2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548234 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

içim şişti, bence Başkanla bunların ticari işleri var onu görüşüyolar.

Çevrimdışı Tolga

yokbe dostum ben buna inanmıyorum zaten butun cırpınmam bundan dolayı piyasası varmı sorusuna net cevap yok,, araplar dısında kimse almaz bizde parlamadıgı surece,,ki biz uefada kupa kaldırsak anca o zaman ilgi ceker duz mantıkta,,sonucta sampiyonluk gormus vsvs
dediğine katılıyorum yani en kötü katara falan gider çok fazla zarar etmeyiz diye düşünüyorum iyi oynarsa da aldığımızdan daha fazlasına satabiliriz böyle bir ihtimalde yok değil
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

fazla realiteye girersek bakın hemen iki dakkada herseyi ozetliyorum,,

biz değilmiydik yedeklerimiz kotu diyen?? biz değlmiydik ilk 11e 3-4 winner adam ekliyelim diyen

simdi ne yapıldı?? sadece normal kadroya iki adam eklendi biri kesin net diğeri yedeğe,,birtane on numara bir tane saga adam alınacak yani yine yedege adam alınmıcak yine o beklediğimiz seyler olmucak:)) dolayısıyla
seneyede transfer hatta devre arasındada devamı gelmek zorunda

eee o zaman sonuc suraya cıkıyor daha biz tam olarak herseyi bitirmedik devamı gelmek zorunda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Ama o mantıkla transfer yapamazsın. Adam Bale'a 100 milyon bayıldı onun da saçmalama riski yok muydu Kaka gibi? Vardı ama alıyor o riski çünkü adam ona değiyor. Böyle düşünürsek gidip 2 milyona adam almamız lazım o da kalitesiz adam olur yani evham yapmışsın biraz  :)

haklısın oda dogru,, ama adamın parası var:))) bizim imkanlar dar,, mesela diyorum içimde yaralar cok daha dun konustuk isimler saydık üçbeslira fazla verseydik jimenezlere emre canlara joel campellara daha nicesine simdi onları arenaya cıkarıp keyfimize bakıyorduk:))

dediğine katılıyorum yani en kötü katara falan gider çok fazla zarar etmeyiz diye düşünüyorum iyi oynarsa da aldığımızdan daha fazlasına satabiliriz böyle bir ihtimalde yok değil

öyle aynn zaten katar olacaktır birsonraki yolu,, bide adam demezmi ben sampiyonlar ligine gitmek isityorum ama bizim arsenal buyuk sıkıntı simdi bu herif bi geliyormus biz uefada zorlu bir gruba cıkıyoruz ve huzursuzlanıp q7ler gibi sıkıntı yaratırsa nolucak?:D ahlaklımıdır sorusuda sorulmalı aynı cardozonun hocasıyla olan munakasası belhandada varmıs oyle okumustum iyi arastırmalılar:))

fazla olumsuzum aynı onder ozen gibi yani bir karar verip hiçbir detaya takılmadan evet bunu istiyorum diyemiyorum onun için oda gorevi bıraktı çnk hızlı karar vermek gerekiyor boyle işlerde onada hak veriyorum benim gibi olumsuz karamsar adamlar boyle yerlerde yer alamazlar:D
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 20:22:13 ozan062 ]

Çevrimdışı Kemal

fazla realiteye girersek bakın hemen iki dakkada herseyi ozetliyorum,,

biz değilmiydik yedeklerimiz kotu diyen?? biz değlmiydik ilk 11e 3-4 winner adam ekliyelim diyen

simdi ne yapıldı?? sadece normal kadroya iki adam eklendi biri kesin net diğeri yedeğe,,birtane on numara bir tane saga adam alınacak yani yine yedege adam alınmıcak yine o beklediğimiz seyler olmucak:)) dolayısıyla
seneyede transfer hatta devre arasındada devamı gelmek zorunda

eee o zaman sonuc suraya cıkıyor daha biz tam olarak herseyi bitirmedik devamı gelmek zorunda

Geçen yıl =

Tolga ( Cenk)

Serdar(?)  Pedro(Ersan)  Sivok (Danny)  Motta( Köybaşı-Boral)

Veli (jones)  Atiba (Necip)

Töre(Frei)          Oğuzhan(Fernandes)       Olcay (?)

Almeida(Pektemek-Eneramo-Şişmanoğlu)

******Sıkıntı yaşadığımız kısım Oğuzhan , Fernandes havlu atınca kaldıramadı - sağbek sıkıntısı hep var, Pedro sonradan monte edildi o zamana kadarda Ersan sakattı Sivok 2. yarı hiç oynamadı aldıkları Danny truva atı çıktı, Olcay istikrarlı ama memur şekli ne uzar ne kısalır, forvette Malmeida saç baş yoldurttu ;

bu yıl yapılanlar , forvet sıkıntısı çözüldü , geçici Töre ve Motta ile devam edildi , 2 sıkıntımız kaldı havlu atan Fernandes yerine 10 numara çünkü Oğuzhan bu tempoyu kaldıramaz, sağbek alınmalı sağbek sıkıntısı kalmaz. Yani çözüm Belhanda ve Linnes . Taş gibi oluruz, gerekirse Olcayı yedeklemeye devrede biri kiralanır. Böylece ;

Tolga ( Cenk )

Linnes (Serdar)   Pedro ( Sivok)  Ersan ( Atınç)    Motta(Köybaşı-Boral)

Veli  -  Atiba  ( Necip)

Töre(Frei)           Belhanda ( Oğuzhan)       Olcay ( Kiralık)

Demba Ba ( Pektemek-Tosun)

Ayrıca 4-4-2 de de cuk oturuyo , kısaca Belhanda - Linnes şart oğlu şart

Çevrimdışı okansosa

Geçen yıl =

Tolga ( Cenk)

******Sıkıntı yaşadığımız kısım Oğuzhan , Fernandes havlu atınca kaldıramadı - sağbek sıkıntısı hep var, Pedro sonradan monte edildi o zamana kadarda Ersan sakattı Sivok 2. yarı hiç oynamadı aldıkları Danny truva atı çıktı, Olcay istikrarlı ama memur şekli ne uzar ne kısalır, forvette Malmeida saç baş yoldurttu ;

bu yıl yapılanlar , forvet sıkıntısı çözüldü , geçici Töre ve Motta ile devam edildi , 2 sıkıntımız kaldı havlu atan Fernandes yerine 10 numara çünkü Oğuzhan bu tempoyu kaldıramaz, sağbek alınmalı sağbek sıkıntısı kalmaz. Yani çözüm Belhanda ve Linnes . Taş gibi oluruz, gerekirse Olcayı yedeklemeye devrede biri kiralanır. Böylece ;

Tolga ( Cenk )

Veli  -  Atiba  ( Necip)

motta nın yerine ismaili koy bence 6 yabancı oluyor motta bu sene yedek olur
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kemal

motta nın yerine ismaili koy bence 6 yabancı oluyor motta bu sene yedek olur

üzerinde oynanabilinen yedeklerle yazdım, bende Köybaşını koyarım ve iddaada ederim mottadan 2 gömlek üstün İsmail.

Çevrimdışı capo di capi

Bu arada kulüp tarihinin en pahalı transferi 8. Mil.€ ile Tabata,belhanda. Onu sollar mı dersiniz.

O zaman avro yoktu ki. Dolar olacak o.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ozan062

Geçen yıl =

Tolga ( Cenk)

Tolga ( Cenk )

Veli  -  Atiba  ( Necip)

cok güzel hiç usenmemişsin yazmıssın bende ekleme yapayım dostum

defansın ortasına kesinlikle bir adam alınmalı bu konu tartısmaya acık bunada hak veriyorum
veli atibanın oldugu yerde kesinlikle bir winner daha olmalı dahabi kaliteli ayak buna hayır diyen cıkmamalı
kanatlarda bir tane daha oyuncu olmalı ama 10 numara aldıgımız oyuncu herkimse kanatlardada oynuyabiliyorsa buna luzum yok
bizim gibi 3 kulvarda yer alacak bir takımın bana sorarsanız bir tane daha forveti olmalı elimizdeki pektemek gonderilip bir yabancı alınmalı farkındayım kızıyorsunuz bana ama buda benim fikrim

yani senin dediğin gibi +2 adam benimlede +3+4 topcu gelirse  bu iş tamamdır,,

Çevrimdışı Tolga

üzerinde oynanabilinen yedeklerle yazdım, bende Köybaşını koyarım ve iddaada ederim mottadan 2 gömlek üstün İsmail.
köybaşının mottadan iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum ismail belli bir seviyede kaldı ve maalesef gelişemiyor hala daha ondan çok büyük beklentiniz varsa hüsran yaşarsınız en azından şu aşamada motta ismailden çok daha iyi bir sol bektir.

Çevrimdışı capo di capi

Umarım Kiev 10.5 ten aşağı düşmez. Başkan dellenir Belhanda kulübün kapısının önünden bile geçemez der. 3-4 e Ruiz i bitirir.  :evillol:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kemal

köybaşının mottadan iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum ismail belli bir seviyede kaldı ve maalesef gelişemiyor hala daha ondan çok büyük beklentiniz varsa hüsran yaşarsınız en azından şu aşamada motta ismailden çok daha iyi bir sol bektir.

Hocam oda dengesiz , rakibe koşarken benim kalbim sıkışıyo aha penaltı diye.

Çevrimdışı Özay

Belhanda tamam. kesin bilgidir. hayırlı olsun

Çevrimdışı Salih A.

motta ile ismaili kıyaslamak çok yersiz olur zira motta nın heyecanı azmi arzusu ismail den ölçülemeyecek kadar fazla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı karakartalım

kaynak hocam ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Tolga

kaynak nedir hocam ?

Çevrimdışı Çağrı

cok güzel hiç usenmemişsin yazmıssın bende ekleme yapayım dostum

defansın ortasına kesinlikle bir adam alınmalı bu konu tartısmaya acık bunada hak veriyorum
veli atibanın oldugu yerde kesinlikle bir winner daha olmalı dahabi kaliteli ayak buna hayır diyen cıkmamalı
kanatlarda bir tane daha oyuncu olmalı ama 10 numara aldıgımız oyuncu herkimse kanatlardada oynuyabiliyorsa buna luzum yok
bizim gibi 3 kulvarda yer alacak bir takımın bana sorarsanız bir tane daha forveti olmalı elimizdeki pektemek gonderilip bir yabancı alınmalı farkındayım kızıyorsunuz bana ama buda benim fikrim

yani senin dediğin gibi +2 adam benimlede +3+4 topcu gelirse  bu iş tamamdır,,

İşte tam hata olacak yer de burası dediklerin doğru 3 transfer de lazım ama şimdi alırlarsa zayıf adam alacaklar ve seneye yollanacak bunlar o yüzden beklenip seneye 3 tane winner alanacak dediğin bölgelere :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

bide başkan pazarlık sünnet diye bir türlü pazarlıktan kalkmak bilmiyor transferin uzaması ondan da normaldir yani :) helal olsun yapsın pazarlığını alsın belhanda yı olimpiyatta da yığalm 90 bini alem taraftar görsün
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı okansosa

Tura olumsuz bakıyordum ama Cem Dizdar ın yorumları umudumu arttırdı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Özay

Kaynak direkt kulüpten arkadaşım. Beşiktaş dergisi çalışanıdır. Anlaşma sağlanmış.

Çevrimdışı Kemal

Kaynak şuana kadar ki 1 mesajı

Çevrimdışı Kartal Ç

tarık için önerilen pakette atınç ın kiralık olarak yer aldığı haberleri yalandır umarım. atınç kesinlikle takımda kalmalı. bi de haftalarca stoper aramayalım ondan sonra.

Çevrimdışı karakartalım

başkana kievde pazarlık yetmemiş rahat edememiş adamları bodruma çağırıp eni konu pazarlık yapıyo bizde burda meraktan kıvranıyoruz başkanın hobisi özel zevki pazarlıkk  :kop: :kop: :kop:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Özay

1 mesaj atmam pek güvenilir olmadığım anlamına geliyor haklısın :D Yok gerçek ama bu akşama görürsünüz.

Buraya şimdi geldim çünkü beşiktaş fulya projesini araştırıyordum.

Çevrimdışı Tolga

Tura olumsuz bakıyordum ama Cem Dizdar ın yorumları umudumu arttırdı
bende nedense cem dizdara oldum olası soğuk bakarım sürekli eleştirmek için yer arayan biriymiş gibime geliyor ne olursa olsun mutlu olmayan biri izlenimi veriyor bana o yüzden çok önemsemiyorum onun yorumlarını