2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571397 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

@çağrı tekrar bir marin,ruiz ,lanzini anketi açalım mı? bir değişiklik olmuşmu.ben anket süresini  kısa tutmuştum.transferin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.

Çevrimdışı murat

Beşiktaş Töre'yi bitirdi! Son süreç...
Beşiktaş, Gökhan Töre konusunda son düzlüğe girdi. Hem Töre ile hem de Kazan ile anlaşan Beşiktaş, evrakları bekliyor. 

Beşiktaş'ta gözler Gökhan Töre'nin imzasına çevrildi.

On numara transferinde ismi ön plana çıkan Arjantinli Manuel Lanzini transferinde beklemeye geçen siyah beyazlı yönetim, öncelikle Gökhan ve vyntra'nın transferlerinin resmiyete dökülmesi için uğraş veriyor. Gökhan ile istediği ücret konusunda anlaşan Beşiktaş, Rubin kazan'ın bonservisini göndermesini bekliyor.

Siyah beyazlılar, 30 Temmuz'daki Feyenoord maçı için uefa'ya 28 kişilik kadroyu bildirmişti. Ancak 29 temmuz gece yarısına kadar listede sadece 1 futbolcu değiştirme hakkı bulunuyor. Beşiktaş, Gökhan ile salı gününe kadar imza atıp, listede daha önce bildirilen bir futbolcuyla onu değiştirip, Feyenoord karşısında sahaya sürmeyi hedefliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Arjantin'in en ünlü spor gazetesi Ole'nin Beşiktaş için attığı başlık herkesi şaşırttı.

Beşiktaş'ın Lanzini transferi için "Fazla gürültü yapıp az para çıkartıyorlar" başlığını kullanan gazete Siyah-beyazlı yönetimin transfer politikasını eleştirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, "Lanzini transferi bizim için kapanmıştır" sözlerine de yer veren gazete, "Bu oyuncuyu gerçekten istiyorsanız o zaman gürültüyü bırakıp elinizi cebinize atın" tavsiyesinde bulundu. Ole gazetesi River Plate takımda futbol oynayan Lanzini için İspanya'dan Villareal ile İtalya'dan Lazio kulüplerinde devreye girdiğini ancak henüz hiç bir takımın bu oyuncuyu renklerine bağlamayı başaramadığını ifade etti.

Çevrimdışı Kemal

Arjantinliler dıyoki her zaman papaz pilav yemez, motta almıyosunuz, yerseniz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:15:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@çağrı tekrar bir marin,ruiz ,lanzini anketi açalım mı? bir değişiklik olmuşmu.ben anket süresini  kısa tutmuştum.transferin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.

Açalım abi iyi düşünmüşsün bakalım ne düşünüyor çoğunluk. Buradan buyrun.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=446.new#new

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:16:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Arjantin'in en ünlü spor gazetesi Ole'nin Beşiktaş için attığı başlık herkesi şaşırttı.

Beşiktaş'ın Lanzini transferi için "Fazla gürültü yapıp az para çıkartıyorlar" başlığını kullanan gazete Siyah-beyazlı yönetimin transfer politikasını eleştirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, "Lanzini transferi bizim için kapanmıştır" sözlerine de yer veren gazete, "Bu oyuncuyu gerçekten istiyorsanız o zaman gürültüyü bırakıp elinizi cebinize atın" tavsiyesinde bulundu. Ole gazetesi River Plate takımda futbol oynayan Lanzini için İspanya'dan Villareal ile İtalya'dan Lazio kulüplerinde devreye girdiğini ancak henüz hiç bir takımın bu oyuncuyu renklerine bağlamayı başaramadığını ifade etti.

Kimsenin resmi teklif yapmadığı adama 6 milyon euro önerdik bunlar da ayrı şaşırmış. Ne verecektik 10 mu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kimsenin resmi teklif yapmadığı adama 6 milyon euro önerdik bunlar da ayrı şaşırmış. Ne verecektik 10 mu?
Aynen hocam bu adama 6 milyon Euro verilmezdi zaten. En fazla 3 milyon Euro anca ederdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:31:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu 33'lük abimize de bonservis ödeneceği konuşuluyor bu kadarı da olmaz değil mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

33 yaşında adama bonservismi verilir.aslında bonserviste yanlış bir kelime artık.sözleşme fesih bedeli.

Ben anlamıyorum futbol artık bir endüstri kulüplerinde geçim kaynakları sınırlı başlıca gelir kalemleri iyi bir altyapı ve scouting sistemi ile genc yetenekli futbolcu yetistirip ve/veya bulup parlattı satmak  diğeride marketing yani forma, lisanslı ürün kombine satışlarıve sponsorluk gelirleri. EEğer bunları yapamazsınbbaşarıda zor biz hep isimli futbolcular istedik geldi de fakat sportif başarıda gelmeyince zaten marketing olarak zayıftık ve suan ki finansal durumlara geldik bence bu süreçte Kulübümüz herşeyle destek olmamız şart tabi eleştirimizi yapacağız ama bence sistem çok önemli ve bizim desteğimiz çok önemli kombine leri bitirebilirsek, forma satışlarında fark yaratabilsek belki bugün istediğimiz oyuncuları alamayacağı fakat bir kaç sene sonrasında hersey cçok güzel olabilir diye düşünüyorum.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı murat

5-6 milyon euroya futbolcu alıp bu futbolcuyu parlatıp satmak bence bizim için hayal.sen yetiştirene kadar 10 tane daha lanzini çıkar.2-3 milyona alıp seneliği 700-800 bine oynatırsan olabilir.sen zaten oyuncuya veriyorsun 2 milyonu.avrupada sıradışı bir oyuncu değilsen zaten 2 milyonu hiçbiryerden alamazsın.bu paraları veren zaten 20 kulüp ya çıkar ya çıkmaz.buradan ya rusya ya katar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 22:43:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence de bu ülkede oyuncu alıp geliştirip satmak tamamiylşe fantezi. Ancak tesadüfen olabilir bu Salih gibi. Nedeniyse şu sabırsız milletiz. Biraz daha koyayım üstüne sen yarın Oğuzhan'ı 12 milyona satmaya kalksan biri çıkıp der ki sen büyük takımsın en iyi oyuncunu nasıl satarsın. Yani dev aynasında görme olayı da var. Varoğlu var. O yüzden sisteme meydan okuan Özen'i de gönderdiğimize göre artık hazır oyuncu alıp oynatmalıyız Bknz. Fener'in yaptığı. Malesef gerçekler acı. Bu ülkeden Porto Dortmund filan geçti bir Alkmaar bile çıkmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Kombine almayı düşünen varsa hemen alsın bence :) Şuan da 5000 satmışız, 2 hafta içinde bi bakmışız 25.000  :bandit:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kombine almayı düşünen varsa hemen alsın bence :) Şuan da 5000 satmışız, 2 hafta içinde bi bakmışız 25.000  :bandit:
Yeni haberler var Anıl sende  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Yeni haberler var Anıl sende  :evillol:
Haber değil tamamen his  :evillol: gelicek !

Çevrimdışı murat

Haber değil tamamen his  :evillol: gelicek !
hislerini söyle sende :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2014, 01:00:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Feyenoord maçına kadar Töre gelirse şükredelim :) 10 numarayı daha bekleyeceğiz belli oldu..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Feyenoord maçına kadar Töre gelirse şükredelim :) 10 numarayı daha bekleyeceğiz belli oldu..
hislerini söyle sende :)
Ronaldo de Assis Moreira  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Siyah-Beyaz da pek yakışıyor... :bandit:

Çevrimdışı murat

Ronaldo de Assis Moreira  :bandit: :bandit:
bence imkansız.başkan sözünü yemiş olur.he şöyle olabilir.2 milyon euro civarında olursa başkanda he der. :D

Çevrimdışı Anıl

bence imkansız.başkan sözünü yemiş olur.he şöyle olabilir.2 milyon euro civarında olursa başkanda he der. :D
Murat abi, Ronaldinho gelmek istiyor ve sanırım pazarlama açısından bizimkilerde hayır diyemez. Ben bu transferin büyük ihtimal olacağını düşünüyorum  :tabe:

Çevrimdışı murat

Murat abi, Ronaldinho gelmek istiyor ve sanırım pazarlama açısından bizimkilerde hayır diyemez. Ben bu transferin büyük ihtimal olacağını düşünüyorum  :tabe:
o paraya gelmek ister tabi.o para o zamandı.artık rüyasında görür o kadar parayı.

Çevrimdışı Anıl

o paraya gelmek ister tabi.o para o zamandı.artık rüyasında görür o kadar parayı.
Tabi ki Murat abi gidipte 5 milyon euro falan verilmez artık. Ama 3-4 milyon euro gibi bir fiyata Ronaldinho gibi bir etiket kaçırılmamalı  :ok:

Çevrimdışı murat

Tabi ki Murat abi gidipte 5 milyon euro falan verilmez artık. Ama 3-4 milyon euro gibi bir fiyata Ronaldinho gibi bir etiket kaçırılmamalı  :ok:
iki senede 8 ona verip çöpe atacağına genç bir oyuncu alıp büyük ikramiye bekler başkan bence.ahmet nur çebi parası benden derse o zaman başka tabi.

Çevrimdışı Kemal

Roniye yıllık 2m euro kesin paradan 1+1 sözleşme maç başıda 10.000 euro verilecek en iyi paradır, bu dünyada başka kimse ona o parayı vermez. imza parasıdır- bonservistir-menajer parasıdır başka hiçbirşey yok tabi, reklam paraları falanda onun değil yada komisyonları.