2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586480 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Bjk River Plate aldığını borsaya bildircek yakında:)
koca klubumu almisiz Guney Amerikadaki pilot takimimiz mi olmuslar :D :D  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı saricasi

koca klubumu almisiz Guney Amerikadaki pilot takimimiz mi olmuslar :D :D  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Onlara müstahak abi  :D :busted_cop:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ilhan mansız

yakında netleşir yani öyle mi?  :D

Çevrimdışı Tolga

:lol: :lol: :lol: :D :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

Christian Bolaños diyorlar

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Transferlerle ilgili çok garip şeyler dönüyor. Ben artık takip etmeyi bırakıyorum. Sadece oyuncular geldikten sonra yorum yaparım. Yoksa kafayı sıyırıcam  :ebebe:

Çevrimdışı canU

Lanzini maalesef yalan oldu galiba. Birçok ispanyol sitesi villerealin almak istediğini yazmış. Ama işinin zor olduğunu river ın hali hazırda beşiktaş ın 7 milyon euroluk teklifini reddettiğini, 10milyon eurodan aşağı satmak istemediğini yazmış

Çevrimdışı Q

Doğum tarihi    20.09.1991
Yaş    22
Uyruk    Norvec  Norvec
Boyut    1,77 m
Sözleşme sonu    31.12.2016
Pozisyon    Sağ Bek
Ayak    sağ ayak

Diğer aday Martin Linnes
İspanya'da top koşturan Loukas Vyntra'nın transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise Beşiktaş'ın ikinci planı hazır.
Kaynak; tr.eurosport

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla bu saatten sonra kimi alsalar feyenord maçları için faydası olmaz. tek istisnası gökhandır. onun da antreman eksiği var

Çevrimdışı Anıl

Lanzini maalesef yalan oldu galiba. Birçok ispanyol sitesi villerealin almak istediğini yazmış. Ama işinin zor olduğunu river ın hali hazırda beşiktaş ın 7 milyon euroluk teklifini reddettiğini, 10milyon eurodan aşağı satmak istemediğini yazmış
Haberler öyleyse eğer ben sevindim :) Çünkü külliyen yalan o zaman :evillol: Bizim teklifimiz maksimum 5.5 milyon euro :)

Çevrimiçi Samet Ç

Doğum tarihi    20.09.1991
Yaş    22
Uyruk    Norvec  Norvec
Boyut    1,77 m
Sözleşme sonu    31.12.2016
Pozisyon    Sağ Bek
Ayak    sağ ayak

Diğer aday Martin Linnes
İspanya'da top koşturan Loukas Vyntra'nın transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise Beşiktaş'ın ikinci planı hazır.
Kaynak; tr.eurosport
Hocam Vyntra'yı zaten yönetim istemiyor. Bilic istiyor gelirse Serdar'ın verdiği performansın aynısını verir takım.Adam zaten sağ bek de oynamıyor 2 . mevkisi sağ bek sadece.

Çevrimdışı canU

Haberler öyleyse eğer ben sevindim :) Çünkü külliyen yalan o zaman :evillol: Bizim teklifimiz maksimum 5.5 milyon euro :)

Vala çok sitede gördüm ispanyol bu şekilde servis etmişler. Twitterda aratınca
Lanzini diye çıkıyor siteler sonra google translate:) ya bu haberler river ın fiyat arttırma çabası ya da gerçekten piyasası sağlam lanzininin. Tottenham, villareal, milan be bazı rus takımlarının adı geçiyor. Bu iş bizim açımızdan zor duruyor. Mali durum sıkıntıdayken yarışamayız bu takımlarla.

Çevrimiçi Necmi

Muhammedi koy Barcanın orta sahasına sırıtmaz. ama futbol futbolcuyla oynanır. Muhammedin sağına soluna 2-3 tane pas yapmayan kazma koyarsan Muhammed tek başına ne yapsın
Muhammetin üstüne bir bardak su iç salla pati ondan büyük futbolcu falan olmaz
orta seviyelerde gider ona tanınan imkan bu ülkede hiç bir futbolcuya tanınmadı bunun
karşılığında ortaya bir şeyler koyması lazımdı ona yapılacak tek şey kiraya verilip Beşiktaş
formasının değerini öğretmek burda kaldığı sürece bir adım ilerleyemeyeceği belli

Çevrimdışı aa.aslan

orta seviyelerde gider ona tanınan imkan bu ülkede hiç bir futbolcuya tanınmadı bunun
karşılığında ortaya bir şeyler koyması lazımdı ona yapılacak tek şey kiraya verilip Beşiktaş
formasının değerini öğretmek burda kaldığı sürece bir adım ilerleyemeyeceği belli

Aynen mami beşiktaşı bırak anadolu kulüpler inde ilk 11 oynatmazlar malesef o ışık ve fizik yok keşke sallapatinin dediği gibi büyük bir oyuncu olma ışığı olsa bizde çok isteriz. Mamiden bir Sergen olmaz kesinlikle.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı saricasi

Lanzini:en geç salı günü külüple bağım kopucak.ne kadar doğruysa artık twiter da gordum.

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle.İnstagramda 24 saat karı kız fotosu beğenip audisiyle aşırı hız yapıp kaza yapan mami İnstagrama harcadığı vaktın 10 da birini kendini geliştirmeye harcamalı.
Mami yetenekli ama kullanılmayan yetenekten kimseye fayda olmaz.Gİdecek bir anadolu takımına burnu sürtecek adam olacak.
Bakın atınca gitti anadolunun tozunu yuttu anladı Beşiktaşın kıymetini.Formaya nasıl da sarılıyor.Mami de instagramdan atıncın fotolarıyla dalga geçsin anca.
Ne oldum demeyecen ne olacam diyecen.Futbol böyle bir oyun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Lanzini:en geç salı günü külüple bağım kopucak.ne kadar doğruysa artık twiter da gordum.
Bende gördüm Sinan abi  :tabe:

Çevrimdışı saricasi

Bende gördüm Sinan abi  :tabe:
Bnden kaçmaz anıl,yarın bir kap olurmu:)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Lanzini ne zaman gelecek anlamadım. Adamın peşinde çok koştuk koşmaya devam ediyoruz. Gelir de başarılı olamazsa başımız dağlara taşlara vururuz.

Çevrimdışı Anıl

Bnden kaçmaz anıl,yarın bir kap olurmu:)
Şimdi ne desem yalan olur ama olmalı diyim :)

Çevrimdışı canU

3puan sitesine göre lanzini yi almışız. Umarım doğrudur demba ba yı bonservisi ile yazan ilk siteydi burası. Umarım doğrudur. Yarın bildirim yapılcağını oyuncunun perşembe geleceğini yazmışlar. İspanyollar ve arjantinli bir kaç gazeteci hala villareale şuanda daha yakın lanzini diyorlar. Bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hiç kimse zaten kolay kolay Sergen olamaz. O bence bugüne kadar gelmiş en büyük futbolcuydu Türkiyede. Gerçek şu ki kabahat Muhammed de falan değil. Biz futbolcu yetiştiremiyoruz. Sadece futbolcu da değil birçok alanda insan yatırımımız yetersiz hatta berbat durumda

Çevrimdışı Anıl

3puan sitesine göre lanzini yi almışız. Umarım doğrudur demba ba yı bonservisi ile yazan ilk siteydi burası. Umarım doğrudur. Yarın bildirim yapılcağını oyuncunun perşembe geleceğini yazmışlar. İspanyollar ve arjantinli bir kaç gazeteci hala villareale şuanda daha yakın lanzini diyorlar. Bekleyip göreceğiz.
3puan sitesi daha önce transferleri bildi. Herkes Demba Ba kiralık derken onlar bonservisiyle alındı diye haber yapmışlardı. Benim aldığım bilgiye göre de Lanzini bitti ama beklemek lazım, konu biz olunca her an herşey olabiliyor :)

Çevrimdışı saricasi

Bu iş artık bitecek :)