2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560344 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Thuggie

Ismail oynayamaz mi sag bek'te? Solak olmasina ragmen Serdar'dan kat kat daha verimli olabilecegi görüsündeyim.

Çevrimdışı Tolga

Hocam zaten Türkiye'de Gökhan'dan sonra en iyi sağ bek Şener'dir. Bu arada Lanzini yarın açıklanabilir Ntvspor'da haberi çıktı anlaşılmış River Plate'le.
şunu da söylemeden geçemeyecem önder özen varken sürekli vergi konusunda anlaşılamadı deniyordu şimdi 1 m euro daha fazla verip anlaşıldı haberleri var bana tuhaf geldi biraz nedense  :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

şunu da söylemeden geçemeyecem önder özen varken sürekli vergi konusunda anlaşılamadı deniyordu şimdi 1 m euro daha fazla verip anlaşıldı haberleri var bana tuhaf geldi biraz nedense  :alala:
Hocam Önder Özen'in gitmesini kulüpte herkes istiyordu başkan ve Bilic de dahil o yüzden transferler de ince eleyip sıkı dokudular ve Önder Özen'i zor durumda bıraktılar ve adamın da sabrı tükendi istifa etti.Son Yalçın olayı da istifanın tuzu, şekeri oldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Ismail oynayamaz mi sag bek'te? Solak olmasina ragmen Serdar'dan kat kat daha verimli olabilecegi görüsündeyim.
Oynar ama Serdar' dan 1 gömlek üstün performans gösterir. Bize performans olarak o bölgede %75-80'ini verebilecek oyuncu lazım o oyuncuda Şener. :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sefa Alınanacak

Sağ Bek yapılacak

Başka oyuncu gelmez oraya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Hocam Önder Özen'in gitmesini kulüpte herkes istiyordu başkan ve Bilic de dahil o yüzden transferler de ince eleyip sıkı dokudular ve Önder Özen'i zor durumda bıraktılar ve adamın da sabrı tükendi istifa etti.Son Yalçın olayı da istifanın tuzu, şekeri oldu.
bende senin gibi düşünüyorum aslında hocam da söylemek istemedim önder özen gibi birini el birliğiyle kaçırdılar

Çevrimiçi Samet Ç

Sefa Alınanacak

Sağ Bek yapılacak

Başka oyuncu gelmez oraya
Sefa gelicekse hiç alınmasın sağ bek İsmail veya Necip oynasın Sefa'ya para verilmez beceriksiz oyuncu sağ bek de oynayamaz defansif olarak kötü .

Ne İsmaili ya

Dalga mı geçiosunuz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Bazi arkadaslar iki gun once elestiri yapanlar bugun nerde yazmislar :).iki gun once elestirenler burada.

İnsanlarin elestiri yapmasinin sebebi neydi?gokhan suzEn,serdar,eneramo,sezer gibi adamlarin alinmasi.

Biz kimi al dedik?Besiktas formasini hak eden adami.ve bugun Demba Ba transferi ile de aldilar.TRANSFERDE EMEGİ GECEN HERKESİ TEBRİK EDERİM.

Yani baskan Fikret Orman iki gun once konusanlar nerde diye otekilestirdiginiz kisilerin dedigini yapti,paramiz yok almayalim diyenlerin degil :).

Yeni transferimiz kulubumuze hayirli ugurlu olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

bende senin gibi düşünüyorum aslında hocam da söylemek istemedim önder özen gibi birini el birliğiyle kaçırdılar
Türkiye' de uzun vadeli proje yürütemezsin iyi projesi olanı hiç kimse istemez genellikle günü kurtaran hamleler yapan insanlara daha değer verilir.Önder Özen'in iyi projeleri olduğunu düşünüyordum. Ama adam projelerini tam olarak gerçekleştiremeden 1 yıl içinde istifa ettirildi.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Lanzini hayırlı olsun yarın bildirirler

Çevrimdışı Burak2

wigan maçının küçük bi özetini izledim. ikinci yarı iyi atak yapmış takım ama yine karşı karşıya kaçırmışlar

içimden bi his bu sene güzel futbol oynayacağız

Çevrimdışı Mustafa1903

ismailden önce motta sağda daha güven verir bence, bi ara sağ açığa kadar denemiştik zaten

Çevrimdışı canU

Demba ba hayırlı olsun. Buruk bir mutluluk içimdeki. Sevgilim gitmiş gibi üzgünüm şu kurumsallaşmanın yalan olmasından. Dünden beri başkana olan tavrım bir transferle değişmeyecek. Benim çekincem klubün geleceği ve bu transfer günü kurtaracak bir transfer. Futbol direktörlüğü için sinan engin gibi daha konuşmayı bilmeyen birini adı geçiyorken zaten fikrim de değişemez. İnş yanıltırlar da gerçekten onder hocanın projelerini devam ettirecek biri gelir mafyavari biri değil.

Tekrardan BABAmız hayırlı olsun forma çok yakışmış. Bir kırmızı alıp ba bir siyah alıp veli yazdırmak şart oldu:)

Çevrimdışı eagleizm

Yilmaz Canpolat ‏@canpolatyilmaz  16 sn.
Ilk Gunde Satilan DEMBABA. Formasi 8 Bin.  Adet. R10 Icin 300 Bin Dedigimde Yonetim Olmaz Diyordu
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Deniz

Ilk Gunde Satilan DEMBABA. Formasi 8 Bin.  Adet. R10 Icin 300 Bin Dedigimde Yonetim Olmaz Diyordu
İste vizyon bu olur.Besiktas formasini hak eden adami getirdin ni forma da satarsin kombine de satarsin.bu lyuncularin takima verecegi katki da cabasi.demek ki insanlar bosa konusmuyormus dimi? :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

Demba ba hayırlı olsun. Buruk bir mutluluk içimdeki. Sevgilim gitmiş gibi üzgünüm şu kurumsallaşmanın yalan olmasından. Dünden beri başkana olan tavrım bir transferle değişmeyecek. Benim çekincem klubün geleceği ve bu transfer günü kurtaracak bir transfer. Futbol direktörlüğü için sinan engin gibi daha konuşmayı bilmeyen birini adı geçiyorken zaten fikrim de değişemez. İnş yanıltırlar da gerçekten onder hocanın projelerini devam ettirecek biri gelir mafyavari biri değil.

Tekrardan BABAmız hayırlı olsun forma çok yakışmış. Bir kırmızı alıp ba bir siyah alıp veli yazdırmak şart oldu:)
hocam başkanın sinan engin gibi bir adamı kapıdan içeri sokacağını zannetmem, başkan ve altınsay ikiside gururdan fedakarlık yapıp görüşüp anlaşsalar ne kadar güzel olur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Son 4 saatte satilan kombine adedi 430(kaynak forza).cok guzel bir rakam bu sekilde devam etmesi dilegiyle  :ok:

Çevrimdışı eagleizm

İste vizyon bu olur.Besiktas formasini hak eden adami getirdin ni forma da satarsin kombine de satarsin.bu lyuncularin takima verecegi katki da cabasi.demek ki insanlar bosa konusmuyormus dimi? :ok:
Aynen öyle..Sıradaki transferler açıklansın..İlk şampiyonlar ligi maçında da güzel bir futbol ve sonuçla beraber geçen sene başındaki havayı yakalayacağımızı düşünüyorum.. :claps:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer doğruysa iyi satılmış 6-7 saatik dilim içinde bnde yarın alacağım Bir adet siyah ve beyaz forma.

Çevrimdışı Tolga

biz bu yüzden böyle oyuncular alınmalı diyoruz daha da artacağını söyleyenler var

Futbol böyle bir oyun işte.

Bir tane iyi topçu alırsın bir sürü hava kaybolur..

Yıldız düşmanı olmaya gerek yok onları iyi yönetmeye bakacaksın sadece..

Sonra diyorlarki eski başkanı o transferlerde alkışladınız. Nasıl alkışlamayacaksın kardeşim. Demba Ba geldi başımız döndü. Bide diğer taraftan bak Almeida, q7, Simao, Guti, Fernades..  :D :D :D Şimdi olsa kalp dayanmaz :) :)

Şaka bir yana

İki senedir koşan mücadele eden iyi niyetlerle bu iş malesef olmuyor artık bunları gördük. Twitterda bir Beşiktaşlı kardeşim güzel bir söz söylemiş

"Oh be sonunda derbilerde Sneijder ve Sow a karşı Olcay dışında göstereceğimiz oyuncumuz oldu"..

Olayın en yalın ve en güzel anlatımlarından birisi..

Demba Ba yada Lanzini gibi oyuncuları almandan kaynaklı kısacası tarafarına verdiğin umuttan dolayı o kadar çok avantajın oluyroki saymakla bitmez..

Mesela..

* Bu tarz oyuncu geliyorsa onun maliyetini %25 düşür. Çünkü sene başı alışveriş ve kombine satışların ona göre artacaktır..

* Sene içerisinde kaliteli futbolcu sana 3 ektra maç kazandır. Ve bu ektralar ligin geri kalanınıda etkiler seni yarış dışı bıramaz. Hatta Almeida gibi santraforun olmazsa bazen Şampiyonlar Ligide kaçmaz..

* Taraftardan korkmazsın yönetim olarak. Yalçın transferi taraftar tepkisi ile vazgeçiliğini hepimiz biliyruz. Bu olurmuydu bu traz transferler olsa..

Şimdi 2 yada 3 iyi oyuncuya bakar. Yani onlarda yüksek kaliteli olursa bizim her sene yaşadığımız KÖTÜ YEDEK KADROUMUZ artık İYİ YEDEK KADROYA dönecek ve sakatlıklar ve cezalılardan çok etkilenmeyeceğiz. Lanzini gelirse diyelim ozzy yedek kaldı yada tam tersi. Artık ah vah etmeyeceğiz. Cenk Tosun gibi santraforun varsa yedekte Artık Demba Banın sakatldığığından öyle çokta korkmayacağız..

Artık iki iyi oyuncu daha alınırsa yönetim transfer anlamında çok geç kalmış olsada sonunu iyi bağlamış diyeceğiz.

Umarım güzel şeyler olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eagleizm

biz bu yüzden böyle oyuncular alınmalı diyoruz daha da artacağını söyleyenler var
İşin güzel tarafı Demba ba yıldız ama şımarık bir oyuncu değil..Düzenli hayatı ve iş ahlakıyla da mükemmel bir futbolcu..Yani yönetme sıkıntısı da olmayacak..Hem müslüman olması da büyük bir avantaj..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı saricasi

MERKEZDEKİ KARTAL YUVASINDA FORMAYA DEMBA BA YAZDIRMAK İÇİN 2 SAAT BEKLEMEK ZORUNDASIN DÜŞÜNÜN,O KADAR İLGİ VAR.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl