2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587720 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Sağ bek pozisyonu için Molde 'de oynayan Martin Linnes ismi ön plana çıkıyormuş.
Tanıyan var mı iyi birisi mi ? Birde sağ beki yabancı alman büyük handikap olur  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Loukas Vyntra ismi geçiyor sağ bek için. Levante'de oynuyormuş. 33 yaşında

Çevrimdışı Furkan Sarper

bonserviste verilmiycek yazmış fırat-aslında bizi 1-2 sezon idare edicek birisi lazım yaşlı tecrübeli daha iyi olur kanımca sonrasında musa muhammed oynar heralde

Çevrimdışı Anıl

bonserviste verilmiycek yazmış fırat-aslında bizi 1-2 sezon idare edicek birisi lazım yaşlı tecrübeli daha iyi olur kanımca sonrasında musa muhammed oynar heralde
Düşünce o yönde sanırım  :tabe: Mantıklı görünüyor ama ligde 5 yabancı olayı sıkıntı olabilir. Bu demek oluyo ki ligde sol bekte İsmail oynicak.

Çevrimdışı AŞO

Tanıyan var mı iyi birisi mi ? Birde sağ beki yabancı alman büyük handikap olur  :alala:

Bende tanımıyorum, maratonun haberi  :bandit:

Çevrimdışı altan0348

lansman falan da yalan oldu. yahu ben bu yönetimi hep destekledim başından beri ama insanları çıkıp bilgilendirmiyorlar deli ediyorlar. transfer bekleye bekleye bi hal oldum. ne lanzini ne ruiz ne töre hiçbiri gelmeyecek bu gidişle. gidip ptt'den ordan burdan sırf almak için topçu alırlarsa bakın artık olaylara. feyenoord maçına şurda 6-7 gün kaldı hala sağ bek ön orta saha ve stoperde oynatılacak adam yok. kanser ettiler kanserrr.. geçmiş olsun.

Çevrimdışı ilhan mansız

Feyenord maçında işimiz çok zor olacak bu takımlar sistem takımıdır bizim 100 lira harcayarak yaptığımızı 20 liraya yaparlar. Dün hala burada pirlo tartışılıyordu şaka gibi. Yönetim çok geç kaldı. Bu saatten sonra maalesef feyenord maçı sadece şansa kalır. Bu kadroyla avrupayı bırakın ligi bile götüremeyiz. Temmuz ayı bitiyor ve biz transfer yapamadık

Çevrimdışı Furkan Sarper

çokta karamsar olmamak gerek sonuçta onlarda oyuncularını satmış,hocaları değişmiş.tamam sistem takımı diyoruz ama yeni oyuncular demek uyum süreci demek.bizim transferle hazır değil onlarda hazır değil. töreyi alırsak o oynar bence antreman felanda yapıyormuş,sonrasıda olimpiyattaki skora bağlı.

Çevrimdışı Anıl

çokta karamsar olmamak gerek sonuçta onlarda oyuncularını satmış,hocaları değişmiş.tamam sistem takımı diyoruz ama yeni oyuncular demek uyum süreci demek.bizim transferle hazır değil onlarda hazır değil. töreyi alırsak o oynar bence antreman felanda yapıyormuş,sonrasıda olimpiyattaki skora bağlı.
Feyenoord'u eleriz o dert değil. Asıl sıkıntı Şampiyonlar Ligi maçı gelmiş hala transferleri tamamlayamadık. Bu amatörlük can sıkıyor  :s20:

Çevrimdışı ilhan mansız

Aramızdaki fark kısaca Alman milli takımı ile Uruguay milli takımı gibi dostum. Evet tek tek bakıldığında Uruguay milli takımı daha pahalı olabilir ancak 100 maç yapsalar 85 ini almanlar alır. Bizim de feyenorda karşı durumumuz bu. Maalesef bu kadro yapısıyla işimiz çok zor. Allah korusun 1-2 sakatlık olsa oynatacak oyuncu yok. Hala transfer yapamamamız akıl alır gibi değil

Çevrimdışı ilhan mansız

Feyenordu siz ne sanıyorsunuz? Mahalle takımı falan mı? Hereford United mı? Bence şansımız çok az

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Anıl

Aramızdaki fark kısaca Alman milli takımı ile Uruguay milli takımı gibi dostum. Evet tek tek bakıldığında Uruguay milli takımı daha pahalı olabilir ancak 100 maç yapsalar 85 ini almanlar alır. Bizim de feyenorda karşı durumumuz bu. Maalesef bu kadro yapısıyla işimiz çok zor. Allah korusun 1-2 sakatlık olsa oynatacak oyuncu yok. Hala transfer yapamamamız akıl alır gibi değil
Yapmayın böyle ya, şimdi 100 maç yapsak 80 tanesini Feyenoord mu kazanır ? İçeride dışarıda yener geçeriz turu  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Feyenordu siz ne sanıyorsunuz? Mahalle takımı falan mı? Hereford United mı? Bence şansımız çok az
Ben Hereford United sanmıyorum da, siz dahil birçok kişi Real Madrid falan sanıyor

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben kombinemi aldım. Maçta görüşürüz. Bu takım Hollanda futbolunun 3 büyüğünden biridir ve transfere bizim harcadığımızın yarısını bile harcamaz. Testi kırılmadan buraya yazıyorum. 9 gün sonra anlarsınız bu işlerin fm oynamaya benzemediğini. Kadromuz şu an geçen yılın bile altında kapasiteye sahip ve biz hala boş boş transfer netleşecek muhabbeti yapıyoruz yumurta kapıya dayandı dostum...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Ben Hereford United sanmıyorum da, siz dahil birçok kişi Real Madrid falan sanıyor

+1903

madem bu kadar iyiler sistem takimi neden seri basi degiller.bizde cantada keklik demiyoruz sonucta.transferleride ikinci macta oynayacak sekilde ayarlamalari lazim yani liste verilmeden once alinip o zamana kadar birlikte antreman yapsinlar...

Çevrimdışı ilhan mansız

Seribaşı olmaları önemli değil. Küçücük bütçeyle bizi zorlamaları önemli. Braga isimli küçük bir Portekiz mahalle takımı bile neler yaptı ki feyenord çok köklü bir takımdır. Korkarım bu farkı hiçbir zaman anlayamayacağız hayatın her alanında

Çevrimdışı Anıl

Seribaşı olmaları önemli değil. Küçücük bütçeyle bizi zorlamaları önemli. Braga isimli küçük bir Portekiz mahalle takımı bile neler yaptı ki feyenord çok köklü bir takımdır. Korkarım bu farkı hiçbir zaman anlayamayacağız hayatın her alanında
Küçücük bütçeyle derken bizde 70-80 milyon euro bütçelerle oynamıyoruz. Rahat eleyeceğimizi düşünüyorum :)

Çevrimdışı scape_bjk

Bizim halkımızda kendi takımlarımızı büyütme gibi hastalık var nedense, bu milli takımlar düzeyinde de böyle ama sonu hep hüsran oluyor. Küçümsediğimiz takımın bir başarı geleneği var şu anda olmasa da geçmişte uefa ve şam. ligi şampiyonluğu var. Böyle takımların kadroları ne kadar zayıf olursa olsun her zaman tehlikelidir. Ben işimizin kolay olacağını düşünmüyorum hatta Feyenord'u favori görüyorum açıkcası.

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah. Şunun şurasında 9 gün var. Görürüz

Çevrimdışı CanEmre

Burada böyle bir konu vardır belki  :tabe:
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rakibimiz Feyenoord
http://besiktasarena.com/index.php?topic=407.0
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bizde büyük olduğunu biliyoruz,köklü takım oldğunu biliyoruz ama çok karamsarsınız. bu sene başındada kim bekliyordu böyle performansı? herkes orta sıra takımı oluruz diyordu ama ilk 4 hafta mağlubiyet almadık havaya girdi herkes,saçma işlerle karşılaştık. şimdi deplasmanda ilk golü yersek tur bitti diye hayıflancazmı?

bir sürü önemli oyuncuları gitti,hocaları değişti yazılıyor olsun onlar sistem takımı diyorsunuz. bizdede ruhuyla oynayan oyuncular var. olcayı hiç beğenmiyorum ama adam 90 dakika koşuyor defansa geliyor sağa gidiyor sola gidiyor. yazıyorum buraya feyenord maçı için sadece töre bile yeterli olur. ha ama dersen sonraki tur, orda karamsar olmamız lazım bu kadroyla.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Burada böyle bir konu vardır belki  :tabe:
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rakibimiz Feyenoord
http://besiktasarena.com/index.php?topic=407.0

kusura bakma abi :) orayada yazmıştımda burda konu açıldı diye devam ettik ...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim halkımızda kendi takımlarımızı büyütme gibi hastalık var nedense, bu milli takımlar düzeyinde de böyle ama sonu hep hüsran oluyor. Küçümsediğimiz takımın bir başarı geleneği var şu anda olmasa da geçmişte uefa ve şam. ligi şampiyonluğu var. Böyle takımların kadroları ne kadar zayıf olursa olsun her zaman tehlikelidir. Ben işimizin kolay olacağını düşünmüyorum hatta Feyenord'u favori görüyorum açıkcası.
sorun aslında gerçek bir sistemimizin olmaması dolayısıyla başarı çoğu zaman tesadüflere kalıyor. Zaten sistemimiz olmadığı için de yapılan transferlerin tutması şansa bağlı. Feyenord Hollanda milli takımına 6-7 oyuncu vermiş bir takım. Ciddi oyuncu yetiştirme kapasiteleri var hal böyleyken biz 37 yaşında pirloyu alıp klavyeden takım yapmaya çalışıyoruz. Gerçekten aradaki farkı görmemek çok şaşırtıcı. Sadece kendimizi kandırıyoruz

Çevrimdışı scape_bjk

Bizde büyük olduğunu biliyoruz,köklü takım oldğunu biliyoruz ama çok karamsarsınız. bu sene başındada kim bekliyordu böyle performansı? herkes orta sıra takımı oluruz diyordu ama ilk 4 hafta mağlubiyet almadık havaya girdi herkes,saçma işlerle karşılaştık. şimdi deplasmanda ilk golü yersek tur bitti diye hayıflancazmı?

bir sürü önemli oyuncuları gitti,hocaları değişti yazılıyor olsun onlar sistem takımı diyorsunuz. bizdede ruhuyla oynayan oyuncular var. olcayı hiç beğenmiyorum ama adam 90 dakika koşuyor defansa geliyor sağa gidiyor sola gidiyor. yazıyorum buraya feyenord maçı için sadece töre bile yeterli olur. ha ama dersen sonraki tur, orda karamsar olmamız lazım bu kadroyla.
Transferler geç kaldı sorun bu töre sence maçta oynayabilecek mi bence hayır.