2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564956 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Buda var inşallah doğrudur.Ters köşe oluruz hepimiz.

Çevrimdışı ZEKI

Buda var inşallah doğrudur.Ters köşe oluruz hepimiz.
Olumsuz haberlere inanip, olumu haberlere neden insallah dogrudur diyorsunuz ki  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kulübün internet sitesi sadece stadda verilen iftar yemeklerinin fotosunu yayınlamak için var sanırım?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yazmayım dedim ama dayanamadım polemiğe girmek için demiyorum başkada cevap vermeyecem bu konuyla ilgili kendi yorumumu yazmak istedim.Ters mantık yada düz mantık ne derseniz diyin yalçının transferine tepki koyan kim taraftar taraftarın tepkisinden çekinen kim yönetici taraftar tepkisinden sportif direktör istifa noktasına geliyorsa biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız gerekmiyormu. Maşallah herkesten iyi transfer bilip herkesten iyi yöneticilik yapıyoruz ama asıl yapmamız gereken şeyi yani takımı desteklemeyi yapmıyoruz.
karşı çıkan olabilir sadece benim fikrim polemiğe girmeyecem ve başkada yazmayacam
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı kahyaoglueren

Olumsuz haberlere inanip, olumu haberlere neden insallah dogrudur diyorsunuz ki  :evillol:
şuana kadar en çok ters köşe olmayı istediğim durum.Ama twitter'daki büyük Beşiktaş hesaplarının yazdıklarına ne kadar kızsak az kalır taraftarı bölmekten başka işe yaramıyorlar malesef eğer bu istifa haberi yalansa ve yazılan şeyler doğruysa müthiş taktik  :evillol:

Çevrimdışı frkndgnr

mechul haberci nedir ya ismini bahşetki adammısın necisin bilelim sana öyle inanalım

Çevrimdışı kahyaoglueren

mechul haberci nedir ya ismini bahşetki adammısın necisin bilelim sana öyle inanalım
3-5 kuruşluk kasıtlı haber yapan adamlara inanıp galeyana gelmektense, umutlu olmak pozitif olmak her zaman daha iyidir

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 23:56:40 derbeder2007 ]

Çevrimdışı Deniz

mechul seçimi adalı 2000 farkla kazanacak da demişti.ona koca bir s.. diyorum.inanmayın böyle palavracılara
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Q

Beşiktaşımızda Bugün Bir Hayli Karışık Bunda Tabi ki KOLPA BASIN'ın da etkisi Var.Sizler İçin Konuları Elimizden Geldiğince, Emin Olmasak da Kulağımıza Gelen Bilgiler Doğrultusun da Özetleyelim;

FORMA KONUSU: Bugün öğle saatlerinde, Sporcini isimli site, bir kaç tane Beşiktaş formasını, yeni sezon forması olarak medyaya servis etti.Bize de gelen bilgilere göre, formaların 3 çeşit olacağı fakat, 1 tanesi çubuklu, bir tanesi de düz beyaz olacağı şeklinde.O resimlerde ki formalar antrenman forması.Zaten yarın itibari ile satışa sunulacak yeni formalarımız.

ÖNDER ÖZEN KONUSU: Yaklaşık bir saat önce NTVSPOR ve TRTSPOR'UN Meşhurrr Beşiktaş Spikerlerinin birisi Önder Özen İstifa ediyor telefonla konuştuk derken her ne hikmetse bir diğeri hayır etmiyor yarın zaten açıklama yapacak diyor.Sonuç itibari ile ikiside telefonla görüşmemiş.Bu insanlar takımımız üzerinden prim yapma derdinde anlaşılan.(Demba Ba transferinide onlar çıkardı)

TRANSFER KONUSU: Yalçın Ayhan'ın alınmamasındaki en büyük sebep BEŞİKTAŞ TARAFTARININ İSTEMEMESİ.Bu net bilgidir.Bizzat Menejari açıkladı.Açıkcası üzüldüm madem çağırdınız adamı imzalasaydınız.Diğer konu da Demba Ba; O transfer de tek sorunun kiralık mı, yoksa satınmı alınacağı.O konuda çalışmalar sürüyor.
Sizlerden Ricamız, Resmi Site Haricindeki Haberlere, Medya Şaklabanlarına İTİBAR ETMEYİNİZ.UNUTMAYIN; BİZLER OLMAZSAK ONLAR AÇ KALIR!
...

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaşımızda Bugün Bir Hayli Karışık Bunda Tabi ki KOLPA BASIN'ın da etkisi Var.Sizler İçin Konuları Elimizden Geldiğince, Emin Olmasak da Kulağımıza Gelen Bilgiler Doğrultusun da Özetleyelim;

FORMA KONUSU: Bugün öğle saatlerinde, Sporcini isimli site, bir kaç tane Beşiktaş formasını, yeni sezon forması olarak medyaya servis etti.Bize de gelen bilgilere göre, formaların 3 çeşit olacağı fakat, 1 tanesi çubuklu, bir tanesi de düz beyaz olacağı şeklinde.O resimlerde ki formalar antrenman forması.Zaten yarın itibari ile satışa sunulacak yeni formalarımız.

ÖNDER ÖZEN KONUSU: Yaklaşık bir saat önce NTVSPOR ve TRTSPOR'UN Meşhurrr Beşiktaş Spikerlerinin birisi Önder Özen İstifa ediyor telefonla konuştuk derken her ne hikmetse bir diğeri hayır etmiyor yarın zaten açıklama yapacak diyor.Sonuç itibari ile ikiside telefonla görüşmemiş.Bu insanlar takımımız üzerinden prim yapma derdinde anlaşılan.(Demba Ba transferinide onlar çıkardı)

TRANSFER KONUSU: Yalçın Ayhan'ın alınmamasındaki en büyük sebep BEŞİKTAŞ TARAFTARININ İSTEMEMESİ.Bu net bilgidir.Bizzat Menejari açıkladı.Açıkcası üzüldüm madem çağırdınız adamı imzalasaydınız.Diğer konu da Demba Ba; O transfer de tek sorunun kiralık mı, yoksa satınmı alınacağı.O konuda çalışmalar sürüyor.
Sizlerden Ricamız, Resmi Site Haricindeki Haberlere, Medya Şaklabanlarına İTİBAR ETMEYİNİZ.UNUTMAYIN; BİZLER OLMAZSAK ONLAR AÇ KALIR!
...
Kaynak ? Cok guzel bir yazi.. sen mi yazdin ? Eger oyleyse tebrik ederim

Çevrimdışı Q

Kaynak ? Cok guzel bir yazi.. sen mi yazdin ? Eger oyleyse tebrik ederim

Kaynak; Beşiktaşımızda Bugün Bir Hayli Karışık Bunda Tabi ki KOLPA BASIN'ın da etkisi Var.Sizler İçin Konuları Elimizden Geldiğince, Emin Olmasak da Kulağımıza Gelen Bilgiler Doğrultusun da Özetleyelim; :)

Düşüncelerim ile hemfikir olduğu için paylaşmak istedim..

Çevrimdışı frkndgnr

Kırmızı kalemle cizdigin kisi Besiktas Klubunun Baskani dir özelden msg attim. Lutfen @frkndgnr

Kulübün başkanı Fikret Orman, evet kulağa güzel geliyor böyle söyleyince, peki abi bana başkanlığın tanımını yapar mısın? Başkanlık boş vaatler vermek midir?(Hesap soracağım) Sürekli yalan yanlış beyan vermek midir?(haftaya netleşir-ağustosa bitireceğiz) Ezeli rakiplerin çöplerini toplamak mıdır?(dany-sezer)Sürekli transfer beceriksizliği yapıp beşiktaşlıyı cümle aleme rezil etmek midir?(ronaldinho-diego vb.) Şimdi olduğu gibi transfere ve teknik ekibin işlerine karışıp önder özeni çıldırtıp istifaya itmek mi başkanlık abi? Peki bunların hiçbiri size koymuyorda benim kırmızıyla çizmem mi koyuyor bu kadar? Ben sadece o resimde değil, beynimde de çizdim bu yönetimi, çünkü görüyoruz abi, herşey ortada. Bu kulup günden güne kötüye gidiyor ve buna dur denilmesi gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 00:06:35 frkndgnr ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kulübün başkanı Fikret Orman, evet kulağa güzel geliyor böyle söyleyince, peki abi bana başkanlığın tanımını yapar mısın? Başkanlık boş vaatler vermek midir?(Hesap soracağım) Sürekli yalan yanlış beyan vermek midir?(haftaya netleşir-ağustosa bitireceğiz) Ezeli rakiplerin çöplerini toplamak mıdır?(dany-sezer)Sürekli transfer beceriksizliği yapıp beşiktaşlıyı cümle aleme rezil etmek midir?(ronaldinho-diego vb.) Şimdi olduğu gibi transfere ve teknik ekibin işlerine karışıp önder özeni çıldırtıp istifaya itmek mi başkanlık abi? Peki bunların hiçbiri size koymuyorda benim kırmızıyla çizmem mi koyuyor bu kadar? Ben sadece o resimde değil, beynimde de çizdim bu yönetimi, çünkü görüyoruz abi, herşey ortada. Bu kulup günden güne kötüye gidiyor ve buna dur denilmesi gerekiyor.

10 numara yazı tebrik ederim..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZEKI

Kulübün başkanı Fikret Orman evet kulağa güzel geliyor böyle söyleyince, peki abi bana başkanlığın tanımını yapar mısın? Başkanlık boş vaatler vermek midir?(Hesap soracağım) Sürekli yalan yanlış beyan vermek midir?(haftaya netleşir-ağustosa bitireceğiz) Ezeli rakiplerin çöplerini toplamak mıdır?(dany-sezer)Sürekli transfer beceriksizliği yapıp beşiktaşlıyı cümle aleme rezil etmek midir?(ronaldinho-diego) Ve şimdi olduğu gibi transfere ve teknik ekibin işlerine karışıp önder özeni çıldırtıp istifaya itmek mi başkanlık abi? Peki bunların hiçbiri size koymuyorda benim kırmızıyla çizmem mi koyuyor bu kadar? Ben sadece o resimde değil, beynimde de çizdim bu yönetimi, çünkü görüyoruz abi, herşey ortada. Bu kulup günden güne kötüye gidiyor ve buna dur denilmesi gerekiyor.
Abicim kimse elestirlemez degil. Bunda hem fikiriz. Ama elestirdigimiz Kisinin Besiktas Klubu Baskani oldugunu unutmayalim. Zaten senin duzenlemen uzerine ben sana tesekkur ettim. Baskani elestiriyoruz ama elestirinin de siniri var baskanimiza "(Hakaret Yasak)₄" demek (sen dedin demiyorum yanlis anlasilmasin) ne kadar dogru ? Cogu kisi baskani sevmiyor olabilir evet kırmızı kalemle ustunu cizmis olabilir. Ama bunu internet ortaminda hepimizi sikintiya sokacak sekilde yapmak ne kadar dogru.
Herkes yolcu hanci olan Besiktaskimiz, bizler gibi kac kusaklar geldi gecti gececek. Ama BESİKTASK'imiz hep burda.
Sen kanser olmadan guzel gunler geciren bir Besiktas'li gordun mu  :biggrinking:

Anlayisli oldugun ve sorumluluk gosterip kaldirdigin icin bir kez daha tesekkur ederim.  @frkndgnr

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şuan trt spor bağlanan muhabir Önder Özenin başka nedenlerden dolayı geldiğini söyledi bize gelen Son bilgilere göre.

Çevrimdışı Abdullah

...
Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim.
Taraftarımız elde olmayan sebeplerle yaşanan olumsuzluklar sonucu çok hassaslaştı zaten duygusal bir taraftarız iyice duygusallaştık. Tek amaçları daima Beşiktaş'ın başarısız olmasını istemek bu yolda mücadele etmek olan bir basının bu hassaslaşılan dönemde taraftarı galeyana getirme çabası malesef ki sonuç veriyor. Beşiktaş taraftarı onların bu çabalarını göremeyecek kadar kör olmamalı onların ekmeğine yağ sürmemeli. Lütfen çıkan her habere yazılan her şeye hemen inanmayalım. 1 yıldır Önder Özen'i istifa ettirmeye çalışıyorlar. 1 senedir Özen Biliç anlaşamıyor kavgalılar Özen'in istifası cebinde diye haber yapıyorlar. Ama ne istifa eden bir Önder Özen var ne de Özenle Bilic'in arası bozuk. Bunların tek amacı ortalığı karıştırmak lütfen itibar etmeyelim yalan haberlere.
Yönetimle ilgili konuya da değinmek istiyorum biraz. Arkadaşlar abilerim kardeşlerim Sayın Fikret Orman 2 defa kongrede başkan olarak seçilmiştir ve 2016 yılı Mayıs ayına kadar da bu kulübün başkanıdır(istifa gibi bir durum oluşmazsa tabii). Hataları olmuştur olacaktırda fakat bir sonraki seçime kadar senin benim bizim başkanımızdır. Hakaret etmek iftira atmak kimseye bir şey kazandırmaz fakat bu büyük şanlı kulübe çok şey kaybettirir. Seçim zamanı geldiğinde adaylar açıklanır, adayların artıları eksileri, doğruları yanlışları o zaman oturulur konuşulur hak eden başkan olur ve seçilen başkan desteklesekte desteklemesekte 3 yıl bizim başkanımızdır, sonuna kadar desteklemek boynumuzun borcudur. Şimdi destek zamanı.
Lütfen gerekli tartışmaları da birbirimizi kırmadan yapalım. Hepinize iyi geceler dilerim.   :ok:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ayrıca Karabükspor enaramonun bonservisini almak istiyormuş.

Çevrimdışı frkndgnr

abi ben beşiktaşımın başarılı olmasını güzel günlerini görmek istiyorum, tek derdim bu. Renklilerin gıpta ile bakmasını istiyorum ama olmuyor senelerdir hiçbirşey iyi gitmiyor abi.

Çevrimdışı hic2222

Tüm sorun bilgi kirliliği.
Beşiktaştan yetkili birisi günlük bu konularda sınırları çerçevesinde çıkıp röportaj verse hiçbir sorun kalmaz.
Renkli basın olarak tabir ettiğimiz grupta rezil olur sadece.
Önder ÖZEN konusu mesela. Çık konuş arkadaş. Ne istifası de.İşler için geldim de. Yada istifa edeceğim de. Ne oluyor neyin sırrı bu anlamıyorum.Kamuya malolmuş bir işi icra ediyorsan medya paylaşımına algı yönetimine özen göstereceksin. Yoksa her kafadan bir ses çıkıp duruyor.6 aydır Önder ÖZEN istifa etti vazgeçti, düşündü, düşünürken kaşındı zart zurt haberleri bir türlü bitmiyor.Buna son verecek bir duruş sergileyin.Konuyu kapatın ama yok illa bulanık kalacak.Sonra yaygara bitmiyor işte.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi murat

abi ben beşiktaşımın başarılı olmasını güzel günlerini görmek istiyorum, tek derdim bu. Renklilerin gıpta ile bakmasını istiyorum ama olmuyor senelerdir hiçbirşey iyi gitmiyor abi.
senelerdir bir başarısızlık varsa bunun müsebbibi fikret orman mı?birşeyler düzeltilmeye çalışılıyor.birşeylerde yanlış yapılıyor.fikret orman gittiğinde kimin geleceğini düşünüyorsunuz.geldiğinde ne olacağını düşünüyorsunuz.bir harabe vardı.şimdi yıkıldı yeniden yapılıyor.kolay mı olduğunu düşünüyorsunuz.

Çevrimdışı Abdullah

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci Korumalı Tweetler  40 sn.
Atalay gidiyor. Şükürler olsun. :)
Yeri burası değil biliyorum ama sonunda kurtuluyoruz şükürler olsun  :super: :super:

Çevrimdışı kahyaoglueren

aşağı yukarı aynı yaştayız sadece 1 şampiyonluğu hatırlıyorum.Ama bu sevdamızı bitirmez,artırır.Zaten sadece kupalara sevinmiş olsak diğer takımlardan farkımız kalmazdı ki.Dönüşüm içindeyiz batık halden yukarıya tırmanıyoruz sistem oluşturmaya çalışıyoruz.Yanlışları var yönetimin ama niyetleri asla kötü değil ve hataların çoğu iletişimsizlikten dolayı.Ne kadar bizi bitirip üzerimize geldiklerini görmüyor musunuz sizce namağlup giden takımın Samsunspor maçıyla önünün kesilmesi tesadüf mü tabiki hayır.Hakem hatalarının basın organlarının hatta federasyonun üstümüze gelmesi iki takımın şampiyonlukta çekişmesinin istemeleri belli.Bizi ikinci plana atmak istiyorlar parçalamak istiyorlar biz bir olmalıyız hataları eleştirmeliyiz ama yapıcı olmalıyız.Yıka yıka gidemeyiz zaten yeterince yıkıldık.Kötü günde diğerlerinden farkımız ortaya çıkar.Beşiktaşın kültüründe bu vardır.Bırakın diğerleri kendi halinde sevinsinler.Beşiktaşın şartları eşitlense her türlü Biz domine ederiz çünkü tutku var seyirci değil taraftarımız var ruh var mücadele var.Kötü günlerden sıyrılmak üzereyiz.Bir olmalıyız.Biz Gündoğdunu söylerken İşte biz kötü günde omuz omuzayız diye bağırmıyoduk.Tamam çok çile çektik ama unutmayın gecenin en karanlık noktasından sonra aydınlık gelir.Sabır

Çevrimdışı Anıl

Deniz Atalay gidiyorsa Önder Özen kalıyor mu ? Yarın değişik bir gün bizi bekliyor. Hem lig fikstürü hem idari konular hem de her ne kadar önceden sızsa da forma lansmanı. Yarın ola hayrola  :)

Çevrimdışı ZEKI

Hepimiz bunlari istiyoruz. Ben 1974 yilindan beri maclara gidiyorum tabi o yaslarda cocuktuk egleniyorduk ama, hatirliyorum babamlar konusuyorlardi "kume dusermiyiz" "su mac iki puan alirmiyiz" gibi. 11. doluk 1 puan ile kumede kaldik. 1982'de 15 yil sonra sampiyon olduk. ONun oncesinde trabzon ile İst da karsilasiyorduk sokaga cikma yasagi vardi. Yasagin  Kalkmasini kapi iclerinde bekleyip stada gittik, ezilircesine sampiyonlugu sahamizda kutlarmiyiz diye, ama olmadi. Sonra eskisehirde hukmen galip geldik ve 15 yil sonra sampiyon olduk.  Allah hic birimize bu kadar uzun ara sampiyonsuzluk yasatmasin. GS inde var bir 15 yillik hasretleri
Ama bizi biz yapan sampiyonluklarimiz degil, bizi biz yapan BESiKTASK