2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555580 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İsmail'in sağ ayağı Serdar'dan iyi  :kop:
ismail sol bekte kendi yerinde oynarsa çok daha faydalı olur .sağ bek şart (not:haklısın :lol: )
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Sağbek + 10 numara şu takımı uçurur

Çevrimdışı Tolga

ısrarla söyleyecem sağ bek ve 10 numara bizi ligte şampiyon yapar avrupa liginde de en az çeyrek final belki de yarı finale taşır yöneticilerin artık bunları görmesi şart

bu arada ön libero transferi de şart ama onu da geçtim artık
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 00:25:58 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

xuz

• Ziyaretçi

10 numara + sağbek = açık ara şampiyonluk

Çevrimdışı saricasi

Zulümpiyat dönüşündeyim, takım bgn gerçek bjkın kim olduğunu gösterdi helal olsun kartallara.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Zulümpiyat dönüşündeyim, takım bgn gerçek bjkın kim olduğunu gösterdi helal olsun kartallara.
@saricasi
 ayağınıza sağlık hocam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

son 10 dk da ne oluyorsa oluyor motta ya yoksa solbek için kral adam . :D

Çevrimdışı Çağrı

:serefe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

sağ bek 10 numara bu takımı ligde her türlü şampiyon yapar

Çevrimdışı Anıl

sağ bek 10 numara bu takımı ligde her türlü şampiyon yapar
Birde Atiba tarzı bir yedek almamız lazım ki Veli veya Atiba olmadığında sıkıntı yaşamayalım :) Sağ bek transferi yapıldığı an İsmail sol bekin hakimi olur müthiş oynadı bugün. Aynı şekilde Pektemekte çok iyiydi. Takım iyi yolda geriye sadece bu 3 bölgeye transfer yapmak kaldı. Gerisi arkamıza yaslanıp takımı seyretmek :ok: Bu arada belki erken konuşuyorum ama sezon başı Bilic'i eleştirdiğim için kendisinden özür diliyorum :pray:

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'i kesmeden bir sistem olacak bu belli oldu adam oynuyor.

Muhtemelen ligde Oğuzhan yedek kalır pektemek ba ile önlü arkalı oynar gs'nin şampiyon olduğu sene elmander necati gibi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

O kadar iyi forvet alıp çıtayı o kadar yükselttik ki gelecek olan 10 numara çok büyük önem kazandı biri gelecekse eğer takımın ahengini bozmayacak adam olması gerek yani artis olmyacak bu açıdan Belhanda'nın gelmemesi iyi oldu. Sanırım dönüp dolaşıp her açıdan en uygun aday Ruiz oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz Sezgün

son 10 dk da ne oluyorsa oluyor motta ya yoksa solbek için kral adam . :D
Pili bitti adamın. Sağ bekimiz olsaydı da mottanın o güzel performans sonrası topa bile vuracak gücü kalmadıgını görmeseydik. Sağ bek gelince ismail motta solu bitirir.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

O kadar iyi forvet alıp çıtayı o kadar yükselttik ki gelecek olan 10 numara çok büyük önem kazandı biri gelecekse eğer takımın ahengini bozmayacak adam olması gerek yani artis olmyacak bu açıdan Belhanda'nın gelmemesi iyi oldu. Sanırım dönüp dolaşıp her açıdan en uygun aday Ruiz oluyor.
Sonuna kadar katılıyorum. Dün maçı izlerken aynı şeyi düşündüm ba geldi adam hem yetenekli hem manevi duyguları yüksek takım duygusunu bozma bir yana bütünlüğü dahada etkiledi. Şimdi takımı bozmayacak bir on numara hepimizi mutlu eder

Çevrimdışı hic2222

Biz sağ bek filan diye diretiyoruz birde 10 numara 10 numara deyip duruyoruz lakin,
Bizim takımın 4-2-3-1 deki 2li ön orta sahada da gerçekten önemli bir ihtiyacı varmış.Veli ve Necip yoruldu.Kulübede oraya alınabilecek 1 tek yuncu dahi yok.
Bence 10 numara pozisyonun da alacağımız oyuncu 2 yönlü olmalı. Hatta 10 numara yerine bir tane daha atiba alsak yine kâfi gibi. Hem takım bütünlüğünü korumamız hemde fizik gücünden ödün vermememiz gerekiyor. Bize böyle melo, atiba, selçuk inan, iyi dönemlerindeki emre belözoğlu tarzında (futbol kabiliyetleri açısından belirtiyorum) bir orta saha laızm bana göre.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı karakartalım

forvet hattımız çok güzel kanatlarımızda iyi ama göbek kötü gerçekten demba orta sahaya kadar geldi top alabilmek için o kadar iyi bi forvete yazın arkasında iyi asist yapan biri olsun türkiye liginde açık ara 25 gol ve üzeri atar
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Kartal Ç

Aslında atibanın yerine ortaya o "diagonal" pasları atabilecek bi orta saha alsak,
ligin 2. yarısına kadar bi 5 ay sağ beki atibayla idare etsek,
sonra 18'ini dolduran musa muhammedi sağ beke monte etsek olmaz mı?
böylece ortaya aldığımız yeni adamla birlikte orta sahada atiba veli necipin yedekliliğini de sağlamış oluruz gibi.

Çevrimdışı Yakup

musa muhammed ile ekimde profesyonel sözleşme imzaladığımız an yine de ocağı mı bekleyeceğiz?  :alala: :alala:

Alt yapıdan oyuncu mantığıyla olmayacak mı ?  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı matias

Takımda işe yarar sadece 5 yabancı var. (Demba, Atiba, Franco, Sivok, Motta)

2 yabancı transferi daha yapacağımızı düşünürsek 1 kontenjanımız daha kalıyor. Çok maliyetli olmayan rotasyon orta saha oyuncusu(Jones tarzı) kadroya katılmalı bence.

Tabi öncelikli olarak Eneramo ve Holosko'dan kurtulmak gerek. Aslında Karabük Eneramo'yu istiyordu neden vermedik anlamadım.

Çevrimdışı karakartalım

10 numara sağ bek mümkünse bi atiba daha  :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

Yabancılarımı kaliteli olsa zaten bu yerlilerle çok büyük işler yaparız.

Ancak Sadece Demba Ba A Kalite

Motta , Pedro , Sivok , Atiba B Kalite.

Bu kadro tam evrilmesini 2 senede tamamlayacak hemen olmuyor. O yüzden bu sene a kalite bir sağ bek ve 10 numara seneye de a kalite stoper , orta saha ve sol kanat gerrekiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ersan veli ve pektemekin sözleşmeleri bu yıl bitiyor hemen uzatılmalı bu oyuncularla
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

bir kaç kez yazdım ama orta sahaya da adam lazım. şöyle iki yönlü bir adam olmalı.
alamayacaklarsa Jones'u geri alsınlar. bu maçta tam ihtiyacımız olan adamdı.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Tolga

merak ettiğim transfer çalışmaları şu an ne durumda neredeyse 1 haftadır ses seda yok hangi oyuncularla görüşmeler yapılıyor bilgisi olan var mı  :alala:

ayrıca yine bana kızacaklar olabilir ama dün de gördükki bize ön liberoda da adam lazım bedava baroni yıllık 1-1.5m euro civarında bir ücrete en kötü yedek kulübesi için alınabilir zaten transfer döneminin bitimine şurada ne kaldı ligi bilen ve belli bir kalitesi olan bir oyuncu normalde fbden oyuncu istemem ama oraya adam alacakları falan yok bari onu alsınlar da orayı düşünmesek.1+1 yıllık yaparsın olur biter.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 12:27:48 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sağduyu

Kimi alırlarsa alsınlar ama Veli nin yerine adam gibi bir ön libero alsınlar. Yoksa bütün büyük maçlarda, geçen seneki GS maçı gibi bedava maç vermeye devam ederiz.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.