2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553041 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

sosa haberleri çıkıyor anlaşıldı diye nasıl bi oyuncu izleyen var mı? Ben Atletico da sonradan oyuna girdiğini falan biliyorumda öyle çok dikkatli izlemedim açıkcası

Bizi ileri taşımaz bu kadar söyleyeyim yeterli bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

kagawa haberi nrde var ben görmedim hiç
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

jimyy durmazda olimpiyakosa gitmiş  :icool:

Çevrimdışı Kesh

kagawa haberi nrde var ben görmedim hiç

Kalplerden geldi bu haber  :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda İngiliz devi Arsenal’i elinden kaçıran Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman ile yönetimi, ‘10 numara’ transferinde son aşamaya geldi. Siyah-Beyazlılar, Porto’nun Kolombiyalı genç yeteneği Juan Quintero’yu gündemine aldı. Belhanda’dan yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçen Kartal, 21 yaşındaki genç yıldızı 1 yıllığına kiralamak için temaslara başladı.

PEDRO FRANCO DEVREDE
Quintero’nun transferiyle bizzat ilgilenen Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Kolombiyalı oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Porto’nun da tecrübe kazanması için kiralamaya sıcak baktığı Quintero transferinin, en geç 1 hafta içinde netlik kazanacağı ifade edildi. Quintero için Kartal’ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco’nun da devreye girdiği ve vatandaşını ikna etmek için elinden geleni yapacağı belirtildi.
QUİNTERO KİMDİR?
- Güney Amerika’dan genç yetenekleri alıp yetiştirerek Avrupa’nın önemli liglerine pazarlayan ‘Porto Fabrikası’nın son üretimi.
- Geçen yıl Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası’nın yıldızı.
- Kolombiya ekibi Nacional’den Porto’ya geçen sezon 7 milyon Euro’ya geldi. Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.
- 2014 Dünya Kupası’nda 3 maçta oynadı.
- Geçen sezon Porto’da 32 maçta görev yaptı ancak sadece 4’ü ilk 11...
- 21 yaşında ve hakkında “Porto’nun yeni Deco’su” yorumları yapılıyor.

BRYAN RUİZ TAMAM
‘10 numara’ transferinde önceliği Quintero’ya veren Beşiktaş, bu girişimin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşılık Bryan Ruiz’i de yedekte tutuyor. Fulham forması giyen Kosta Rikalı yıldızla anlaşan Siyah-Beyazlı yönetim, 4.5 milyon Euro bonservis talep eden İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.
:lol: :lol: :lol:

Ruiz ana bacı sövecek bizim basına. Yeter ulan , hep 3.sınıf muamale  :biggrinking:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kesh

Ya harbiden de adamı şebeğe çevirdi angut medyamız :evillol:

Ruiz'i istemiyorum şahsen ama o kadar da hafif bir oyuncu değil lan adamın talipleri var, dünya kupasını da iyi geçirmiş sayılır kendi çapında piyasası da var  :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

sosa bize çok büyük kalite katmaz daha doğrusu bizi 1 tık öteye çıkaramaz ama kagawa quintero gibi adamlar işte bunu yapabilir tabi bu saatten sonra bence her oyuncuya hazırlıklı olun derim ben belli ki şapkadan biri çıkacak ama biz o ismi belki de hiç duymamış olacaz yani ismi bizimle hiç anılmamış biri olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALDENYX

ruızı alıp birde holoskoyu rizeye verip Quinteroyuda +3 alıyorlarmi :D hadibbeeeee bende çok abarttim bide bari srna gelse.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Yakup

rakitiç demiştik 18 e barcaya gitti  :lol: bizim koyduğumuz total limitten de fazlası  :evillol: :evillol:

qunteiro porto zaten 7 e almış şuan piyasası 9 bize kaça kiralar hadi kiraladı diyelim ama satın alma opsiyonu 30dan aşağı olmaz  :evillol: :evillol:

bunları gözardı etmeyelim. hatırlarım da nicolas lodeiro borsaya bildirilmişti. bu sene ki dünya kupasında izledik. iyi oyuncu ama corinthias'a gitti 29 mayısta. yani şapkadan çıkacak isimde bu tarz bir şey olacaktır diye bende beklemiyor değilim. :uyucam: :uyucam:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

hala diyorum benim korkum arsenale elenirsek bu kadro bize yeter diyip transfer yapmamaları inş böyle bir düşünceleri yoktur çünkü arsenal maçları sonrasında zaten zaman kalmıyor en fazla 1 oyuncu alırlar ama hangi mevkiye alırlar o da belli değil

Çevrimdışı saricasi

Sosa ya soğuk bakıyordum fakat oynadığı maç sayısına gore istatistikleri iyi,devre arasında atl.madrid transfer.olmasına rağmen Diego dan daha fazla oynamış.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa birinci tercih şu anda. Bizi ileriye götürecek bir oyuncu değil ama en azından 1 sene de olsa ligde ve elenirsek UEFA'da iş görür.

Çevrimdışı ozan062

ruizden vazgeçildiğini basına acıklamıs werder,, bazılarımız sevinir ama ben üzülüyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

ruizden vazgeçildiğini basına acıklamıs werder,, bazılarımız sevinir ama ben üzülüyorum
ruiz bence düşünülmüyor olsaydı çoktan olurdu

Çevrimdışı ALDENYX

ruiz bence düşünülmüyor olsaydı çoktan olurdu
aynen kardeşim ruiz işi çok uzadı zaten bizde hangi transfer uzuyorsa o transfer olmuyor...

Çevrimdışı karakartalım

gelsin ruiz bitsin bu iş olmazsa ruiz alsınlar madem daha iyisini ruiz iyidir iyi  :icool:

Çevrimdışı saricasi

Artık bundan  snra kim geliyorsa gelsin orta saha zenginleşsin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Artık bundan  snra kim geliyorsa gelsin orta saha zenginleşsin.
benim umudum giderek azalıyor açıkçası 1 eylüle kadar en kötü 2 transfer yapılmalı ama sanki transferler arsenal maçı sonrasına bırakılmış gibi gözüküyor

Çevrimdışı Tolga

İletişim ve Medya Komitesi'ne getirilen Erdoğan Aktaş görevinden ayrıldığı kendisi ile beraber göreve gelen Hakan Gündoğar'ın da BJK TV'deki görevinden kendi isteği ile ayrıldığı iddia ediliyor ne kadar doğru acaba haber doğruysa hiç iyi olmadı bu :alala:

Kaynak:haber1903

Çevrimdışı ALDENYX

benim umudum giderek azalıyor açıkçası 1 eylüle kadar en kötü 2 transfer yapılmalı ama sanki transferler arsenal maçı sonrasına bırakılmış gibi gözüküyor

devre arasına sarkarsa da şaşirmam hala herkez 10 numara bekler.sağ bek musa gelecek diyenler var yaşi 18 olacak.. çok soru var aklımda  :iscrewy:

Çevrimiçi Samet Ç

İletişim ve Medya Komitesi'ne getirilen Erdoğan Aktaş görevinden ayrıldığı kendisi ile beraber göreve gelen Hakan Gündoğar'ın da BJK TV'deki görevinden kendi isteği ile ayrıldığı iddia ediliyor ne kadar doğru acaba haber doğruysa hiç iyi olmadı bu :alala:

Kaynak:haber1903
Doğru haber hocam twitter hesaplarından açıkladılar.

Çevrimdışı Tolga

Doğru haber hocam twitter hesaplarından açıkladılar.
işte bu iyi olmadı tamda diyorduk BJK tv de ciddi bir düzelme var diye onlarda gittiler tekrar eski düzene dönülür sabahtan akşama kadar eski maçları yayınlar dururlar tabi buradaki asıl mesele istifa etme sebepleri neydi durup dururken kimse istifa etmez yani

Çevrimiçi Samet Ç

işte bu iyi olmadı tamda diyorduk BJK tv de ciddi bir düzelme var diye onlarda gittiler tekrar eski düzene dönülür sabahtan akşama kadar eski maçları yayınlar dururlar tabi buradaki asıl mesele istifa etme sebepleri neydi durup dururken kimse istifa etmez yani
öğrenmeye çalışacağım bakalım .

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Bryan Ruiz için Fulham'ın indirime gitmesini bekleyen siyah-beyazlı yönetim Kosta Rikalı oyuncunun alternatifini portekiz'de buldu.

Beşiktaş orta sahaya yapacağı transfer konusunda temaslarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belhanda'dan maliyeti nedeniyle vazgeçen siyah beyazlı yönetim, Fulham forması giyen Bryan Ruiz için İngiliz ekibi ile görüşmelere hız verdi.

Costa Rikalı futbolcu ile  anlaşma sağlayan yönetim, Fulham'ın bonservis bedelinde indirime gitmesini bekliyor. Londra temsilcisi 6 milyon euro isterken Beşiktaş, 4,5 milyon euro'da ısrar ediyor. Tarafların uzlaşması halinde transfer bu hafta içinde resmiyet kazanacak.

Beşiktaş, Ruiz'in alternatifi olarak ise Porto'da forma giyen Kolombiyalı genç yetenek Juan Quintero’yu listesine aldı. Ruiz transferinin gerçekleşmemesi halinde 21 yaşındaki oyuncunun 1 yıllığına kiralanması gündeme alınacak.

1 milyon euro kiralama bedeli ile transferi düşünülen Quintero, geçen sezon Kolombiya ekibi Nacional’den Porto’ya 7 milyon euro’ya transfer olmuştu. Porto’da 4'ü ilk 11 olmak üzere 34 maçta görev yapan 21 yaşındaki futbolcu, 4 gol atarken 4 de asist yaptı.

Kaynak:NTVSPOR

Çevrimdışı okansosa

Ruiz in gelmesini çok istiyorum inşallah gelir bize çok uygun bir oyuncu başkası kapmaz inşallah
O gemi bir gün gelecek