2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568225 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Tarık Çamdal + Gökhan Töre + Bryan Ruiz + Manuel Lanzini + Esteban Cambiasso  + rakip forvete tecavüz edecek stoper..

türkiye
tolga
tarık-pedro-ersan-ismail
atiba-oğuzhan
töre-lazini-ruiz
dembaba

cl
tolga
atiba-pedro-yabancı-motta
oğuzhan-cambiasso
töre-lanzini-ruiz
demba ba

çok mu şey istiyorum ?! :bandit:
gayet makul hocam.

Çevrimdışı Mustafa1903

ba 3 yıla yayıldıysa güzel 12-13 falan kaldı desek 5 küsür lanziniye versek 7 kalsa, töreye 4.5 versek kalsa 2.5 ona da sağ bek ve noboa alabiliriz keşke marini de kiralasak..

Çevrimdışı ozan062

bonservis odiceğimiz rakam 16 civarları bunun mujdesini verelimde :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Bonservis için ödenecek miktar başta 11 milyon euroydu ama onu yükselticeklerdi yükselttilerde 16-17 milyon Euro transfer bütçesi Ba'ya taksit ödenecği için 13-14 milyon Euro kaldı şu anda transfer için.Sağ kanat için Töre 1 . tercihim ama Nani'de olabilir.Şu anda boşta kendisi 5-6 ya alınabilir. Bir ara basında da çıkmıştı.

Çevrimdışı Q

Beşiktaş River Plate ile Manuel Lanzini'nin transferi için anlaşmaya vardı. 4 milyon 500 bin Euro'da anlaşan iki taraf şu anda ödeme şartlarını konuşuyor ve burada da birbirlerinden uzak değiller.
Lanzini ile de 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Arjantinli oyuncu yılda 1 milyon 500 bin Euro olacak.
(TRTSPOR)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş River Plate ile Manuel Lanzini'nin transferi için anlaşmaya vardı. 4 milyon 500 bin Euro'da anlaşan iki taraf şu anda ödeme şartlarını konuşuyor ve burada da birbirlerinden uzak değiller.
Lanzini ile de 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Arjantinli oyuncu yılda 1 milyon 500 bin Euro olacak.
(TRTSPOR)
Alt yazı olarak mı geçti hocam bu bilgi?

Çevrimdışı quentine83

demba ba tesisleri geziyor şuan ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

demba ba tesisleri geziyor şuan ...
Tesisleri sabah gezdi, şuan da İngiltere kampına katıldı :ok:

Çevrimdışı saricasi

Demba ba da Allah korkusu var,almeida gibi kaleciyle karşı karşıya kaldığında kaçırmaz. :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı mert_

Demba ba da Allah korkusu var,almeida gibi kaleciyle karşı karşıya kaldığında kaçırmaz. :evillol:
:D :D

Çevrimdışı ALDENYX

Muhtemel rakipler
Dnipro, Panathinaikos, Feyenord, Grasshopers, AEL Limassol.
Kim çıksın?

ben Dnipro, vede feyonord u istemiyorum.gelecekse açik oynayan Grasshopers gelsin hem gurbetçilerde doldurur türübünleri.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı murat

Muhtemel rakipler
Kim çıksın?

ben Dnipro, vede feyonord u istemiyorum.gelecekse açik oynayan Grasshopers gelsin hem gurbetçilerde doldurur türübünleri.
doğru tespit.isviçrede evimizde gibi oluruz.yalnız ilk tercih limasol.sıcaklık hariç herşey uygun.

Çevrimdışı quentine83

Tesisleri sabah gezdi, şuan da İngiltere kampına katıldı :ok:

tv de görünce canlı yayın ibaresini canlı sandım... :ebebe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Samet Ç

Muhtemel rakipler
Kim çıksın?

Limassol ve Grasshopers ama bizde şans yok gider Feyenoord'u çekeriz . :D

Çevrimdışı Anıl

doğru tespit.isviçrede evimizde gibi oluruz.yalnız ilk tercih limasol.sıcaklık hariç herşey uygun.
Güney Kıbrıs düşman bize Murat abi sıkıntı çıkmasın sonra :alala:
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 20:03:54 anilt ]

Çevrimdışı Salih A.

Tarık Çamdal + Gökhan Töre + Bryan Ruiz + Manuel Lanzini + Esteban Cambiasso  + rakip forvete tecavüz edecek stoper..

türkiye
tolga
tarık-pedro-ersan-ismail
atiba-oğuzhan
töre-lazini-ruiz
dembaba

cl
tolga
atiba-pedro-yabancı-motta
oğuzhan-cambiasso
töre-lanzini-ruiz
demba ba

çok mu şey istiyorum ?! :bandit:
abi ne yaptınız canım kerimi ve cenk tosunu yediniz hemen :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ZEKI

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Lanziniyle ilgili Riverin işi ağırdan alıp diğer kulüplerin teklifini aldığı söyleniyor. Ne diyorsun Samet abi @El irtibat3 :alala:

Çevrimdışı Kemal

E.Frankfurt, Fiorentina forması giyen bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Khouma Babacar istiyor. @TransferMerkez

@MURAT  habere bak :)

bas bas bagırdım , adamlar alıp göm gök paraya parlatıp satacaklar, premier lig önce Bundesliga ve alt liglerinden geçiyo malum, biz alsak Dem BABA'yla öyle bir olurduki 2sine 50 gol yazıyorum bu ligde, stoper bile alma 3 gol yesen 4 tane atarlar.NET  :bandit:  ama işte olmadı

Çevrimdışı altan0348

gökhan töre mutlaka alınmalı. sözleşmesi seneye bitiyordu yanılmıyorsam. rubin kazan zorluk çıkarmayacak. orta sahaya hem ileriye dönük hem de geriye dönük oynayabilen çift yönlü bir orta saha lazım ki  veli-oğuzhan- yeni transfer    üçlüsü muhteşem bir orta saha olsun. lanzini konusunda hala şüphelerim var. ileri uçta ise gökhan töre-olcay-kerim frei- cenk ve demba ba fazlasıyla yeterli olur. sağ bek mutlaka yabancı olmalı. stopere gerek yok gibi şimdilik.

kadromuzu da yapalım;

----tolga----

--sağ bek yabancı---pedro----ersan---motta--

---veli---

---oğuzhan-----yeni orta saha----

--gökhan töre --- demba ba            ----olcay---

yedekler; cenk gönen, cenk tosun, ismail, sivok, serdar, atiba, mami,

Çevrimiçi Samet Ç

Ryad Boudebouz'da çok iyi bir 10 numara potansiyeli çok sağlam keşke alabilsek diyorum.

Çevrimdışı Kemal

Tolga(Cenk)
Atiba(Serdar)         Ersan(Toraman)       Moledo(Sivok)      Köybaşı(Motta-U.Boral)
                                       Veli(Pedro)
                    Töre(Kerim F.)     Oğuzhan(Necip-M.Demirci)      Olcay(Holosko)
                                        Lanzini
                                            Dem BABA (Tosun-Pektemek-Ömer)

*Bence yönetimin aklında ki kadro bu , 2 li ön liberoyada , 2 li forvetede, 3 lü savunmayada , 1 ön liberoyada dönülür. o yüzden 1 stoper 1 forvet,1 orta saha dıyolar, sağ bek atiba çekilip ,pedro ön libero olucak , kampta çalışmalar hep bu yöndeymiş. Oguzhanda forvet arkasından cekılıp asıl yerıne gececektir.

Çevrimdışı murat

Güney Kıbrıs düşman bize Murat abi sıkıntı çıkmasın sonra :alala:
futbol bu dost olsa maçı vermiyorki.yenebilirlerse bravo deriz. :)

Çevrimdışı Anıl

futbol bu dost olsa maçı vermiyorki.yenebilirlerse bravo deriz. :)
Yok Murat abi atmosfer açısından dedim ben, yine de bende Grasshopers gelsin isterim. Biz çıkabilicek her takımı yeneriz yeter ki iyi oynayalım :ok:

Çevrimdışı murat

E.Frankfurt, Fiorentina forması giyen bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Khouma Babacar istiyor. @TransferMerkez

@MURAT  habere bak :)

bas bas bagırdım , adamlar alıp göm gök paraya parlatıp satacaklar, premier lig önce Bundesliga ve alt liglerinden geçiyo malum, biz alsak Dem BABA'yla öyle bir olurduki 2sine 50 gol yazıyorum bu ligde, stoper bile alma 3 gol yesen 4 tane atarlar.NET  :bandit:  ama işte olmadı
bakalım alabileceklermi yada kaça gidecek@Kemal