2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547783 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

belhanda işi zor gibi adamlar 13ten 10.5 a inmiş bizimkilerde 8 önermişler daha da yukarı çıkabileceğimizi sanmıyorum
Hocam saat 13 te 13 milyon Euro istemişler sonra 10.5'a inmiş bu fiyat .

Çevrimiçi Samet Ç

Ben adamların halen konuştuklarını düşünyorum bu rakamlar nere göre çıkıyor anlamıyorum..

Belhandaya en yüksek teklif 4milyon euro..

Kulübü 8 istiyor..

Bildiğimiz tek resmi kaynak bu.ç.

Bizim 8 milyon euro verme şansımız varmı ? Yok..

Bu transfer olursa bu rakamların olması şansı bence hiç yok
Hocam 8 milyon Euro yu çok rahatlıkla verebiliriz şu anda.

Çevrimiçi Samet Ç

İmkanı varmı Ukraynalı olup ta içmeyi bilmeyeni görmedim başkan içiriyim derken kendi gider sonra 15 milyon euroya imza artırıp peşin alırlar maşallah bu plan tutmaz. :evillol: :evillol: :bandit: :bandit:
Başkan adamlara bonzai içirsin kulübü komple bize devrederler. :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Aha yazıyorum , gecenin sonunda 2,5 m ero x 3 yıl taksit , belhandaya da 2,5 m ero x 4 yıl. Bir sonraki satıştan da % 25 ' e bu iş biter.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Aha yazıyorum , gecenin sonunda 2,5 m ero x 3 yıl taksit , belhandaya da 2,5 m ero x 4 yıl. Bir sonraki satıştan da % 25 ' e bu iş biter.
%25 olayına katılıyorum özellikle isteyecek Kiev. Ama taksit olayı olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada kulüp tarihinin en pahalı transferi 8. Mil.€ ile Tabata,belhanda. Onu sollar mı dersiniz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada kulüp tarihinin en pahalı transferi 8. Mil.€ ile Tabata,belhanda. Onu sollar mı dersiniz.
Hocam Tabata futbolcu muydu ben hatırlamıyorum da ?

Çevrimdışı Çağrı

benim gözümde ntvspor çoktan güvenilirliğini yitirdi. Yaptıkları hiçbir haber tutmuyor aksine biz ortaya atalım tutarsa en önce biz demiştik deriz tutmazsa haberi sessizce çekeriz mantığı güdüyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

içimdeki korkuyu soyleyimmi,, bugun sabah bir dost demiştiki bu belhanda krasic vakası cıkabilir diye,, hakikaten cok dogru bir tespit,, sununla destekleyim
biz suana kadar yapılan transferlerde 11 milyn tasarruf yapmısız dimi?:)) peki bunu 8 milyoınla  agır saçmalama riski olan net olmayan biriyle yaparsak  baya zararlı cıkmazmıyız?? hem gelecek sezonların transferinide bu kişiye yatırmakla faydalı işmi yapılır diye sormuyor değilim kendime,,

eskiden olsam umursamam ama simdi iki kurusun bile hesabını yapar oldum:D onun için fazla kasmamak lazım 4-6 civarlarına oluyorsa ok değilse sallasınlar hiç ugrasmasınlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

içimdeki korkuyu soyleyimmi,, bugun sabah bir dost demiştiki bu belhanda krasic vakası cıkabilir diye,, hakikaten cok dogru bir tespit,, sununla destekleyim
biz suana kadar yapılan transferlerde 11 milyn tasarruf yapmısız dimi?:)) peki bunu 8 milyoınla  agır saçmalama riski olan net olmayan biriyle yaparsak  baya zararlı cıkmazmıyız?? hem gelecek sezonların transferinide bu kişiye yatırmakla faydalı işmi yapılır diye sormuyor değilim kendime,,

eskiden olsam umursamam ama simdi iki kurusun bile hesabını sorar oldum:D onun için fazla kasmamak lazım 4-6 civarlarına oluyorsa ok değilse sallasınlar hiç ugrasmasınlar

İki şeye takıldım.

Bir ağır saçmalama riski nedir Belhanda'nın? Nerede ağır saçmalamıştır ki bizde olsun?

İkicisiyse biz şimdiye dek bir sonraki senelerin bütçesini kullanmayıop yarım yamalak transferler yapıp ertesi sene hepsini yollayıp yerine yeni çöpler aldığımız için bu duruma geldik. O yüzden rahat ol bu sene çok doğru yapılanıyoruz  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

eskiden olsam umursamam ama simdi iki kurusun bile hesabını yapar oldum:D onun için fazla kasmamak lazım 4-6 civarlarına oluyorsa ok değilse sallasınlar hiç ugrasmasınlar
bana göre ruiz de gelse ne vereceği şüpheli o yüzden bekleyip görmek lazım hangisi gelirse gelsin nasıl katkı vereceğini bilmek çok zor ama en azından belhandanın piyasası var alırsak elden çıkartabiliriz daha sonra.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bursa oyuncuyu kiralamaış bu arada yani iyi oynarsa ona başta Kasımpaşa olmak üzere herkes salça olur şimdiden geçmiş olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bana göre ruiz de gelse ne vereceği şüpheli o yüzden bekleyip görmek lazım hangisi gelirse gelsin nasıl katkı vereceğini bilmek çok zor ama en azından belhandanın piyasası var alırsak elden çıkartabiliriz daha sonra.

Ruiz gelirse 15 gol 10 asist civarının altına inmez bu ligde bundan eminim. Belhanda bu kadar tabela yapamaz ama Belhanda'yı da çok uzun vadeli kullanabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Paşa'da da ses yok sanırım desteği çekecekler yavaştan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Belhanda 8 9 milyon € eder mi ? bana fazla geldi biraz
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle düişünelim kaça gitti 8.5 kaç yaşında 25 gittiği yerde iyi oynadı mı oynadı yapacak bir şey yok en az bu eder şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oğuzhan

Bence de etmez.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Tolga

belhandayı kim alırsa alsın bu civarda alır çünkü şuan piyasası bu aynı şey cardozo içinde geçerli 2 sene evvel almaya kalksan 10-15 arası bir fiyata bile zor alırdın trabzon gitti 5 m euro civarında bir paraya aldı niye çünkü bu 2 sene de pek forma şansı bulamadı ve performansı düştü o yüzden.belhanda da 2 sene sonra daha düşük bir bedele de gidebilir başka bir yere tam tersi daha yüksek bir bedele de o yüzden belhandayı şu anda bu fiyattan aşağa alamazsın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

24 yaşındaymış bu arada.

Geçen sene 22 maçta 6 gol var ligde. Aynı ortalamayı burada yakalarsa eğer ki Ukrayna Ligi daha zor lig buradan ortalaması 9-10 gole denk gelir. Bir o kadar da asisti olur. Oğuzhan da bunun yarısını yaparsa 10 numaradan istediğimiz verimi alırız.

Malesef Alex gibi 20 gol 20 asist yapacak adam çok az bulunuyor o bölgede oynayıp.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada aynı bölgede Montpellierde 12 ve 14 gol bırakmıiş yani patlama da yapabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İki şeye takıldım.

Bir ağır saçmalama riski nedir Belhanda'nın? Nerede ağır saçmalamıştır ki bizde olsun?

İkicisiyse biz şimdiye dek bir sonraki senelerin bütçesini kullanmayıop yarım yamalak transferler yapıp ertesi sene hepsini yollayıp yerine yeni çöpler aldığımız için bu duruma geldik. O yüzden rahat ol bu sene çok doğru yapılanıyoruz  :ok:

agırı bosver saçmalama rski var birkere hangi oyuncu garanti ki?? bunu bana acarsan sorun kalmaz cevabı alırsın zaten:))

valla dogru yapılandıgımıza ben hemfikirim ama kısmen:)) çnk o kadar cok adamı kacırddıkii elimizden,, orn hunt bedava,, gerisini bilen biliyor(imza 1 istiyordu) bosuna geçmişe donmeyelim

Çevrimdışı ozan062

yokbe dostum ben buna inanmıyorum zaten butun cırpınmam bundan dolayı piyasası varmı sorusuna net cevap yok,, araplar dısında kimse almaz bizde parlamadıgı surece,,ki biz uefada kupa kaldırsak anca o zaman ilgi ceker duz mantıkta,,sonucta sampiyonluk gormus vsvs

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bence belhanda alınırsa 5 senelik sözleşme yapılır sonuçta 24 yaşında topçu 3 sene oynatsan 27-28 yaşında yine satabiliriz başkanda bunu düşünerek belhanda yi istiyor bence.
Ayrıca Eskişehir başkanı dün bir tv programına çıkmış erkan ve Tarık için 20 milyon TL istedik geseden diyo bizim başkandaki pazarlık becerisine 3 m euroya biter bence bu is

Çevrimdışı Çağrı

agırı bosver saçmalama rski var birkere hangi oyuncu garanti ki?? bunu bana acarsan sorun kalmaz cevabı alırsın zaten:))

valla dogru yapılandıgımıza ben hemfikirim ama kısmen:)) çnk o kadar cok adamı kacırddıkii elimizden,, orn hunt bedava,, gerisini bilen biliyor(imza 1 istiyordu) bosuna geçmişe donmeyelim

Ama o mantıkla transfer yapamazsın. Adam Bale'a 100 milyon bayıldı onun da saçmalama riski yok muydu Kaka gibi? Vardı ama alıyor o riski çünkü adam ona değiyor. Böyle düşünürsek gidip 2 milyona adam almamız lazım o da kalitesiz adam olur yani evham yapmışsın biraz  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli