2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550781 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bilic boşa kafa patlatmasın biz Arsenal maçının taktiğini çözdük mail gönderelim  :D

Çevrimdışı Anıl

Ben Belhanda bu gece bildirilicek diye biliyordum ama sabaha kaldı sanırım  :by2:

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben Belhanda bu gece bildirilicek diye biliyordum ama sabaha kaldı sanırım  :by2:
bu kaçıncı sabah anıl  :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Belhanda için, iki kulüp arasında bir süredir devam eden görüşmeler hızlandı.

Dinamo Kiev yetkilileri siyah-beyazlıların daveti üzerine Türkiye'ye geldi. Belhanda zirvesine Bodrum ev sahipliği yaptı. Dinamo Kiev, Faslı futbolcu için pazarlığı 13 milyon euro'dan başlatmıştı.

Bu fiyatı en azından yarıya indirmek isteyen Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi ise yeni bir teklif sundu. Yapılan görüşmede kesin bir sonuç çıkmadı, ancak taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Beşiktaş yönetimi, bu transferi bir an önce bitirerek Belhanda'yı Arsenal maçlarına yetiştirmeyi hedefliyor.

Siyah beyazlılar bu transferi gerçekleştiremezse Fulham'da forma giyen Kosta Rikalı Bryan Ruiz'e yönelecek.

Alın işte Ntvspor. Bu bildiğin SPAM Yapmaktır aslında. Geliyor de tutmayınca netleşmedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic boşa kafa patlatmasın biz Arsenal maçının taktiğini çözdük mail gönderelim  :D
:D yani, biz bu kadar düşündük. Detayları da bi zahmet halletsin artık

Çevrimdışı Efe

yarına bi umut bekleyeceğiz bakalım belhandayla anlaşma uzayabilir ben bugün biteceğini düşünüyordum yarında açıklama olmaz ise ruiz isminde yoğunlaşılmalı çok büyük para konuşuluyor belhanda için bizi sıkıntıya sokabilir bakalım neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

Kiev yetkilileri bodruma gelmedi ki görüşme olsun ruiz üzerinde yoğunlaşılıyor (figen civan)
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı berk_bjk

Necip rakip sağ açığını kilitler. Serdar gömülü sol bek oynar. Atiba ve veli göbekte, sivok ve ersan stoperde, motta sol bekte, mustafa ba'nın arkasında, olcay sağda kontratak elemanı:

_______________________Tolga_______________________
_____Serdar______Sivok________Ersan_______Motta____
___________Necip___________________________________
__________________Atiba________Veli____ Olcay________
______________________Mustafa_______________________
_________________________Ba________________________

Yedekler :
Cenk gönen
Cenk tosun
töre
Oğuzhan
Pedro
İ.köybaşı
Kerim frei

:ok:

Bence 10 Numara Arsenal maçına yetişmese de olur çıkmamız gereken kadro budur. Orta alan ve ileri uç defansa yardım eden oyuncular çoğunlukta bu şekilde takım savunmasını düzgün yaparsak Arsenali yenebiliriz. Necip Serdara yardımcı olacaktır. Veli Atiba Olcay ve Pektemek de defansif açıdan iyiler özellikle Pektemek iyi baskı yapar.
Ba için birşey demiyorum zaten en uçta dursun yeterli  :super:

Çevrimdışı Anıl

Kiev yetkilileri bodruma gelmedi ki görüşme olsun ruiz üzerinde yoğunlaşılıyor (figen civan)
Şimdi çok afedersiniz ama o kadar spor muhabiri salak sadece Figen Civan mı akıllı ? Ben hepsinden önce Ntvspora güvenirim Övünç Özdem görüşme olduğunu defalarca söyledi. Figen Civan gelmiş Kievli yönetici gelmedi ki diyor hey allahım ya  :s20: Şu kadına uyuz oluyorum

Çevrimdışı okansosa

Şimdi çok afedersiniz ama o kadar spor muhabiri salak sadece Figen Civan mı akıllı ? Ben hepsinden önce Ntvspora güvenirim Övünç Özdem görüşme olduğunu defalarca söyledi. Figen Civan gelmiş Kievli yönetici gelmedi ki diyor hey allahım ya  :s20: Şu kadına uyuz oluyorum
ben ne yazdığını görmeniz açısından yazdım inandığım için değil
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

ben ne yazdığını görmeniz açısından yazdım inandığım için değil
Yok biliyorum zaten ben ona uyuz olduğum için ismini görür görmez kan beynime sıçradı :D

Çevrimiçi Necmi

Anıl belkide haber kaynağı doğrudur :alala:

Çevrimdışı karakartalım

gelmişmi gelmişmi  :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı frkndgnr

Figen ablamız gene saçmalamaya başlamış... Sahi bu abla Atakanın neyi oluyor?

Çevrimdışı karakartalım

cümletten günaydın böyle bi marşla güne uyanmak bi başka keyif  :sevinc
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ahmetx

Bugün ruiz günü günaydın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı scape_bjk

Günaydın arkadaşlar. Bugün iki farklı kaynak okudum birinde belhandayla anlaşıldı diğerinde anlaşılamadı diyor doğrusu ne acaba?

Çevrimdışı mehmetthedum

Günaydın ruizciler ve belhandacılar

(20 milyon eroyu bir futbolcuya verecegimize inanmak istemiyorum.. belki seneye..)

Bugün 4-4-2 veya 3-5-2 veya 4-3-3 veya 4-2-3-1 oynayabilen olgun takım oyuncusu ruiz 'i bekliyorum.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla hocam anlaşılsa zaten açıklanır..

Neyini bekleyecekler. Sanki hükümet değişmiyor ya..

Birisi çıkmış Beşiktaş Dergisinde çalışıyormuş. Vay arkadaş. Kaynağa bak..

Bu transferdeki durumu 2-3 kişiden başkası biliyor gerisi tahmin yürütüyor..

Evet belliki Belhanda da görüşmeler hızlandı ancak sonuçlandığını söylemek imkansız..

Belhanda ben ŞAMPİYONLAR LİGİNDE oynamak isrtiyorum diyor. Beşiktaşın Şampiyonlar Ligine gitme ihtimali neredeyse yok. İster istemez diğer tarafta bekliyor. Herkes birbirini oyalıyor..

Sıktı açıkcası.. Ruiz işi olacaksa olsunda herkes yoluna baksın. Şampiyonlar Ligi için değil Lig için Uefa için arık birisi takıma katılsın herkes ona göre planını yapsın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı tayfun

ntv sporda bahsedilen paraları veremeyiz,ancak seneye transfer yapmazsak olabilir ki bu memlekette o mümkün değil,belhandaya denildiği gibi 10 ml euro vereceğimize ruiz alınmalı bencede.kalite farkı elbette vardır,iyi olan mal ucuza olmuyor maalesef.onu al bunu al yd dönemine dönecez.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle bir durum var. Linnes zaten olmaycağı için iyice pazarlık yapılıyordur. Belhanda ise muhtemelen gelse bile ilk maç Pektemek çıkacak Ba'nın arkasında.

Ama şu atlanıyor. Pektemek gücüyle varolan forvet Arsenal defansına karşı oynamak ile Feyenoord'a oynamak aynı iş değil adım attırmayacaklar ve koyduğu zaman omzu uçacak mustafa. İnce iş yapacak adam lazım o yüzden artık gelmeli.

Bekler zaten solda İSMAİL Sağda MOTTA Olacak bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ntv sporda bahsedilen paraları veremeyiz,ancak seneye transfer yapmazsak olabilir ki bu memlekette o mümkün değil,belhandaya denildiği gibi 10 ml euro vereceğimize ruiz alınmalı bencede.kalite farkı elbette vardır,iyi olan mal ucuza olmuyor maalesef.onu al bunu al yd dönemine dönecez.

Hocam inan bana kalite farkı filan yok. İlk bakışta kimse göremez kalite farkı filan. Kalite farkı 2 sene sonra ortaya çıkar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli