2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564903 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Valla kırıldım Umut abi  :by2: R10 kendisi gelmek istiyor iş bizim yönetimde bizim yönetim isterse eğer R10 gelir :tabe:
canım benim seviyorum seni  :D r10 hakkında baskan agır konustu zannetmiyorum ben

Çevrimdışı Kemal

Kiralıklar için doğru kararlar , bide şu Eneramonun - Holoskonun takımdan gidişinin KAP'ını Allah bize gösterse Messi gelmiş kadar sevinecem.

Çevrimiçi Samet Ç

doğru karar verilmiş 2 oyuncu içinde
Aynen hocam özellikle Muhammed için en iyisi bu sanırım biraz PTT liginde sürürsün de neleri kaybettiğinin farkına varsın geri döndüğünde de çok çalışır Beşiktaş'ta kalıcı olmak için.

Çevrimdışı ahmetx

Muhammed ve beşiktaş için süper olmuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı eski inönü

Muhammedin kiralanmasına cok sevindim. Ama takibi de yapılmalı oyle boş bırakmamak lazım.

Çevrimdışı ALDENYX

MUHAMMEDİN özellikle Gaziantep bşb kiralanması iyi olmuş...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALI RIZA

Vereceksin Premier veya ispanyaya hatta italyaya ver güçlensin Ama neyse antep te iyidir...!

Çevrimdışı Tolga

gitmesi iyi olmuşta birşey oynamadan seneye geri döner
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

muhammed gider orda da kalır.kafasız o herif.kendini yedi bitirdi 3 senedir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Lanzini için 6.5 milyon Euro'ya kadar teklif yapıldıysa ayni teklif Belhanda için de yapılabilir hatta 7 milyon bile verilip alınabilir daha 24 yaşında bir oyuncu ve gerçekten iyi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Muhammedin kiralanmasına cok sevindim. Ama takibi de yapılmalı oyle boş bırakmamak lazım.
bence askere göndericekti onu Başkan bitirsin gelsin düzelirdi..  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Lanzini için 6.5 milyon Euro'ya kadar teklif yapıldıysa ayni teklif Belhanda için de yapılabilir hatta 7 milyon bile verilip alınabilir daha 24 yaşında bir oyuncu ve gerçekten iyi.
belhandayı 7 m euroya bırakmaz d.kiev ayrıca lanziniye de o kadar verebileceğimizi sanmıyorum ki versek bile hep diyorum r.plate onu bu fiyatlara satmayacak gibi.benim anladığıma göre r.plate lanzini'nin potansiyelinden dolayı ileride çok iyi paralara satabileceğini düşünüyor 10-15 arası gibi.o yüzden şimdi bize ucuza satmayı düşünmüyorlar sürekli oyalıyorlar olur da bir kulüp en azından 9-10 civarında bir teklif yaparsa diye.bizimkilerde 2 aydır almak için uğraşıyorlar 6.5a falan çıkabiliyorsak ben giderim zenitten dannyi alırım 3 sezon oynar ve bize şampiyonluk getirir lanzinin ne vereceği bile belli değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı POSEİDON

bence askere göndericekti onu Başkan bitirsin gelsin düzelirdi..  :icool:

:)))
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

belhandayı 7 m euroya bırakmaz d.kiev ayrıca lanziniye de o kadar verebileceğimizi sanmıyorum ki versek bile hep diyorum r.plate onu bu fiyatlara satmayacak gibi.benim anladığıma göre r.plate lanzini'nin potansiyelinden dolayı ileride çok iyi paralara satabileceğini düşünüyor 10-15 arası gibi.o yüzden şimdi bize ucuza satmayı düşünmüyorlar sürekli oyalıyorlar olur da bir kulüp en azından 9-10 civarında bir teklif yaparsa diye.bizimkilerde 2 aydır almak için uğraşıyorlar 6.5a falan çıkabiliyorsak ben giderim zenitten dannyi alırım 3 sezon oynar ve bize şampiyonluk getirir lanzinin ne vereceği bile belli değil.

Lanziniye 6.5 milyon Euro verilmesini bende doğru bulmuyorum,Avrupa görmemiş bir oyuncuya o kadar para verilmesi mantıksız 7 milyon Euro Belhanda için az değil bence ama kaç paraya satın aldıklarıda önemli tabii.Danny'de iyi oyuncu ama bir gerçek var bu transferin 1 haftada bitmesi gerek.

Çevrimiçi Necmi

31/07/2014 saat 23:00 itibari ile veri merkezinde planlı bakım çalışması yapılacaktır. Bu çalışmanın 05:00 itibariyle bitmesi planlanmaktadır.. Çalışma süresince foruma erişim sağlanamayacaktır.
Tüm forum üylerimizin bilgisine sunarız.

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi foruma boya badana yapacak :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Yok ben yapmayacağım forumun bulunduğu sunucu periyodik bakıma alınıyor :D @Deniz

Çevrimdışı SDemirsoy

Tadilat Nedeniyle kapalıyız  :friendship:

Çevrimiçi Necmi

Tadilat Nedeniyle kapalıyız  :friendship:
zaten kimse yok baksanıza :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

zaten kimse yok baksanıza :bandit:
evet abi herkes Deniz kum ve plaj diyor galiba  :naughty:

Çevrimiçi murat

evet abi herkes Deniz kum ve plaj diyor galiba  :naughty:
deniz kum ve bol oksijen(karadeniz)

Çevrimdışı Deniz

1-2 transfer gelse hareketlenir buralar da geldiği yok pek  :tabe:

Çevrimdışı okansosa

gökhan töre beşiktaşı icraya verdi haberleri çıktı bilgisi olan var mı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı brci

gökhan töre beşiktaşı icraya verdi haberleri çıktı bilgisi olan var mı

Faik haber :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2014, 18:50:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ah Muhammed ah ah ah  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli