2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581937 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Anlaşılan yönetimin şampiyonlar ligi hedefi yok bu sene sadece lig düşünülüyor gibi geldi bana yarın gece kadrolar verilecek uefaya bizde tık yok. Çok ağırdan alıyorlar bari ön elemede eleneceksek bile rezillik çıkmadan elenelim.

Çevrimdışı Salih A.

bende diyorumki eğer ş.ligi bir hedefin olsaydı şu transferlerin çoğunu halletmiş olman lazımdı son ana bırakmaman lazımdı diyorum demekki pek önemsemiyorlar ayrıca fbnin transfer yapmayacağı zaten ortada şampiyon kadroya diegoyu aldılar daha kimi alsınlar avrupada da yoklar.gs zaten kadrosu iyi direk ş.liginde onların da aceleci davanmaması mantıklı en fazla 1 tane forvet alırlar o kadar belki de stoper.bizim birçok yere transfer yapmamız şart demba ba'nın bile önder özen olayını unutturmak için hemen transfer edildiğini düşünüyorum.he şunu da söyliyim geçen seneki tromsö maçlarında töre ve fernandes vardı hadi almeidanın yerinde dembaba var diyelim ona rağmen zar zor elemiştik.şimdi onlarda yok neye dayanarak rahat eleyebileceğimizi düşünüyorsunuz feyenoordu anlayabilmiş değilim
abi yapma ilk tromsö maçında sivok, escude manu ve almeida vardı şimdi pedro, motta (hırsı yeter) demba ba var ve tolga pedro ersan ın birlikte oynadıklarında gösterdikleri performans bence çok iyi adamlar bilirkte oynadıklarında penaltı dışında gol yemediler orta sahada ikinci yarı manu yoktu ben hiçte yokluğunu aradığımızı düşünmüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı karakartalım

ne gelen var ne giden:s20: :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı FARUK

töre instagramda biraz önce paylaştı

Çevrimdışı Sarp

:ok:
Faruk hocam hesap resmi mi?
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:07:40 Boreaphoros ]

Çevrimdışı Sarp

Oldu bu iş diye biliriz. Yoksa kartalımızı koyup riske girmez, oynamaz duygularımızla  :tabe:
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:09:19 Boreaphoros ]

Çevrimdışı FARUK

:ok:
Faruk hocam hesap resmi mi?

evet hocam hep kendi özel resimleri var

bakabilirsiniz burdan http://instagram.com/gtore17
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:13:22 FARUK ]

Çevrimdışı saricasi

Adam zaten bjklı son 1 aydır instagramda bjkla ilgili kim bilir kaçıncı fotoğrafıdır. :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ALI RIZA

alacagı miktar da indirim yapmıyor..!

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok geç kaldık. İnşallah feyenord maçlarında bir terslik olmaz

Çevrimdışı Sarp

Umarım yönetimi kıstırmak, taraftar arkamda demek için yapmıyordur vallahi mübarek gün kötü düşünürüm...
Bütçeyi yedi tek başına hala 3ünde 5inde arkadaş  :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Lanzini konusu kabak tadı verdi artık. Her gün transfer bitiyor veya o gün karar verilicek falan. Sıkıldım valla  :akuma:

Çevrimdışı FARUK

Lanzini konusu kabak tadı verdi artık. Her gün transfer bitiyor veya o gün karar verilicek falan. Sıkıldım valla  :akuma:

bugünde kap gelmeyecek belli oldu  :s20:

Çevrimdışı Anıl

bugünde kap gelmeyecek belli oldu  :s20:
Yok o belli olmaz :D Arjantinde saat daha 10:45 belki sözleşme için yazışmalara falan bekleniyordur bilemiyorum  :alala: Listeleri vermek için son 32 saat  :by2:

Çevrimdışı Sedat

Feyonoord Deplasmanı için bilet bilgilendirmesi yapılmış. Şu cümle dikkatimi çekti. "Bilet satın almak isteyen taraftarlarımızın pasaport fotokopisi ve bilet bedeli olarak 25 Avro'yu yanlarında bulundurmaları gerekmektedir."
Avrupa maçlarında da geçerlimi bu passo ?  :s19:
Haber Linki: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59476/feyenoord_deplasman_maci_biletleri_hakkinda_bilgilendirme.html
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş taraftarı olarak transfer sezonu = Profesyonel Yılgınlık  :D
Seviyoruz ama işte ne yapalım  :tabe:   

Çevrimdışı Abdullah

Feyonoord Deplasmanı için bilet bilgilendirmesi yapılmış. Şu cümle dikkatimi çekti. "Bilet satın almak isteyen taraftarlarımızın pasaport fotokopisi ve bilet bedeli olarak 25 Avro'yu yanlarında bulundurmaları gerekmektedir."
Haber Linki: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59476/feyenoord_deplasman_maci_biletleri_hakkinda_bilgilendirme.html
Hocam passoligle ilgili bir şey yazmıyorki nereden çıkardın passoligi :alala:

Çevrimdışı saricasi

bu gece,yarın o kap açıklancak :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı FARUK

passo . pasaport? :)

Çevrimdışı forzatunga

passolig değil pasaport deplasman maçı için

Çevrimdışı Sedat

Hocam passoligle ilgili bir şey yazmıyorki nereden çıkardın passoligi :alala:
Pasaportu passolig diye okumuşum  :kop:  :kop:
Bizde çok sakat var  :tabe:
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:53:19 Polemick1903 ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Abdullah

Pasaportu passo diye okumuşum  :kop:  :kop:

:kop: taraftar transfer beklemekten helak oldu  :evillol: şu transferler bitse de rahatlasak  :icool:

Çevrimdışı Erdinç

haftaya netleşir  :akuma: :akuma: :akuma: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

Pasaportu passolig diye okumuşum  :kop:  :kop:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

300-500 bin euro için bu tur bu kadar zora sokulmamalı idi..

Töre ve Lanzini yapılmış olsaydı bu turu muhakkak geçerdik eminim..

Önder Özen ve Biliç malesef ellerine yüzlerine bulaştırdılar Transfer işini..

Sonra yöneticiler karışmasın..

Gelinen durum ortada..

Sinir oluyorum ya burada gülüyoruz felan ama iş çok ciddi..

Arkadaş takımın kadrosu resmen geçen seneden kötü. Nasıl bir planlama vardı cidden çok merak ediyorum..

ne düşündüler acaba
Aşk bu Aşk !

volkanca.net