2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580906 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa.aslan

Marin ve Ruiz birlikte gelmez. İkisinden biri gelir yarın açıklanır oda. Töre de büyük ihtimal yarın yada cuma açıklanır, açıklanmalı...

İkisi birden alınabilse keşke töre de dediğiniz gibi kesinlikle olmalı. Sağ bek bulabilsek keşke.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın o Ruiz buraya gelecek . Şu Bilic'de bir gitsede kurtulsak adam Moskova'dan ne için kovulduğunu herkez biliyor. Vyntra falan istiyormuş. 33 yaşındaki adam alınır mı? Al yönetimin sunduğu Molde'de oynayan sağ beki.

Çevrimdışı yatoraya

bence Jones geri alınmalı.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Tolga

bence Jones geri alınmalı.
jones bir daha bjkta oynamam diye açıklama yapmıştı zannetmiyorum döneceğini
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı capo di capi

Herşeyin hayırlısı olsun. Bi transfer yattı, takım hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı diye ne başkana sallayın, nede üzülüp sıkıntı yapın. Gs yenilmiş 3-1 yönetim başkan istifa mı etsin. Fb başkanına tapıyor. Biz hemen başkana (Hakaret Yasak)₄, hoca'ya gitarcı. Yakışmıyor, üzülüyorum. :(
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

Herşeyin hayırlısı olsun. Bi transfer yattı, takım hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı diye ne başkana sallayın, nede üzülüp sıkıntı yapın. Gs yenilmiş 3-1 yönetim başkan istifa mı etsin. Fb başkanına tapıyor. Biz hemen başkana (hakaret Yasak), hoca'ya gitarcı. Yakışmıyor, üzülüyorum. :(
başkana hakaret eden yok şuan fakat fb ve gs de bizim gibi uzunca süre şampiyonluk yaşamasa onların da taraftarları aynı bizim taraftar gibi tepki verirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Herşeyin hayırlısı olsun. Bi transfer yattı, takım hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı diye ne başkana sallayın, nede üzülüp sıkıntı yapın. Gs yenilmiş 3-1 yönetim başkan istifa mı etsin. Fb başkanına tapıyor. Biz hemen başkana (hakaret Yasak), hoca'ya gitarcı. Yakışmıyor, üzülüyorum. :(
evet. bu hakaret etme olayı son dönemde moda oldu maalesef. inanılmaz şeyler yazılabiliyor

Çevrimdışı Anıl

ben nedense ruize de sıcak bakmıyorum marin gelse daha iyi hele ki söylendiği gibi bedelsiz kiralık gelebiliyorsa havada kapılmalı
Marin gelirse bonservisiyle gelir :)

Çevrimdışı murat

başkan lanzini için son kozunu oynuyor olmazsa marin hazırda bekliyor.gönlümden geçen lanzini işinin yatması.lanzini bu sene için risk olur.ruiz için bir girişim yok.gelirse lanzini olmazsa marin.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 00:32:17 MURAT ]

Çevrimdışı Tolga

Marin gelirse bonservisiyle gelir :)
o da olur yeterki gelsin de nasıl gelirse gelsin :icool:

Çevrimdışı Anıl

başkan lanzini için son kozunu oynuyor olmazsa marin hazırda bekliyor.gönlümden geçen lanzini işinin yatması.lanzini bu sene için risk olur.ruiz için bir girişim yok.gelirse lanzini olmazsa marin.
Hangisi olursa ben sevinirim. Beşiktaş için hayırlısı kimse o olsun :tabe:

xuz

• Ziyaretçi

Bir an önce teknik direktör nöbetine de başlamak lazım

Çevrimdışı Anıl

Bir an önce teknik direktör nöbetine de başlamak lazım
Feyenoord'a elenirsek eğer bir arayışta orda yaşayabiliriz. Boşta olup iyi olan teknik direktör var mı ki :alala:

Çevrimdışı Tolga

Feyenoord'a elenirsek eğer bir arayışta orda yaşayabiliriz. Boşta olup iyi olan teknik direktör var mı ki :alala:
m.denizli gündeme gelebilir

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı forzatunga

belhanda nın cardozo nun kapısında yattılar 3 ay alamadılar büyük başkan aziz gider yaptı almadı oldu.Bizdeki duruma bak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 00:42:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gerçekten Bilic 33 yaşında adını hiç duymadığımız sağ beki istemesini açıklayacak tek bir parametre bile var mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 00:43:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hoca değişecekse sene sonu beklenir seneye Lucescu boşa çıkıyor şimdiden yapsınlar lobilerini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Caner

Vyntra nedir ya? Tamam bazen ismini cismini duymadığımız adamlara sallıyoruz sonra iyi çıkınca morarıyoruz ama (bkz: atiba) , bu adam hiç olacak iş değil yani. Bir de sağ bekte yabancı kontenjanından yiyeceğiz durduk yere. Sağ bekte sağ bek olsa. Açıkçası Bilic'i başarısız bulmuyorum, statsız, rotasyonsuz oynadı geçen sene ona rağmen başarısız değildi. Ama şu transfer konusunda saçma sapan tavırları var. Dany'i de onun istediğini biliyoruz. Marin'i de istemiyormuş. İşte bu yüzden Önder Özen gitmemeliydi.

Çevrimdışı forzatunga

Geçen sene maçları izlerken , 0-0 maç kilitlen yada 1-0 gerideyken Biliçin dk65 de Almeidayı çıkarıp ilk dönem Eneramo - sonraki dönemlerde Pektemeği oyuna alışlarında- çift forvete bu skorlarla dönmeyişine - Sağ açıkta  Holosko - hatta Atiba oynatırken Frei'ı sadece son maç taraftarın önüne atmasına - Pedroyu aylarca ıskarta yapmasına - Derbilere korkak çıkmasına (verdiği demeçler dahil) - yaptırdığı ve yaptırmaya çalıştığı saçma sapan transferlere- Önder ÖZEN'in sondan 1 öncekibasın toplantısında '' topu dikine oynamasını sağlayabilecek zamanında bunu yapan lider - yol gösterici bu armada isim yapmış Yardımcı antranör istememesi'' durumlarına ben sinir oluyorum. Bu yüzden kırardım kalemini, takıma bana göre 1 nebze katkısı olmadı, kafasına bişeyi bi takıyor artık dünya yıkılsa o değişmiyor, bu kadar sabit fikirlilikle başarı yakalanamaz.

aynen ya gidip vasat ötesi 33 yaşında bir adamda bu kadar ısrar ediyorsa yoluna gitsin Bilic.Çağırsınlar Şifo yu geçsin takımın başına.Altyapısı,eğitimi,yabancı dili herşeyiyle yeterli.

Çevrimdışı Sedat

Gerçekten Bilic 33 yaşında adını hiç duymadığımız sağ beki istemesini açıklayacak tek bir parametre bile var mı?
Kardeşler AŞ :friendship:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Tolga

Hoca değişecekse sene sonu beklenir seneye Lucescu boşa çıkıyor şimdiden yapsınlar lobilerini.
o gelmez kolay kolay türkiyeye shaktar başkanı ile arası baya iyi onlar yol verirse belki gelir ki eskisi gibi düşük bütçelerle de çalışmaz yani şuanki yönetimle anlaşamazlar yıllık ücret konusuna hiç girmiyorum

Çevrimdışı Adanali_Kartal

@forzatunga lafi agzimdan aldin  :) büyük konusmak gibi olmasinda SIFO bilic i cebinden cikarir, tesbih diyede sallar ...bilic = lucescu ikisininde istedigi tek sey taktigine uygun HAZIR adamlar , öyle futbolculara bise katim , genclere sans verim diye ugrasmayi birak düsünmesler bile  :bandit: ne Bilic in nede Lucescunun B plani oldugunu daha görmedim ...

gecen sezon Töre nin olmadigi maclarda K.Frei yerine o kadar mac sacma sapan adamlari deneyip durdu, yada defansda sorun varken Pedro yerine kac mac Atibayi koyup durdu... degisik/cins adamlar vesselam  :D

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Çevrimdışı forzatunga

@forzatunga lafi agzimdan aldin  :) büyük konusmak gibi olmasinda SIFO bilic i cebinden cikarir, tesbih diyede sallar ...bilic = lucescu ikisininde istedigi tek sey taktigine uygun HAZIR adamlar , öyle futbolculara bise katim , genclere sans verim diye ugrasmayi birak düsünmesler bile  :bandit: ne Bilic in nede Lucescunun B plani oldugunu daha görmedim ...

gecen sezon Töre nin olmadigi maclarda K.Frei yerine o kadar mac sacma sapan adamlari deneyip durdu, yada defansda sorun varken Pedro yerine kac mac Atibayi koyup durdu... degisik/cins adamlar vesselam  :D

Şifo+İlhan Mansız biri taktik verir biri gaz verir işte temiz.