2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578971 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 02:31:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
marin iki bölgedede oynayabilen bir oyuncu ruiz daha çok 9.5 diye tarif edebileceğimiz alex in iki tık altı bir oyuncu.marin daha hareketli ruiz daha durağan bir oyuncu.

Aynen dediğin gibi durum abi bize hangisi lazım ona karar vermeleri gerekiyor
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

o oyuncu hakkında o ligi takip edenlerin yorumlarına göre baya hareketli,çabuk ve sürekli çizgiye doğru inip orta yapan özelliklere sahipmiş
Hocam bir kaç videosunu izledim ama tam fikrimi söyleyemiyorum. Videoya bakarak transfer yapılmaz maçlarını izlemem lazım.

Çevrimdışı Tolga

Hocam bir kaç videosunu izledim ama tam fikrimi söyleyemiyorum. Videoya bakarak transfer yapılmaz maçlarını izlemem lazım.
yani tabikide o da gelse kapalı kutu ama en azından birşeyler bekleyebiliriz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

Marine bremendeyken hastaydım videosunu izlememiştim şimdi izledim bu adam hala tam bir Atom Karınca anlaşıpta bekletiliyorsa çok yanlış yapıyorlar hemen alsınlar patlama yapar asıl bu oyuncuyu iyi paraya satarsın tanınan bir oyuncu zaten az bir parlarsın çok rahat para kazanırsın.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı forzatunga

Marine bremendeyken hastaydım videosunu izlememiştim şimdi izledim bu adam hala tam bir Atom Karınca anlaşıpta bekletiliyorsa çok yanlış yapıyorlar hemen alsınlar patlama yapar asıl bu oyuncuyu iyi paraya satarsın tanınan bir oyuncu zaten az bir parlarsın çok rahat para kazanırsın.

aynen en kötü bundesliga ya geri satarsın ama chelsea zaten bonservisi ile vermez kiralar herhalde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 02:37:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Satın alacaklarsa ben de alınması taraftarıyım ama 10 numara olarak değil Olcay'ın yerine
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Marin'den 10 numara olmaz ama Olcay'ın yerine mükemmel olur.

Çevrimiçi Necmi

Karakartal ünvanımla tüm üyeleri selamlıyorum :bigstar:
@anilt bu ünvan sana çok yakıştı :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 02:40:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Marin'den 10 numara olmaz ama Olcay'ın yerine mükemmel olur.

Seneye zaten Holosko gidecek Frei Töre Olcay Marin süper rotasyon olur gerçekten ama ayrıca 10 numara gerekiyor gördük ki Oğuzhan yedek olmaktan öteye geçemeyecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

işin birde milli takım ve tatil kısmı var.adam milli maça gidecek gidiş dönüş sadece iki gün sürecek yol yorgunluğu vesaire.almanya ise 3 saat.oda milli takıma çağırılırsa.

Çevrimdışı Anıl

@anilt bu ünvan sana çok yakıştı :ok:
Çok teşekkür ederim Necmi abi  :iblush:

Çevrimdışı Anıl

Marin gelirse eğer bonservisiyle gelir  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye zaten Holosko gidecek Frei Töre Olcay Marin süper rotasyon olur gerçekten ama ayrıca 10 numara gerekiyor gördük ki Oğuzhan yedek olmaktan öteye geçemeyecek.
Hocam Oğuzhan'ın rekabet edebileceği hiç kimse yok. Adam da kafasında kuruyor benden başka 10 numara oynayacak adam yok diyor çalışmasam da yerim garanti diyor. Keza iyi bir 10 numara gelirse Oğuzhan'ın performansıda artar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

İngiliz haber sitelerinde 3 milyon pounda Marin Beşiktaş'ta haberleri vardı zaten gün boyunca :ok:

Çevrimdışı Anıl

Neyse herkese iyi geceler, yarın kalktığımızda KAP bildirimi olmuş olur inşallah :bigstar:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 02:50:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam Oğuzhan'ın rekabet edebileceği hiç kimse yok. Adam da kafasında kuruyor benden başka 10 numara oynayacak adam yok diyor çalışmasam da yerim garanti diyor. Keza iyi bir 10 numara gelirse Oğuzhan'ın performansıda artar diye düşünüyorum.

Doğru düşünüyorsun hocam bu yüzden gelecek olan adam mutlaka Oğuzhandan potansiyel olarak a dinamik olarak da iyi olmak zorunda
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bugünlük bu kadar yeter neyse herkese iyi geceler  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben size diyorum Sonra demedi demeyin...! Töre Lanzini veya Marin...! 3 isime dikkat...! Töre gelirse hemen uefa bildirirlip maçta oynar sonra Lanzini veya Marin bildirirlirse 2. maçta oynar ...! 3 bildirilirse 3 oynar 1. maçta...! süprizere hazırlıklı olun...!

Çevrimiçi Samet Ç

Ben size diyorum Sonra demedi demeyin...! Töre Lanzini veya Marin...! 3 isime dikkat...! Töre gelirse hemen uefa bildirirlip maçta oynar sonra Lanzini veya Marin bildirirlirse 2. maçta oynar ...! 3 bildirilirse 3 oynar 1. maçta...! süprizere hazırlıklı olun...!
Hocam Lanzini mümkünse olmasın artık.

Çevrimiçi Necmi

Zaten yarın gece kadroları teslim ediyoruz. Yarın ne oldu oldu. Olmadı elimizde olanla Feyenoord maçına çıkıcaz. Bana Ruiz ve Töre olacak gibi geliyor.
Ruiz imkansız hayalini kurma Töre tamam @ScoDrummer

Çevrimdışı okilic

Ruiz bence hic ama hic gerekli olmayan bir adam. Jimmy durmaz i alsinlar cok daha iyi. Madem bulamadık adam Zenitten Danny ve Marin gelsin. Bu gun izlediğim maçtan sonra net fikrim olustu benim bu olcay ve serdar yüzünden sinir hastasi olucam. Bu arada Baba gidince afrika kupasina biz sutten kesilmiş dana gibi oluruz. :lol: :lol: Almeida yida mi alsak ne yapsak holoskoyu yollayıp. Su adam 7 senedir nasil bizde oynar aklim hafzalam almiyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam Lanzini mümkünse olmasın artık.
Basından Vs yapmayalım Lanzini düne kadar yıldızdı ne oldu gelmesin acaba _? R10 Her zaman  isterim ama alıp satılacaksa ilerde lanzini derim...! Tecrübeli ortasahada olması süper olur mesela gençlerle avrupada ne yapılır bilinmez Mainz maçında gördük..! Döküldüler...!

Çevrimdışı okilic

Bu gün Atibanin bizim için iyi bir yedek olabileceğini bir kez daha anlamış bulunmaktayım. Kalitesi kesinlikle yeterli değil. Essien yada nobua bunlardan birisi mutlaka şart velinin yanına. 

Tolga
        Sener    Franco Ersan İsmail        Gonderilmesi farz olan adamlar- Holosko-sivok-gokhan suzen-sezer-toraman-eneramo- serdar-mami ve omer kiralık

Nobua   Veli                      Alınması gereken yedekler -   ugur demirok- jımmy-

Tore         Danny       Marin          MEvcut yedekler -   Cenk- atiba-motta-tosun-necip-ozzy-olcay

Ba

Çevrimdışı murat

şifre  çözücü lazım :D