2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548277 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

İddia: Yeni 10 numara Belhanda veya Ruiz değilmiş. Afellay'da değilmiş. Yazan kişi isim veremeyeceğini ancak 3 büyük ligden olmadığını 26-28 yaşlarında olduğunu ve az sayıda milli olduğunu yazmış  :ok:

3 büyük lig herhalde İspanya,İngiltere ve İtalya'dır

bunu bu şekilde varsayarsak hmmm hemen araştırıyorum  :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Herkes sallıyor..

Transfer pazartesi netleşecekmiş.

Vay arkadaş. Ne büyük bir olay..

Bende bir tahminde bulunayım

"Yarın sabah güneş doğacak arkadaşlar .. "

:)
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 13:27:11 NoPasaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kemal

Keşfedilmedik yetenek falan istemiyoruz biz

Belhanda gelsin , sağbek gelsin UEFA kupasını alalım. Cinconun Hagisi vardı bizimde Belhandamız olur, kupayı alırken.

Çevrimdışı Kemal

Bu arada 27 Ağustos Arsenal maçı var, ayın 30 una (cumartesi)  TFF bize Mersin maçını yazmış, bukadar adilik olmaz.

Çevrimdışı Anıl

3 büyük lig herhalde İspanya,İngiltere ve İtalya'dır

bunu bu şekilde varsayarsak hmmm hemen araştırıyorum  :D
3 büyük lig İngiltere İspanya ve Almanyadır. İtalyanın bir büyüklüğü kalmadı artık :evillol:

Çevrimdışı aa.aslan

Belhanda alınırsa bu sene kimse tutamaz takımı. Hazır takıma gelecek belhanda bu çok önemli. 
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu arada 27 Ağustos Arsenal maçı var, ayın 30 una (cumartesi)  TFF bize Mersin maçını yazmış, bukadar adilik olmaz.
bende simdi gördüm, bunu bilerekmi yapiyorlar anlamiyorum, avrupada olmayan fener pazar günü oynuyor kendi sahasinda oynuyor, biz ise hafta ici arsenal deplasmanindan sonra cumartesi mersine gidecegiz. yillardir bize bu haksizliklari yapan tff'ye artik iyi bir tepki vermemiz lazim, iyi niyetle susmakla olmuyor, daha cok üstümüze geliyorlar, yeter artik. yönetim bir an önce tepki vermeli yoksa bütün sezon yine ayni oyunlarla bizi safdisi birakacaklar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda alınırsa bu sene kimse tutamaz takımı. Hazır takıma gelecek belhanda bu çok önemli.
Klasik tff alıştım ben artık :D

Çevrimdışı Burak2

gourcuff mu yoksa  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Kimse bir şey bilmiyor gençler duyumcuyum diye geçinenleri sallamayın. Tutmayınca e yan çizdi yönetim derler tutunca ben demiştim derler. Geçiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kimse bir şey bilmiyor gençler duyumcuyum diye geçinenleri sallamayın. Tutmayınca e yan çizdi yönetim derler tutunca ben demiştim derler. Geçiniz.
Aynen hocam en iyisi resmi açıklama beklemek.

Çevrimdışı Anıl

Belhanda ve Linnes listeler verilene kadar açıklansın. Sonrasında Serdar Taşçı ve birde merkez orta saha alalım transferi kapatalım :) Bu arada Pedro'yu dün defansif orta saha olarak denedi Bilic ve bence gayette iyi oynadı. Çünkü Pedro hem ayakları düzgün olan hem de markajı ve top çalmasj iyi olan bir stoper. Hızlı olması da orta sahada oynayabileceğinin işareti.

Çevrimdışı TURKahvesi

3 büyük lig İngiltere İspanya ve Almanyadır. İtalyanın bir büyüklüğü kalmadı artık :evillol:

Sebastián Marcelo Blanco  :evillol:

bana bu isim uygun geldi ama neyse en iyisi kap'ı beklemek çünkü insan bir noktadan sonra sıkılıyor bu tür durumlardan.

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda gelecek diyorum ötesini konuşmaya gerek yok buna odaklanalım  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

belhandayı isteyenler neden istediklerini
ruizide aynı sekilde anlatsınlar cok merak ediyorum:))

bence ikiside gelmemeli sebeblerini yazayım

ruizin misyonunu tamamladıgını (dk bitti) ve kendi takımı kume dustugu halde 40 maç oynayıp sıfır kart gormustur yani buda winner ozelliğini kaybettiğini ac olmadıgını gosterir,,,,

belhanda ise ben her zaman hazarda benzetirim onu,, aynı donemlerde piyasaya girdiler ama birisi costu diğeri rusyaya giderek hata yaptı ve oradada tutunamadı,, bu riske girilmez

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

belhandayı isteyenler neden istediklerini
ruizide aynı sekilde anlatsınlar cok merak ediyorum:))

bence ikiside gelmemeli sebeblerini yazayım

ruizin misyonunu tamamladıgını (dk bitti) ve kendi takımı kume dustugu halde 40 maç oynayıp sıfır kart gormustur yani buda winner ozelliğini kaybettiğini ac olmadıgını gosterir,,,,

belhanda ise ben her zaman hazarda benzetirim onu,, aynı donemlerde piyasaya girdiler ama birisi costu diğeri rusyaya giderek hata yaptı ve oradada tutunamadı,, bu riske girilmez
Hocam Belhanda'nın alınması risk ise öyle riske can kurban :D

Çevrimdışı Çağrı

O nasıl analiz öyle  :D

Winner adamın sarı kart görmesi mi gerekiyor? O zaman Hakan Şükür de winner değildi , Mehmet Özdilek de.

Takımı küme düşerken Ruiz takımda değildi Psv'deydi ilk olarak. 29 Yaşında misyon filan tamamlanmaz misyon başarılarla tamamlanır Twente'de tamamladığı için transfer oldu. Böyle bakarsak Hagi de misyon tamamlayıp gelmiş olması lazımdı Gs'yer ama misyon yarattı adam.

Belhanda Hazar'da tarz olarak benzer evet. Belhanda Ukrayna'da. Hata sayılır mı? Sayılmaz çünkü hiç de kötü sezon geçirmedi. Eğer Ukrayna'ya gitmek hata ise Willian Chelsea Fernandinho şuan nasıl City'de oynuyor? Eleştirmek için eleştirmek olmuş tamamen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Hocam Belhanda'nın alınması risk ise riske can kurban :D

ucuz olsa her türlü:)) zaten ucuz olmadıgı surece bizimkiler almaz bulurlar birsekilde yolu alırlar ama almadaki amacımız kesinlikle satmak olmamalı çnk bu topcuyu beklediğimiz sekilde satamayız,, yararlanmanın yollarını aramalıyız,, modern bir ortasaha oyuncusu ben begeniyorum  en azından buyuk maclarda guvenebiliceğimiz bir topcu

Çevrimiçi Samet Ç

ucuz olsa her türlü:)) zaten ucuz olmadıgı surece bizimkiler almaz bulurlar birsekilde yolu alırlar ama almadaki amacımız kesinlikle satmak olmamalı çnk bu topcuyu beklediğimiz sekilde satamayız,, yararlanmanın yollarını aramalıyız,, modern bir ortasaha oyuncusu ben begeniyorum  en azından buyuk maclarda guvenebiliceğimiz bir topcu
Hocam karar ver artık Belhanda'yı alalım mı almayalım mı ? :D Ayrıca Ukrayna ligi götü bir lig değil. Oradan Avrupa'nın büyük takımlarına giden bir çok oyuncu var.

Çevrimdışı Çağrı

Bizim Ruiz'i referans almamız gerekn istatistikler Psv ve Twente rakamları. Bu bizim ölçümüz. Twente'de kendini aştı zaten şimdi o gücünden değil diyenler biraz haklı olabilir ama Psv'de de yarım dönemde 3 maçta 1 gol ortalamadı yakaladı. Psv'den gelen Atiba'nın neler yaptığı da ortada.

Belhanda'yı tartışmaya gerek yok zaten gelsin bu takımın en iyi oyuncusu olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

O nasıl analiz öyle  :D

Winner adamın sarı kart görmesi mi gerekiyor? O zaman Hakan Şükür de winner değildi , Mehmet Özdilek de.

Takımı küme düşerken Ruiz takımda değildi Psv'deydi ilk olarak. 29 Yaşında misyon filan tamamlanmaz misyon başarılarla tamamlanır Twente'de tamamladığı için transfer oldu. Böyle bakarsak Hagi de misyon tamamlayıp gelmiş olması lazımdı Gs'yer ama misyon yarattı adam.

Belhanda Hazar'da tarz olarak benzer evet. Belhanda Ukrayna'da. Hata sayılır mı? Sayılmaz çünkü hiç de kötü sezon geçirmedi. Eğer Ukrayna'ya gitmek hata ise Willian Chelsea Fernandinho şuan nasıl City'de oynuyor? Eleştirmek için eleştirmek olmuş tamamen.

fikrine saygı var ama buda benim gorusum,, o oyuncularla bizimkileri kıyaslamak bence yanlıs olur hem bak bunu bilmiyordum psvde oldugunu o zaman soyle yeni bir sey cıkarıyorum herkesten bi alex bi hagi bi sergen olmasını bekleyemeyiz,,onlar farklıydı  ama ben hala inanmıyorum ve onyargılarım var onun hakkında :)) zaten almıcaz bunuda sana soyleyim çnk baya para istiyorlar

Çevrimdışı ozan062

Hocam karar ver artık Belhanda'yı alalım mı almayalım mı ? :D Ayrıca Ukrayna ligi götü bir lig değil. Oradan Avrupa'nın büyük takımlarına giden bir çok oyuncu var.

simdi 8 civarlarında veriyorsak risk derim hiç gerek yok çnk bunun maasıda nerden baksan 3 civarlarındadaır cok pahalı olur sonucta mali sartlar var bizim sartlarımız değil avrupanın belirlediği onlara uyucagımız için zaten o riske girilmez makul seviyeye gelirse alırlar zaten ben isterim ama ustte yazdıgım gibi maliyeti fazlaysa cok gereksiz

yokbe ukrayranyı ben begenmiyorum oradaki topcular cok zor avrupaya geri donus yapıyor egerki bi piyasassı yoksa
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 14:32:48 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

fikrine saygı var ama buda benim gorusum,, o oyuncularla bizimkileri kıyaslamak bence yanlıs olur hem bak bunu bilmiyordum psvde oldugunu o zaman soyle yeni bir sey cıkarıyorum herkesten bi alex bi hagi bi sergen olmasını bekleyemeyiz,,onlar farklıydı  ama ben hala inanmıyorum ve onyargılarım var onun hakkında :)) zaten almıcaz bunuda sana soyleyim çnk baya para istiyorlar
Hocam Belhanda eninde sonunda bu takıma gelecek görürsün. :ok: Ahmet Nur Çebi transferlerde maddi olarak büyük rol oynuyor Ruiz'e verilecek bir 3.5 4 milyon Euro yerine Belhanda'ya verilecek bir 7-9 milyon Euro bonservis bedeli mantıksız bir olay değil.

Çevrimdışı ozan062

Hocam Belhanda eninde sonunda bu takıma gelecek görürsün. :ok: Ahmet Nur Çebi transferlerde maddi olarak büyük rol oynuyor Ruiz'e verilecek bir 3.5 4 milyon Euro yerine Belhanda'ya verilecek bir 7-9 milyon Euro bonservis bedeli mantıksız bir olay değil.

o fransadaki performansı devam etse tamam o parayı verirsin ama oyle değilki onun için 8e almıs adamlar bize 5e vermeli fazla istiyorsa zaten kimse almaz tek talipliside biz kalırız mecbur duser:)) sen emin ol bizimkiler kapacaksada gayet iyi birsekilde 10yıla yayarak alırlar onuD bakınız torenin bonservisi 4 yıla yayılarak alınmısD

hem bak ben southamptona giden twnteliyi istiyordum tadic:)) o hollandadan alınacabilecek nadir topculardandı(bizi tercih etmemişti yoksa hersey tamamdı),, ruiz hakkındada bak simdi ne geldi aklıma bu cocuk hollandada fark yaratıyor demekki ligi orası :D :iscrewy: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 14:40:28 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

Büyük ihtimalle olacka transfer son dakikada aksilik olmazsa  :ok: 8 milyon euro istiyorlar fark azalmaya başladı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli