çıkışlarımıza uyum sağlayabilecek mi ? Ağır bir adam değil mi :alala:
Bence bizim oyun sistemine en uygun oyuncu geçen isimler arasında Ruiz'di. Daha çok takım oyuncusu gibi bir yansıması oldu bana Kosta Rika'da gösterdiği performansla.

Çevrimdışı Çağrı

Ağır değil Anılcım savruk sadece. Yani yere sağlam basmıyor dengesi yok ama Kerim Frei kadar hızlı. Takım savunmasına gelince ilk 4-6 hafta zor ama ondan sonra adapte olur çünkü gamsız adam değil Ruiz sahiplenir  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz doğru çıkarsa Linnes ve Noboa alınırsa birde Eneramo-Holosko-Sezer gönderilirse hunileri takarız . :ebebe:

Tam olarak budur tam olarak!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hilbert e çok yanıyorum be maç kaçırmayan adam hücuma çok katkısı olan bir sağ beke 1 milyon 100 bin € fazla gördüler onun yerine serdarı aldılar ekstra olarak da bonservisle

Okancım Hilbert bek değildi iyi bir bek hiç değildi sürekli bindiridği için iyi sanıyordu herkes. Adam sürekli ofsaytı bozan yerli yersiz faul yaptığı için kart gören hücumda pres sırasında faul yapıp hücumu öldüren Hilbert'ti 3 senedir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli