2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568408 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Bunu ispatlayabilsek zaten Beşiktaş başkanlık koltuğunda oturmazlar @Necmi

Tıpkı Demirörenin işlerini kimsenin ispatlayamaması gibi..

Çamur değil iddalarımın arkasındayım. Demirören içinde aynısını diyorduk aynısını o donemde derlerdi ispatla diye..

adam sonra türkiyenin en zengin 140. ailesinden 28. ailesine yükseldi..

ama iş işten geçmişti...

ispatlayamayacağın şeyi iddia etmeyeceksin yoksa müfteri olursun.serdar bilgili içinde iddalar var ama kimse bunu yazılı veya görsel basında söyleyemiyor.bence sende dikkat et.hatta bu kişye niye bunları canlı yaında söylemiyorsun dediğimde ispat edemeyeceğim şeyi ekranda söyleyip tazminatmı ödeyeyim dedi.

Çevrimiçi Necmi

Çamur değil iddalarımın arkasındayım. Demirören içinde aynısını diyorduk aynısını o donemde derlerdi ispatla diye..

ama iş işten geçmişti...

ispatlıyamıyorsan çamur atmaktır Demirören gurubununda servet edinmek için Beşiktaşa
ihtiyacı yok başka yerden eleştirde bu şekilde sadece komik olur. onların serveti
başka yollardan geliyor Beşiktaş o aile için sadece eğlencedir

Çevrimdışı forzatunga

Yönetimin bu adam hakkında yaptırım uygulamasını istiyrum..

Uygulamıyorsa gereken yanıtı en ağır şekilde 10 dk sonra veriyorum..

önce iddalarını kanıtla da sonra yönetimden bişeyler iste bence  :D
sen Beşiktaşın başkanına yöneticisine hakaret edip iftira atacaksın sonra  yaptırım isterim   :s20:
Peki.

Diğer arkadaşlar  sözde çok sevdiğiniz takımın başkanına hakeret edilirken dut yemiş bülbül gibi ekrana bakıyorsunuz ama gerken karşılık verilince ''kişiselleştirmeyelim''
köküne kadar kişiselleştiririm.Hak eden gereken cevabı alır her zaman.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 18:48:56 forzatunga ]

Çevrimdışı Salih A.

ama iş işten geçmişti...

ya arkadaş hadi iftira attın müfteriliği kabullendin sözüm yok ama insanda akıl mantık olur YD'nin beşiktaşta başkanlık yaptığı süreyi 5 le çarp o yıllarda ki klüp gelirlerinin tamamını istisnasız 1 kuruş dahi masraf yapmadan YD ye ver yine adam 140. lıktan 28. liğe yükseltecek serveti olamaz o dönemde transfere ayrılan paraları şunları bunları hesaplarsan azıcık beşiktaşın senelik bütçesinin 1 milyar dolar falan olması lazım
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Tolga

yalçın elinde imzalı belge olduğunu ve hakkını arayacağını söylemiş.ne hallere düştü şu kulüp hayret ediyorum
nedense hiç şaşırmadım sonra bu kulübün kimse bana profesyonelce falan yönetildiğini söylemesin tam bir amatörlüktür bunun başka bir açıklaması olamaz aynı ericssonunki gibi yani sonra bjkın 1 kuruşunu boşa harcamam derler
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 18:55:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Protokolün geçerliliği nedir? Tazminat ödetir mi asıl önemli soru bu. Ama ciddi amatörlük var artık sınıra ulaştı bu işler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

Protokolün geçerliliği nedir? Tazminat ödetir mi asıl önemli soru bu. Ama ciddi amatörlük var artık sınıra ulaştı bu işler.
fifa da onlarca dosyası olan bir klüp'ün yönetimi sanmam ki böyle bir hataya düşsün en acemisi bile böyle birhataya düşmez haber asparagastır

Çevrimdışı Tolga

fifa da onlarca dosyası olan bir klüp'ün yönetimi sanmam ki böyle bir hataya düşsün en acemisi bile böyle birhataya düşmez haber asparagastır
ericsson neydi peki ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

ya arkadaş hadi iftira attın müfteriliği kabullendin sözüm yok ama insanda akıl mantık olur YD'nin beşiktaşta başkanlık yaptığı süreyi 5 le çarp o yıllarda ki klüp gelirlerinin tamamını istisnasız 1 kuruş dahi masraf yapmadan YD ye ver yine adam 140. lıktan 28. liğe yükseltecek serveti olamaz o dönemde transfere ayrılan paraları şunları bunları hesaplarsan azıcık beşiktaşın senelik bütçesinin 1 milyar dolar falan olması lazım

Ya arkadaş çocukmusunuz yahu anlamıyorum..

Beşiktaşın parasına ihtiyacımı var YD NİN.. Türkiyenin en zengin ailelerinden diyorum zaten.. 10 kere satın alırlar kulüpleri..

Oda Beşiktaş üzerinden reklam yaptı..Bu kadar net..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Haldun

işin cıvkı çıktı arkadaş madem adamı transfer etmeyeceksiniz niye adamı çağırıp adamın gururuyla oynuyorsunuz beşiktaşa yakışmayan hal ve hareketler bunlar

Çevrimdışı forzatunga

Ulan (Hakaret Yasak)₅ haysiyetsiz köpek.. Biz senmiyizde Beşiktaşlılığımızı parayla satacağız. Ağzından çıkan sözleri kulağın duysun senin..

Yeni sezonda o satılmış dediğin insanlarla umarım yüzyüze gelmeye cesaretin olur..

Ben Volkan Başaran..

Sana da bu sözünü yedirtmezsem bana da Volkan demesinler..

Sana çok daha ağırını konuşurum ama Mustafa Kardeşimin hatırı vardır çok fazla bende.

Bu sözlerimi bugün ihraç alsamda unutma..

**Bu adamın mesajını silmeyen yönetim bu attığım mesajın bir numaralı sorumlusudur.Bunuda çok net ifade ediyorum

başka şeyler idda etmeden önce ilk iddalarını kanıtla adamsan... bak hakaret etmiyorum.ihraç olmanıda istemem kesinlikle.sadece biraz haddini bil.

Çevrimdışı ALDENYX

BU KULUBUN BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖRENE HESAP SORACAĞİM DİYE GELDİ, SONRA HESAP SOR DİYENLERE KIZDI...YANİ ELİNDE BELGE OLANDA SUSUYOR..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Salih A.

ericsson neydi peki ?
pardon abi ben YD zamanına gittim haklısın başkanın ilk ayları falandı yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Anıl

Yönetimin müdahelesi gerekiyor bu konuya  :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Geçen sene Ronaldinho olayından ceplerini doldursunlar, ama adam şikayet edince hain olsun..

Beşiktaş üzerinden para kazananlardan hesabını sorun..

ANÇ nin
Fikret Ormanın

servetlerine ne kadar servet kattıklarını bi gün ayrıldıklarında okursunuz..

Ne yazık ki sen de beşiktaşlısın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Küfür hakaret hiç yakışmıyor beyler ben utandım bakın kaç yaşında adamlarsınız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

hiç işinize gelmiyor di mi fikret orman'ın başarılı olması.. yapılmaz denilen stadı yapıyor bi de sportif başarı gelirse önünde duramayacaksınız.. bu nasıl da korkutuyor di mi sizin gibi kan emicileri!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kara_kartal

bir laf var ceza alsamda söyleyeceğim İŞİNİ BİLMEYEN ÇAVUŞLAR GELİR B*KUNU AVUÇLAR kimse kusura bakmasın durum bu ... Bir yıl boyunca hiç çalışılmamış..Sözde çalışılacaktı hani nerede

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adam Satılmış diyecek ben 10 dk müsade diyeceğim yönetim bunun üzerine hiç bir şekilde mesajı dahi silmeyecek..

Kusura bakmasın kimse..

Eğer benim mesajımda hata varsa yönetim gerekli cezayı verirdi, bizde çekilirdik kenara..

Ancak başka bir üyenin kişisel mesajına cevap verilmezse ben burada art niyet ararım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar artık biraz sakin olsak diyorum hakarete kaçan sözlerden kaçınalım sonuçta eleştiriler olacaktır ama dozunda yapmak lazım ve tartışmalarında seviyeli gitmesinde fayda vardır yoksa sadece kişisel kavgaya dönüşür önemli olan bjkımızın sorunlarını tartışmak olması gerekiyor diye düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:06:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu birbirini hayatında hiç görmemiş insanların bu kadar hırsla birbirine saldırması nasıl olabiliyor? Yapmayın abi çok gereksiz şeyler bunlar daha düşüncelere tahammül edemiyorsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

yaw şurda bi başlık açılıyor herkes birbirine sallıyor mesajlarınızı kendiniz siliniz biz niye silelim yazanlar kendilerini bilyior rica ediyorum bu forum diğerleri gibi değil herkes kendini biliyor lütfen mesaj yazarken ölçü çerçevesinde yazalım gereksiz tartışma sadece başılığı kirletiyor lütfen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kahyaoglueren

daha dün bu yalçın kim ya muhabbeti yapmıyor muydunuz ne değişti dünden bugüne.Adam taraftar baskısı var üstümde ne kadar yararlı olabilirim ki demiş.transferin uzadığından rahatsız olduğunu söylemiş.Bunun üstüne teknik heyet(bilic-önder özen) o zaman evine dön demiş.Ortada anlaşma vs yok.Yalçının elindeki sözleşme değeri taşımıyormuş.Sadece spk cüzi bir ceza verebilirmiş.

Çevrimdışı kara_kartal

hiç işinize gelmiyor di mi fikret orman'ın başarılı olması.. yapılmaz denilen stadı yapıyor bi de sportif başarı gelirse önünde duramayacaksınız.. bu nasıl da korkutuyor di mi sizin gibi kan emicileri!

Ben İstanbul dışında oturuyorum çok çok uzakta  kombine alamıyorum ama forma alıyorum...Bende mi BEDAVACI oldum şimdi... Yok öyle insan kendi takımının başarılı olmasını bekler ...Banana Fikret Orman olmuş başkan YD olmuş... Takımın prestiji önemli..Stadyum yapılıyor birşey diyor muyuz ? Ama stadyum yapılıyor diye 2 yıl heba edildi ediliyor

Çevrimdışı Deniz

Bence sen satılmışsın burda gelip çamur at izi kalsın ayağına karalama kampanyası yapıyorsun.Artık bedava biletin mi kesildi yoksa artık yönetimden mamalanamadığın için mi?
Evet bu da benim iddam hiç kusura bakma nasıl olsa sallamak bedava kanıtlamak gerekmiyor.

başka şeyler idda etmeden önce ilk iddalarını kanıtla adamsan... bak hakaret etmiyorum.ihraç olmanıda istemem kesinlikle.sadece biraz haddini bil.
şu mesajları okudukça ben utandım.bir daha okuyun bence yazdıklarınızı birbirinize nasıl laflar etmişsiniz.yakıştırıyorsanız eyvallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba