2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568238 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Yalçın göz önüne çıktıgına gore başka bir transfer daha açıklanacak yarın

Çevrimdışı Oğuzhan

totemspor diye bi sitede demba ba beşiktaşta diye bi haber var.totem spor nedir bu arada yaa

TotemSpor'un kendi haberi değil zaten o hocam. 3Paun'ın haberini yazmışlar. Kaynak olarakta 3 Paun'ı belirtmişler zaten.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Thuggie

Demba Ba için Chelsea ile anlaşan Beşiktaş, aynı takımdan Marko Marin için de görüşmelere başladı.

Transferde sessiz kaldığı için taraftarların eleştiri yağmuruna tuttuğu Beşiktaş, madeni Londra'da buldu... İki gündür yürütülen görüşmelerin ardından Demba Ba ile hem Chelsea hem de oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan Kara Kartal, Marko Marin'i de pakete dahil etmek istiyor!

Geçtiğimiz sezonu La Liga ekiplerinden Sevilla'da kiralık olarak tamamlayan sol kanat oyuncusu Marko Marin, Demba Ba'dan sonra Siyah Beyazlılar'ın ikinci transferi olabilir... Eğer Marin için de Chelsea ile anlaşmaya varılırsa iki transfer de yarın veya salı günü resmen açıklanacak.

25 yaşındaki Alman sol kanat, 2012 yılında Werder Bremen'den 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Geçtiğimiz sezon La Liga'da 30 maça çıkan Marin, 2 gol 7 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: 3Puan.com

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 22:23:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok abartılmış gerçekten gereğinden fazla. Giray alınsa ne olacaktı 4. stoper olarak? Her şeyi geçtim yedek kulübende Atınç mı daha çok güven verir Yalçın mı? O kadar romantik bakıyoruz ki koy gelişsin diyor herkes Atınç'ın Gökhan Zan'dan bile ağır olduğunu biliyor musunuz? İzlediniz mi hiç?  Yalçın beni tüm Paşa maçlarında uyuz etmiştir çünkü çıkıp her topa kafa vurdu. Sert oynadı bezdirdi forvetleri o yüzden 4. stoper için Serdar Taşçı'yı alamıyorsan ki kronik sakat en iyi terchitri yerli. Aldığı para da ortada. Benim üzüldüğüm bu adam çıkar 15 maç iyi oynar  çıkar bir hata yapar biz demiştik der herkes sanki Sivok hiç hata yapmıyormuş gibi.

Kaldı ki Necip'e stoper diyen var yapmayın etmeyin. Elimizde Ersan Pedro ve Sivok'tan başka adam yok stoperde. Yarın öbür gün Ersan sakatlansa ben Yalçın'ın bu sezon iyi performans göstereceğini düşünüyorum Pedro'nun yanında.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 22:26:44 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurt

Ba, töre, marko marin, lanzini transferleri gerçekleşse süper olur ama iyi bir stoper de şart.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 22:31:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba, töre, marko marin, lanzini transferleri gerçekleşse süper olur ama iyi bir stoper de şart.

Çok şey istemişsin :D

Ama Ba sponsor ile gelirse olabilir. Töre ya da Marin gelecektir ikisi bir arada zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurt

Marin bana da dedikodu gibi geliyor. Kalanlar da olsa yeter.:)
Moledo için hala şans var mı acaba?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

lig tv demba ba ile anlaşıldı yarın açıklanacak diyor bakalım inş doğrudur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Haydi Demba Ba hayırlı olsun hepimize  :evillol:

Çevrimdışı Q

SON DAKİKA: Beşiktaş, Chelsea'nin Senegalli forveti Demba Ba'yı 1 yıllığına kiraladı :)
Kaynak . Lig Tv . Ntv Spor .

Çevrimdışı eski inönü

Baba geliyor mu baba  :D

Çevrimdışı Tolga

iyi en azından forvete kaliteli bir transfer yaptılar sonunda ne demişler atanında tutanın da iyi olacak diye güzel transfer detaylarını merak ediyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 23:02:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba 1 yıllığına kiralandı bitirici arıyorduk şuan ligin en iyi forvetine sahip olduk. Şimdi Lanzini çok önemli buna çok ara pas bırakır çünkü 1.89 olmasına rağmen çok hızlı oyuncu Demba Ba. Bir de Töre gelirse ortak oluruz lige. Şampyonlar ligi hala çok zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yok artık Marko Marin  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 23:10:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Marin de tamam deniyor. Bu durumda Lanzini de gelecekse geriye Töre kalıyor onu da süzdük mü tamamdır bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cccilluminaticcc

üstüne lanzini gelsin bitsin bu çile   :D :D

Çevrimdışı saricasi

Beyler şaka maka demba ba geldimi :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

marko marin de anca kiralık gelir yalnız şunu merak ediyorum demba banın opsiyonu ne kadar olacak yine g.töredeki gibi 7-8 m eurolarda olacaksa çok sevinmenin bir anlamı yok bence g.töre gibi alamayacaklar ondan sonra gene krizlere girecez umarım o kadar yüksek değildir bonservis bedeli

Çevrimdışı ZEKI

Transferler gecte olsa guzel oldu Dem ba ba, marko marin ve Lanzini simdi yabancilari elden cikartmak lazim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 23:15:12
  • Beşiktaş / Bodrum
marko marin de anca kiralık gelir yalnız şunu merak ediyorum demba banın opsiyonu ne kadar olacak yine g.töredeki gibi 7-8 m eurolarda olacaksa çok sevinmenin bir anlamı yok bence g.töre gibi alamayacaklar ondan sonra gene krizlere girecez umarım o kadar yüksek değildir bonservis bedeli

Ba da opsiyon yok Marin de opsiyon var deniyor doğruysa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cccilluminaticcc

murat özen:1 -2 gun daha beklemek lazim sevinmek icin. Gorusmeler suruyor kendisini pek sevmem ama transferde güvenirim :iblush:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 23:16:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalçın göz önüne çıktıgına gore başka bir transfer daha açıklanacak yarın

1 gün ile şaşırdın hocam  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

vayyy vayy baaaa baaa.....bu arada arkadaşlar son 4 senede YALÇIN AYHAN SİVOK DA DAHİL OLMAK ÜZERE bizdeki bütün stoperlerden daha çok istikrarlı oynadı.sanki mükemmel defans adamlarımız varda beğenmemezlik yapiyoruz. bkn BEREZİLYA ya adamlarda T.SİLVA MAİCON,MARCELO,ALVES,DAVİD LUIZ..VARDIDA NE OLDU...defans takım işi organize takımsanız adı sanı çok duyulmamış HOLLANDA defans adamları gibi kolay kolay yenilmezsiniz.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Ba da opsiyon yok Marin de opsiyon var deniyor doğruysa.
o zaman seneye demba ba yı unutalım bonservisi çok yüksek olacaktır he tabi ben hala resmi imzayı bekliyorum hatta antremanda sakatlanana kadar inanmam heralde :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 23:17:10
  • Beşiktaş / Bodrum
murat özen:1 -2 gun daha beklemek lazim sevinmek icin. Gorusmeler suruyor kendisini pek sevmem ama transferde güvenirim :iblush:

Murat Özen en sağlam Yalovacılarından Adalı'nın. Kasıtlı haber çok yapar ama genelde yalan haber yapmıyorlar bakalım imzalar atılır doğruysa salıya kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli