2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568927 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Ronaldinho futbolu bizde bıraksın be Murat abi, ileride çocuklarıma torunlarıma anlatırım fena mı :kop:
sen çocuğuna torununa anlat diye tranfer mi yapalım. :evillol: sergeni anlatırsın.

Çevrimdışı Anıl

sen çocuğuna torununa anlat diye tranfer mi yapalım. :evillol: sergeni anlatırsın.
Ya Murat abi öyle diyorsun da, şimdi Ronaldinho gelse Marin veya Ruizin vereceği katkıyı veremez mi ? Ayrıca gerçekten de daha çok forma ve kombine için istiyorum ben. Ama gelirse hiçbirşey yapamaz diyenleri de anlamıyorum :dontknow:

Çevrimdışı Anıl

Birisi Ronaldinho'yu istemeyince ben :kop::kop:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Takımın bence 10 numaradan önce bir sağ bek'e ve Gökhan Töre'ye ihtiyacı var.Oğuzhan'ın bence bu yıl 10 numara görevini layıkı ile yapacağını düşünüyorum artık gelişimini tamamlama aşamasına geliyor.Ayrıca basında okuduğumuz Marko Marin'de bedava gelecekse iş yapar.Ronaldinho-Robinho gibi adamlara ihtiyacımız yok bize rakibi ısıran adam lazım.

Çevrimdışı Anıl

Takımın bence 10 numaradan önce bir sağ bek'e ve Gökhan Töre'ye ihtiyacı var.Oğuzhan'ın bence bu yıl 10 numara görevini layıkı ile yapacağını düşünüyorum artık gelişimini tamamlama aşamasına geliyor.Ayrıca basında okuduğumuz Marko Marin'de bedava gelecekse iş yapar.Ronaldinho-Robinho gibi adamlara ihtiyacımız yok bize rakibi ısıran adam lazım.
Suarez vardı ama onu da Barca kaptı :kop::kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Oğuzhan kaldıramaz o yükü 3 kulvarda mücadele edilecek.

Çevrimiçi Samet Ç

ah ulan ah şu Diego kalleşlik yapmasaydı iyiydi.  :s20:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Suarez vardı ama onu da Barca kaptı :kop::kop:

O kadarda ısırmaya gerek yok tabi :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Oğuzhan kaldıramaz o yükü 3 kulvarda mücadele edilecek.

Demek istediğim Oğuzhan'ı yedek bırakacak bir transfere gerek yok.Alınacak oyuncu eğer onu yedek bırakacaksa hiç gelmesin çünkü Türk oyuncu hele ki böyle bir yetenekte adamın kaybolmaması gerek.

Çevrimdışı Anıl

Demek istediğim Oğuzhan'ı yedek bırakacak bir transfere gerek yok.Alınacak oyuncu eğer onu yedek bırakacaksa hiç gelmesin çünkü Türk oyuncu hele ki böyle bir yetenekte adamın kaybolmaması gerek.
Oğuzhan çok daha fazla çalışıp gelen oyuncuyu yedek bıraksa daha iyi olmaz mı ? Transfer olmassa nasılsa ben oynayacağım diyip çalışmıyor adam.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Oğuzhan çok daha fazla çalışıp gelen oyuncuyu yedek bıraksa daha iyi olmaz mı ? Transfer olmassa nasılsa ben oynayacağım diyip çalışmıyor adam.

Oğuzhan varken 20-22 yaşlarında bir 10 numaranın alınması zaten mantıksız,eğer Ronaldinho gibi biri düşünülüyorsa ona yok derim Ronaldinho varken Oğuzhan oynayamaz,evet Oğuzhan senin söylediğin konuda yetersiz yeteneği var ama çalışmayı sevmiyor bunun orta çaresinin bulunması gerek.

Çevrimdışı murat

oğuzhanın bölgesine yeri geldiğinde kanattada oynayabilecek bir adam şart.sakatlık var formsuzluk var ceza var kupa maçı var.oğuzhan ayarında biri olsun o da yeterli(marin)

Çevrimdışı Salih A.

oğuzhanın bölgesine yeri geldiğinde kanattada oynayabilecek bir adam şart.sakatlık var formsuzluk var ceza var kupa maçı var.oğuzhan ayarında biri olsun o da yeterli(marin)
oğuzhan çok yetenekli ama gökhan ile birlikte klüplerde gezmekten adam kendine bakmıyor 50. dk dan sonra kayboluyor ortadan maçlarda
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

oğuzhan çok yetenekli ama gökhan ile birlikte klüplerde gezmekten adam kendine bakmıyor 50. dk dan sonra kayboluyor ortadan maçlarda
tamam işte bir tane daha alalım biri bir gün gezsin diğeri öbür gün :evillol:

Çevrimdışı EagleForce

Oguzhan'dan daha yeteneklisi takima daha faydalisi gelecekse gelsin. Sonucta beni Oguzhan degil Besiktas ilgilendirir. Ne yetenekli futbolcular havalara girip yok oldu gitti. 2 yildir fiziksel olarak guclenemedi gitti. Bakimsiz tarzan gibi. Cogu insanin omrunde kazanamayacagi paralari aliyorlar. Ona gore calisip kapsinlar formayi kim gelirse gelsin.

Çevrimdışı canU

Ruize 5 milyon euro bonservis verirlerse ben bunların akıllarından şüphe duymaya başlayacağım. Arkadaş ozaman diegoya imza ücreti verip alsaydınız aynı paraya gelirdi. En azından ruiz değil diego gelmiş olurdu. :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2014, 11:37:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
5 değil 4 milyon euro ve gayet makul bir rakam Ruiz için en az 3 yıl faydalanacağız
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

5 değil 4 milyon euro ve gayet makul bir rakam Ruiz için en az 3 yıl faydalanacağız
aynı parayı diegoya imza parası olarak verip diegoyu almak varken bryan ruizi almak cidden bayaa mantıklı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2014, 12:37:03
  • Beşiktaş / Bodrum
aynı parayı diegoya imza parası olarak verip diegoyu almak varken bryan ruizi almak cidden bayaa mantıklı.

Bryan Ruiz Diego kadar verim verecektir ama zaman açısından diyorsan haklısın şuan elimizde hazır olurdu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2014, 12:45:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala aynı fikirdeyim yalnız Alsınlar Noboa'yı 2 milyona Ruiz'i de alıp forvet olarak kullanalım 4-4-2 oynayalım Ba Ruiz 40 gol bırakırlar Noboa Veli yardırır Frei Töre asist manyağı olur. SOl beke İsmail Sağ beke Motta Göbekte Franco Ersan yaslanıp maç izleriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Hala aynı fikirdeyim yalnız Alsınlar Noboa'yı 2 milyona Ruiz'i de alıp forvet olarak kullanalım 4-4-2 oynayalım Ba Ruiz 40 gol bırakırlar Noboa Veli yardırır Frei Töre asist manyağı olur. SOl beke İsmail Sağ beke Motta Göbekte Franco Ersan yaslanıp maç izleriz.
Eee Roni nerde oynayacak bu sistemde :alala::bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2014, 13:38:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Eee Roni nerde oynayacak bu sistemde :alala::bandit:

Rony'e de bir top veririz köşede bir yerde sektirir  :naughty:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Jimmy Durmaz iddiaları var...

Çevrimdışı brci

Ronaldinho yu kesinlikle istemiyorum bu takımda adamlar bizle dalga geçtiler ocak ayında hala Roni diyosunuz Fikret Ormanın yerinde olsam gel sözleşme yapıcaz istediğin para herşey okey derim getiririm bi otel adresi veririm gitmem beklesin orda .. ders vermek lazım böyle egosu stratosferde gezen adamlara
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 15:24:22 brci ]

Çevrimdışı saricasi

Jimmy Durmaz iddiaları var...
Töre gelecek hala iddialardasın anıl :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!