2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568685 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Salih A.

Demba Ba'nın bonservisi ile alınacağını biliyorum diye dün söylemiştim ki bence öyle olacak. Marko Marin'i de bonservisiyle alıcağımız söyleniyor onu tam bilmiyorum. Demba Ba bitti deniyor yalanlamalara rağmen  :alala:
kardeşim ribas içinde heryerde aynı şeyi duymuştuk hatta şansal büyüka açıklamıştı bitti diye sonrasını söylemiyorum :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

mabet te hoşgeldin falan yazmıştı  :bandit: bence aldık mabet yalan söylemez  :biggrinking:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Tolga

şimdi şunu da düşündüm kaç haftadır medyada yalçın'ın transfer edildiği konuşuluyordu yönetim resmi bir açıklama yapmamıştı çünkü anlaşıldığı apaçık ortadaydı taraftardan çekindikleri için bekletmişlerdi şimdi böyle bir açıklama yapılıyorsa ters giden birşeyler var demektir
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

hocam hangi açıdan :D 2 şekildede bitmiş oluyor
hangisi olursa haklı çıkıcam işte  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı eski inönü

Yalçın da garibim otelden çıkamıyor Kapa bildirilmedigi için antrenmana çıkamıyormuş

xuz

• Ziyaretçi

HAHAHAHAHAHAHAHA
Almeida ile sözleşme yenilesinler de rahatlasınlar be

Çevrimdışı Anıl

Yoksa duyum mu?
Burda duyumcu yetiştirmeye başladık :D
Yok yani twitter'da Ba ile ilk haberi bonservisiyle alındı şeklinde gördüm dün akşam. Hala da twitterda Ba bitti deniyor. İşin içinde bizim yönetim de var  :alala: Allah sonumuzu hayretsin  :akuma:

Çevrimdışı yigitcan1903

EMRE TİLEV @Emre_Tilev · 4 dk.

SEVGİLİ BEŞİKTAŞLILAR, DÜN DEMBA BA VE MARIN BİTTİ DİYE BİZZAT BASIN MENSUPLARINA SÖYLENENLER VAR. BURADA YA KAP SORUNU YA YÖNETİMSEL SORUN YADA ANLAŞMA KONUSUNDA MADDI SORUN VAR. YÖNETİM İÇİNDE SAYIN BAŞKANI YIPRATMA ÇABASI MI DİYE DÜŞÜNMÜYORDA DEĞİLİM...

R geldi :D

Çevrimdışı murat

ntv sporu seyredin.ali ece transferi konuşuyor.

Bazı arkadaşlar kaptan ceza vs demişte. Yalçın da bildirilmedi ve haftalardir bitti diye bangır bangır bağırdı medya. Adam suan kampa bile geldi.

Çevrimdışı Tolga

ntv sporu seyredin.ali ece transferi konuşuyor.
bunların heralde yalanmadan haberleri yokki rahat rahat konuşuyorlar :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kapa bildirilmedi yalanlandı haberlerine inanan oluyormu artık merak ediyorum..

Arkadaş bu KAP a

"GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK" deseler para mı verecekler ? Madem açıklama yapıosun o şekilde bildir o zaman..

Abi alsalar bile alay konusu oluyoruz artık, harbiden yeter ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bazı arkadaşlar kaptan ceza vs demişte. Yalçın da bildirilmedi ve haftalardir bitti diye bangır bangır bağırdı medya. Adam suan kampa bile geldi.
aynen haftalardır her yerde yazıyor du kulüpten yalanlama geldi mi hayır. KAPa bildirmiş miydik hayır. yalçın KAPta sıkıntı olmuyor da demba ba ve marin mi sıkıntı oluyor  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

Kapa bildirilmedi yalanlandı haberlerine inanan oluyormu artık merak ediyorum..

Arkadaş bu KAP a

"GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK" deseler para mı verecekler ? Madem açıklama yapıosun o şekilde bildir o zaman..

Abi alsalar bile alay konusu oluyoruz artık, harbiden yeter ya
Transfer tamamen bitmeden görüşmelere başlandı denip olmazsa nolucak peki ? Ben Lodeiro dışında borsaya bildiripte alamadığımız hiçbir oyuncuyu hatırlamıyorum. Çünkü hep tamamen bittiğinde açıklıyorlar borsaya  :ok:

Çevrimdışı CanEmre

aynen haftalardır her yerde yazıyor du kulüpten yalanlama geldi mi hayır. KAPa bildirmiş miydik hayır. yalçın KAPta sıkıntı olmuyor da demba ba ve marin mi sıkıntı oluyor  :s20: :s20: :s20:

Yalçın yatırımcıyı çok ilgilendiren bir transfer olmadığı için gözardı edilmiş olabilir. Ama Ba ve Marin transferi daha önemli olduğu için KAP konusunda daha hassas davranılıyor olabilir.
Bu haber bu kadar net bir şekilde bir çok kanalda dillendirildiğine göre kulüpten de basına bilgi sızdı demek ki...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Belki taktiktir ,

Belki bonservisi ile alınacaktır,belki kiralanacaktır.

Ama sen Borsaya bağlı bir kuruluşsun.16-17 saattir herkes bu transfer bitti diye yazıyor.

Senden olumlu ya da olumsuz bir açıklama yok.

Taraftar beklentiye giriyor.

17 saat sonunda bir açıklama geliyor.

İnsanların kızdığı bu.

İnsanların kızdığı amatörlük.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Transfer tamamen bitmeden görüşmelere başlandı denip olmazsa nolucak peki ? Ben Lodeiro dışında borsaya bildiripte alamadığımız hiçbir oyuncuyu hatırlamıyorum. Çünkü hep tamamen bittiğinde açıklıyorlar borsaya  :ok:

Ya arkadaşım ben ne diyorum..

Madem aldın ve madem kapa bildirmen lazım. Görüşüyoruz de..

Peki şimdi ilgilenmiyoruz deyip yarın imza atınca ne oluyor ? O zamanhangi kap bildirimini ciddiye alacağız senin..

Bu açıklamalardan sonra alınırsa alenen manipilasyon yaratılmış oluyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Yalçın Ayhan konusu farklı. Yalçının transferi borsada Beşiktaşa hiçbir değer katmaz. Ama Demba Ba ve Marko Marin gibi 2 iyi yabancı transferi hisseleri arttırır. Bu yüzden de spk uyarmış olabilir kulübü. 1-2 güne belli olur herşey görücez bakalım...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 14:32:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
EMRE TİLEV @Emre_Tilev · 6 dk.
BEŞİKTAŞ KAP'A BU TRANSFERLERİ HENÜZ BİLDİRMEDİĞİ İÇİN YALANLIYOR AMA DEMBA BA BİTTİ.

EMRE TİLEV @Emre_Tilev 7 dk.
DEMBA BA KESİN BİTTİ...

yine başladı bir kaos hayırlısı :D

Kombine almaya gittiğimde Emre Tilev geldi passolig elemanları tanımadı adamı sesinden de yüzünden de komnine alırken olay çıkardılar :D Numarıldan kombine aldı 2 tane.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kahyaoglueren

Meçhul haberci de böyle yazmış.Gerçi dün ba haberi yalan demişti.Ama yanıldığını söylemiş.Ayrıca emre tilevde dembaba haberini İngiltere de doğrulattığını yazmış.

Çevrimdışı Tolga

neyse bekleyip görecez bu saatten sonra eleştirmeye devam etmenin de bir manası yok umarım bu transferler olur ama umutsuzum onu da söyleyeyim

Çevrimdışı Anıl

Lanzini için kulübüyle 5.5 milyon euro'ya anlaşıldığı ve kendisine yıllık 1.5 milyon euro verileceği konuşuluyor. Birde bu çıktı başımıza  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Ben transferin bittiğini düşünüyorum nedense  :) .ama bu kadar amatörce hareketleri gördükçe çok üzülüyorum.SPK dan ceza yicez arkadaş.17 saattir niye yalanlamıyorsunuz hem millet bu kadar kendini kaptırıyor hem de ceza alma ihtimalini arttırıyorsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Lanzini için kulübüyle 5.5 milyon euro'ya anlaşıldığı ve kendisine yıllık 1.5 milyon euro verileceği konuşuluyor. Birde bu çıktı başımıza  :s20:
bütçenin yarısı lanziniye gidecek desene tabi doğruysa :)