2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555197 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

River Plate, B.Arap Emirlikleri'nden Lanzini için Beşiktaş'ın teklifinden daha yüksek bir teklif aldı. Teklifin kabul edilmesi bekleniyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

River Plate, B.Arap Emirlikleri'nden Lanzini için Beşiktaş'ın teklifinden daha yüksek bir teklif aldı. Teklifin kabul edilmesi bekleniyor.
kaynak nedir ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ilk tercih belhanda olmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk tercih belhanda olmali.
çoğu kisi öyle düşünüyo ama lanzini daha iyi olucak inş alınırda

Çevrimdışı Anıl

Lanzini o yaşta BAE'ne gitmez.

Çevrimdışı attila kağan

Herkes Lanzini diyor ama ben açıkçası istemiyorum. Sadece youtube'da izlediğimiz bir kaç video ile bu kadar hayranlık fazla diye düşünüyorum. Kaldı ki fizik olarak bu lig için aşırı zayıf. Oğuzhan'ın durumu ortada. O bölgeye genç ve gelecek vaat eden birini almaktansa Avrupa'da tecrübe kazanmış olgun bir 10 numarayı tercih ederim. Takım olarak en büyük problemimizin sağukkanlı pas trafiği olduğu düşünülürse bilekleri iyi ve fizik olarak güçlü, yaşı +26 olan bir oyuncu bize daha çok katkı sağlar.

Çevrimdışı Anıl

Herkes Lanzini diyor ama ben açıkçası istemiyorum. Sadece youtube'da izlediğimiz bir kaç video ile bu kadar hayranlık fazla diye düşünüyorum. Kaldı ki fizik olarak bu lig için aşırı zayıf. Oğuzhan'ın durumu ortada. O bölgeye genç ve gelecek vaat eden birini almaktansa Avrupa'da tecrübe kazanmış olgun bir 10 numarayı tercih ederim. Takım olarak en büyük problemimizin sağukkanlı pas trafiği olduğu düşünülürse bilekleri iyi ve fizik olarak güçlü, yaşı +26 olan bir oyuncu bize daha çok katkı sağlar.
Arjantin ligini sürekli takip edipte Lanzini gelmesin diyen görmedim ben. Sürekli orayı takip edenler kesinlikle gelmeli diyorlar.  :tabe:

Çevrimdışı Haldun

o yaştaki oyuncuyu ne arabistan alır ne de lanzini gider,arabistandakiler genelde yaşlı ve ünlü futbolcuları alıyorlar reklam için ,daha lanzininin reklamlık piyasası yok dünyada

Çevrimdışı Haldun

yarın ya da cuma günü 1 tane kap gelecek gibi,zaten diğer ş.maçı 19 una en geç 15 ine kadar trasferleri bitirmeleri lazım yönetimin turu geçtik 2 maçı da galip bitirdiğimiz için 8 milyon tl kasaya girdi,bilet gelirleri de yaklaşık 3 milyın tl tv gelirleri  stad reklamı falan derkene 15 milyona yakır gelir elde edildi 2 maçta bir zahmet yapsınlar artık trasferleri

Çevrimdışı Çağrı

Tek kelimeyle gitmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu maç ile Uefa garantilendi. Karabük de elenirse tek başımıza 11 milyon euro civarı kazanırız şampiyonlar liginden elensek bile hasılatlarla 15 milyon euroyu bulur. Şl ye kalırsak bunun iki katı.

Bu transferlere yansıyaacaktır Töre ve Linnes hemen 10 numarayı da en kısa sürede bekliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Manuel Lanzini 7 milyon dolar karşılığında beşiktaşta deniliyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

HEGS_com  ·  7 dk.
Manuel Lanzini sold to Beşiktaş for US$7m. River Plate might well step up efforts to repatriate Pablo Aimar now...

Kaynak bu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Haberler sıklaştı sanırım Lanzini imza atacak Beşiktaş'a. Bu kez kaynak biz değiliz Arjantin Medyası yazıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şu hafta bir mucize olsa

Lanzini

Linnes

Töre

Noboa

İsimleriyle kapatalım şu transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Her şeye rağmen bunca borç ve mali olarak ölü olduğumuz yazılan sezonda Ba gibi Lanzini gibi adamları alıp gidenlerin yerine daha iyilerini almak ve Töre'yi kadroda tutmak çok iyi iş olacak.

Seneye çok daha agresif olabiliriz 2 yabancı 1 yerli ama adam gibi adamlar alırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tayfun

Her şeye rağmen bunca borç ve mali olarak ölü olduğumuz yazılan sezonda Ba gibi Lanzini gibi adamları alıp gidenlerin yerine daha iyilerini almak ve Töre'yi kadroda tutmak çok iyi iş olacak.

Seneye çok daha agresif olabiliriz 2 yabancı 1 yerli ama adam gibi adamlar alırız.
+1903.yönetimi eleştirirken hep aklımda bu oluyor zaten,bu şartlarda işleri zor kim ne derse desin.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı karakartalım

Şu hafta bir mucize olsa

Lanzini

Linnes

Töre

Noboa

İsimleriyle kapatalım şu transferi.
hocam isimler güzel olur büyük ihtimal noboa haricinde hepsinin gelme ihtimali yüzde 80-90
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ZEKI

Facebook ta bir arkadas yazmis...boyle dusunenlerde var transferlerle ilgili

"Ulan yıllarca bizi Malmeida kazmasına mahkum ettiniz .. Gidip ilk günden biletler kapışılsaydı Demba Ba gelmezdi.. Eyleme devam biraz daha bekleyelim adam gibi 10 numara bide sağbek alınsın .. ondan sonra Kombineye formaya Atkıya Herkes gücü neye yetiyorsa Hücummmm ..."

Çevrimdışı tayfun

"Ulan yıllarca bizi Malmeida kazmasına mahkum ettiniz .. Gidip ilk günden biletler kapışılsaydı Demba Ba gelmezdi.. Eyleme devam biraz daha bekleyelim adam gibi 10 numara bide sağbek alınsın .. ondan sonra Kombineye formaya Atkıya Herkes gücü neye yetiyorsa Hücummmm ..."
istenilen tribünden yer kalırsa tamam da biterse ne olacak.107-401-430 bitmek üzere...tabi bu görüş kaç kişiy bağlar,kaç kişi böyle düşünür bilemem.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı karakartalım

saçma bi sonuç çıkarmış aklından bunu yazan her kimse sadece kendinin düşündüğü bi düşüncedir bu

Çevrimdışı ZEKI

saçma bi sonuç çıkarmış aklından bunu yazan her kimse sadece kendinin düşündüğü bi düşüncedir bu
yeri geldimi mangalda kül birakmazlar..Besiktask sevgisini sarta baglamak da neyin nesi anlasam

Çevrimdışı karakartalım

yeri geldimi mangalda kül birakmazlar..Besiktask sevgisini sarta baglamak da neyin nesi anlasam
aynen bu iş birliktelik işi ucundan tutma işi ben mesela maçlara gelemiyorum maddi durumlardan dolayı ama sakaryaya gittim gibi bi forma alıcam alabildim kadar dönem içindede gelebildim maçlara gelicem boş konuşmak yerine kendi kısıtlarım çerçevesinde ne yapabilirimi düşünmek daha doğru olur sonuç olarak sevgi duyduğumuz bu takım bizim hepimizin bu takımın yolunda dik yürümesi için bizim desteğimiz şart

Çevrimdışı karakartalım

bu arada forvet hattımız çok sağlam değilmi mustafa ile kesinlikle uzatılması şart oynadığı müddetçe çok çalışkan saygılı bi isim 3 fovetimizde kaliteli hem yerli hem yabancı 3 sene rahat bizi taşır sonra gerçekten çk iyi uzun zamandan beri böyle forvet hattımız yoktu cenk tosun mustafa pektemek ve dem baba gerçekten yırtıcı ve kuvvetli forvetlerimiz var  :) :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

ne boş adamlar var. Takım küllerinden doğmaya çalışıyor. Bunlarda soytarılık peşinde. Bu tiplerin kombine veya forma aldıklarını da hiç sanmıyorum. Dertleri başka olmalı