2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564941 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Töre konusunda bilgim yok.Lanzini oldu denilebilir.Marinle hala pürüzler var.Ruiz de araya başka kulüpler girdiği için piyasası yükseldi .1 isim daha var saklanıyormuş onunla da ciddi görüşmeleri bizzat Ahmet Nur Çebi yürütüyormuş.
Hocam o saklanan isim Nani olabilir bir ara basında çıkmıştı ama sonra üstünde durmadılar haberin Nani'nin bonservisi 8 milyon Euro 5 milyon Eurolara inebilir fiyatı Van Gaal'in Nani'yi istemediği yazıyordu İngiliz basınında.

Çevrimiçi murat

Abi Lanzini bitti diyebilirim hayırlı olsun Beşiktaş' ımıza.
onu biliyorumda biri daha vardı.ruzi var marin var lanzini var hepsini almayacağız heralde.

Çevrimdışı karakartalım

Yalnız bizde boyle gol atmasın bünyemiz kaldırmaz :D

ATSIN ATSINN TÖBE DE DOLDURSUN FENERE CİMBOMA  :boxin: :boxin: :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Deniz

Doğru diyorsun hocam ama bu tür oyuncular antremansız maç bile yapsa oyunu değiştirebileyorlar. Eğer güçlü bir rakip gelirse Bilic'in 11 de başlatıp 60-70 dakika forma vermesini bekliyorum.Keza 19 temmuz daki hazırlık maçında izleyeceğiz Demba Ba'yı o zaman daha net karar verebiliriz.
Ben de 70. dkda falan oyuna alıp oyunun kaderini DEMBA BA nın değiştirmesini bekliyorum  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hocam o saklanan isim Nani olabilir bir ara basında çıkmıştı ama sonra üstünde durmadılar haberin Nani'nin bonservisi 8 milyon Euro 5 milyon Eurolara inebilir fiyatı Van Gaal'in Nani'yi istemediği yazıyordu İngiliz basınında.
Hocam ben savunmacı diye duydum ama emin değilim.emin olmadığım için yazamıyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

hocam newcastle da 3 tane chelsea de 2 tane böyle gelen topa direk ters köşe golü var inanılmaz gerçekten diğer takımları bilmiyorum
abi işte boyle forvet bekliyoruz 10 yıldır. Buna verilen parayı hiç gozum gormez gerekirse 1 tane transfer az yap ama bu adamı al işte. Gecen sene bu adam bizde olsa biz cok rahat ilk 2deydik.

Çevrimiçi Samet Ç

onu biliyorumda biri daha vardı.ruzi var marin var lanzini var hepsini almayacağız heralde.
Hocam Ruiz'le ciddi bir şekilde ilgilenilmiyor, Marin alternatifler arasında tutuluyor rota Marin'e dönerse %80-85 bitti diyebilirim.

Çevrimiçi Necmi

Başkan Bu hafta piyasa sürdüğü paralar yüzünden kalp krizi geçirmese şampiyonuz :)
Geldiğinden beridir ilk kez böyle çömert davaranıyor bence formaları ve kombineleri erken alan şanslı çok pis zam yapacak açığı kapatması lazım...!  :kop: :kop: :kop: :kop:
bende aynı şeyi düşünüyordum :evillol:
acısını fena çıkartacak :bandit:

Çevrimiçi murat

Hocam Ruiz'le ciddi bir şekilde ilgilenilmiyor, Marin alternatifler arasında tutuluyor rota Marin'e dönerse %80-85 bitti diyebilirim.
bu iki isimden lanzini kesinse marin derim.bence ruiz lanziniye alternatiftir.marin belkide töre nin alternatifidr.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam ben savunmacı diye duydum ama emin değilim.emin olmadığım için yazamıyorum
Hocam bende Nani'nin olabileceğini düşünüyorum hayırlısı olsunda bölge önemli değil :)

Çevrimiçi murat

Hocam bende Nani'nin olabileceğini düşünüyorum hayırlısı olsunda bölge önemli değil :)
bende aynı şeyi düşünüyordum :evillol:
acısını fena çıkartacak :bandit:
biz önlemimizi aldık :evillol:

Çevrimdışı karakartalım

NANİ iyi adamda portekizliler kafasına göre oluyo bizde yatar kapris yapar gibime geliyo benim  :iscrewy:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

bu iki isimden lanzini kesinse marin derim.bence ruiz lanziniye alternatiftir.marin belkide töre nin alternatifidr.
Hocam bende Marin derim ama Marin'in Sevilla'daki performansını takip edemedim bir bakmam lazım ikna olmam için. En azından avrupadaki birkaç maçını izlemek lazım.

Çevrimdışı Anıl

Rolando veya Balanta mı ?

Çevrimdışı SDemirsoy

recai kocaman da bu forumda galiba duyumcu bolluğu yaşanıyor  :)
ahhaaha  :D Allah utandırmasın  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de ekleyeceğim var sportif direktörlüğe Gökhan Keskin ve Metin Tekin düşünülüyor galiba. Ama Metin Tekin'in olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Rolando veya Balanta mı ?
Bilmiyorum isimleri kardeşim gizleniyormuş.Görecez yakında

Çevrimdışı kahyaoglueren

Lanzini kamp dönemi geçirdi kondisyon açısından sorun olmaz hatta 4 te maça çıkıcak.Ama takıma taktik olarak uyumu 1 haftayı bulur bence çok etkileyeceğini zannetmiyorum bu durumdan.Demba ba chealsede hazırlık kampı geçirdi kondisyon olarak sıkıntısı olmaz birde üstüne ingilterede üst düzey takımın kampını geçirdi.Ayrıca tam bir profosyonel bence takıma adapte sürecinde sıkıntı yaşamaz.Ekstra antremanları kendi evinde yapıyormuş chealsedeyken geçen sene.Bence fizik olarak hazır olur kısa sürede.Ama kamp dönemi önemliydi almanyaya gelselerdi keşke bunun örneğini kerimde gördük.Ayrıca kampa iyi hava katar yeni oyuncular

Çevrimiçi Samet Ç

Ve benim yazdığımı Fırat Günayer'de yazmış ciddiye almayın Fırat'da yazdıysa yanlış duyumdur.  :D

Çevrimdışı Deniz

Ve benim yazdığımı Fırat Günayer'de yazmış ciddiye almayın Fırat'da yazdıysa yanlış duyumdur.  :D
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Sosyal medyada Metin Tekin kampanyası başlatıcaz dimi Samet abi @El irtibat3  El Metin :kop::kop:

Çevrimiçi Samet Ç

:evillol: :evillol: :evillol:
Şaka makada hocam inşallah sportif direktörlüğe hiç kimse getirilmez Beşiktaş'da yürümez direktörlük işi bu taraftar yapısı varken.Biraz da Bilic alsın sazı eline onuda görelim bugüne kadar Önder Özen'in arkasına saklandı hata olunca.

Çevrimdışı SDemirsoy

Sosyal medyada Metin Tekin kampanyası başlatıcaz dimi Samet abi @El irtibat3  El Metin :kop::kop:
:D çok isterim saygı değer bir abimiz :)

Çevrimdışı Anıl

El Metin yakın, meşaleyi yakın :super:

Çevrimdışı Salih A.

Şaka makada hocam inşallah sportif direktörlüğe hiç kimse getirilmez Beşiktaş'da yürümez direktörlük işi bu taraftar yapısı varken.Biraz da Bilic alsın sazı eline onuda görelim bugüne kadar Önder Özen'in arkasına saklandı hata olunca.
biliç oyunu okumayı öğrensin sonra başkalarına öğretir yani biliçin yiyeceği nane değil o. alt takımlar kardeş takımlar scouting altyapı bunlar şuan emekleme aşamasında bile olsa artık varlar klüpte o nedenle bunlarla yalandan bile olsa ilgilenecek biri gelir diye düşünüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...