2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558425 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Aynen hocam Cuma'ya kadar Ruiz'i getirmezsek avucumuzu yalıyacağız yine. 3 kulvar da büyük yıldız Oğuzhan'la bütün kupaları kaldırırız artık.

ruiz guney amerikanın speedygonzalezi değil vazgeçilmezimiz değil :)) fikret baskanın yarın oburgun buna benzer bi acıklamasını bekliyorum :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

oğuzhan niye cezalıydı ilk iki hafta?
Gençlerbirliği maçında kırmızı gördü 2 hafta cezalı o yüzden.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir de şu tarafı var işin: Oğuzhan ilk iki hafta cezalı olduğu için oynayamayacak  :by2: Acilen 10 numara lazım...
kırmızı kart cezalısı
http://www.ligtv.com.tr/haber/oguzhan-boyle-kizardi
90+4 bu hareketi yapıyorsa durup düşünmek lazım bu oyuncu kendini ne ayrıcalıklı görüyor_?
uyarılması lazım...! bu sende takımı düşünmeden böyle hareketler yapmasın...!

Çevrimiçi Samet Ç

ruiz guney amerikanın speedygonzalezi değil ne gerek var ama:)) fikret baskanın yarın oburgun buna benzer bi acıklamasını bekliyorum :lol:
Aynen hocam elimizden kaçarsa böyle bir açıklama bekliyorum. Ama o adam bizim için biçilmiş kaftan bu kadar net söylüyorum. İnşallah alınır.

Çevrimdışı ozan062

Gençlerbirliği maçında kırmızı gördü 2 hafta cezalı o yüzden.

bunula beraber en son somadaki fener macında benzer hareketi yaptı  daha bircokkez tekkrarlı bu "ahlaksız" davranısı,, bakın ben hiç boyle sebebsizce ve anlamsızca yapılan mudahelelere sinir olurum bundan onceki yani gecen sene buynları 2-3 defa tekrarladı aynı sekilde milli takımında maçlarında yaptı,, ben boyle oyuncuyu kafada silerim kesin ve net,, hatta sunuda soyleyim bir rahatsızlık duymuyorum attıgı ve attırdıgı golelrde sevinmiyorum o derece:)) :s20:

dahada ileri gideyim suan hemen simdi 8milyona oguzhanı ts ye satarım,,
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 12:41:21 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

bunula beraber en son somadaki fener macında benzer hareketi yaptı  daha bircokkez tekkrarlı bu "ahlaksız" davranısı,, bakın ben hiç boyle sebebsizce ve anlamsızca yapılan mudahelelere sinir olurum bundan onceki yani gecen sene buynları 2-3 defa tekrarladı aynı sekilde milli takımında maçlarında yaptı,, ben boyle oyuncuyu kafada silerim kesin ve net,, hatta sunuda soyleyim bir rahatsızlık duymuyorum attıgı ve attırdıgı golelrde sevinmiyorum o derece:)) :s20:
Hocam Oğuzhan fizik olarak büyümüş ama hala kafa olarak kendini kundakta büyüyen bir bebek sanıyor. En ufacık bir şey de şımarıyor veya küsüyor. Kendini toplaması lazım ama nerde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta saha ve sağ bek transferi için temaslarını sürdüren Beşiktaş, görüşülen kulüplerden haber bekliyor. Siyah-beyazlılar Younes Belhanda ve Martin Linnes için son kararını verecek.

Beşiktaş, transferler için son tekliflerini verdi, yanıt bekliyor...

Hafta başıda Younes Belhand için Bodrum'da, Dinamo Kiev yetkilileri ile masaya oturan başkan Fikret Orman, yaptıkları son teklif sonrası bekleme kararı aldı. Ukrayna ekibine Faslı futbolcu için 8 milyon euro ve futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay öneren yönetim, son sözü Dinamo Kiev'e bıraktı.

Sağ bek konusunda ise Molde forması giyen Martin Linnes'i kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılar, Norveç ekibi ile pazarlığa devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcu için ilk olarak 3 milyon euro isteyen Molde'nin bu rakamı 1.5 milyon euro seviyesine düşürmesi halinde transfer gerçekleşecek.

Linnes'te pürüz çıkması durumuda Beşiktaş, Valencia forması giyen Joao Pereira ile temasa geçecek. Teknik direktör Slaven Bilic'in onay verdiği Portekizli sağ bekin kulübu ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor.

Linnes cephesinden haber bekleyen yönetim, olumsuzluk halinde 30 yaşındaki Pereira için Valencia ile masaya oturacak.

Kaynak: Ntvspor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Orta saha ve sağ bek transferi için temaslarını sürdüren Beşiktaş, görüşülen kulüplerden haber bekliyor. Siyah-beyazlılar Younes Belhanda ve Martin Linnes için son kararını verecek.

Beşiktaş, transferler için son tekliflerini verdi, yanıt bekliyor...

Hafta başıda Younes Belhand için Bodrum'da, Dinamo Kiev yetkilileri ile masaya oturan başkan Fikret Orman, yaptıkları son teklif sonrası bekleme kararı aldı. Ukrayna ekibine Faslı futbolcu için 8 milyon euro ve futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay öneren yönetim, son sözü Dinamo Kiev'e bıraktı.

Sağ bek konusunda ise Molde forması giyen Martin Linnes'i kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılar, Norveç ekibi ile pazarlığa devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcu için ilk olarak 3 milyon euro isteyen Molde'nin bu rakamı 1.5 milyon euro seviyesine düşürmesi halinde transfer gerçekleşecek.

Linnes'te pürüz çıkması durumuda Beşiktaş, Valencia forması giyen Joao Pereira ile temasa geçecek. Teknik direktör Slaven Bilic'in onay verdiği Portekizli sağ bekin kulübu ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor.

Linnes cephesinden haber bekleyen yönetim, olumsuzluk halinde 30 yaşındaki Pereira için Valencia ile masaya oturacak.

Kaynak: Ntvspor
Linnes gelmez geçen gün açıklama yaptı burda kalmak isityorum diye Eurosport'ta haberi vardır. Ama fiyat yükseltmek için yaptırmış olabilir Molde kulübü böyle bir açıklamayı.

Çevrimdışı Tolga

Bir de şu tarafı var işin: Oğuzhan ilk iki hafta cezalı olduğu için oynayamayacak  :by2: Acilen 10 numara lazım...
hocam bak ben onu da unutmuştum iyi hatırlattın oğzuhan da yokken o bölgede umarım sıkıntı yaşamayız gerçi ba-pektemek ikilisi şimdilik fena değil gibi gözükselerde oraya acil transfer şart ayrıca linnes'i ne yapıp edip almalıyız uzun zamandan sonra bence aradığımız sağ beki bulduğumuzu düşünüyorum 22 yaşında olması da çok iyi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

#çareDiMaria  :bandit: :bandit:
Belhanda'yı 10 milyon Euro ya aldık da bir  Di Maria kaldı almadığımız 60 milyon Euro ya :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

#çareDiMaria  :bandit: :bandit:
yeni eğlence bu mu  :iscrewy:
her futbolcu ile 1 ay ilgilendik transfer de bunla bitiririz :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı SDemirsoy

Belhanda'yı 10 milyon Euro ya aldık da bir  Di Maria kaldı almadığımız 60 milyon Euro ya :D
Di maria mı evet evet Fifa veya peste alabiliriz onları 60 milyon yuroo  :captain:

Çevrimdışı MUSTAFA_

hocam bak ben onu da unutmuştum iyi hatırlattın oğzuhan da yokken o bölgede umarım sıkıntı yaşamayız gerçi ba-pektemek ikilisi şimdilik fena değil gibi gözükselerde oraya acil transfer şart ayrıca linnes'i ne yapıp edip almalıyız uzun zamandan sonra bence aradığımız sağ beki bulduğumuzu düşünüyorum 22 yaşında olması da çok iyi :)

Linnes bu takıma cuk oturur gibime geliyor. hem Demba Ba en iyi sezonunu geçirdiği Newcastle da sağdan gelen oratalarla çok kafa golü atmış. Sağ kanatta sadece Gökhan Töre yetmez.Onu herkes tanıdı artık bir sağ bek lazım boşa kaçıp orta açacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Di maria mı evet evet Fifa veya peste alabiliriz onları 60 milyon yuroo  :captain:
Yok hocam orda bile alamıyorsun ben denedim 70 verdim Real'e kabul etti ama. Di Maria bir türlü kabul etmiyor. :D

Çevrimdışı Sedat

Bugünü çıkar kaldı 5 gün maça ama hala bilet satışı yok  :iscrewy:
Tribünlerin boş kalmasını mı istiyorlar anlamadım ki  :poster_spam:
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Cuma günü başlar diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Linnes bu takıma cuk oturur gibime geliyor. hem Demba Ba en iyi sezonunu geçirdiği Newcastle da sağdan gelen oratalarla çok kafa golü atmış. Sağ kanatta sadece Gökhan Töre yetmez.Onu herkes tanıdı artık bir sağ bek lazım boşa kaçıp orta açacak  :tabe:
aynen öyle bonservis bedeli için molde tam olarak ne istiyor bilmiyorum ama bir şekilde alabilirsek bu sezon adından çokça söz ettireceğinden eminim :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok hocam orda bile alamıyorsun ben denedim 70 verdim Real'e kabul etti ama. Di Maria bir türlü kabul etmiyor. :D
:D TekÇareKAP arkadaşlar bekleyiş ortamı gergin bir transfer  Arsenal maçı için taraftara büyük moral olacak haydi yönetim bitirin bu işi bugün  :pray:

Çevrimdışı Anıl

Kiralıcaz hayırlısıyla  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine çoğu kişi maça girmeden bilet alır böyle giderse  :s20:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Kiralıcaz hayırlısıyla  :sevinc :sevinc
vay duyumcu Anıl birşeyler mi duydun ne iş ?  :aman: @anilt

Çevrimiçi murat

Oyuncuları hemen bir yerlere yollama işini artık bırakma zamanı gelmedimi.oğuzhan ,Olcay, veli,atiba,pektemek,pedro,ersan,İsmail,motta vs beğenmiyorsunuz hemen gönderelim.Toraman gönder sezer gönder,sergen gönder ,nouma gönder,q7 gönder.göndermek işin kolay ama pahalı yolu.bizim oynatmayı becermemiz lazım.