2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551856 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Futbol artık yavaş oynanmıyor. Koşu mesefeleri felan hep arttı..

Ben ruizi izlemedim ama gözlemlediğim kadarı eski tip 10 numaralardan..

Artık yeni futbolda hızlı , dikine giden adamlar iş yapıyor..

Belhanda zaten kalite olarakta  Fransadan bildiğimiz kadarı ile çok daha üst düzey Ruizden..

Ruizin dediğim gibi ilgi çekici tek yanı biraz daha yakışıklı durması sanırım. Oda bizi çok alakadar etmez.

bu kadar üst düzey genç ve fransa gibi göz önündeki bir  ligde oynayan adamı  onlara göre çerez parasına neden üst düzey takımlar almamış acaba.cidden merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Ve Belhanda

En Belirgin özellik Kesinlike HIZ ve HIRS
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Qauresmavari desek yalan olmaz tüm vücut hareketlerine kadar. Sadece daha az bencil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

bu kadar üst düzey genç ve fransa gibi göz önündeki bir  ligde oynayan adamı  onlara göre çerez parasına neden üst düzey takımlar almamış acaba.cidden merak ediyorum.

Bu iş Lanzini işi gibi..

Belhanda Real yada Barça ayarında bir oyuncu değil zaten ancak iyi oyuncu..

O dönem Arsenal ve Atletico madrid ilgileniyor denmişti ama deidğim gibi emin değillerdi sanırım yada ben öyle düşünüyorum..

Zaten gittiği para da az değil. Kime yerde 8,5 kimi yerde 11 yazıyor . 22 yaşında ki adam için o dönem bu rakam az olmasa gerek..

Bide Şike olayları can sıkmış olabilir çok bilgim yok  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Bu ara bütün penaltıları Belhanda atıyor acaba bu 12 ve 14 gol attığı sezon kaçı penaltıdan geldi bu da önemli ben 5 tane gördüm videolarda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

Topu aldığı yerlere  dikkat edin takım hep Ruiz ile çıkıyor.

Bu videodan yorum yapiyorum
Topu gelip aliyoda kuramiyoki oyunu,calim deniyo birini gecip kaybediyo,yanindakine pas atiyo,sut yok

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Topu gelip aliyoda kuramiyoki oyunu,calim deniyo birini gecip kaybediyo,yanindakine pas atiyo,sut yok

Dostum ortasaha da alıyor topu ne yapsın vursun mu oradan  :D Mesele oraya gelip oyunu açmaya çalışması ikinci forvet değil yani aldığımız adam oyun kurucu. Rakip de Inter bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Ortashada oyunu yönlendirmediğini düşünenler bunu izlesin Ruiz bu.  ALır verir oyun kurar ceza sahasına dalar her şey var.

Yalnız adam hiç araya bitirici paslar atmıyor genelde orta sahada al ver yapıyor. (videoya göre konuşuyorum)

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız adam hiç araya bitirici paslar atmıyor genelde orta sahada al ver yapıyor. (videoya göre konuşuyorum)

3 kez denemiş kesmişler ama evet katılıyorum bir Guti pasları yok
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Lafı gelmişken şu takımda bar bar gezmeyen bir Guti öyle bir iş yapardı ki. Bir parmak bal çaldı tozuttu gitti resmen o da
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Bu iş Lanzini işi gibi..

Belhanda Real yada Barça ayarında bir oyuncu değil zaten ancak iyi oyuncu..

O dönem Arsenal ve Atletico madrid ilgileniyor denmişti ama deidğim gibi emin değillerdi sanırım yada ben öyle düşünüyorum..

Zaten gittiği para da az değil. Kime yerde 8,5 kimi yerde 11 yazıyor . 22 yaşında ki adam için o dönem bu rakam az olmasa gerek..

Bide Şike olayları can sıkmış olabilir çok bilgim yok  :D

ne bileyim premier lig ekipleri bu tip oyuncuları pek kaçırmıyor bu rakamlar onlar için mesele değil, hadi porto,dortmund, es geçti desek.Bence bir çok takım yeterli görmedi belhanda yı.

Demba ba dan bazı dersler çıkarmamız lazım bir oyuncu PL'de oynamaya yeterli görüldüyse bir standartın üstünde olduğu kesin.
Fulham her ne kadar küme düşmüş olsa da köklü bir PL takımı ve Byrian Ruiz de o kapasiteyi görüp transfer etmiş.
Belhanda hala takımında oynuyor olsa satılmamış olsa derdim ki herhalde çok para istiyorlar gidemiyor ama o paraya kieve gitmesi soru işareti.

Çevrimiçi Samet Ç

İnter karşısında takım olarak hücumu iyi yapamazsan Messi gelse oyunu açamaz ki o sene Messi'li Barcelona'yı gol yemeden elediler. :D

Çevrimdışı cartographer

Direk Demba Ba'nın arkasına alınabilir Ruiz, gol ve asist yapabileceği tek yer orası, kimse oyun kurmasını beklemesin, hep söylüyorum ne Belhanda ne de Ruiz ihtiyacımız olan oyuncu değil, olan iki oyunucuyu da kaptırmış durumdayız fener ve fiorentinaya maalesef.

Çevrimdışı scape_bjk

3 kez denemiş kesmişler ama evet katılıyorum bir Guti pasları yok
Oğuzhan dikine çok iyi paslar atıyor her ne kadar fizik olarak beğenmesekte ben araya attığı pasları şahsen çok beğeniyorum.

Çevrimdışı Kemal

1 hafta kaldı maça çok ayıp ediyolar bu taraftara, tamam biliyoruz 1haftada kimse adapte olamaz takıma Bılıc oynatmaz ama yınede bır moraldir bir motıvedır bu işler, kapa baka baka abuk subuk ne kadar işletme varsa bildirimlerinden isimlerini ezberlettiler bize.

Çevrimdışı pelops

1 hafta kaldı maça çok ayıp ediyolar bu taraftara, tamam biliyoruz 1haftada kimse adapte olamaz takıma Bılıc oynatmaz ama yınede bır moraldir bir motıvedır bu işler, kapa baka baka abuk subuk ne kadar işletme varsa bildirimlerinden isimlerini ezberlettiler bize.
özür dilerim ama belhanda alınınca kime moral olucak ? demba ba geldiği zaman iki hafta zaten oynamadı.ilerisi için transfer düşünülüyo ve olabildiğince ucuza çünkü para yok.bence yönetim iyi işler yapıyo ve ben son transfer gününe kadar beklemeye razıyım yeterki klübün parası sağa sola saçılmasın !

Çevrimdışı Tolga

özür dilerim ama belhanda alınınca kime moral olucak ? demba ba geldiği zaman iki hafta zaten oynamadı.ilerisi için transfer düşünülüyo ve olabildiğince ucuza çünkü para yok.bence yönetim iyi işler yapıyo ve ben son transfer gününe kadar beklemeye razıyım yeterki klübün parası sağa sola saçılmasın !
rakibin arsenal olması bence işlerine geldi şimdi diyorlarki nasılsa arsenale elensek bize kimse birşey demez o yüzden lig başlayana kadar transferleri geciktirsek önemli değil diye düşünüyorlar da bari lige yetiştirseler ben ona bile razıyım artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Ortashada oyunu yönlendirmediğini düşünenler bunu izlesin Ruiz bu.  ALır verir oyun kurar ceza sahasına dalar her şey var.

ben bu video ya göre transfer yapsam kesinlikle düşünmezdim.pasın hızını ve yönünü ayarlayamıyor topu doğru düzgün kontrol edemiyor sadece sağa sola pas veriyor onlarıda düzgün veremiyor.

Çevrimdışı frkndgnr

Ben öyle düşünmüyorum şu dakika itibariyle belhanda açıklansın beşiktaş taraftarı gaza gelecektir havaya girecektir  bakın trabzonspor'a pili bitmiş kardozo yı aldılar ve havaya girdiler neden fenerbahçe'nin uğraştığı bir oyuncuydu, belhanda da öyle taraftarı havaya sokacaktır cardozo gibi boş oyuncu da değil genç ve önü açık

Çevrimiçi Necmi

Topu aldığı yerlere  dikkat edin takım hep Ruiz ile çıkıyor.
Bir konuda yanılgın var bu adamın sert defanslara karşı ne yapacağı soru işareti videolarda yapılan defansda ben maradona olurum :D
bununla ilgili en büyük eleştiri sert savunmalarda oyundan düşmesi ve şu anda bayağı geriye gittiği yönünde zaten bu sıkıntıları olmasa bu kadar ucuz olamayacak kadar iyi bir
oyuncu Ruiz kaliteli ama riskli bir transfer olur nasıl bir randıman vereceği tamamen soru işareti elimizde patlama ihtimali Belhandaya göre çok yüksek

Çevrimdışı Kemal

bu adamla oyalanırken Ruiz gitti diyelim, 3 hedefin + anlaştığın vardı , Lanzini - Belhanda - Ruiz + Marin , Lanzi ve Marin imzaladı , yazdığım olursa hedefsiz kalırsın ve hedef yaratmaya çalışırsın büyük ihtimallede yanlış kişiye yönelip tekel piyasa yaratıp fahiş fiyat ödersin , işte bundan bitirilmeli biran önce Belhanda (öncelikli) veya Ruiz ( ilk başta herşeyini masaya yatırıp seçenek yarattığın kişi) , psikolojik + sını yazmıyorum zaten.

Çevrimiçi murat

danny süprizi olabilirmi?ruiz iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Çevrimdışı scape_bjk

rakibin arsenal olması bence işlerine geldi şimdi diyorlarki nasılsa arsenale elensek bize kimse birşey demez o yüzden lig başlayana kadar transferleri geciktirsek önemli değil diye düşünüyorlar da bari lige yetiştirseler ben ona bile razıyım artık.
Arsenal'i geç Feyenord'a eleneceğimizi düşünen birçok arkadaşımız vardı. Takımı görünce Arsenal karşısında bile ümitlenen arkadaşlarımız var veya en azından kolay lokma olmadığımızı düşünen peki bu transferler sayesinde mi oldu hayır takım oyunu sayesinde bu yüzden transferleri bırakın da rahat rahat yapsınlar zaten yıllardır transfer yapmak için yapıyoruz.

Çevrimdışı frkndgnr

Bugün bi gelişme olmazsa ben belhanda dan umudu kesicem gibi, zaten maliyet açısından çok zor bu transfer.