2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578064 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Herkesin kendi düşüncesi tabi. Ben kendi adıma Bilici beğenmiyorum :)

Çevrimdışı ALI RIZA

biz e box mox getirmesinler veliden box olmaz kickbox olur :) oğuzhan dan dersen box içinde kaybolur pres yapayım derken press olur...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 15:40:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kusura bakmayin diger mesaja eklemeyi atladim devam edeyim...

Isteyen istedigini soylesin, Besiktasin orta sahasi, isim olarak olmasa da, performans olarak oldukca etkin...
Veli - iki ceza sahasi arasinda her turlu pres ozelligi bulunur. Rakibin konumuna gore top kaybedilen yerde direk pres baslatarak (gegenpress) rakibin etkin olarak topu kullanmasini engeller. Dahasi o bolgede kazandigi topu direk ve etkin oynayabilir. Sut ozelligini de gecen senenin ikinci yarisi bizlere gostermeye basladi. Ceza sahasi icerisine de etkili
Atiba - Alan bilgisi ust seviyede... Kosarak degil nerede duracagini bilerek oynar, dikkat ederseniz Veli sok pres uygularken pozisyonda dogru yerde durur ve top o bolgeden cikarsa ikinci bolgede ilk topu o alir. Hizli bir sekilde oyuna sokar.
Oguzhan - fizik olarak saglam oldugunda 8 numara oynamasi gerekir. Oguzhan forvet arkasi bir oyuncu degil ve olmayacak. Dahasi bizim onu bu sekilde kullanmak istememiz onu tembellestiriyor. Tabela yaptigi zaman hersey unutuluyor. Ama Ozi ortada Kroos olamali - hem final pasi, hem final oncesi pasi, hem atak organizasyonu, hem sonuclandirma, hem ceza sahasi icerisine girme, tum ozellikler kendisinde var.

Benim tercihim mevcut kadronun klasik 4-3-3 oynamasi... Yani 10 numaranin forvet arkasi degil orta sahanin bir parcasi olarak.

Veli hakkında söylediklerine katılıyorum ancak Veli'nin yanındaki adamın top tekniği yüksek olması gerek Atiba geçen sene idare etti bu sene göreceksiniz hiçbirimiz beğenmeyeceğiz. Top taşıyamıyor sürekli atletik olduğu için yanlara deplase oluyor tüm yaptığı bu. Güçlü değil ayrıca. Oğuzhan'dan Kroos filan olmaz Oğuzhan'dan 10 numara da olmaz Oğuzhan bu kafayla hayat boyu 10 numara ya da 8 numarada bir sakatlansın da oyuna gireyim diye bakacak çünkü çalışmıyor çalışmayacak. Ne 8 ne 10 8.5 numara oynuyor o da hiçbir şeye yaramıyor.

Bahsettiğin 4-3-3 için kanatların 15er gol bırakması gerek çünkü ortasaha onları besler Fener'de olduğu gibi. Beklerinin çok iyi olması gerek bu iki özellik de yok bizde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ronaldinho kendi twitter hesabından Atletico Mineiro'dan ayrıldığını açıkladı...  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 15:45:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Anlamadığım bir şey var hemen bütün Beşiktaşlı yazarlar Freici oldu Töre'yi aratmaz bilmem ne. Ya biz 10 senedir kadro dar diye perişan oluyoruz zaten ne demek aratmaz almayalım! İkisi de sende olcak 3.yü de alacaksın sürekli üstüne üstüne alacaksın. Adam Burak Umut varken tek forvet oynayacakken forvet bakıyor diğeri Salih varken Diego'yu alıyor onlar aptal bir akıllı bu yazarlar mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 15:47:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Ronaldinho kendi twitter hesabından Atletico Mineiro'dan ayrıldığını açıkladı...  :alala:

Ronaldinho'nun cehenneme kadar yolu var. Küfretmeyeceğim zor tutuyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Geldimi de havasını atarız...!

Çevrimdışı Anıl

ANÇ nin getirmek istediğini herkes biliyor... Ve bence şuanda doğru bir tercih olabilir şu bakımdan; forma ve kombine satışları patlar. Ayrıca oyun içinde de katkı yapar. Ben pazarlama açısından sıcak bakarım bu transfere  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 15:51:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Geldimi de havasını atarız...!

Doğru atan çok olur ama ben aralarında olmayacağım kesin.

SON DAKİKA: Beşiktaş, Levante’nin Yunan sağ beki  Loukas Vyntra’yla iki senelik anlaşma sağladı. (Hürriyet) Bu da doğruysa konuşacak bir şey yok yazın Bilic'le beraber toplar bavulunu gider.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Doğru atan çok olur ama ben aralarında olmayacağım kesin.

SON DAKİKA: Beşiktaş, Levante’nin Yunan sağ beki  Loukas Vyntra’yla iki senelik anlaşma sağladı. (Hürriyet) Bu da doğruysa konuşacak bir şey yok yazın Bilic'le beraber toplar bavulunu gider.
Yok ben gerçekten Bilici anlamıyorum...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 15:53:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok ben gerçekten Bilici anlamıyorum...

Önder Özen buna asla izin vermezdi zaten transferler hep bundan uzadı bu Bilic'in saçma istekleri ve Özen'in karşı koyuşları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 15:54:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Ronaldinho şuan 34 yaşında 35'inden gün alıyor bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

bilicteki bu yunan hayranlığı nedir arkadaş bu adam madem bu kadar kaliteli niye türkiyenin kayseri erciyessporu levantede oynuyor

fatihalhan

• Ziyaretçi

gerçekten şu son transfer taraftara hakaret.şu oyuncuyu hangi anadolu takımı alır acaba.33 yaşındaki oyuncuyu getireceğinize ümit karaalı oynatın daha iyi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 16:04:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Umarım 1+1 dir seneye Bilic ile beraber sepetlemek kolay olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

fatihalhan

• Ziyaretçi

Umarım 1+1 dir seneye Bilic ile beraber sepetlemek kolay olsun.
bu kafayla giderlerse ne biliç ne yönetim devre arasını göremez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 16:06:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeida Ayısı 1 milyon euroya Almanya'ya dönüyor. Futbolcu gerizekalı olmayacak hocam olmayacak. Sen menajerin parmağında oynarsan burada 1 yılda alacğaın parayı orada 3 yılda alırsın salak herif.

3.5 milyon euro isteyince Beşiktaş bağı kopardıktan soınra Özen'i 3 kez aramış 2.5'a atarım diye Özen reddetmiş yalvarmasına rağmen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

bu sene rakiplerin bizi izlemesine gerek yok. geçen senenin aynı taktik ve dizilişiyle oynayacağız.

Mustafa Denizli muhabbeti olmuş geçmiş sayfalarda. ben Denizli tarzı teknik adamları daha çok seviyorum.
onlar mevcut kadroya göre takımı şekillendirebiliyorlar. Ama Biliç gördüğümüz kadarıyla sistemini takıma uydurmaya çalışan teknik adamlardan.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı capo di capi

Bilic kalsın mı gitsin mi diye bir anket vakti geldi bence. Forumun nabzını yoklasak bi. Hocaya saygı duyup istikrardan yana mıyız ? Yoksa yeni bir kan mı lazım ?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı hic2222

Bizim yönetimde böyle oyuncularla yabancı kontenjanını dolduracak kimse yoktur diye düşünüyorum.
Sayın Başkanda ucuz diye almaz heralde.Bunu alacaklarına serdar oynasın napalım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sutlas

Bilic altıncı haftayı görmez, Loukas'ını da, Eneramo'sunu da alsın gitsin

Çevrimdışı yatoraya

Serdar sanki amatör kümelerde oynayan, yorulup maçı bırakıp kaçacakmış havası veriyor ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı saricasi

Yapmayın beyler paramızı orta sahaya ve töreye harcıcaz boyle bir oyuncu bulmuşuz tecrübeli düzenli oynayan bnce atiba gibi jokerimiz olur,seneyede duruma gore sağ beke de para harcariz şuanlık bu transfer mantıklı.Bide daha sezon başlamadan biliçi göndermeye çalışıyorsunuz,eğer konuşcaksanızda ayrı bir konu açın biliçi orda herkez düşüncesini sölesin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şaka maka geçen seneden daha kötü kadromuz var  :lol: :lol: Bunu başarmakta bir beceri..  :ok:

Frei felan demişler. Pes..

Beşiktaşım seneye bu kafayla ilk 2 ye mümkün değil giremez,3.yü bilmiyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 16:29:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli